Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπραβο Ιωσηφ.πολυ καλη αναλυση.οντως ο κομουνισμος ειναι πια παρελθον.εχει περασει πια στην ιστορια.εγω του εγραψα αν διαβασες οτι οι περισσοτεροι Ουκρανοι(οι δυτικοι οχι οι ανατολικοι που ειναι Ρωσσοι)ηταν με το Μπαντέρα και τους Γερμανους.ειχανε και τη μεραρχια Γκαλιτσία των ΕΣ-ΕΣ που αποτελουνταν απο 80% Ουκρανους εθνηκιστες

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ξεχασες να πεις για τους πανηδες,αυτοι ειναι ο χειροτερος εχθρος της ελλαδος.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ιωσήφ,
ούτε απαίτησα ούτε περίμενα απάντηση γι' αυτό και δεν το συνέχισα.
Φυσικά και δεν πρόκειται να αντιδικήσω ούτε να βριστώ με κανέναν. Ήθελα απλά να διατυπώσω μία άλλη άποψη σε ένα δημόσιο forum. Και οπωσδήποτε δεν θα γίνω εγώ συνήγορος του κομουνισμού που οποιοσδήποτε νοήμον υποστηρικτής του όφειλε να την κάνει εγκαίρως όταν διαπίστωνε τις αυθαιρεσίες των διοικητών του.
Αυτό που ήθελα να τονίσω μόνο είναι η ποιότητα των ανθρώπων που αφανίστηκαν με τους διωγμούς, που ήταν οι πιο ανύσηχοι και αξιόλογοι της εποχής τους.
Με εξόργισε ο προβοκατόρικος τρόπος που διατύπωσες τις απόψεις και τους αφορισμούς σου του τύπου  :
Συμπέρασμα¨: Μην ακούτε τις μαλακείς για Μπελογιάννηδες, Μακρονήσους κλπ, κλπ. ΚΑΛΑ  ΤΟΥΣ κανανε !
και
Δυστυχώς εκετέλεσανε πολύ λίγους. θα έπρεπε να τους εκτελούσαν όλους !
μπερδεμένες με αναλύσεις για μουνιά, συμβουλές σπεκουλαρίσματος και οδηγούς night life.

Για τον επόμενο μύθο, ότι ταλαιπωρήθησαν οι κομμουνισταί και μάλιστα αδίκως!
Αυτοί που μείνανε όντως ήσαν αθώοι εγκλημάτων του ποινικού δικαίου γι αυτό και είχανε την συνειδησή των καθαρή και μείνανε. Όντως πολλοί εξ αυτών ταλαιπωρηθήκανε. Αλλά για να σας πω:
Από το 1974 που έγινε η μεταπολίτευσις ποιος κομμουνιστής, αριστερός κλπ ταλαιπωρήθηκε?
Μιλάμε για την περίοδο 1936-1974, το ξεκαθάρισα νομίζω.

Για να σε βγάλουν όμως από την δική σου αταραξία τα γραφομενά μου και ν αποφασίσεις να μου γράψεις , μόνον μαλακείες δεν μπορεί να ήσαντε διότι αλλιώς θα ήσουμν αμέριμνος όπως και πριν. Σε τσίγκλισαν, σε ενόχλησαν, σε ερέθισαν.
Ούτε αμέριμνος, ούτε ατάραχος είμαι με την εποχή μου, απλά δεν με ενδιαφέρει  να  συμμετέχω στην τάξη σου. Με ενδιαφέρει όμως εάν λοιδορείται με τέτοιο τρόπο κάτι που σέβομαι με το επικίνδυνο πρόσχημα της "αφύπνισης συνειδήσεων".

Τα σημερινά προβλήματα είναι για πάετε εκεί στην γωνία Ευριπίδου και  Γερανίου όπου γίνεται το έλα να δεις κι είναι όλα τα έγχρωμα αποβράσματα που πουλάνε τις σκόνες, για μπείτε στο Μετρό Κυριακή απόγευμα για να κάνετε ιδιαίτερο μάθημα Αλβανικής, για πάετε μια βόλτα κάτω από την Αγίου Κωνσταντίνουγια να βρεθειτε στο Πακιστάν,
Εκεί ακριβώς μένω και έχω μάθει να συμβιώνω και όποτε μπορώ να βοηθώ αυτούς τους ανθρώπους.
Η διατύπωση σου όμως με πήγε άθελά σου σε κάποιους αγαπημένους στίχους της Κατερίνας Γώγου και όπως εσύ χρησιμοποιείς αυτό το βήμα παραθέτοντας διάφορα αρχαιοελληνικά που με συγχωρείς αλλά δεν θα τα σχολιάσω γιατί τα θεωρώ άκαιρα, ανούσια και απλά για την δημιουργία εντυπώσεων, παραθέτω κι εγώ :
“Η μοναξιά
Έχει το χρώμα των Πακιστανών η μοναξιά
και μετριέται πιάτο-πιάτο
μαζί με τα κομμάτια τους
στον πάτο του φωταγωγού...
... πουλιέται κι αγοράζεται λεφτό λεφτό ανάσα ανάσα
στα σκλαβοπάζαρα της γης – εδώ κοντά ειν' η Κοτζιά -
ξυπνήστε πρωί.
Ξυπνήστε να τη δείτε...”

Εν κατακλείδι συγχωρεσέ με εάν σε στεναχώρησα παραπάνο τουτην την φορά και ίσως σε εξαγρίωσα. Αυτός ακριβως είναι κι ο σκοπός μου. Να ξυπνήσουν όσοι ακόμα μπορούν.
Φυσικά και δεν με στενοχώρησες ούτε τώρα ούτε ποτέ.

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκίνησα να διαβάζω το φόρουμ αυτό λίγους μήνες πριν όπου και το ανακάλυψα, λίγες μέρες πριν την αρχή του νέου έτους. Στην αρχή νόμισα ότι απαρτίζεται από ελαφρόμυαλους πιτσιρικάδες…

Είμαι -πρώτη φορά στην ζωή μου- χαρούμενος που γελαστικά τόσο περίτρανα…

Τόσο οι άνθρωποι που γνώρισα όσο και οι άνθρωποι που διάβασα –και προφανώς δεν θα γνωρίσω ποτέ- έχουν ένα επίπεδο που δεν ταιριάζει στο γενικό τίτλο του χώρου που τους φιλοξενεί.

Ένα μεγάλο μπράβο παιδιά στους περισσότερους από εσάς…

Και εγώ πρέπει ν αφήσω πλέον την τάξη, παραδομένος στις ανάγκες της αδυσώπητης καθημερινότητας, αλλά φεύγοντας ήθελα πρώτα να υποβάλω τα σέβη μου…

Να είστε όλοι καλά…

Επισκέπτης
Ξεκίνησα να διαβάζω το φόρουμ αυτό λίγους μήνες πριν όπου και το ανακάλυψα, λίγες μέρες πριν την αρχή του νέου έτους. Στην αρχή νόμισα ότι απαρτίζεται από ελαφρόμυαλους πιτσιρικάδες…

Είμαι -πρώτη φορά στην ζωή μου- χαρούμενος που γελαστικά τόσο περίτρανα…

Τόσο οι άνθρωποι που γνώρισα όσο και οι άνθρωποι που διάβασα –και προφανώς δεν θα γνωρίσω ποτέ- έχουν ένα επίπεδο που δεν ταιριάζει στο γενικό τίτλο του χώρου που τους φιλοξενεί.

Ένα μεγάλο μπράβο παιδιά στους περισσότερους από εσάς…

Και εγώ πρέπει ν αφήσω πλέον την τάξη, παραδομένος στις ανάγκες της αδυσώπητης καθημερινότητας, αλλά φεύγοντας ήθελα πρώτα να υποβάλω τα σέβη μου…

Να είστε όλοι καλά…

Α δεν κατάλαβα ! Τι το πέρασες εδώ? Αμέρικαν μπαρ, οπότε γουστάρουμε ερχόμαστε κι όποτε μας κατέβει φεύγουμε?
Κάτσε καλά παιδάκι μου και κάθησε να αποφοιτήσεις, διότι μετά το Πάσχα θα έρθω στην Ελλάδα και στους επιτυχόντες μαθητάς θα χορηγήσω διπλώματα ουκρανοβλάβειας, σόρρυ ουκρανομάθειας...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε η σχολη μας ειναι σοβαρη.εγω παρατησα το havard για να ερθω να φοιτησω εδω.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε να πληρώσει δίδακτρα
Να περάσει ώρες γραμματειας απο το ταμείο να τα εισπραξω

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε μου μοιαζεις για επικινδυνος με διαφορα που εχεις  γραψει κι οπως ειπε και ο φιλος δουλεια σου ειναι να καθοδηγεις τα πληθη περι ουκρανικων μουναρων κι ως εκει.οχι οτι δεν επιτρεπεται να εχεις πολιτικες αποψεις αλλα ο τροπος που το κανεις ανακατευοντας ιδεες σημαινει οτι καθοδηγεις πληθη που εχουν μπει για συγκεκριμενης μορφης αναλαφρη ενημερωση.πολλοι απο αυτους ισως να σε εχουν χρησει γκουρου των ουκρανιδων και ειναι πολυ ευκολο μεσα στο γενικα αναλαφρο κλιμα να υιοθετησουν αφιλτραριστες τις ακραιες αποψεις σου σου.Δασκαλε δε νομιζω οτι το προβλημα στη χωρα μας ειναι η καταληψη του κεντρου απο μερικες χιλιαδες βασανισμενων ψυχων που ειναι και παγκοσμιο φαινομενο.αλλα ειναι τα χειροτερα.Επισης ως μικρος και απειρος εχω φτιαξει μια πολυ απλοικη πολιτικη θεωρια στο μυαλο μου που χωριζει τις πολιτικες παραταξεις στη χωρα μας σε δεξιες και αριστερες.τις δεξιες τις εχουμε δει ακουσει διαβασει αρκετες φορες στη νεοτερη ελληνικη ιστορια.Οπως επισης και η σημερινη κυβερνηση προς τα εκει κλεινει κι οχι προς τα αριστερα.Σκεφτομαι λοιπον εγω ο απλοικος το εξης.Αν μια φιλοδεξια κυβερνηση καταφερνει να παρουσιασει ενα ηλιθιο αστυνομικοκεντρικο (οσο τελοσπαντων ειναι κι οσο ηλιθιο κι αν ειναι ως αποτελεσμα )κρατος σα το τωρινο οπου αστυνομικοι δε ξερουν να κανουν τη δουλεια τους αλλα εχουν και τη ψευδαισθηση της εξουσιας που τους οπλιζει το χερι εναντια στους αδυνατους (κι οχι φυσικα εναντια των δυνατων),ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τι μπορει να γινοταν σε προηγουμενα χρονια που η δεξια ηταν ολοκληρωτικη αδιαμφισβητητη και ριζωμενη στην εξουσια.Φανταστειτε τι συνθηκες επικρατουσαν τοτε που επικρατουσε ενα κλιμα τρομοκρατιας απο δηθεν κομουνιστικες απειλες κτλ κτλ τι στο διαλο μπορει να τραβηξαν οι καθε λογης μπελογιαννηδες απο αστυνομικους αποφοιτους δημοτικου με αστειρευτη εξουσια.Δασκαλε οι μπελογιαννηδες δε νομιζω να εκαναν τουρισμο στα βουνα τοτε.Και στη τελικη η μονη απειλη και το μεγαλυτερο κακο που εχει προσβαλει τη χωρα μας δεν ειναι απο το κομουνισμο αλλα απο τον καπιταλισμο συνδιαζομενο με ψευτοεθνικισμους.Συγνωμη για την επιφανειακοτητα της αναλυσης μου και να διευκρινησω οτι δεν ενστερνιζομαι τις ιδεες του κομουνισμου αλλα οτιδηποτε δεν εχει εφαρμοστει το θεωρω καλυτερο απο το σημερινο μπαχαλο της γενιας σας κυριε Μπλασκο           

Επισκέπτης
δασκαλε μου μοιαζεις για επικινδυνος με διαφορα που εχεις  γραψει κι οπως ειπε και ο φιλος δουλεια σου ειναι να καθοδηγεις τα πληθη περι ουκρανικων μουναρων κι ως εκει.οχι οτι δεν επιτρεπεται να εχεις πολιτικες αποψεις αλλα ο τροπος που το κανεις ανακατευοντας ιδεες σημαινει οτι καθοδηγεις πληθη που εχουν μπει για συγκεκριμενης μορφης αναλαφρη ενημερωση.πολλοι απο αυτους ισως να σε εχουν χρησει γκουρου των ουκρανιδων και ειναι πολυ ευκολο μεσα στο γενικα αναλαφρο κλιμα να υιοθετησουν αφιλτραριστες τις ακραιες αποψεις σου σου.Δασκαλε δε νομιζω οτι το προβλημα στη χωρα μας ειναι η καταληψη του κεντρου απο μερικες χιλιαδες βασανισμενων ψυχων που ειναι και παγκοσμιο φαινομενο.αλλα ειναι τα χειροτερα.Επισης ως μικρος και απειρος εχω φτιαξει μια πολυ απλοικη πολιτικη θεωρια στο μυαλο μου που χωριζει τις πολιτικες παραταξεις στη χωρα μας σε δεξιες και αριστερες.τις δεξιες τις εχουμε δει ακουσει διαβασει αρκετες φορες στη νεοτερη ελληνικη ιστορια.Οπως επισης και η σημερινη κυβερνηση προς τα εκει κλεινει κι οχι προς τα αριστερα.Σκεφτομαι λοιπον εγω ο απλοικος το εξης.Αν μια φιλοδεξια κυβερνηση καταφερνει να παρουσιασει ενα ηλιθιο αστυνομικοκεντρικο (οσο τελοσπαντων ειναι κι οσο ηλιθιο κι αν ειναι ως αποτελεσμα )κρατος σα το τωρινο οπου αστυνομικοι δε ξερουν να κανουν τη δουλεια τους αλλα εχουν και τη ψευδαισθηση της εξουσιας που τους οπλιζει το χερι εναντια στους αδυνατους (κι οχι φυσικα εναντια των δυνατων),ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τι μπορει να γινοταν σε προηγουμενα χρονια που η δεξια ηταν ολοκληρωτικη αδιαμφισβητητη και ριζωμενη στην εξουσια.Φανταστειτε τι συνθηκες επικρατουσαν τοτε που επικρατουσε ενα κλιμα τρομοκρατιας απο δηθεν κομουνιστικες απειλες κτλ κτλ τι στο διαλο μπορει να τραβηξαν οι καθε λογης μπελογιαννηδες απο αστυνομικους αποφοιτους δημοτικου με αστειρευτη εξουσια.Δασκαλε οι μπελογιαννηδες δε νομιζω να εκαναν τουρισμο στα βουνα τοτε.Και στη τελικη η μονη απειλη και το μεγαλυτερο κακο που εχει προσβαλει τη χωρα μας δεν ειναι απο το κομουνισμο αλλα απο τον καπιταλισμο συνδιαζομενο με ψευτοεθνικισμους.Συγνωμη για την επιφανειακοτητα της αναλυσης μου και να διευκρινησω οτι δεν ενστερνιζομαι τις ιδεες του κομουνισμου αλλα οτιδηποτε δεν εχει εφαρμοστει το θεωρω καλυτερο απο το σημερινο μπαχαλο της γενιας σας κυριε Μπλασκο             

Φίλε μου,

να σαι καλά με κανες και γέλασα ! Αλλοίμονον εάν μπορούσα να καθοδηγήσω τα πλήθη μέσα απ α υτές τις σελίδες ! Αααααχχχ αγαπητό μου  παιδί  για τ όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστου έχεις την εντύπωση ότι με διαβάζουν τίποτα εκκατομμύρια αναγνωστών? Δέκα- είκοσι άνθρωποι είναι μετρημένοι στα δάκτυλα, φανατικοί ίσως αναγνωστες αλλά μέχρι εκεί. Σωστά - λάθος αυτά που γράφω μην ανησυχείς δεν πρόκειται να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας...Όσο για τους αδυνάτους και τους δυνατους που γραφεις εγώ προτείνω ειλικρινώς από αύριο να καταργηθούν οι κάθε είδους αστυνομίες στην χώρα μας διότι η αστυνομία καλύπτει όλους τους μασκαράδες που κάθε τρεις και λίγο ισοπεδώνουν τα πάντα στην χώρα μας για να πληρώνουν φόρους οι μαλάκες...
Συμφωνείς? Εγώ χωρίς αστυνομία μπορώ. Εσύ μπορείς???
Όσο μεχρι που δικαιούμαι να εκφράζω απόψεις ω μεγάλοι δημοκράτες, τι να σας πω μην μου πληρώσετε τα δίδακτρα  !
Με τιμή

Ιωσήφ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε εγω χωρις αστυνομια μπορω.χωρις μουνι δεν μπορω.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σεβαστέ Δάσκαλε Ιωσήφ, πολυαγαπημένοι μου Συμμαθητές, σας έχω νέα...

Η Ουκρανία Χρεωκόπησε Καβλιάρηδες, διαβάστε το σχετικό άρθρο στο Έθνος on-line:

Κορίτσια (από Ουκρανία) σας περιμένουμε με πολύ αγάπη !!! να σας ζεστάνουμε με
τα Ευρώ και τα Όρθια Καβλιά μας.

Κουφάλες πατριώτες, αγοράστε βιάγρα, σιάλις, λεβίτρα και σηκωθείτε από
καναπέδες, κρεββάτια, ανάκλιντρα, πολυθρόνες, σκαμπό να ετοιμαστούμε για
την νέα ένδοξη μάχη του Έλληνα Καβλιάρη Μπουρδελιάρη Αρσενικού και αναφωνήστε
μεθ υμών ... Ήτε Πούτσες Ελλήνων !!!

Επισκέπτης
Σεβαστέ Δάσκαλε Ιωσήφ, πολυαγαπημένοι μου Συμμαθητές, σας έχω νέα...

Εγώ σήμερα ξέρω ότι πλερώσανε τον λογαριασμό του γκαζιού (τα 400.000.000 $) που γράφε ι το έθνος. Παίδες τι να σας πω¨: Μέχρις στιγμής το Γκρίβνα κρατάει (συμβουλή προς σπεκουλατορες ΄΄οπως γράφει ο καινουριος φίλος μας)

Επισκέπτης
Εγώ σήμερα ξέρω ότι πλερώσανε τον λογαριασμό του γκαζιού (τα 400.000.000 $) που γράφε ι το έθνος. Παίδες τι να σας πω¨: Μέχρις στιγμής το Γκρίβνα κρατάει (συμβουλή προς σπεκουλατορες ΄΄οπως γράφει ο καινουριος φίλος μας)

¨οπως έχω ξαναγράψει κινείται μεταξύ 10-10.5  Γκριβνα= 1 Ε  κι ήδη έχουμε μπει στον Μάρτιο. Υπ όψιν ότι από 15 Απριλίου η ανάγκη για γκαζι πέφτει κατακόρυφα διότι κλείνει η θέρμανσις μέχρι 15 Οκτωβρίου. Πάντως γεγονός είναι ότι η γοητεία μου έχει ανέβει το τελευταίο ενάμισο μήνα..

Επισκέπτης
¨οπως έχω ξαναγράψει κινείται μεταξύ 10-10.5  Γκριβνα= 1 Ε  κι ήδη έχουμε μπει στον Μάρτιο. Υπ όψιν ότι από 15 Απριλίου η ανάγκη για γκαζι πέφτει κατακόρυφα διότι κλείνει η θέρμανσις μέχρι 15 Οκτωβρίου. Πάντως γεγονός είναι ότι η γοητεία μου έχει ανέβει το τελευταίο ενάμισο μήνα..

Ανακοίνωσις για χρεωκοπία ουδεμία έχει γίνει, ούτε και πρόκειται να γίνει το πολύ πολύ να τραβηχτεί μια γερή υποτίμηση το Σαββατοκύριακο. Αλλά μέχρι στιγμής το ρούβλι πάντα διολισθαίνει. Δεν έχει υποτιμηθεί ποτέ μπαμ και κάτω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν προκειται να αφησουν την Ουκρανια να χρεωκοπισει γιατι θα βρεθει στην αγγαλια της Ρωσσιας.και θα χαθει για παντα για την Ευρωπη και το ΝΑΤΟ.θα της δωσουν δανεια και θα χρεωθει ακομα περισσοτερο.

Επισκέπτης
Ανακοίνωσις για χρεωκοπία ουδεμία έχει γίνει, ούτε και πρόκειται να γίνει το πολύ πολύ να τραβηχτεί μια γερή υποτίμηση το Σαββατοκύριακο. Αλλά μέχρι στιγμής το ρούβλι πάντα διολισθαίνει. Δεν έχει υποτιμηθεί ποτέ μπαμ και κάτω

Δεν θα έλεγα επομένως ότι υπάρχει πρόβλημα υποτιμήσεως αλλά υπάρχει πρόβλημα ρευστότητος. Για να λυθεί το πρόβλημα ρευστότητας τότε πιθανως να γίνει ταχεία διολίσθησις, ήτοι σε μια βδομάδα το ρούβλι να χάσει 25-30 % έναντι του εύρ'ω και η κυβέρνησις να εξοικονομήσει συνάλλαγμα για να το διαθεσει αλλου (στο γκάζι πχ) κι οχι στο να στηρίζει το νόμισμα. Εάν όμως πλέρωσαν το γκάζι που το πλέρωσαν, τοτε εάν χάσει αξία σοβαρή το ρούβλι πρέπει να γίνει εντός 2-3 ημερών το πολύ εώς την Δευτέρα αλλέως θα μείνομε με την ελπίδα....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε να πληρώσει δίδακτρα
Να περάσει ώρες γραμματειας απο το ταμείο να τα εισπραξω

Η γραμματεία της Ανωτάτης Σχολής Ουκρανολογιας "Δρ. Ιωσηφ Μπλασκος" λειτουργει καθημερινα Δευτ.-Παρ. 11πμ με 1μμ στο ισόγειο του πανεπιστημείου. 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
[size=18pt]Ή[/size]τε Πούτσες Ελλήνων !!!

Πάλι θα γίνω [size=18pt]Ι[/size]ταμός.

Πολύ βιάζεσαι Σκορπιέ να πάρουν εξ[size=18pt]Ι[/size]τήριο από την χώρα τους, να βγάλουν εισ[size=18pt]Ι[/size]τήρια και να γίνουν προσ[size=18pt]Ι[/size]τές σε εμάς οι Ουκρανές θεραπαινίδες.

Και ο [size=18pt]Ι[/size]σθμός των στενών αιδοίων τους να καρφωθεί στις μόνιμως και διαρκώς ανυψωμένες, ανορθωμένες και αν[size=18pt]Ι[/size]όντες ψωλές του ενδόξου Ελληνικού Έθνους.

Εγώ, ο κατ[size=18pt]Ι[/size]ών ταπεινός συγγενής και ρέκτης των ανεξ[size=18pt]Ί[/size]τηλων ρήσεων του Ιωσήφ.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Πολύ βιάζεσαι Σκορπιέ να πάρουν εξ[size=18pt]Ι[/size]τήριο από την χώρα τους, να βγάλουν εισ[size=18pt]Ι[/size]τήρια και να γίνουν προσ[size=18pt]Ι[/size]τές σε εμάς οι Ουκρανές θεραπαινίδες.

Και ο [size=18pt]Ι[/size]σθμός των στενών αιδοίων τους να καρφωθεί στις μόνιμως και διαρκώς ανυψωμένες, ανορθωμένες και αν[size=18pt]Ι[/size]όντες ψωλές του ενδόξου Ελληνικού Έθνους.

Εγώ, ο κατ[size=18pt]Ι[/size]ών ταπεινός συγγενής και ρέκτης των ανεξ[size=18pt]Ί[/size]τηλων ρήσεων του Ιωσήφ.

Φίλτατε Βολτέρε σε παρακαλώ μην γράφεις έτσι ΙΤΑΜΑ έχεις ήδη πάρει υποτροφία διδάκτρων από των Μέγα Διδάσκαλο Ιωσήφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom