Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
έλεγε και κατι μαλακειες τοτε θυμαμαι, ότι η οικογενεια της ήτανε αυστηρων αρχων, δεν έπρεπε ν αργεί κλπ κλπ. Παπαριές ! Τους αρεσεουν κατι τετοια εδώ και καλά έιμαστε αυστηρών αρχών όχι αμέρικαν μπαρ , απ έξω παρθένα κι από μέσα περνάνε τραίνα...

βρήκε εναν τυπο ουκρανό, γκαστρωθηκε για να του παρει το διαμοιρασμα, του το πήρε- δεν το πηρε δεν καταλαβα.
και τωρα γυρναει χυμα και σπιτι πλένει η ΕΣΚΙΜΟ. Εδώ οι περισσότερες παρατανε τα παιδια στις γιαγιάδες και γυρνανε δεξια αριστερά...

Επισκέπτης
βρήκε εναν τυπο ουκρανό, γκαστρωθηκε για να του παρει το διαμοιρασμα, του το πήρε- δεν το πηρε δεν καταλαβα.
και τωρα γυρναει χυμα και σπιτι πλένει η ΕΣΚΙΜΟ. Εδώ οι περισσότερες παρατανε τα παιδια στις γιαγιάδες και γυρνανε δεξια αριστερά...

έλεγε και κατι μαλακειες αγάπη μου, λατρεια μου, καμμένη μπαταρία μου...
Όπου ακούτε πολλές μαλακειες...τις ακούνε κι άλλοι!

Επισκέπτης
έλεγε και κατι μαλακειες αγάπη μου, λατρεια μου, καμμένη μπαταρία μου...
Όπου ακούτε πολλές μαλακειες...τις ακούνε κι άλλοι!

είχε κι ένα μουνί ετσι περιεργο. Σαν να χε κατι παχακια δεξια κι αριστερά του μουνιού της, καπως δυσκολο να το περιγράψω...

Επισκέπτης
είχε κι ένα μουνί ετσι περιεργο. Σαν να χε κατι παχακια δεξια κι αριστερά του μουνιού της, καπως δυσκολο να το περιγράψω...

ενω της εριχνα κανεναν, μια μερα την πετυχα στον δρομο μ ενα τυπο που μου τον συστησε ως ξαδερφό της. Ναι καλά λέω από μεσα μου και συ είσαι η ξαδερφη μου...

Επισκέπτης
ενω της εριχνα κανεναν, μια μερα την πετυχα στον δρομο μ ενα τυπο που μου τον συστησε ως ξαδερφό της. Ναι καλά λέω από μεσα μου και συ είσαι η ξαδερφη μου...

είπαμε ήσαντε αυστηρών αρχών. Δε το κανανε περαν των οικογενειακωντοιχών. Κατι σαν του βασιλεις...

Επισκέπτης
είπαμε ήσαντε αυστηρών αρχών. Δε το κανανε περαν των οικογενειακωντοιχών. Κατι σαν του βασιλεις...

Στο τελος μαλλιοτραβηχτηκε με την καλυτερη φιλη της (που μας ειχε γνωρισει) γιατι της έκλεψε τον γκομενο (τον τυπο που την γκαστρωσε)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ιωσήφ,

πάω να γράψω κάτι και μου λέει ότι 5 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. :helpplea: Σολάρεις ή μου φαίνεται?

Τεςπα - αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί κάνεις παράθεση στον ευατό σου? :think:

Επισκέπτης
Ιωσήφ,

πάω να γράψω κάτι και μου λέει ότι 5 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. :helpplea: Σολάρεις ή μου φαίνεται?

Τεςπα - αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί κάνεις παράθεση στον ευατό σου? :think:

διότι δεν έχω την υπομονή να τα γραψω όλα σε μια παραγραφο, την ιστορία αυτής της μαλακως.
Οπότε γραφω γραμμή γραμμή.
έχω και κοσμο οπότε πηγαινοέρχομαι στον υπολογιστη...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
No worries. Απλά μου φάνηκε περίεργο.  :rolleyes:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Επισκέπτης
δασκαλε για πες τι εγινε με τις κολαρες εχθες?.γιατι απο ιστορια φλομοσαμε φτανει.

Σορυ ήμανε ολιγον απασχολημενος. Έριχνα ένα πεος...
Ε όπως αντελήφθης άγρευσα και γω μια και της ριχνω κατι μανικια...
ήδη παραπονειται ότι την πονει το αιδείον της από το πολυ γκαμισι...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε συνεχισε ακαθεκτος.δεν εχουν αναγκη αυτες.τα μουνια τους ειναι λαστιχα.

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε ευχαριστω για τις απαντησεις ησουνα κατατοπιστικος ως προς αυτες.τωρα αν με καλυψανε αλλο θεμα κι αυτο.κυριως δε με καλυψε η απαντηση για τους βανδαλισμους οτι μπορει και να ητανε(με ειρωνικη διαθεση) λες, κατοικοι των β.π που κανανε χαβαλε.εγω εξηγησα οτι ητανε ελληνοπουλα που απο τη μια δεν ειχανε χρηματα ισως και δουλεια κι απο την αλλη αυτο που τους κανανε να τους λειπει περισσοτερο απο ολα ητανε ενα καινουριο κινητο η ενα ζευγαρι γυαλια.η δουλεια μου ειναι στο κεντρο και τους ειδα ποιοι ητανε.δασκαλε αλλο πραγμα η νοσταλγια της ελλαδας και του βυζαντιου ,αλλο ομως και να ξεφευγουμε με δηθεν ανωτεροτητα μας σε σχεση με τους υπολοιπους λαους.επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις το αν βρισκεις τη χρηση καθαρευουσας βολικοτερη και γραφεις ετσι η αν υπαρχει αλλος λογος.μου θυμιζει τη φουκαριαρα τη μανα μου να συζηταει με εναν καθηγητη μου για τη σχολη μου κι αυτη να απαντα...τα λες τοσο ωραια που δεν καταλαβαινω τιποτα...ενταξει εμεις(οι περισσοτεροι) σε καταλαβαινουμε αλλα δε θα μαθουμε καθαρευουσα απο εδω.δασκαλε οι κομουνες λεγονται ετσι γιατι εχουν μουνες δια κοινη χρηση?να σαι καλα

Επισκέπτης
δασκαλε ευχαριστω για τις απαντησεις ησουνα κατατοπιστικος ως προς αυτες.τωρα αν με καλυψανε αλλο θεμα κι αυτο.κυριως δε με καλυψε η απαντηση για τους βανδαλισμους οτι μπορει και να ητανε(με ειρωνικη διαθεση) λες, κατοικοι των β.π που κανανε χαβαλε.εγω εξηγησα οτι ητανε ελληνοπουλα που απο τη μια δεν ειχανε χρηματα ισως και δουλεια κι απο την αλλη αυτο που τους κανανε να τους λειπει περισσοτερο απο ολα ητανε ενα καινουριο κινητο η ενα ζευγαρι γυαλια.η δουλεια μου ειναι στο κεντρο και τους ειδα ποιοι ητανε.δασκαλε αλλο πραγμα η νοσταλγια της ελλαδας και του βυζαντιου ,αλλο ομως και να ξεφευγουμε με δηθεν ανωτεροτητα μας σε σχεση με τους υπολοιπους λαους.επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις το αν βρισκεις τη χρηση καθαρευουσας βολικοτερη και γραφεις ετσι η αν υπαρχει αλλος λογος.μου θυμιζει τη φουκαριαρα τη μανα μου να συζηταει με εναν καθηγητη μου για τη σχολη μου κι αυτη να απαντα...τα λες τοσο ωραια που δεν καταλαβαινω τιποτα...ενταξει εμεις(οι περισσοτεροι) σε καταλαβαινουμε αλλα δε θα μαθουμε καθαρευουσα απο εδω.δασκαλε οι κομουνες λεγονται ετσι γιατι εχουν μουνες δια κοινη χρηση?να σαι καλα

Aγαπητέ Νικόλα,
Ίσως οι  απαντήσεις μου θα σου φανούν ολιγον δυσνόητες.

Για τους βανδαλισμούς:
Πρώτον: Εις την ψυχιατρική, ο υστερικός χαρακτήρας, αποδίδεται συνήθως σε άτομα μειωμένης αυτοπεπειθήσεως  που μέσω φωνασκιών, ζημιών και ψευτοτραυματισμών προσπαθουν να επιζητήσουν την προσοχή.  Κύριο στοιχείο είναι ο θεατρινισμός, η τάση για θελξη και ο εγωκεντρισμός. Να σαι σίγουρος ότι στο τελος της ημέρας όλοι αυτοί οι προλετάριοι , πηγαίνουν στην μαμά και τον μπαμπά για χαρτζιλικι (φοβούμαι για την πρέζα). Συνήθως η υστερία ταυτίζεται με το ασθενές φύλο. Εν Ελλάδι παρατηρούμε τα τελευταία τριαντά τοσα χρόνια μια κοινωνική υστερία η οποία συνδέεται άμεσα με την συστηματική προσπάθεια εκθηλύνσεως της κοινωνίας. Ο πρώτος που ιστορικά καταγεγραμένα συνέλαβε την εκθύληνση της κοινωνίας ήτο ο Κύρος κατόπιν συμβουλής του Κροίσου. Για να μην ξαναεπαναστατήσουν οι Λυδοί ο Κροισος συμβούλευσε τον Κύρο, να διατάξει τους άρρενες Λυδούς να φορούνε σκουλαρίκια, μακριά φουστάνια και κοθόρνους (τακούνια) και να ασχολούνται με την μουσική και τον χορό. Έτσι το έθνος των Λυδών από πολεμικώτατο κατέληξε να είναι έθνος υπόδουλων κυναίδων. Το ίδιο ζούμε και στις μερες μας. 
Δεύτερον: Ο άνθρωπος είναι ψυχοσωματική οντότητα. Το σώμα τρέφεται με πατάτες τηγανητές και σουβλάκια αλλά το πνεύμα με ιδέες. Όταν υπάρχει έλλειψις ιδανικών, τότε το πνεύμα οργισμένο εκδηλώνει την πείνα του.
Τελεία.
Τρίτον: μακάρι να έγραφα σε καθαρεύουσα. Γράφω σε μία Μπλασκική γραφή, το ομολογώ δημοσίως, για πλάκα!
Τέταρτον: τα παλια τα χρόνια εάν γραφόσαναι στο ΚΚΕ ήτανε υποχρεωμένοι να σου βρουν και γκόμενα ! (εδώ δε κανω πλάκα). Βέβαια συνήθως οι ελεεινήδες συντρόφισες δε βλεπόσαντε κυκλοφορουσανε μ’ένα λιγδωμένο μαλλί αφάνα, κάτι ταγάρια, κάτι γουρνοπάπουτσα κλπ, κλπ . Καλυτερα να τον έπαιζες...
Σε ευχαριστώ για την ευγενική συμμετοχη σου
Φιλικά
Ιωσηφ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εχω μείνει έκπληκτος με το Κύριο Καθηγητή...όχι μόνο πολιτική και φιλοσοφία αλλά τώρα
και ψυχανάλυση...πράγματι (ΑΠ), δε γνώριζα το προσδιορισμό της υστερικής-ού...πού τόσο
ειναι συνήθης ...αναμένω και ένα προσδιορισμό για τους μανιοκαταθλιπτικούς...μήπως υπάρχει
στατιστική συνάρτηση με το θρέντ...?

Σας χαιρετώ από το Κλίνον Αστυ και ελπίζω προς το τέλος της εβδομάδας να προβώ σε ανακοινώσεις πληροφοριακού τύπου...

Και ένα αστειάκι...επειδή πολλές Ουκρανίδες φέρουν το όνομα Αλα...και θέλω να τους πάω
ένα δωράκι την επόμενη φορά...σκέφτηκα του δίσκο το πρώτο του Δάντη (1993)..."Αλα Αλα Αλα τα μεγάλα σου...Αλα Αλα Αλα να σε χαίρεται η μάνα σου"...

φτηνό και αποδοτικό...

Επισκέπτης
Εχω μείνει έκπληκτος με το Κύριο Καθηγητή...όχι μόνο πολιτική και φιλοσοφία αλλά τώρα
και ψυχανάλυση...πράγματι (ΑΠ), δε γνώριζα το προσδιορισμό της υστερικής-ού...πού τόσο
ειναι συνήθης ...αναμένω και ένα προσδιορισμό για τους μανιοκαταθλιπτικούς...μήπως υπάρχει
στατιστική συνάρτηση με το θρέντ...?

Σας χαιρετώ από το Κλίνον Αστυ και ελπίζω προς το τέλος της εβδομάδας να προβώ σε ανακοινώσεις πληροφοριακού τύπου...

Και ένα αστειάκι...επειδή πολλές Ουκρανίδες φέρουν το όνομα Αλα...και θέλω να τους πάω
ένα δωράκι την επόμενη φορά...σκέφτηκα του δίσκο το πρώτο του Δάντη (1993)..."Αλα Αλα Αλα τα μεγάλα σου...Αλα Αλα Αλα να σε χαίρεται η μάνα σου"...

φτηνό και αποδοτικό...

Κάζα καλησπέρα,
γενικώς η ουκραίνα προκαλεί μία ψυχική διαταραχή διπολικού τυπου, όπως η μανιο-κατάθλιψη. Εκεί που τρως τις χυλόπιττες και την κοροιδία στην μάπα, θες να τα παρατήσεις αλλά κάτι σε βάνει μέσα σου να συνεχίσεις (η υπόσχεσις του μουνιου γαρ). Όλες οι μανίες έχουν το στοιχείο της αυτογνωσίας της πραξεως. Ο ουκρανο-μανής γνωρίζει ότι θα του σπάσουν τ'α ρχίδια οι ουκρανίδες αλλά επιμένει, ο ναρκο-μανής γνωρίζει ότι η πρέζα είναι νοσηρά αλλά επιμένει, ο χαρτοπαίκτης γνωρίζεις ότι πρέπει να κόψει τα χαρτιά αλλά επιμένει κλπ, κλπ.
Καλώς όρισες λοιπόν στην ομάδα των συνειδητών ουκρανομανών και ουκρανοβλαβών...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom