Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Αδερφέ μην τα κρίνεις όλα με βάση τα χρήματα...η στέρηση δεν ειναι πάντα κακό πράγμα μάλλον καλό θα έλεγα
Πως μπορουμε να δωσουμε και εμεις το 50ρη στη μικρη..?
Ετσι!!Τι μου θυμισες ρε φιλε...ακομα τις ιδιες μλκιες κανω στα 50...στειλε το μικρο αδιάβαστο κ πουλα ερωτα στην 30αρα...αρμεξε την. Θυμηθηκα μια περιπτωση με μια που γνωρισα σε παρτουζα, ηταν γκομενα που μοιραζοταν ο φιλος κ με αλλους. Καψουρευτηκε το καβλι μου? Εμενα? Ποιος ξερει. Ερχοταν απο την αλλη ακρη του λεκανοπεδιου με συγκοινωνια, πληρωνε χοτελ καφεδες, φαγια αρχιδια.. Μονο πουτσα ηθελε. Στο τελος μου πηρε 750 να πηγαινουμε βολτες. Βαρεθηκα να τη γαμαω, ξεκωλιασμα κανονικο κ χυσιματα αβερτα πιπα κωλο εμπλοκη. Μεγαλη παρτουζιαρα η τυπισσα. Για αυτο σου λεω. Πιες κανα ξυδι αμα δε σαρεσει η φατσα της κ γαμα αβερτα. Κ παρτης τα... Το μικρο κανει σε σενα τη δουλειά που σου λεω να κανεις στην 30αρα...
1ον τυπε Εσυ δεν άνοιξες το νήμα της κατρουλιρας;το τελευταιο χρονο εκτος απο τι μονιμη σχεση ξενοπηδαω και 2 γκομενακια... το ενα θελει να βρισκομαστε συνεχεια το θετικο ειναι οτι μου πληρωνει και το ξενοδοχειο με αφηνει να την τραβαω και βιντεο και γενικα την κανω οτι θελω... το αρνητικο ειναι οτι πλεον δεν μου πολυαρεσει και παω με το ζορι απλως για να αδειασω.η ηλικια της ειναι 30 τζαστ... το αλλο το γκομενακι που ειναι πιτσιρικακι 20 σκαρτα, παω στο σπιτι του το οποιο μενει μονο του και του δινω ενα πενηνταρικο για να το πηδηξω...ετσι εχουμε συμφωνησει..απο την μια μερια εχω το πιτσιρικι-φοιτητρια που θα το βαζα εννιαρακι φατσα και σωμα αλλα δινω πενηντα ευρω... και απο την αλλη την τριανταχρονη που δεν πολυμετραει αλλα ειναι τζαμπα... να επισημανω οτι η δουλεια μου δεν παει καιπολυ καλα ... αυτα...τι να κανω>>???
το τελευταιο χρονο εκτος απο τι μονιμη σχεση ξενοπηδαω και 2 γκομενακια... το ενα θελει να βρισκομαστε συνεχεια το θετικο ειναι οτι μου πληρωνει και το ξενοδοχειο με αφηνει να την τραβαω και βιντεο και γενικα την κανω οτι θελω... το αρνητικο ειναι οτι πλεον δεν μου πολυαρεσει και παω με το ζορι απλως για να αδειασω.η ηλικια της ειναι 30 τζαστ... το αλλο το γκομενακι που ειναι πιτσιρικακι 20 σκαρτα, παω στο σπιτι του το οποιο μενει μονο του και του δινω ενα πενηνταρικο για να το πηδηξω...ετσι εχουμε συμφωνησει..απο την μια μερια εχω το πιτσιρικι-φοιτητρια που θα το βαζα εννιαρακι φατσα και σωμα αλλα δινω πενηντα ευρω... και απο την αλλη την τριανταχρονη που δεν πολυμετραει αλλα ειναι τζαμπα... να επισημανω οτι η δουλεια μου δεν παει καιπολυ καλα ... αυτα...τι να κανω>>???
Τι μου θυμισες ρε φιλε...ακομα τις ιδιες μλκιες κανω στα 50...στειλε το μικρο αδιάβαστο κ πουλα ερωτα στην 30αρα...αρμεξε την. Θυμηθηκα μια περιπτωση με μια που γνωρισα σε παρτουζα, ηταν γκομενα που μοιραζοταν ο φιλος κ με αλλους. Καψουρευτηκε το καβλι μου? Εμενα? Ποιος ξερει. Ερχοταν απο την αλλη ακρη του λεκανοπεδιου με συγκοινωνια, πληρωνε χοτελ καφεδες, φαγια αρχιδια.. Μονο πουτσα ηθελε. Στο τελος μου πηρε 750 να πηγαινουμε βολτες. Βαρεθηκα να τη γαμαω, ξεκωλιασμα κανονικο κ χυσιματα αβερτα πιπα κωλο εμπλοκη. Μεγαλη παρτουζιαρα η τυπισσα. Για αυτο σου λεω. Πιες κανα ξυδι αμα δε σαρεσει η φατσα της κ γαμα αβερτα. Κ παρτης τα... Το μικρο κανει σε σενα τη δουλειά που σου λεω να κανεις στην 30αρα...
Γυρνα ερασιτεχνικο με την 30αρα και στειλτο σειρηνα μπας και παρεις κανα φραγκο να ξελασπωσεις. Αν το μαθει η μονιμη σχεση,να χεις τουλαχιστον καβατζα λεφτα για την κηδεια (η τον ορθοπεδικο,αν εισαι πιο τυχερος).το τελευταιο χρονο εκτος απο τι μονιμη σχεση ξενοπηδαω και 2 γκομενακια... το ενα θελει να βρισκομαστε συνεχεια το θετικο ειναι οτι μου πληρωνει και το ξενοδοχειο με αφηνει να την τραβαω και βιντεο και γενικα την κανω οτι θελω... το αρνητικο ειναι οτι πλεον δεν μου πολυαρεσει και παω με το ζορι απλως για να αδειασω.η ηλικια της ειναι 30 τζαστ... το αλλο το γκομενακι που ειναι πιτσιρικακι 20 σκαρτα, παω στο σπιτι του το οποιο μενει μονο του και του δινω ενα πενηνταρικο για να το πηδηξω...ετσι εχουμε συμφωνησει..απο την μια μερια εχω το πιτσιρικι-φοιτητρια που θα το βαζα εννιαρακι φατσα και σωμα αλλα δινω πενηντα ευρω... και απο την αλλη την τριανταχρονη που δεν πολυμετραει αλλα ειναι τζαμπα... να επισημανω οτι η δουλεια μου δεν παει καιπολυ καλα ... αυτα...τι να κανω>>???
το τελευταιο χρονο εκτος απο τι μονιμη σχεση ξενοπηδαω και 2 γκομενακια... το ενα θελει να βρισκομαστε συνεχεια το θετικο ειναι οτι μου πληρωνει και το ξενοδοχειο με αφηνει να την τραβαω και βιντεο και γενικα την κανω οτι θελω... το αρνητικο ειναι οτι πλεον δεν μου πολυαρεσει και παω με το ζορι απλως για να αδειασω.η ηλικια της ειναι 30 τζαστ... το αλλο το γκομενακι που ειναι πιτσιρικακι 20 σκαρτα, παω στο σπιτι του το οποιο μενει μονο του και του δινω ενα πενηνταρικο για να το πηδηξω...ετσι εχουμε συμφωνησει..απο την μια μερια εχω το πιτσιρικι-φοιτητρια που θα το βαζα εννιαρακι φατσα και σωμα αλλα δινω πενηντα ευρω... και απο την αλλη την τριανταχρονη που δεν πολυμετραει αλλα ειναι τζαμπα... να επισημανω οτι η δουλεια μου δεν παει καιπολυ καλα ... αυτα...τι να κανω>>???
Σωστος...Γενικα ολοι βλεπω ...πιστοι ειστε στις γυναικες σας!
Κατα ταλλα οι ελλεηνιδες σας φταινε...
Κρατα την Α' φυσικα.. ακουγεται καλυτερη περιπτωση..το τελευταιο χρονο εκτος απο τι μονιμη σχεση ξενοπηδαω και 2 γκομενακια... το ενα θελει να βρισκομαστε συνεχεια το θετικο ειναι οτι μου πληρωνει και το ξενοδοχειο με αφηνει να την τραβαω και βιντεο και γενικα την κανω οτι θελω... το αρνητικο ειναι οτι πλεον δεν μου πολυαρεσει και παω με το ζορι απλως για να αδειασω.η ηλικια της ειναι 30 τζαστ... το αλλο το γκομενακι που ειναι πιτσιρικακι 20 σκαρτα, παω στο σπιτι του το οποιο μενει μονο του και του δινω ενα πενηνταρικο για να το πηδηξω...ετσι εχουμε συμφωνησει..απο την μια μερια εχω το πιτσιρικι-φοιτητρια που θα το βαζα εννιαρακι φατσα και σωμα αλλα δινω πενηντα ευρω... και απο την αλλη την τριανταχρονη που δεν πολυμετραει αλλα ειναι τζαμπα... να επισημανω οτι η δουλεια μου δεν παει καιπολυ καλα ... αυτα...τι να κανω>>???
Τύπε σου εχω ξαναπεί χάρη σε σένα μελετάω ράτσες φιδιών!
Sorry τυποι για την καθυστέρηση ,μου διέφυγε το νημα. :S :S :S
Παρτουζα στο σπιτι της μικρης.... Ευκολα θα την πεισεις. Και μιας και δεν θα εχει ξενοδοχειο η φαση, βαλε τη 30ρα πληρωσει τη μικρη...
Σκεψου το
Στείλε το τηλέφωνο της φοιτήτριας να την βοηθήσουμε και εμείς....