tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
100 ευρο για milf ρωσικο? τρελλοι ειστε ολοι? αυτες τις γαμανε τζαμπα, παντου, εμεις θα πληρωσουμε?
Πολύ σωστός ο φίλος...
100 ευρο για milf ρωσικο? τρελλοι ειστε ολοι? αυτες τις γαμανε τζαμπα, παντου, εμεις θα πληρωσουμε?
μίλησα τώρα μαζί τις μέσο msn και τις είπα τι γράφετε εδώ,μου είπε ότι εσύ(βρόμαγες)και τέτοια πάντως έφυγε πολύ βιαστικά.τα συμπεράσματα δικάσαςτην πήρα σήμερα
msn olga.russia
είναι μια θείτσα late 30's με σώμα και συμπεριφορά θείτσας, 162 περίπου.
κάθησε ακριβώς το χρόνο της (2h)
βαριότανε να πάρει πίπα για αρκετή ώρα, δεν άφηνε να της αγγίζω το πρόσωπο
δεν τη συνιστώ
μίλησα τώρα μαζί τις μέσο msn και τις είπα τι γράφετε εδώ,μου είπε ότι εσύ(βρόμαγες)και τέτοια πάντως έφυγε πολύ βιαστικά.τα συμπεράσματα δικάσας
ωραία έφυγε η φωτό τι την έβγαλα.θα την ξαναβάλω με κρυμμένο το πρόσωπο
αλλα που να με βρει εγώ μπαίνω από internet καφέ. αλλα άλλαξα την φωτό για να μην βρει το φόρουμ κάνα μπελά και μονο για αυτό. > >
300 ευρώ για 3 ώρες??? ε θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται..εμένα μου είπε 300 ευρώ για 3 ώρες
και αν την πληρώσω και εισιτήρια έρχεται οπού θέλω .
και το θέμα της ηλικίας είναι πολύ σχετικό
σε ποσα threads κανεις τη διαφημιση σου?????Φίλε εκεί είχα πάει! Μιλάω ακόμη με Virginia... Έρχετε μια φίλη της μου έχει πεί μουνάρα επαγγελματίας χορεύτρια απο ΙΒΙΖΑ ΙΣΠΑΝΙΑ καταγωγής λιθουανικής.... Λέει θα μου δώσει το MSN της όταν έρθει... Μου χει στείλει foto και είναι μιλάμε θάνατος! Την ρωτάω αν θα κάνει τίποτα παραπάνω και μου είπε μόνο μασαζ... Θα πάω και θα καταθέσω εδώ....