Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν είναι διαθέσιμη τέλος καλοκαιριού που λέω να κάνω το 1ο μου ταξίδι, να πάμε για κανα dinner γιατί όχι?

Που ακριβώς είσαι είπαμε Ιωσήφ?

Χμμμμ μιλαμε εδώ και τώρα όπόιος. τελος καλοκαιριου θα χει πετάξει το πουλάκι με κανα...πουλάκι!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
¨ασχετο τώρα αλλά θέλω να το αναφέρω. εσύ Βολταίρε σοβαρός κύριος με παιδεία απ ότι έχω διαπιστώσει τι δουελιά έχεις με αυτή την μαλακεία στο άβαταρ βάνε ένα λαγουδάκι σαν τον Δημητράκι ξέρω γω, τις βερσαλλίες, ξερω γω τι άλλο. Να με συγχωρεσεις αλλ΄το βρισκω για σενα κακόγουστο.

Δάσκαλε, άλλο avatar είχα (αλήθεια εδώ πρέπει να επέμβει η Ακαδημία και να βρει μία αντίστοιχη ελληνική λέξη) αλλά ο συμμαθητής μου ο Τρίκαρδος μου έβαλε χέρι και αναγκάστηκα να το αλλάξω.

Τώρα το Σαββατοκύριακο θα κάνω μία αναζήτηση στο σκληρό μου δίσκο και θα το αλλάξω.

Επισκέπτης
Δάσκαλε, άλλο avatar είχα (αλήθεια εδώ πρέπει να επέμβει η Ακαδημία και να βρει μία αντίστοιχη ελληνική λέξη) αλλά ο συμμαθητής μου ο Τρίκαρδος μου έβαλε χέρι και αναγκάστηκα να το αλλάξω.

Τώρα το Σαββατοκύριακο θα κάνω μία αναζήτηση στο σκληρό μου δίσκο και θα το αλλάξω.

Τι ο Τρίκαρδος ???
Κι είναι και γραμματέας της σχολής !
¨ασε θα του κάνω κράτηση από τον μισθό του να μάθει τοπ παλιόπαιδο!

Επισκέπτης
Τι ο Τρίκαρδος ???

κύριε καθηγητά της Ρωσσολογίας καλησπέρα σας. Με συγχωρείται αλλά δεν σας ήρθα επίσκεψη, έμεινα Ουκραίνα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τι ο Τρίκαρδος ???

Δάσκαλε σόρρυ, αλλά το αβαταρ του Μέγα Βολταίρου ειναι το κορυφαίο στο σαιτ.
Επειδή διαθέτω καλλιτεχνική παιδεία Ακαδημίας Τέχνης αναγνωρίζω ότι το αβαταρ αυτό εμπεριέχει όλα τα καλά.
Δλδ. υπογραμμίζει την σωματική αναζήτηση της κορασίδας στα ενδότερα του λώκου της και παράλληλα αποχρωματίζει έναν κοινωνικό συμβολισμό ενώ  μετουσιώνει ένα πολιτικό μήνυμα.
Ο Μέγας Βολταίρος ίσος διάλεξε τυχαία την φώτο αυτή, όμως ειμαι βέβαιος ότι ασυνείδητα ως άνθρωπος ανωτάτης πνευματικής στάθμης και ισχύος ήξερε το γιατί.

Επισκέπτης
Δάσκαλε σόρρυ, αλλά το αβαταρ του Μέγα Βολταίρου ειναι το κορυφαίο στο σαιτ.
Επειδή διαθέτω καλλιτεχνική παιδεία Ακαδημίας Τέχνης αναγνωρίζω ότι το αβαταρ αυτό εμπεριέχει όλα τα καλά.
Δλδ. υπογραμμίζει την σωματική αναζήτηση της κορασίδας στα ενδότερα του λώκου της και παράλληλα αποχρωματίζει έναν κοινωνικό συμβολισμό ενώ  μετουσιώνει ένα πολιτικό μήνυμα.
Ο Μέγας Βολταίρος ίσος διάλεξε τυχαία την φώτο αυτή, όμως ειμαι βέβαιος ότι ασυνείδητα ως άνθρωπος ανωτάτης πνευματικής στάθμης και ισχύος ήξερε το γιατί.

είναι μια μαλακεία κι άλλη μία ολόκληρη!
Αηδία σκέτη. τόσες πούτσεςυπάρχουν αυτή το χέρι στο κώλο της βρηκε να βάλει?
Μου θυμίζει έναν αλλο που ερχότανε για μαθημε μ ενα...μουνί!
άντε τωρα να σαι στο γραφείο και να μπαίνουν μέσα και να σε βλεπουν στην οθόνη με κάτι φωτογραφιούλες από κώλους, μουνια κλπ .Γινεσαι ρεντίκολο.
Για τις γκόμενες εκατέρωθεν της σελιδος στις διαφημίσεις τους λεω την αλήθεια ότι πρόκειται περι διαφημίσεων.

Επισκέπτης
Ιωσήφ, ο μόνος λόγος που δεν έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα είναι ότι τα πρεζάκια ακόμη σε αποκαλούνε (και εμένα στον πληθυντικό μου μιλάνε όταν μου την πέφτουν) "Κύριο".
Αλλά για πόσο καιρό ακόμη;
Πω, πω, πολύ μου αρέσει αυτό.
Να ξενητευθώ ξανά;

εγώ πήρα το μετρό δυο φορές Κυριακή κι ήταν όλο γεμάτο Αλμπάνια. Ελληνικά δεν άκουγες πουθενά.  Και ερωτώ αφού θέλανε 4 εκκατομμύρια ξενουςσε μια χώρα των δεκα εκκατομμυρίων, γιατί δεν φέρνανε ρώσσους και ουκρανούς που έχουμε πολύ πιο μεγάλη σχέση και είναι και χριστιανοι ορθόδοξοι?
Απάντησις γνωστή¨:
για να αυτοδιαλυθεί η χώρα...

Επισκέπτης
εγώ πήρα το μετρό δυο φορές Κυριακή κι ήταν όλο γεμάτο Αλμπάνια. Ελληνικά δεν άκουγες πουθενά.  Και ερωτώ αφού θέλανε 4 εκκατομμύρια ξενουςσε μια χώρα των δεκα εκκατομμυρίων, γιατί δεν φέρνανε ρώσσους και ουκρανούς που έχουμε πολύ πιο μεγάλη σχέση και είναι και χριστιανοι ορθόδοξοι?
Απάντησις γνωστή¨:
για να αυτοδιαλυθεί η χώρα...

διαβάζω στο ιντερνετ 23άχρονος αλλοδαπός (διάβαζε αλμπάνι) σκότωσε υπάλληλο του "Γερμανός". Κι αντί να τον εκτελέσουν τον πούστη επι τόπου, θα τον έχουμε να τον ταιζοποτιζουμε στην φυλακη μπας και χασει η Βενετιά βελόνι...

Επισκέπτης
διαβάζω στο ιντερνετ 23άχρονος αλλοδαπός (διάβαζε αλμπάνι) σκότωσε υπάλληλο του "Γερμανός". Κι αντί να τον εκτελέσουν τον πούστη επι τόπου, θα τον έχουμε να τον ταιζοποτιζουμε στην φυλακη μπας και χασει η Βενετιά βελόνι...

εδώ άμα κλέψεις εκατό ρουβλια σε χωνουν για κανα χρονο μέσα!
και μιλάμε για κατεργα !
Στην ελλάδα είχαμε τους αθιγγανους που είχαν διπλωματική ασυλία, παρεβίαζαν όλους τους νομους και δεν τόλμαγαν οι κοτες να τους συλλάβουν, μας προσετεθησαν και οι Αλβανοί. Και να εξηγούμε και να μην παρεξηγούμε οι αθίγγανοι είναι
χίλιες φορές πιο φιλοτιμοι.

Επισκέπτης
εδώ άμα κλέψεις εκατό ρουβλια σε χωνουν για κανα χρονο μέσα!
και μιλάμε για κατεργα !
Στην ελλάδα είχαμε τους αθιγγανους που είχαν διπλωματική ασυλία, παρεβίαζαν όλους τους νομους και δεν τόλμαγαν οι κοτες να τους συλλάβουν, μας προσετεθησαν και οι Αλβανοί. Και να εξηγούμε και να μην παρεξηγούμε οι αθίγγανοι είναι
χίλιες φορές πιο φιλοτιμοι.

Καιμια που μιλαγα για "Γερμανός" για να καταλάβετε την ασχετοσύνη που δερνει στην ελλάδα, άνοιξαν εδώ υποκαταστήματα με την επωνυμία 'GERMANOS". Τόσο μαλάκες που δεν καταλαβαίνουν ότι πολύ πιο εύκολα θα διαβάσουν την επιγραφή στα ελληνικά "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" ή ΓΕΡΜΑΗΟC παρά με την λατινική γραφή. Ε πως να μην αυτοδιαλύεται η χώρα όταν αντί να χρησιμοποιούμε το δικό μας αλφάβητο απ όπου προήλθε το κυριλλικό χρησιμοποιούμε το λατινικό (που κ ιαυτό γαμώ την πουτάνα προέρχεται από το ελληνικό!).
Χαιβάνια...

Επισκέπτης
Καιμια που μιλαγα για "Γερμανός" για να καταλάβετε την ασχετοσύνη που δερνει στην ελλάδα, άνοιξαν εδώ υποκαταστήματα με την επωνυμία 'GERMANOS". Τόσο μαλάκες που δεν καταλαβαίνουν ότι πολύ πιο εύκολα θα διαβάσουν την επιγραφή στα ελληνικά "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" ή ΓΕΡΜΑΗΟC παρά με την λατινική γραφή. Ε πως να μην αυτοδιαλύεται η χώρα όταν αντί να χρησιμοποιούμε το δικό μας αλφάβητο απ όπου προήλθε το κυριλλικό χρησιμοποιούμε το λατινικό (που κ ιαυτό γαμώ την πουτάνα προέρχεται από το ελληνικό!).
Χαιβάνια...

έστω υπ όψιν οτι εδω οι λατινικές επιγραφές δεν συνηθιζονται. Όλα είναι γραμμένα στην Κυριλλική έστω κι αν έχουν ξένες ονομασίες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
έστω υπ όψιν οτι εδω οι λατινικές επιγραφές δεν συνηθιζονται. Όλα είναι γραμμένα στην Κυριλλική έστω κι αν έχουν ξένες ονομασίες.
και φυσικα θα προσπαθουνε να τα γραφουν στην Ουκρανικη!και οχι στην Ρωσσικη.ή στ'αρχηδια τους?

Επισκέπτης
και φυσικα θα προσπαθουνε να τα γραφουν στην Ουκρανικη!και οχι στην Ρωσσικη.ή στ'αρχηδια τους?

Δημητράκη ξανα καλησπέρα !
Ναι ορθόν στην ουκρανική? Άπαντα ! Δια νόμου. Όχι όπως στην ελλάδα που ο κάθε κομπλεξικός βλάχος γράφει την επιγραφή του στην λατινική ! ή το ονομά του στην λατινική (εντάξει για όσους γνωρίζουν σαμπως τετοιοι τυποι είχαν επιθετο πρι απο εκατο χρονια...)

Επισκέπτης
Δημητράκη ξανα καλησπέρα !
Ναι ορθόν στην ουκρανική? Άπαντα ! Δια νόμου. Όχι όπως στην ελλάδα που ο κάθε κομπλεξικός βλάχος γράφει την επιγραφή του στην λατινική ! ή το ονομά του στην λατινική (εντάξει για όσους γνωρίζουν σαμπως τετοιοι τυποι είχαν επιθετο πρι απο εκατο χρονια...)

διαβάστε και την άλλη την ξεφτυλα. άμα πάτε στην πεζογεφυρα απέναντι απο τα ΚΤΕΛια στον (πρωην) Κηφισσό θα βρειτε την Κράισλερ. Εκεί λοιπόν έγραψαν ο χώρος φυλάσσεται στα Αλβανικά! Για να το καταλάβουν οι υποψήφιοι κλέφτες.
Ξυπνάααατε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διαβάστε και την άλλη την ξεφτυλα. άμα πάτε στην πεζογεφυρα απέναντι απο τα ΚΤΕΛια στον (πρωην) Κηφισσό θα βρειτε την Κράισλερ. Εκεί λοιπόν έγραψαν ο χώρος φυλάσσεται στα Αλβανικά! Για να το καταλάβουν οι υποψήφιοι κλέφτες.
Ξυπνάααατε...
κατι παρομειες ταμπελες ειχα δει και στα Βίλια πριν κανα 2 χρονια περιπου!εγραφαν οι ταμπελες στα Αλβανικα ο χωρος φυλασεται απο την ταδε Σεκιουριτη!και σιγουρα απευθυνοταν στους κλεφτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κατι παρομειες ταμπελες ειχα δει και στα Βίλια πριν κανα 2 χρονια περιπου!εγραφαν οι ταμπελες στα Αλβανικα ο χωρος φυλασεται απο την ταδε Σεκιουριτη!και σιγουρα απευθυνοταν στους κλεφτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι φασίστας και ρατσίστας Δημητράκη ! Αυτά που γράφεις είναι επικίνδυνα ! Σου απαγορεύω να ξαναγράψεις για τ αλμπάνια ! Μόνο για μουνί θα γράφεις! άκουσες ??? άντε και για πρέζα σου δίνω το ελεύθερο...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ξυπνάααατε...

Δάσκαλε εισαι Ατήνα πρέπει να συναντηθούμε, έχω σταμπαρει κατι Ουκρανίδες μουρλία
Αναμένω - αναμένος πμ σου

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ξυπνάααατε...
aαπιστευτο Δασκαλε... :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom