Όσο όλοι εμείς οι άντρες, για να καταφέρουμε ενδεχόμενο γαμήσι, θα χάφτουμε σαν χαζοί οποιαδήποτε παπαριά μας πασάρει κάποιος (ο οποίος θεωρεί πλακίτσα το να "παίζει" κάποιους εδώ μέσα), τόσο ο ΜΟΥΦΑmaker εξυπνάκιας θα γεμίζει τις ατελειωτες ώρες της άδειας του ζωής με αυτόν τον τρόπο διασκέδασης.
Πόσες φορές πρέπει να το πούμε οτι ΕΙΝΑΙ μούφα? MSN και κουραφέξαλα!
...έφτασαν στις 40 οι απαντήσεις αυτού του thread και ακόμη ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω, κανείς δεν της το έχει χώσει, κανείς δεν ξέρει το τηλέφωνό της. Τι άλλο χρειάζεται για να βεβαιωθεί κανεις πως είναι μούφα? Τι?
Συναγωνιστή με όλο το σεβασμό... Έχω βρεθεί με την εν λογο κυριά 3 fores σε χενοδοχείο στο κέντρο... Δεν ειναι μούφα.. Και μάλιστα ήταν και τις 3 φορές στην ώρα της.. Μάλιστα τη δεύτερη φορά την περίμενα κάτω και ήρθε με το αυτοκίνητό της μαρκας toyota yiaris ασημί... ολομόναχη και χωρίς μπραβόσκυλα.. Δοκίμασες εσύ και δεν σου έκλεισε ραντεβού?? Πώς το λες αυτο? Ι αλήθεια είναι οτι τηλέφωνο δεν δίνει και το ποίο πιθανον είναι να το κάνει λόγο του ότι δεν έχει προστασία.. Αλλιώς θα έδινε και τηλέφωνο και διευθηνση.. Μένει μόνη στη γλυφάδα από οτι μου έχει πει δηλαδη.. Δεν σημαίνει οτι την πιστεύ κιολας... Τώρα μαλιστα δεν την πέρνω πάλι γιατι δεν μου κάνει καλύτερη τιμί παρόλο που την πήρα τρεις φορές... "Μωρη πόρνη σε μια βδομαδα σου αφησα 600 ευρω.. κόπσε ενα 50αρι τουλάχιστον"