Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το απογευμα ο δασκαλος θα τιμηθει για την προσφορα του στο ουκρανικο μουνι.επιτελους αρχιζει και αναγνωριζετε η προσγορα του.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Για την απογευματινή βραβευση του σεβάσμιου διδασκάλου μας θα ενημεροθήτε με το αυριανό δελτίο τύπου.
Παραθέτω φώτο με την συνάντηση Πούτην και Γιούλια Τιμοσένκο, όπου συζήτησαν την από κοινού βράβευση του Ιωσηφ και του Δημητράκι για τη προσφορά τους στα σλαβικά εθνη

Συνημμένα

• 180px-Yulia_+_Vlady.jpg
    180px-Yulia_+_Vlady.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 19

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ ανεβασα παλι το θεμα για την εμφυτευση μαλλιων.διαβασε το απο την αρχη.οτι θες ρωτα με.στηλε παντος Π.Μ. στον andreas που εχει γραψει στο θεμα αυτος ξερει πολυ περισσοτερα για αυτο το θεμα απο μενα γιατι εχει παει για εμφυτευση και εξωτερικο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Για την απογευματινή βραβευση του σεβάσμιου διδασκάλου μας θα ενημεροθήτε με το αυριανό δελτίο τύπου.
Παραθέτω φώτο με την συνάντηση Πούτην και Γιούλια Τιμοσένκο, όπου συζήτησαν την από κοινού βράβευση του Ιωσηφ και του Δημητράκι για τη προσφορά τους στα σλαβικά εθνη

Δυστηχός η βράβευση δεν πραγματοποιήθηκε "αδειαθέτησε" η Γιούλια Τιμοσένκο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε σόρρυ, αλλά από το γραφείο της Γιούλια Τιμοσένκο έτσι μας ανακοίνωσαν επισημα με δελτίο τύπου, ότι δλδ "της ήρθαν οι μπολσεβίκοι" τώρα αν  :think: εννοούσαν κάτι άλλο έσυ ξέρεις;;
Άλλωστε και έγω ειχα πεταχθεί Οντέσσα για να φορτόσω.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε στην κορη του ιεραποστολου πηγες?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Που είσαι ρε δάσκαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............

Μεγάλο παιχνίδι παίχτηκε το ΠΣΚ....χάθηκε η μπάλα......

Ανακοινώσεις συντόμως ....

Δάσκαλε τι έκανες στο Λουγκάνσκ..? Ηταν καλάααα?

Επισκέπτης
Που είσαι ρε δάσκαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............

Μεγάλο παιχνίδι παίχτηκε το ΠΣΚ....χάθηκε η μπάλα......

Ανακοινώσεις συντόμως ....

Δάσκαλε τι έκανες στο Λουγκάνσκ..? Ηταν καλάααα?

Αγαπημένοι μαθητές, αγαπητοί φίλοι
οτι και να πω θα ειναι λίγο για το Λουγκάνσκ
Πήγα εκτάκτως. Θα σας τα γράψω εκτενέστερα τις προσεχεις δυο μέρες 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτή ειναι μαθητεία "τρόμου"  η διδασκαλία σου.
Καρδιοκτυπάμε και τρέμουμε μην τυχών και πάθεις τίποτα κακό έκει στις μακρυνές στέπες.

Επισκέπτης
Αυτή ειναι μαθητεία "τρόμου"  η διδασκαλία σου.
Καρδιοκτυπάμε και τρέμουμε μην τυχών και πάθεις τίποτα κακό έκει στις μακρυνές στέπες.

Όχι παιδάκια όλα εντάξει στο Λουγκάνσκ, απλώς μου συνέβησαν τόσα πολλά πράματα τις τελευταίες 10 μέρες έχω διανύσει πάνω από 5000 χιλιόμετρα με τ αυτοκίνητο πέρα ΄δωθε στην Ουκραίνα και δεν ξέρω πόσες χιλιαδες μίλια με τ αερόπλανο.
Ότι και να σας γράψω πως νιώθω τώρα είναι πολύ λίγο, ξαναβρήκα την κόρη μου ...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάλι καλά που δεν πήρες το τραίνο σήμερα.
Θα σε ψάχναμε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Όχι παιδάκια όλα εντάξει στο Λουγκάνσκ, απλώς μου συνέβησαν τόσα πολλά πράματα τις τελευταίες 10 μέρες έχω διανύσει πάνω από 5000 χιλιόμετρα με τ αυτοκίνητο πέρα ΄δωθε στην Ουκραίνα και δεν ξέρω πόσες χιλιαδες μίλια με τ αερόπλανο.
Ότι και να σας γράψω πως νιώθω τώρα είναι πολύ λίγο, ξαναβρήκα την κόρη μου ...

Δάσκαλε μηπος η Ουκρανική τηλεόραση έπαιξε τον δοκτορ Ζιβάγκο

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Σε λιγες μερες παο πολταβα! εχω μια φιλη εκει που μου λεει οτι θα μου γνορισι και αλλες φιλες τις (με το αζιμιοτο)
καθε πληροφορια που μπορει να με βοιθηση δεκτη.
Υ.Γ. αν μου κατση μια κοπελα για και δεν μου πει τημη για "δωρακι" ποσα πρεπει να τις δοσο χωρης να φανω μπατηρης?
ευχαρηστο....

Επισκέπτης
Σε λιγες μερες παο πολταβα! εχω μια φιλη εκει που μου λεει οτι θα μου γνορισι και αλλες φιλες τις (με το αζιμιοτο)
καθε πληροφορια που μπορει να με βοιθηση δεκτη.
Υ.Γ. αν μου κατση μια κοπελα για και δεν μου πει τημη για "δωρακι" ποσα πρεπει να τις δοσο χωρης να φανω μπατηρης?
ευχαρηστο....

Ναι είχα περάσει μια φορά  παλιά θυμάμαι...
Εχει λέει ένα χρυσό αετό εκεί στην κεντρική πλατέα και γύρω -γύρω μαζεύονται όλες οι μουνίτσες (με κάτι μαντράχαλους) τα βράδυα.
Βλέπω ότι δεν ήσουν καλός μαθητής στο σχολείο, ανορθόγραφος γαρ, αλλά και ούτε επιμελής στο μάθημα της Ουκρανολογίας.
Αλλέως θα ήξερες ότι τα διάφορα πουτανάκια  (και που στην Πολτάβα !) 98% δεν ζητάνε λεφτά. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Όχι ότι δεν θέλουν αλλά οι πουτάνες εδώ είναι περίεργες. Το παίζουν ταπεινές και καταφρονεμένες, περιμένουν εσένα να ρίξεις το χρηματικό . Άρχισε από 100 ρούβλια κι ανέβαινε. Τώρα για σενα απειδή είσαι νέο παιδί και άβγαλτο, προβλέπω να σου ζητάνε τα μαλλιοκεφαλά τους....
Προφανώς η γνωστή που έχεις είναι πουτάνα, αλλέως δεν θα σου έκανε τετοιες δελεαστικές προτάσεις. Εδώ το παίζουν λαου, λάου "ά τι ναι αυτά που λες, εγώ για χρήματα δεν θα γαμιόμουν ποτέ, με προσβάλεις κλπ, κλπ" και καθε εσπέρα αγρευουν πελάτες. 
2ον. Όπως έχει γράψει ο συνάδελφος καθηγητής της Ρωσσολογίας εδώ μετράει να έχεις διαμέρισμα δικό σου (άντε να το νοικιαζεις αλλά μην τους το πεις) και δη στο κέντρον. Ακτιόμπρσκα για την δική σου περίπτωση. Δε πα να σαι ο γυιος του Μωνάση, άμα δε δούνε αυτές διαμοίρασμα...
3ον. Πάρε έναν ταρίφα μετά την δύσιν του ηλιου και πάενε πες του στην τρασα Κιεβ- Χαρκοβ.  Εξηγησέ του, έστω και με την νοηματικήν , ότι ευγενής σκοπός σου είναι να γαμήσης.
4ον. Μην παραξενευτείς εάν στην συγκεκριμένη πόλη, αναδειχθεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι είχες αραβική καταγωγή και δεν το ήξευρες !

Αυτά τα ολίγα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πες μας τώρα βρε δάσκαλε και για τον χρυσό αετό της Πολτάβας. Έχει σχέση με την γνωστή μάχη;

Πάντως, όπως θα παρατήρησες και εσύ η Ουκρανία ακόμη δεν φαλήρισε.
Τι σου είναι οι Έλληνες, την υπερβολή την έχουνε μέσα τους.

Επισκέπτης
Πες μας τώρα βρε δάσκαλε και για τον χρυσό αετό της Πολτάβας. Έχει σχέση με την γνωστή μάχη;

Πάντως, όπως θα παρατήρησες και εσύ η Ουκρανία ακόμη δεν φαλήρισε.
Τι σου είναι οι Έλληνες, την υπερβολή την έχουνε μέσα τους.

Καλημέρα αγαπημένε μου μαθητή,

όντως είναι το μνημείον θριάμβου της μαχης.
Η όλη πόλις εχει χτιστεί προς ανάμνησιν της μαχης και προς τιμιν του Μεγάλου Πέτρου, γι αυτό και είναι γιομάτη παλάτια. Φέτος θα εορταστουν τα 300 χρόνια της Ρωσικής νίκης από την Ουκρανία ! Τρικυμία εν κρανίω όπως θα λεγε κι ο δασκαλος μου ο Άφραγκος...
Καλά η Ουκρανία θα φαλήριζε διότι το γραψε το...Έθνος !
Μου θυμίζει η γνωστή εφημερίς Apogematini είχε βγει με πρωτοσέλιδο το 1982 και προέβλεπε την συντέλεια του κόσμου την 21η Απριλιου του 1984 !
Ο μεγάλος στιχουργός (και στην μαλακεία) Lefteri Papatopoulo σε χρονογραφημά του το 1986 έγραφε για τον τσαμένο τον Σταυρόπουλο που είχε πήξει στην δουλειά, για το καλό μας ! , και γύρναγε σπίτι του τα βράδυα κι άκουγε κλασσική μουσική... Κι αυτός ήταν συνέχεια στα μπουζούκια κι όλα στο γεροντικό πουλάκι του ταχε γράψει με την βυζαρού Χλιάνη.
Ή τα συγχαρητήρια 'αρθρα που είχαν ταχα  γράψει η ημερησία του πεκίνου και η Αλ Σαμπάχ του καίρου διότι άκουσον άκουσον ανέλαβε υπουργός το 1989 ο Chefalo Gianni και "αναδημοσιεύσανε" οι "δεξιές " εφημερίδες.
Μπαλκάνια...

Επισκέπτης
Καλημέρα αγαπημένε μου μαθητή,

όντως είναι το μνημείον θριάμβου της μαχης.
Η όλη πόλις εχει χτιστεί προς ανάμνησιν της μαχης και προς τιμιν του Μεγάλου Πέτρου, γι αυτό και είναι γιομάτη παλάτια. Φέτος θα εορταστουν τα 300 χρόνια της Ρωσικής νίκης από την Ουκρανία ! Τρικυμία εν κρανίω όπως θα λεγε κι ο δασκαλος μου ο Άφραγκος...
Καλά η Ουκρανία θα φαλήριζε διότι το γραψε το...Έθνος !
Μου θυμίζει η γνωστή εφημερίς Apogematini είχε βγει με πρωτοσέλιδο το 1982 και προέβλεπε την συντέλεια του κόσμου την 21η Απριλιου του 1984 !
Ο μεγάλος στιχουργός (και στην μαλακεία) Lefteri Papatopoulo σε χρονογραφημά του το 1986 έγραφε για τον τσαμένο τον Σταυρόπουλο που είχε πήξει στην δουλειά, για το καλό μας ! , και γύρναγε σπίτι του τα βράδυα κι άκουγε κλασσική μουσική... Κι αυτός ήταν συνέχεια στα μπουζούκια κι όλα στο γεροντικό πουλάκι του ταχε γράψει με την βυζαρού Χλιάνη.
Ή τα συγχαρητήρια 'αρθρα που είχαν ταχα  γράψει η ημερησία του πεκίνου και η Αλ Σαμπάχ του καίρου διότι άκουσον άκουσον ανέλαβε υπουργός το 1989 ο Chefalo Gianni και "αναδημοσιεύσανε" οι "δεξιές " εφημερίδες.
Μπαλκάνια...

Ή το πρωτοσέλιδο της μεγάλης Σταυροπουλικής επιτυχίας στην φυλλάδα για να τυλίγει κανείς τα ψάρια Nea "τα 10.000 σπίτια της Αλγερίας !" Θα κτιζόσαντε διότι το πε ο Σταυρόπουλας με τον ωραίο Άκη! Μεγάλη επιτυχία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Εφάμιλλη με τις επιτυχίες της Μπακαλογιάννη. Πάντως ο υιός Κωστάκης πρεπει να φορά φακούς ή νακα νε λέιζερ γιατί μικρούλης ήταν πολύ συμπαθητικός με κάτι γυαλάκια...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Α, δάσκαλε, ο Λευτεράκης εκτός από Μολυβάρχης πάει και για Μεγάλος Έλληνας. Καθόλου δεν θα τον πείραζε ο τίτλος νομίζω.

Μωρέ, εκείνο, το κοπέλι, το ανήψι του, το συνωνόματο του Μανολιού τι να κάνει άραγε;
Εκείνος που σε στιγμές ευθυμίας, ειλικρίνειας και αυτογνωσίας είχε δηλώσει στο Ντουμπάϊ : "Είμαστε κυβέρνηση καραγκιόζηδων"

Αυτός που θα έκανε και τεράστιο λιμάνι στο Τυμπάκι για να μεταφορτώνονται όλα τα κοντέϊνερ της Μεσογείου.

Αυτός που άφησε το Sea Diamond στον βυθό της καλντέρας της Σαντορίνης να σιγοξερνάει λάδια και καύσιμα.

Τι να γίνεται αυτό το κοπέλι άραγε;
Άξιος ανηψιός και μακρινός συγγενής του άλλου άξιου εκπρόσωπου του οίκου των Chefalo Gianni, της Ολγίτσας μωρέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom