Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε σόρρυ αλλά σφάλης.
Στην Αρχαία Αθήνα αλλά και στην Θήρα και αλλού τα αφοδευτήρια ήταν κοινά.
Ο Αριστοφάνης στα περισσότερα έργα του αναφέρεται στις ποδρες.
Αλλά εχουμε και πολλές παραστασεις που εικονίζουνε ερωτικές σκηνές.
Αυτό που μας γράφεις:
Οι έλληνες κάποια πράματα γαμήσι, φυσικές ανάγκες τα έκαναν ιδιαιτέρως οι βάρβαροι τα κατέβαζαν επιτόπου και τα κάναν καταμεσής του δρόμου ή γαμιόντουσαν σαν τα σκυλιά. Έλεος...
Δεν ισχύει, μάλλον ακριβώς το αντίθετο συνέβενε και ορθός γιατί ήταν ακομπλεξάριστοι.
Μήπος εισαι ιερέας ή σπουδασες κάτι τέτοιο, διότι διαβλέπω προτεσταντικο πουριτανησμό στα γραφόμενά σου;;; που φυσικά οδηγεί σε φασίζουσες τοποθετήσεις

Επισκέπτης
Δάσκαλε σόρρυ αλλά σφάλης.
Στην Αρχαία Αθήνα αλλά και στην Θήρα και αλλού τα αφοδευτήρια ήταν κοινά.
Ο Αριστοφάνης στα περισσότερα έργα του αναφέρεται στης ποδρες.
Αλλά εχουμε και πολλές παραστασεις που εικονίζουνε ερωτικές σκηνές.
Αυτό που μας γράφεις:
Οι έλληνες κάποια πράματα γαμήσι, φυσικές ανάγκες τα έκαναν ιδιαιτέρως οι βάρβαροι τα κατέβαζαν επιτόπου και τα κάναν καταμεσής του δρόμου ή γαμιόντουσαν σαν τα σκυλιά. Έλεος...
Δεν ισχύει, μάλλον ακριβώς το αντίθετο συνέβενε και ορθός γιατί ήταν ακομπλεξάριστοι.
Μήπος εισαι ιερέας ή σπουδασες κάτι τέτοιο, διότι διαβλέπω προτεσταντικο πουριτανησμό στα γραφόμενά σου;;; που φυσικά οδηγεί σε φασίζουσες τοποθετήσεις

Αγαπητέ τρίκαρδε,
εγω σου έγραψα συγκεκριμένο βιβλίο όπου σε πτροτρέπω να διαβάσεις. εάν το είχα μπροστά μου στην Ουκρανια θα σου λεγα και κεφάλαιο και παράγραφο.
Δεύτερον: Άλλο κοινά (εσύ προφανώς αναφέρεσαι σε δημόσια αφοδευτήρια) κι άλλο τα κατεβάζω επί τοπου, διοτι δεν έχω κόμπλεξ, καταμεσής και τα κάνω.
Ο αριστοφάνης υπήρξε σατυρικός συγγραφέας. ήτοι έχει το στοιχείο της υπερβολής στα γραφομενά του διότι αλλέως δεν μπορεί να προκαλέσει τον γελωτα. Εις εκ των αφανών κατηγόρων του Σωκράτους , ο στοχοποιός που θα λεγανε σημερα, υπήρξε ο Αριστοφανης διότι υπερέβαλλε σατυρίζοντας τον Σωκράτη ότι μελετά τα νέφη (ο Σωκράτης εν τω μεταξύ ουδεμια σχεση είχε συνεπώς ο Αριστοφανης δεν είναι η καλύτερη πηγη συλλογης πληροφοριών).
Τρίτον: δηλαδή όποιος δεν αφοδευει καταμεσης του δρόμου ακομπλεξάριστα είναι φασίστας? Άλλο και τουτο ! Και γιατί να ναι φασίστας και να μην είναι ξερω γω καρμπονάρος όποιος τα κανει στην μεση του δρόμου? Αντιλαμβάνεστε οτι χρησιμοποιείτε κάποιοι, όρους πριν από διακόσσια χρόνια, για τους οποιους δεν έχετε ακριβως ιδεα τι σημαίνουν αλλά έχετε έτσι μια γενική εντύπωση, τι ίσως μπορεί να σημαίνουν? Μου θυμίζει μια γνωστή μου γραια που έλεγε για τον γιόκα της "πάει σε μίτινγκ" έτσι για να το κάνει πιο επίσημο, δεν έλεγε πάει να δει, να συναντήσει κάποιον, αλλά η μύτη την είχε μαράνει. Σάμπως καταλάβαινε κι αυτή τι έλεγε, στο μυαλό της το μήτινγκ φανταζε πιο εξωτικό πιο επίσημο.
Τεταρτον: προτεστάντης μεταφράζεται ως ο διαμαρτυρόμενος, εάν το εννοείς έτσι ναι διαμαρτυρομαι εντόνως για την καταντια της χώρας. 
Πέμπτον: για τις ερωτικές παραστάσεις των αρχαίων και σημερα γυρνάνε τσοντες αλλά δε πάνε να τραβήξουν τις επίμαχες σκηνές στην μεση της πλατειας Συντάγματος, παρά σε κανα ξενοδοχειο, βίλλα κλπ, κλπ. Σε παρακαλώ παρεπεμψέ με σε κάποιον αρχαίο συγγραφέα σε συγκεκριμένο χωρίο, που να αναφέρεται ότι γαμιοντουσαν σαν τα σκυλία στην μέση του δρομου παρουσία όλων.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παπαρολογεις  :jerking: Δάσκαλε.
Διάβασε κανένα βιβλίο για την "δημόσια ζωή" των Αρχαίων Ελλήνων.
Σε λίγο θα μας πεις ότι οι γυναίκες άφηναν "αφάνα" τις τρίχες του νουνιού τους.
Δες τα αγάλματα και πεσμου στέκουν όσα λες;;

Επισκέπτης
Παπαρολογεις  :jerking: Δάσκαλε.
Διάβασε κανένα βιβλίο για την "δημόσια ζωή" των Αρχαίων Ελλήνων.
Σε λίγο θα μας πεις ότι οι γυναίκες άφηναν "αφάνα" τις τρίχες του νουνιού τους.
Δες τα αγάλματα και πεσμου στέκουν όσα λες;;

Τρίκαρδε εσύ μου ριχνεις έναν γενικό αφορισμό ότι παπαρολογώ, εγώ συνήθως γράφω βλακείες ως γνωστόν.
Αλλά στα τελευταία δυο μηνύματα σου γραφω:

Πες μου σε παρακαλώ συγκεκριμένο βιβλίο αρχαιου συγγραφέως και χωρίο που να αναφερονται αυτά που γράφεις.
Ποιο? Ποιο? Ποιο βιβλίο να διαβάσω αρχαίου πες μου?

Αφού λοιπόν δεν ξέρεις και συ τον τιτλο (διότι απλουστατα δεν υπάρχει) μηπως γράφεις ότι κατεβάζει η σκούφια σου ?

Επισκέπτης
Τρίκαρδε εσύ μου ριχνεις έναν γενικό αφορισμό ότι παπαρολογώ, εγώ συνήθως γράφω βλακείες ως γνωστόν.
Αλλά στα τελευταία δυο μηνύματα σου γραφω:

Πες μου σε παρακαλώ συγκεκριμένο βιβλίο αρχαιου συγγραφέως και χωρίο που να αναφερονται αυτά που γράφεις.
Ποιο? Ποιο? Ποιο βιβλίο να διαβάσω αρχαίου πες μου?

Αφού λοιπόν δεν ξέρεις και συ τον τιτλο (διότι απλουστατα δεν υπάρχει) μηπως γράφεις ότι κατεβάζει η σκούφια σου ?

Μου θυμίζει ξερω γω όλες τις προηγούμενες 230 σελιδες ανοησιών μου.
Εάν ανατρεξετε δεν θα βρείτε ούτε μια πληροφορία για μπουρδέλλα!
Τι να σας γράψω? Για κάτι που δε ξέρω?  Διαβάζω και γω ότι γράφετε εσείς οι υπόλοιποι και...μορφώνομαι!
Από τονΔημητράκη πχ έμαθα που είναι η Φυλής, λεει στην πλατεια Βικτωρίας από κατω, πριν είχα μια γενική και αόριστη εικόνα ότι ήταν κάπου κάτω από την Πατησίων. Έτσι αγαπητοί φίλοι έχετε και σεις μια γενική και αόριστη εικόνα για καποια θεματα που ισως να τα ψιλοκατέχω...Και αλληλοσυμπληρωνόμαστε...

Επισκέπτης
Εν πάση περιπτώση οι κωλοι χθες ησαντε πολύ σπέσιαλ.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μπα!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν τις έγραψες μόνος σου 230 σελίδες, κάτι γραψαμε και εμείς.
Δεν υπάρχει τελικό σκορ στις μακακίες, όλοι ειμαστε στον κουβά.
Πάντως εγώ γουστάρω ότι γράφεις και όπως γράφεις- εκτός τους πλατιασμούς σου και τις γενικεύσεις σου.
Αλλωστε τι γραμματέας και τζουτζές σου θα ειμουνα;;;;αν  δεν γούσταρα :2funny:

Επισκέπτης
Μπα!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν τις έγραψες μόνος σου 230 σελίδες, κάτι γραψαμε και εμείς.
Δεν υπάρχει τελικό σκορ στις μακακίες, όλοι ειμαστε στον κουβά.
Πάντως εγώ γουστάρω ότι γράφεις και όπως γράφεις- εκτός τους πλατιασμούς σου και τις γενικεύσεις σου.
Αλλωστε τη γραμματέας και τζουτζές σου θα ειμουνα;;;;αν  δεν γούσταρα :2funny:

Για τις 230 σελίδες έχεις απολύτως δικαιο.
Απλώς προσπαθω να μην σας πάιρνω και σας αμπάριζα ότι γράφετε μαλακείες !
Διόρθωσις επομένως: Το περιεχόμενο των 230 σελίδων που έχω γράψει εγώ είναι  σίγουρα ανοησίες!
Των υπολοιοπων φίλων εξετάζεται !
Το σφαλειν ανθρωπινον, το συγχωρείν θειον !
Καλημερα αγαπητέ μαθητή και γραμματέα της σχολής !

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σας κύριε Δάσκαλε.
Και ότι είπαμε "ψωμί και αλάτι"

Επισκέπτης
Ουκραίνα. Ευλογημένος τόπος σε...μουνί !
Επίσης παρατηρησα ότι διαφορα απαραδεκτα φαινόμενα ντυσίματος στις γκομενες τυπου τσουβαλεξ εχουν εκλειψει και εχουμε ερθει στα φυσιολογικά παλι, ήτοι μινι, κολλητά παντελόνια, ντεκολτε με βυζους, τακουναρες κλπ

Επισκέπτης
Ουκραίνα. Ευλογημένος τόπος σε...μουνί !
Επίσης παρατηρησα ότι διαφορα απαραδεκτα φαινόμενα ντυσίματος στις γκομενες τυπου τσουβαλεξ εχουν εκλειψει και εχουμε ερθει στα φυσιολογικά παλι, ήτοι μινι, κολλητά παντελόνια, ντεκολτε με βυζους, τακουναρες κλπ

Ήμανε στην Ζυρίχη. Βλέπω δυο μουνίστες με κολλητά τζιν με κεντήματα, μποτες με τακουναρες, μπουφάν πολύχρωμα να ψάχνονται. "Ντιέβουσκι στο βι ίσιτε ?" τους λέω...Κάναν μπαμ από 100 μέτρα ότι ήταν ρωσσο-ουκρανίδες. Ειναι ο καβλερός τροπος που ντυνονται οι γκομενες εδώ και τις κανει πολύ θηλυκες...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ουκρανία ένας μουνότοπος που τον κτηπούν μουνοθίελες :dancing:

Επισκέπτης
Ουκρανία ένας μουνότοπος που τον κτηπούν μουνοθίελες :dancing:

και χιονοθύελλες. έχει ριξει ενα χιονι φετος αλλο πράμα. Αν δεν ήταν τα κουμουνια το καλοκαίρι θα ειχε φοβερη παραγωγή. Εμένα μου χει τυχη να χιονισει πρωτομαγια. Νομιζα οτι θα πεθανω καταμεσης του δρομου απ το κρυο.

Επισκέπτης
Και για το θεμα που αναφερθηκα προηγουμένως ότι πολλές φορές γραφετε για πράματα που δεν έχετε ιδεά ή ειναι τελειως συγκεγχιμένη. Εδιάβαζα σε άλλο θεμα ότι σε καποιον συμπαθή αναγνωστη αρέσει ο μπακάλης γιατί λεει έχει προσφέρει πολλά στην αρχαία ελληνική! ρε παιδιά ο άνθρωπος σε απλή καθαρεύουσα γράφει και καποιοι νομίζουν ότι διαβαζουν...αρχαίζουσα ! Που έχουν καταντήσει τα ελληνόπουλα...

Επισκέπτης
Και για το θεμα που αναφερθηκα προηγουμένως ότι πολλές φορές γραφετε για πράματα που δεν έχετε ιδεά ή ειναι τελειως συγκεγχιμένη. Εδιάβαζα σε άλλο θεμα ότι σε καποιον συμπαθή αναγνωστη αρέσει ο μπακάλης γιατί λεει έχει προσφέρει πολλά στην αρχαία ελληνική! ρε παιδιά ο άνθρωπος σε απλή καθαρεύουσα γράφει και καποιοι νομίζουν ότι διαβαζουν...αρχαίζουσα ! Που έχουν καταντήσει τα ελληνόπουλα...

το διασκεδαστικότερο όλον έιναι ότι καποιοι λεει, πηγαίνουν στα στριπτιτζαδικα, πλερωνουν ένα σωρό λεφτά για να τους...τραβήξουν μαλακεία οι γκόμενες! Θεέ και Κύριε!

Επισκέπτης

Μου θυμίζει μια γκόμενα εδώ που είχα πριν από καμια δεκαριά χρόνια που δεν μου τον έπαιρνε στο στομα αλλά μου τον έπαιζε!
Γλυφομούνι πάντως γουσταρε σα τρελλή ! Μια -δυο στο τελος της λεω "τι θα γίνει μωρή άμα είναι να μου τραβας μαλακεια το κανωκαι μονος μου!

Επισκέπτης
Μου θυμίζει μια γκόμενα εδώ που είχα πριν από καμια δεκαριά χρόνια που δεν μου τον έπαιρνε στο στομα αλλά μου τον έπαιζε!
Γλυφομούνι πάντως γουσταρε σα τρελλή ! Μια -δυο στο τελος της λεω "τι θα γίνει μωρή άμα είναι να μου τραβας μαλακεια το κανωκαι μονος μου!

Απαραδεκτη γκομενα. Την σουταρα και ησυχασα...

Επισκέπτης
Απαραδεκτη γκομενα. Την σουταρα και ησυχασα...

ειχα να την δω 5-6 χρόνια μεχρι που την πετυχα πριν κανα διμηνο στο Τσουμ , είχε έναν γκομενο τον έγραψε στην μουναρα της και μ αρχισε τις γλυκες. Τωρα πρεπει να ναι τριανταρα, παραδοξον αλλά κρατιοτανε...

Επισκέπτης
ειχα να την δω 5-6 χρόνια μεχρι που την πετυχα πριν κανα διμηνο στο Τσουμ , είχε έναν γκομενο τον έγραψε στην μουναρα της και μ αρχισε τις γλυκες. Τωρα πρεπει να ναι τριανταρα, παραδοξον αλλά κρατιοτανε...

έλεγε και κατι μαλακειες τοτε θυμαμαι, ότι η οικογενεια της ήτανε αυστηρων αρχων, δεν έπρεπε ν αργεί κλπ κλπ. Παπαριές ! Τους αρεσεουν κατι τετοια εδώ και καλά έιμαστε αυστηρών αρχών όχι αμέρικαν μπαρ , απ έξω παρθένα κι από μέσα περνάνε τραίνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom