Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μερικα ναι δασκαλε.αλλα οχι ολα.γιατι εχει μερικες ειναι σαν βατραχια.

Επισκέπτης
μερικα ναι δασκαλε.αλλα οχι ολα.γιατι εχει μερικες ειναι σαν βατραχια.

Όχι αυτή είναι καλό γκομενάκι. Ξέρω τι λέω...
αυτή την έχεις καψουρευτεί μου φαίνεται δια των διηγησεών μου!
Που να ξέρει ότι την έχω κάνει σταρ στο ιντερνέτι!

Επισκέπτης
Ιωσήφ,

για την αγαμία υπερβάλλεις - τη βρίσκουν την άκρη τα πιτσιρίκια, εντάξει μην ανησυχείς. :rolleyes:

Για το δεύτερο όμως λίγα λες - χωρίς πλάκα το χάλι της Αθήνας στο κέντρο είναι απερίγραπτο. Βγαίνεις από τον ηλεκτρικό στην Ομόνοια και το μόνο που βλέπεις είναι μετανάστες να κυκλοφορούν έτσι γενικώς, πρεζόνια, ανάπηρους κάθε είδους και διάφορους να προσπαθούν να σου βάλουν φυλλάδια στο χέρι.

Οι φυσιογνωμίες δε που κυκλοφορούν είναι λες κι έχουν βγει από project Fellini & David Lynch. Ενώ κυκλοφορώ καθημερινά, κάθε μέρα είναι σα διαφορετική σκηνή από το 8 1/2. Το χειρότερο απ' όλα δε είναι η ενοχή που νιώθεις - ντρέπεσαι γι' αυτό που βλέπεις γύρω σου. >:(

Εννοώ δηλ ότι κάπου πίσω στο μυαλό μου θυμάμαι το 83 να κατεβαίνω για φροντιστήριο στο κέντρο, προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τις εικόνες - ουσιαστικά μιλάμε για μια εποχή που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτεί. :(

Την εποχή εκείνη που λες ο Κραγιάννης εαν δεν απατώμαι είχε βγάνει την ταινία "Ναρκωτικά στα σχολεία" με τον Βόγλη να κυνηγά μ ένα δίκαννο κάτι τύπους που πασέρνανε ναρκωτικά στην δεκάχρονη κόρη του.
Α ρε παραμύθια σκεφτόμανε από μέσα μου.
Που να ήξερα ...

Επισκέπτης
Tα εχω ξαναπει αλλα θα τα ξαναπω!
Οι Ελληνιδες τα μπαζα εχουν θεοποιηθει εδω στο Ελλαντα απο τους μαλακες τους Ελληνες.
Πλεον Και το τελευταιο μπαζο εχει ψηλα τη μυτη και εχει απαιτησεις.
Εγω δεν αχολουμαι με αυτα τα μπαζα ουτε θα ασχοληθω.
Οσο θα ειμαι στην Ελλαδα μια χαρα θα περναω στα στουντιο κλπ με τσεχες,ρωσιδες  κλπ που 'υπαρχουν' εδω που για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι θεες.
Και μη μου πειτε οτι εσυ πληρωνεις γιατι εσεις τα μπαζα τις Ελληνιδες τις πληρωνετε πολλα περισσοτερα και οπως και να'χει ενα μπαζο γαματε.
Τις Ελληνιδες ουτε να τις βλεπω δε θελω....
Ιωσηφ  δε φανταζεσαι ποσο πολυ εχει ξεπεσει το αντρικο φυλο στην Ελλαδα.....εχουν θεοποιησει τα μπαζα των μπαζων..το καταλαβαινεις αυτο?

ευτυχώς εμένα ο εγκεφαλός μου έχει βυθιστεί στην λήθη.
Ούτε θυμάμαι ποσα χρόνια πέρασαν από τοτε που έκανα το ατόπημα και γαμησα ελληνίδα.
Μπλιαχ ! θυμάμαι αυτές τις τρίχες που γυαλοχαρτάρανε την γλώσσα μου στο γλυφομούνι, κάτι κωλοτρυπίδες με τριχες επίσης θα ξεράσω!!!!
Παιδιά χθες είχε έρθει ένα απίστευτο μουνί, με χιλιομετρα πάντως το ξεκαθαρίζω αυτό επίσκεψη και συζητάγαμε αυτό το θεμα. Πως δηλαδή στην ελλάδα είναι όμορφοι οι άντρες και στην ουκρανία οι γυναίκες.
Εν πάση περιπτώση η γκόμενα που γράφω έχει βυζάρες, κωλάρα, έιναι ψηλή θα τραβήξετε εκατό μαλακείες για πάρτη της. Γουστάρει κανείς???

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Να τραβήξουμε διαδικτυακή μαλακία? :cheesy:

Επισκέπτης
έτσι είναι δάσκαλε...
και πού να δείς τις μικρές ηλικίες (16-20)....
μιλάμε για ΤΟ ΔΡΑΜΑ...
εγώ θυμάμαι τον ευατό μου σε αυτην την ηλικία και τους φίλους μου να τρέχουμε όλη μέρα πίσω απο τα γκομενάκια (παρτάκια κτλ)

σήμερα τα αγόρια ή ολη ημέρα θα πάιζουν καλωδιωμένοι ηλεκτρονικα παιχνίδια και θα σκέφτονται ΄τι εξάτμιση να βάλουν στο παπάκι να κάνει θόρυβο, οι δέ γκόμενες και διαβάζουν κοσμοπόλιταν να μάθουν για τον έρωτα και τον τέλειο άντρα....
και νά η μαλακια σύννεφο...

ρε μακάρι να ήτανε 'ετσι...
Δε είναι στην πρέζα!
Στην Αθηνα τρεις μέρες με προσεγγίσαν πάνω από πενήντα άτομα ναρκομανείς και όλοι έλληνες, όχι αλμπάνια και τέτοια.  Τι να γράψω που μας έχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ

Επισκέπτης
¨οχι απεφάσισα να το παιξω προξενητής. αναζητείται σοβαρός ώριμος (και εύπορος) κύριος με σκοπόν τα περαιτέρω...

αυτός ο κιαπκης κάτι έψαχνε...Για τον Καζα πρεπει να ναι μεγάλη...(καθ ότι ο Καζας παλληκαράκι σαν κι εμένα!)

Επισκέπτης
δασκαλε ειμαι ετοιμος.

ρε συ αυτήπρεπει να ναι λιγο μεγάλη για σένα γιατί σε χω κόψει εκεί γύρω στα 35. Αυτή είναι 38. Πάντως είναι μουναρος είναι και καλή κοπέλλα γιατί σε ανύποπτο χρόνο την είχα γνωρίσει όταν την είχε βάλει μια χαζέγκλω για να τσακωθεί μαζί μου εξ επίτηδες κι αυτή είδε ότι ήμουνα κύριος και τα γύρισε...

Επισκέπτης
Δάσκαλε, ο οίκος των Chefalo Giannι έχει δύο παρακλάδια. Τι παρακλάδια δηλαδή, ολόκληρα αγκωνάρια, κορμοί σεκογιας είναι.

Αυτό του ηρωϊκού Χάνδακος:
http://[URL unfurl="true"]www.enet.gr/online/dspphoto?id=65072[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.patranews.gr/upload/el/news/Photos/kefalogiannis.JPG[/img[/URL]]

και αυτό του ηρωϊκού Ρεθύμνου:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/photos/200812/m18-211142kefalogiannis.jpg[/img[/URL]] [img]http://media2.feed.gr/filesystem/images/20071026/engine/assets_LARGE_t_420_129689_type11495.jpg

Εσύ αναφέρεσαι στον δεύτερο.

Και επείδη λείπεις πιθανόν δεν έμαθες ότι κάποιος Κρητσίκαρος επέταξεν γιαούρτι στην κόρη την πανέμορφη όταν κατέβηκεν η αγροτιά της Λεβεντομάνας στους δρόμους για τα δίκαια της.

Απ ότι θυμάμαι δεν συμπαθιούνται οι μεν με τους δε και δεν είναι συγγενείς ή είναι μακρυνοί αν είναι. Οι μεγαλύτεροι Αινστάιν εννοείται είναι του νομού ρεθύμνης

Επισκέπτης
Απ ότι θυμάμαι δεν συμπαθιούνται οι μεν με τους δε και δεν είναι συγγενείς ή είναι μακρυνοί αν είναι. Οι μεγαλύτεροι Αινστάιν εννοείται είναι του νομού ρεθύμνης

Πάντως είδατε δεν έχουμε διακρίσεις των φύλων. Το καημένο το κοριτσάκι το κανε βολευτίνα ο μπαμπούλης της.
Πληρώνετε μαλάκες!!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ευτυχώς εμένα ο εγκεφαλός μου έχει βυθιστεί στην λήθη.
Ούτε θυμάμαι ποσα χρόνια πέρασαν από τοτε που έκανα το ατόπημα και γαμησα ελληνίδα.
Μπλιαχ ! θυμάμαι αυτές τις τρίχες που γυαλοχαρτάρανε την γλώσσα μου στο γλυφομούνι, κάτι κωλοτρυπίδες με τριχες επίσης θα ξεράσω!!!!
Παιδιά χθες είχε έρθει ένα απίστευτο μουνί, με χιλιομετρα πάντως το ξεκαθαρίζω αυτό επίσκεψη και συζητάγαμε αυτό το θεμα. Πως δηλαδή στην ελλάδα είναι όμορφοι οι άντρες και στην ουκρανία οι γυναίκες.
Εν πάση περιπτώση η γκόμενα που γράφω έχει βυζάρες, κωλάρα, έιναι ψηλή θα τραβήξετε εκατό μαλακείες για πάρτη της. Γουστάρει κανείς???

Εδω και το τελευταιο μπαζο το εχουν κανει θεα μιλαμε........τι να πει κανεις?
Μπαζοφιλοι.........

Επισκέπτης
εδώ ρε "δάσκαλε" έκαναν δάσκαλο εσένα.Η κατάντια έχει πολλές μορφές.. ;)

Αγαπητέ φίλε,

Θα συμφωνήσω στα γραφομενά σου και θα επαυξήσω. Αυτά που γράφω και πράττω είναι κατάντημα. Και επικίνδυνα για τον πολυπολιστυσμό και την αδημοκρατία θα συμπληρώσω.
Όσο δε για σένα έναν τόσο σοβαρό άτομο όπως φαίνεσαι, δεν μπορώ παρά να λυπηθώ για την κατασπατάληση του πολυτίμου χρόνου σου με την ανάγνωση των ιδικών μου ανοησιών.

Φιλικά

Ιωσήφ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ήμανε στην αθήνα πριν κάνα δυο βδομάδες. ρε σεις με προσεγγίσανε καμια δεκαρια στον δρόμο "Κύριε σα ςπαρακαλώ μήπως έχετε κάνα πενηντάλεπτο?" Εντύπωση μου κανε ότι τους αφήνουν τώρα και στο μετρό !
Ιωσήφ, ο μόνος λόγος που δεν έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα είναι ότι τα πρεζάκια ακόμη σε αποκαλούνε (και εμένα στον πληθυντικό μου μιλάνε όταν μου την πέφτουν) "Κύριο".
Αλλά για πόσο καιρό ακόμη;

Παίδες εδώ μικροδείχνουμε όλοι..
Πω, πω, πολύ μου αρέσει αυτό.
Να ξενητευθώ ξανά;

Επισκέπτης
Ιωσήφ, ο μόνος λόγος που δεν έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα είναι ότι τα πρεζάκια ακόμη σε αποκαλούνε (και εμένα στον πληθυντικό μου μιλάνε όταν μου την πέφτουν) "Κύριο".
Αλλά για πόσο καιρό ακόμη;
Πω, πω, πολύ μου αρέσει αυτό.
Να ξενητευθώ ξανά;

¨ασχετο τώρα αλλά θέλω να το αναφέρω. εσύ Βολταίρε σοβαρός κύριος με παιδεία απ ότι έχω διαπιστώσει τι δουελιά έχεις με αυτή την μαλακεία στο άβαταρ βάνε ένα λαγουδάκι σαν τον Δημητράκι ξέρω γω, τις βερσαλλίες, ξερω γω τι άλλο. Να με συγχωρεσεις αλλ΄το βρισκω για σενα κακόγουστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom