Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε καμια αναλυση περι ουκρανομουνολογιας θα κανουμε?πολυ στην πολιτικη το ριξαμε παλη.η σχολη διδασκη και αλλα μαθηματα νομιζω.και εδω να πω δασκαλε εντοπισα μια ουκρανιδα σε ενα ανθοπωλειο,απο δευτερα θα παω να δω τι γινετε.πανω απο 22 δεν πρεπει να ειναι,εχει πολυ κολαρα δασκαλε παντως.δασκαλε εχουν τιποτα το ιδιαιτερο οι ουκρανιδες που δουλευουν σε ανθοπωλειο?

Επισκέπτης
δασκαλε καμια αναλυση περι ουκρανομουνολογιας θα κανουμε?πολυ στην πολιτικη το ριξαμε παλη.η σχολη διδασκη και αλλα μαθηματα νομιζω.και εδω να πω δασκαλε εντοπισα μια ουκρανιδα σε ενα ανθοπωλειο,απο δευτερα θα παω να δω τι γινετε.πανω απο 22 δεν πρεπει να ειναι,εχει πολυ κολαρα δασκαλε παντως.δασκαλε εχουν τιποτα το ιδιαιτερο οι ουκρανιδες που δουλευουν σε ανθοπωλειο?

Ξέρω γω είναι φιλανθης τι να σου πω.

Επισκέπτης
Ξέρω γω είναι φιλανθης τι να σου πω.

Πάντως οι ουκρανικές κωλάρες είναι το κάτι άλλο. Κάποιος πολύ εύκολα με μια βόλτα στον δρομο εδω αποκτά θεμα για το ...σπίτι. Τυλιγμένες οι κωλάρες σε κάτι στενά τζην...
¨Αντε πάλι το στρωσε εδώ απόψε, έφυγε ο Καζας κι είπε να ξαναχιονίσει πάλι. Φετος είχαμε πολύ σπέσιαλ χειμώνα, πολύ το γουσταρω το χιονι...

Επισκέπτης
Πάντως οι ουκρανικές κωλάρες είναι το κάτι άλλο. Κάποιος πολύ εύκολα με μια βόλτα στον δρομο εδω αποκτά θεμα για το ...σπίτι. Τυλιγμένες οι κωλάρες σε κάτι στενά τζην...
¨Αντε πάλι το στρωσε εδώ απόψε, έφυγε ο Καζας κι είπε να ξαναχιονίσει πάλι. Φετος είχαμε πολύ σπέσιαλ χειμώνα, πολύ το γουσταρω το χιονι...

Α δεν νομιζω οτι σας το χω γραψει αυτό, εδω θεωρειται φυσιολογικό να χορευεις σλοου με την γκομενα σου και να της χαιδευεις τον κώλο ! Είναι όπως λέμε να της πιάνεις το χερι...

Επισκέπτης
Α δεν νομιζω οτι σας το χω γραψει αυτό, εδω θεωρειται φυσιολογικό να χορευεις σλοου με την γκομενα σου και να της χαιδευεις τον κώλο ! Είναι όπως λέμε να της πιάνεις το χερι...

Όπως και να πηγαίνεις στο ιντερνετ κλαμπ (εδώ καφε δε σερβιρουν) και να βλέπεις τσοντες και να τον ψιλοχαιδεύεις !
Το βραδυ για τί εδω μενουν ανοιχτα όλο το βραδυ οι πλέον μαλακες τον παιζουν κανονικά...

Επισκέπτης
Όπως και να πηγαίνεις στο ιντερνετ κλαμπ (εδώ καφε δε σερβιρουν) και να βλέπεις τσοντες και να τον ψιλοχαιδεύεις !
Το βραδυ για τί εδω μενουν ανοιχτα όλο το βραδυ οι πλέον μαλακες τον παιζουν κανονικά...

γενικώς παντως εδω αμα κανεις γλυφομουνι στην γκομενα την εχεις κατακτησει. Τα ζα εδω δε κατεχουν από τετοια...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε βρίσκομαι σε δύσκολη θέση, δεν ξέρω τι να κάνω.
Σήμερα ανέλαβα την έδρα της "Πορδοκλανολογίας" στο σάιτ και είμαι μπερδεμένος.
Μπορώ να ειμαι δυπλοθεσήτης δλδ να ειμαι και γραμματέας της σχολής "Ουκρανολογίας" και καθηγητής "Πορδολπανολογίας"
Θέλω την συμβουλή σου. Τι να κάνω;;;; :think:

Επισκέπτης
Δάσκαλε βρίσκομαι σε δύσκολη θέση, δεν ξέρω τι να κάνω.
Σήμερα ανέλαβα την έδρα της "Πορδοκλανολογίας" στο σάιτ και είμαι μπερδεμένος.
Μπορώ να ειμαι δυπλοθεσήτης δλδ να ειμαι και γραμματέας της σχολής "Ουκρανολογίας" και καθηγητής "Πορδολπανολογίας"
Θέλω την συμβουλή σου. Τι να κάνω;;;; :think:

Ασφαλώς και όχι. Θα πρεπει να επιλεξεις.
Χώρια που θα σου κάνω κράτηση από τον μισθό σου για το άβαταρ του Βολταιρου...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε οι Ουκρανίδες ειναι πορδοκλανιόλες. Παίρδουν ;;
Πρέπει να γράψω μια ανακοίνωση για ένα διεθνές συνέδριο.

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
διαβάζω στο ιντερνετ 23άχρονος αλλοδαπός (διάβαζε αλμπάνι) σκότωσε υπάλληλο του "Γερμανός". Κι αντί να τον εκτελέσουν τον πούστη επι τόπου

δασκαλε φασιστακι?ειναι σαν αυτο που λεγανε για το πλιατσικο που το κανανε ξενοι στην αθηνα αλλα μονο ελληνες εβλεπες να τσακωνονται για ενα κλεμμενο κινητο ποιος θα το κλεψει απο τον κλεψαντα

Καιμια που μιλαγα για "Γερμανός" για να καταλάβετε την ασχετοσύνη που δερνει στην ελλάδα, άνοιξαν εδώ υποκαταστήματα με την επωνυμία 'GERMANOS". Τόσο μαλάκες που δεν καταλαβαίνουν ότι πολύ πιο εύκολα θα διαβάσουν την επιγραφή στα ελληνικά "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" ή ΓΕΡΜΑΗΟC παρά με την λατινική γραφή

δηλαδη οι διεθνεις επιχειρηματικοι ομιλοι εκει χρησιμοποιουν ουκρανικα για να προσδιοριζονται?ειλικρινα δε το γνωριζω.κι επισης ο γερμανος  εμενα με απασχολει που(σε ποιες χωρες) επενδυει τα κερδη του κι οχι τοσο πως παρουσιαζεται αν και γενικα η αποψη σου για τη ξενομανια που μας εχει καταβαλει ειναι σωστη.Για να κλεισουμε το θεμα αυτο θεωρω το λαο μας οτι εχει τα μεγαλυτερα χαιβανια παγκοσμιως γι αυτο και οι αλβανοι που καποτε θελαμε να τους παρουσιασουμε ως κανιβαλους αμυαλους κτλ προκοβουν και καταξιωνονται τουλαχιστον επαγγελματικα στη χωρα μας τα τελευταια χρονια.Γενικα ποτε δε θεωρησα οτι εχουμε καποιου ειδους ανωτεροτητα σε συγκριση με αλλους λαους,πονηρια ισως.και ουδεμια σχεση μπορει να εχουμε με τους αρχαιους ελληνες που ητανε αλλη παστα ανθρωπων   

Επισκέπτης
διαβάζω στο ιντερνετ 23άχρονος αλλοδαπός (διάβαζε αλμπάνι) σκότωσε υπάλληλο του "Γερμανός". Κι αντί να τον εκτελέσουν τον πούστη επι τόπου

δασκαλε φασιστακι?ειναι σαν αυτο που λεγανε για το πλιατσικο που το κανανε ξενοι στην αθηνα αλλα μονο ελληνες εβλεπες να τσακωνονται για ενα κλεμμενο κινητο ποιος θα το κλεψει απο τον κλεψαντα

Καιμια που μιλαγα για "Γερμανός" για να καταλάβετε την ασχετοσύνη που δερνει στην ελλάδα, άνοιξαν εδώ υποκαταστήματα με την επωνυμία 'GERMANOS". Τόσο μαλάκες που δεν καταλαβαίνουν ότι πολύ πιο εύκολα θα διαβάσουν την επιγραφή στα ελληνικά "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" ή ΓΕΡΜΑΗΟC παρά με την λατινική γραφή

δηλαδη οι διεθνεις επιχειρηματικοι ομιλοι εκει χρησιμοποιουν ουκρανικα για να προσδιοριζονται?ειλικρινα δε το γνωριζω.κι επισης ο γερμανος  εμενα με απασχολει που(σε ποιες χωρες) επενδυει τα κερδη του κι οχι τοσο πως παρουσιαζεται αν και γενικα η αποψη σου για τη ξενομανια που μας εχει καταβαλει ειναι σωστη.Για να κλεισουμε το θεμα αυτο θεωρω το λαο μας οτι εχει τα μεγαλυτερα χαιβανια παγκοσμιως γι αυτο και οι αλβανοι που καποτε θελαμε να τους παρουσιασουμε ως κανιβαλους αμυαλους κτλ προκοβουν και καταξιωνονται τουλαχιστον επαγγελματικα στη χωρα μας τα τελευταια χρονια.Γενικα ποτε δε θεωρησα οτι εχουμε καποιου ειδους ανωτεροτητα σε συγκριση με αλλους λαους,πονηρια ισως.και ουδεμια σχεση μπορει να εχουμε με τους αρχαιους ελληνες που ητανε αλλη παστα ανθρωπων   

Αγαπητέ φίλε,
καλώς ΄΄ορισες στην σειρά των μαθηματων μου. Μου έχεις ξαναγράψει αλλά λογω φόρτου εργασίας δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο να σου απαντήσω.
Ελπίζω να γνωρίζεις ότι με αποκάλεσες "δεματάκι" . Αυτή είναι η έννοια στην ελληνική της λέξεως που σου χουν πιπιλήσει τα μυαλά ότι έιμαστε όλοι εμείς οι...κακοί. Fascio είναι λατινική λέξη σημαίνουσα το δεμάτι. Συμβολίζει την εννότητα των ανθρώπων. Σίγουρα για τ αλμπάνια είναι πολύ καλύτερο ο ένας έλλην να βγάζει τα ματια του άλλου για να παραμένουν εκείνοι ατιμώρητοι.
Δευτερον για το ποιος έκλεβε¨: Εμμέσως πλην σαφώς διατυπώνεις ότι ολοι οι διαμαρτυρομενοι προλετέριοι των...Βορείων προαστείων είχαν πάει με σκοπό την κλεψιά και τον βανδαλισμό για να σπάσουνε την ώρα τους.
Τρίτον εγώ θυμαμαι το 1997 επί Chi Mi Tee την μοναδική φορά που χε τολμήσει η αστυνομια να τους μαζώξει όλους (όχι ότι μετά τους κάνανε τιποτα, αλλά εν πάση περιπτώση διαπιστωσαμε τοτε ότι όλοι ήσαντε τα παιδάκια της μαμας των Βορείων προαστείων) τον 17χρονο Αλβανό που για να εκφράσει την απαιχθειά του προς την χούντα των...Συνταγματαρχών !!!(που την είχε δει στην Αλβανία στον ύπνο του όταν ήταν αγγένητος) είχε ρημαξει το λεωφορείο της ΕΑΣ και κυκλοφόραγε με τα χερούλια στην τσέπη ως σουβενίρ ! Αλήθεια μετά τον βανδαλισμό αποκατάστησε με έμβασμα από τα Τυρραννα ο Μπερίσας ή πληρώσανε κάποιοι μαλάκες ως συνήθως?
Τεταρτον¨: Ορθόν τα ονοματα των επιχειρήσεων εδώ μπορεί να είναι ξένα αλλά στην γραφή γράφονται με κυριλλικούς χαρακτήρες
Πέμπτον: Κάμεις ένα λαθάκι διότι προφανώς δεν έχεις μπει στον κοπο να διαβάσεις τις προηγούμενες 230 σελιδες μου. Αλβανός ΔΕΝ είναι εθνικό προσδιοριστικό αλλά μαλλον επαγγελματικό. Alba στην λατινική σημαίνει το δάσος, επομένως Αλβανός είναι ο ζων στα δάση αγριάνθρωπος, ο βουκόλος. Γι αυτό και υπάρχουν πολλοι αλβανοί σε όλα τα μήκ και πλατη της (πρώην) Ρωμαικής Αυτοκρατορίας. άμα πάεις στο Παρίσι και δεις το εκμαγείο του Μ.Ναπολέοντος θα δεις ότι μοιάζει με σημερινό αλμπάνι. Πάενε στο Εθνικό αρχαιολογικό μουσείο και δες μια προτομή του Οκταβιανού σε ποιον μοιάζει και ξαναπέρνα να μας πεις. Κάποτε ήσαντε Ρωμιοί όπως και μεις αλλά αλλαξοπιστησαν , ξεχάσαν την γλώσσα μας και καταντήσανε εκε΄ιπου καταντήσανε (σαν κι εμένα που είμαι καταντημα όπως έγραψε ένας συμπαθεστατος φίλος) όπως καταντημα είναι ο ναρκομανής, ο ζητιάνος, ο εκδιδόμενος επί χρημασι πουστης αλλά το χειρότερον να είναι καποιος γενιτσαρος. Σημαία της Αλβανίας είναι η...Ρωμαική ! (εκείνο που μας έχουν επιβάλλει στην ελλάδα ως Βυζαντινή όρος τελείως ανιστόρητος εφεύρημα ενός παπάρα άγγλου το 19ο αιώνα!)  και εθνικός ήρως των ένας έλλην ο Καστριώτης!
Έκτον: Αγαπητέ φίλε διάβασε ολίγον Πλουταρχο ή Ξενοφώντα, όχι εκείνους που διδάσκουν στα σχολεία είναι παραποιημένοι και θα δεις ότι ο Δίκαιος Αριστείδης που και που τ΄ραβαγε και καμια μαλακεία στον Πεισίστρατο, Ο Σωκράτης χαριεντιζόταν (μόνον?) με γεροδεμένα αγόρια ο Πιττακός έκρυψε ένα δείκτη κάτω από την ασπίδα και έσφαξε τον αντιπαλό του, ο Περικλ΄ς έβαλε χερι στο συμμαχικό ταμείο, ο Ερμοκράτης καταπάτησε όλους τους όρκους και και...
Έβδομον: που θέλω να καταλήξω. Έχουμε πάρει όλα τα ελλατώματα των αρχαίων ελλήνων εκτός από ένα πλεονέκτημα. Ποιό  ? Την ψυχική ανωτερώτητα έναντι των βαρβάρων. Οι αρχαίοι αισθάνονταν ανώτεροι. Τελεία και πάυλα. 

Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ εχθες είχε κάτι κωλάρες απίστευτες στην Ντισκο !
Έπρεπε να ήταν ο αρκάνς εδώ !

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε Δάσκαλε όλο για κωλάρες μας λες, αλλά δεν μου απαντάς στην ερωτησή μου.
(στηλε μας και καμια φωτο με τις κωλάρες ή έστω μια γενική άποψη των χώρων που πηγένεις)

Επισκέπτης
Ρε Δάσκαλε όλο για κωλάρες μας λες, αλλά δεν μου απαντάς στην ερωτησή μου.
(στηλε μας και καμια φωτο με τις κωλάρες ή έστω μια γενική άποψη των χώρων που πηγένεις)

Δεν σου απαντώ διότι με ρωτας βλακείες.
Να χουμε και κάποιο επίπεδο.
Μου θυμίζεις την μακαρίτισσα την θειά μου είχε μια αστική υπόθεση στα δικαστήρια, περίμενε να έρθει η σειρά εκδικάσεως της υποθέσεως πίανει λέει κουβέντα με μία πολύ καλοντυμένη κυρία, καθώς πρέπει συζητάγαν- συζητάγαν, στο τελος την ρωτά η δικιά μου  "και που δουλεύετε?"
Απάντησις:
"Στα μπουρδέλα !"
Η τύπισσα ήταν τσατσα κι ειχε παέι στο δικαστηρι ο διότι καποιοι ταχαν σπασει στο μπουρδελο.
Ηθικόν διδαγμα της υποθεσεως:
α. κάποια πράματα (φύσες, ούρηση, αφόδευση) είναι αυστηρώς προσωπικά εκτός αμα πάσχουμε από καμια ψυχική μανία (κοπρολαγνεία ξερω γω)
β. μπορεί να είμαστε μαλάκες αλλά δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζουμε διότι χάνουμε και τα θετικά στοιχεία που έχουμε
γ.  ο άνθρωπος είναι ψυχοπνευματική οντότητα δι αυτό καλό είναι να μοιράζει δικαίως τις ανησυχίες του μεταξύ μυαλού-(πουτσας-κώλου)
Αυτά τα ολίγα...

Επισκέπτης
Δεν σου απαντώ διότι με ρωτας βλακείες.
Να χουμε και κάποιο επίπεδο.
Μου θυμίζεις την μακαρίτισσα την θειά μου είχε μια αστική υπόθεση στα δικαστήρια, περίμενε να έρθει η σειρά εκδικάσεως της υποθέσεως πίανει λέει κουβέντα με μία πολύ καλοντυμένη κυρία, καθώς πρέπει συζητάγαν- συζητάγαν, στο τελος την ρωτά η δικιά μου  "και που δουλεύετε?"
Απάντησις:
"Στα μπουρδέλα !"
Η τύπισσα ήταν τσατσα κι ειχε παέι στο δικαστηρι ο διότι καποιοι ταχαν σπασει στο μπουρδελο.
Ηθικόν διδαγμα της υποθεσεως:
α. κάποια πράματα (φύσες, ούρηση, αφόδευση) είναι αυστηρώς προσωπικά εκτός αμα πάσχουμε από καμια ψυχική μανία (κοπρολαγνεία ξερω γω)
β. μπορεί να είμαστε μαλάκες αλλά δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζουμε διότι χάνουμε και τα θετικά στοιχεία που έχουμε
γ.  ο άνθρωπος είναι ψυχοπνευματική οντότητα δι αυτό καλό είναι να μοιράζει δικαίως τις ανησυχίες του μεταξύ μυαλού-(πουτσας-κώλου)
Αυτά τα ολίγα...

Και για τον φίλο νικόλα και εσένα τρίκαρδε,
άμα διαβάσετε την καθοδο των μοιροίων θα δειτε ότι αυτή ήταν και η θεμελιώδης διαφορά που επεσήμανε ο ξενοφών μεταξύ ελλήνων και βαρβάρων. Οι έλληνες κάποια πράματα γαμήσι, φυσικές ανάγκες τα έκαναν ιδιαιτέρως οι βάρβαροι τα κατέβαζαν επιτόπου και τα κάναν καταμεσής του δρόμου ή γαμιόντουσαν σαν τα σκυλιά. Έλεος...
Άντε για να σου λύσω και την απορία. ΟΧΙ.
Στην ελλάδα θυμαμαι με ειχαν...φιλοδωρήσει κανα δυο τρεις φορές (μπλιαχ!). τετοια πράματα εδω οι γκομενες γενικώς δεν κάνουν. επομένως αν είσαι πορδολάγνος θα απογοητευθείς σφόδρα. Κατσε ελλάδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom