Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιατι τωρα νομιζεις πηγαινω συχαν Ελλαδα?συνηθως 2 φορες το χρονο απο 10-12 μερες την καθε φορα.και αυτο γιατι εκει εχω περιουσια.αν δεν ειχα τιποτα ουτς μια φορα στα 5 χρονια δεν θα πηγαινα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
γιατι τωρα νομιζεις πηγαινω συχαν Ελλαδα?συνηθως 2 φορες το χρονο απο 10-12 μερες την καθε φορα.και αυτο γιατι εκει εχω περιουσια.αν δεν ειχα τιποτα ουτς μια φορα στα 5 χρονια δεν θα πηγαινα!

Δηλαδή Δημητράκι τα παιδιά σου δεν ξέρουν την καταγωγή τους;;;;

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
περίεργο αυτό το παιδί ο Gio stob έχει κάνα μήνα να εμφανιστεί και ήτο και πολύ καλός μαθητής.
Και ο άλλος ο fa faf δεν έχει εμφανιστεί επίσης τουλάχιστον με αυτό το καλλιτεχνικό...Κι αυτός καλός μαθητής.
βρήκανε τιποτα γκόμενες φαίνεται...
Δεν ξερω για τον συμμαθητη μου fa faf αλλα εγω μια φορα...παπαρια γκομενα βρηκα! Απλα δεν προλαβαινω ουτε να κλασω εδω και καιρο! Εξεταστικη και δουλεια ταυτοχρονα μου εχει πεσει λιγο βαρυ! Σε διαβαζω Δασκαλε συνεχεια...απλα δεν γραφω! Βεβαια μερικα απο αυτα που λες μερικα με εχουν στεναχωρησει...Γιαυτο ειμαστε εδω ομως!Για να διαφωνουμε...Αν συμφωνουμε συνεχεια δεν εχει νοημα!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δυστηχως οι περισσοτεροι Ουκρανοι (μιλαμε για πραγματικους Ουκρανους της Δυτικης Ουκρανιας και οχι τους Ρωσσοφωνους της Κριμαιας και της Ανατολικης Ουκρανιας)ηταν με τον Στεπαν Μπαντερα που συνεργαζοταν με τους Γερμανους αλοτε φανερα και αλοτε κρυφα για να πετυχει την ελευθερη Ουκρανια που ο Χιτλερ του ειχε υποσχεθει μετα το τελος του πολεμου με τη νεα ταξη πραγματων.παρα πολλοι δε πολεμησανε στη στρατια των ΕΣ-ΕΣ ΓΚΑΛΙΤΣΙΑ.αν πας στο Λβοφ και τους πεις τιποτα κατα του Μπαντερα μπορει να σε σφαξουν κιολας τον εχουν σαν Ηρωα!
STO LVIV επειδη εχω παει πολλακις, οντως ειναι νασιοναλιστ,και καλυτερα κατα τη γνωμη μου, δεν χωνευουν εκτος απο τους  ρωσσους ΚΑΙ τουρκους, αραβες, "σκουρους" γενικα, κλπ χαλια,αν εισαι  ψηλος,γεροδεμενος ,λευκος κ ειδικα ευρωπαιος σε πανε ολοι(μπατσοι,μπραβοι κ βεβαια τα "μωρα") αλλα (ΠΑΡΑΔΟΞΟ) μονο αν μιλας ρωσσικα (η  ουκρανικα βεβαια,αλλα ποιος να μιλησει ουκρανικα!!!)
_αγγλοφωνους τους εχουν για μαλακες επισης
βεβαια αν εισαι ρωσσος "οριτζιναλ" δεν σου απαντανε στα ρωσσικα
,η ουκρανικα η καθολου η στη πεφτουνε κιολας(ταχω δει σε ντισκο πολλες φορες αυτα τα "εργα")
οποτε μιτσε, αν πας απο κει μη μιλας τελεια,μιλα τα ρωσσικα, σπαστα κ λαθος!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στα Ρωσσικα εχω μια προφορα.τωρα αν θα εχω περαση εξαρταται απο πολλους παραγωντες.με εμενα μπορει να κομπλαρουνε λιγακι.ισως ομως εχω επυτηχια.παντος αυτα τα μερη θελουν να περιμενεις λιγο.αν η Ουκρανια χωριστει στα 2 θα ειναι πολυ καλητερα.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
στα Ρωσσικα εχω μια προφορα.τωρα αν θα εχω περαση εξαρταται απο πολλους παραγωντες.με εμενα μπορει να κομπλαρουνε λιγακι.ισως ομως εχω επυτηχια.παντος αυτα τα μερη θελουν να περιμενεις λιγο.αν η Ουκρανια χωριστει στα 2 θα ειναι πολυ καλητερα.
μαλλον δεν ηταν καθαρο το ποστ μου πριν
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΒΙΒ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ,επειδη ,οντως αυτους τους πηρε μετεπολεμικα μεσα της η ουκρανια,ενω ηταν πρωτευουσα παλια απο μερος  της σημερινης πολωνιας κλπ περιοχων γυρω-γυρω,
θεωρουν οτι επρεπε ειδικα αυτοι ναναι μερος αν οχι ΚΑΙ  πρωτευουσα  της πολωνιας(που γι αυτους φανταζει οτι η αμερικη για την ελλαδα,μαλλον κ παραπανω)οποτε η Ρωσια,βαζοντας τους στην δοιηκιτικη περιφερεια της ουκρανιας,τους ΓΑΜΗΣΕ το μελλον τοτε,δηλ το παρον σημερα ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ απο οτι εχω διαβασει
ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ οχι δεν κομπλαρουν απεναντι στους ρωσσοφωνους,ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ειναι ασχημα κι εχθρικα προδιατεθειμενοι εναντιον τους,ας ειναι κι απο τη μοσχα
στα 2 εω δε θελω να χωριστει,θελω να μηνει ΕΝΑ το κρατος κ να γινει,που θα γινει,εντελως κι αλλο "κωλοχανειο" το μερος,με τη φαγωμαρα κ τις ιντριγκες,διαφθορα κλπ που οδηγουν τη χωρα στο διαλο(ρε τι μου θυμιζει αυτο,κατι απο μεσογιακη χωρα που αρχιζει απο ελλ...,αλλα τι ακριβως,δεν το θυμαμαι)
μαλιστα ουτε με το κιεβο τα παν καλα,γιατι αυτοθεωρουνται Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟς" ΔΗΜΟς ΤΗς ΟΥΚΡΑΝΙΑς Κ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΤΟΥς ΛΕΝΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥς,εχοντας βεβαια κ σε αυτο καποιο δικιο,αν τους συγκρινω με τους κομπλεξικους βλαχομαφιοζοδημαρχους στο κιεβο η οντεσσα

),
0

Επισκέπτης
μαλλον δεν ηταν καθαρο το ποστ μου πριν
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΒΙΒ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ,επειδη ,οντως αυτους τους πηρε μετεπολεμικα μεσα της η ουκρανια,ενω ηταν πρωτευουσα παλια απο μερος  της σημερινης πολωνιας κλπ περιοχων γυρω-γυρω,
θεωρουν οτι επρεπε ειδικα αυτοι ναναι μερος αν οχι ΚΑΙ  πρωτευουσα  της πολωνιας(που γι αυτους φανταζει οτι η αμερικη για την ελλαδα,μαλλον κ παραπανω)οποτε η Ρωσια,βαζοντας τους στην δοιηκιτικη περιφερεια της ουκρανιας,τους ΓΑΜΗΣΕ το μελλον τοτε,δηλ το παρον σημερα ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ απο οτι εχω διαβασει
ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ οχι δεν κομπλαρουν απεναντι στους ρωσσοφωνους,ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ειναι ασχημα κι εχθρικα προδιατεθειμενοι εναντιον τους,ας ειναι κι απο τη μοσχα
στα 2 εω δε θελω να χωριστει,θελω να μηνει ΕΝΑ το κρατος κ να γινει,που θα γινει,εντελως κι αλλο "κωλοχανειο" το μερος,με τη φαγωμαρα κ τις ιντριγκες,διαφθορα κλπ που οδηγουν τη χωρα στο διαλο(ρε τι μου θυμιζει αυτο,κατι απο μεσογιακη χωρα που αρχιζει απο ελλ...,αλλα τι ακριβως,δεν το θυμαμαι)
μαλιστα ουτε με το κιεβο τα παν καλα,γιατι αυτοθεωρουνται Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟς" ΔΗΜΟς ΤΗς ΟΥΚΡΑΝΙΑς Κ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΤΟΥς ΛΕΝΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥς,εχοντας βεβαια κ σε αυτο καποιο δικιο,αν τους συγκρινω με τους κομπλεξικους βλαχομαφιοζοδημαρχους στο κιεβο η οντεσσα

),
0

Ναι τα έχουμε ξαναπεί, αυτοί εκεί όλοι είναι πολωνοί γι αυτό και μισούν τους ρώσους. Τώρα γιατί οι πολωνοί  αυτό-θεωρούνται ουκρανοί ουδέποτε το κατάλαβα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε με το θεμα μουνι θα ασχοληθουμε καθολου?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι τα έχουμε ξαναπεί, αυτοί εκεί όλοι είναι πολωνοί γι αυτό και μισούν τους ρώσους. Τώρα γιατί οι πολωνοί  αυτό-θεωρούνται ουκρανοί ουδέποτε το κατάλαβα...
η πλακα ειναι οτι οι Ουκρανοι με τους Πολωνους αλληλομισουνται ακομα περισσοτερο!η Ουκρανια δεν εχει καμια σχεση με την Ελλαδα.στην Ουκρανια ειναι στην πραξη 2 λαοι.στο μελλον θα ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατον να ζησουν μαζι οι Ουκρανοφωνοι με τους Ρωσσοφωνους.αν η Ουκρανια χρεωκοπισει ειναι πολυ πιθανον να χωριστει στα 2.τωρα πως θα γινει αυτο.σαν την Τσεχοσλαβακια ειρηνικα ή σαν τη Γιουγκοσλαβια :ak:?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο που χωριζει τους Πολωνους απο τους Ουκρανους ειναι η θρησκεια οι Πολωνοι ειναι φανατικοι καθολικοι ενω οι Ουκρανοι ειναι Ορθοδωξοι.η ιδια διαφορα υπαρχει μεταξυ Σερβων και Κροατων.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε θελω να μας εξηγησεις το λογο που τα ουκρανικα μουνια εινα τα πιο ελαστικα απο τα υπολοιπα.

Επισκέπτης
δασκαλε θελω να μας εξηγησεις το λογο που τα ουκρανικα μουνια εινα τα πιο ελαστικα απο τα υπολοιπα.

ελαστικά τι είναι Pirelli ? Τώρα επί τούτου δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι έχω τόσα χρόνια να γαμήσω άλλο μουνί
που δεν θυμάμαι πως είναι τ άλλα μουνιά. Εκείνο που θυμάμαι με αηδία είναι κάτι μουνια στην ελλάδα που πήγαινες να τα γλύψεις , ξυρισμένα μεν αλλά ΄γινότανε η γλωσσα μου σαν να την έτριβα με γυαλόχαρτο. Μπλιάχ ! Αηδίασα τώρα...

Επισκέπτης
αυτο που χωριζει τους Πολωνους απο τους Ουκρανους ειναι η θρησκεια οι Πολωνοι ειναι φανατικοι καθολικοι ενω οι Ουκρανοι ειναι Ορθοδωξοι.η ιδια διαφορα υπαρχει μεταξυ Σερβων και Κροατων.

Γενικώς στην Ουκρανία η θρησκέια λογω κομμουνισμόυ στ αρκίντια τους. Δεν έιναι ελλάδα...

Επισκέπτης
STO LVIV επειδη εχω παει πολλακις, οντως ειναι νασιοναλιστ,και καλυτερα κατα τη γνωμη μου, δεν χωνευουν εκτος απο τους  ρωσσους ΚΑΙ τουρκους, αραβες, "σκουρους" γενικα, κλπ χαλια,αν εισαι  ψηλος,γεροδεμενος ,λευκος κ ειδικα ευρωπαιος σε πανε ολοι(μπατσοι,μπραβοι κ βεβαια τα "μωρα") αλλα (ΠΑΡΑΔΟΞΟ) μονο αν μιλας ρωσσικα (η  ουκρανικα βεβαια,αλλα ποιος να μιλησει ουκρανικα!!!)
_αγγλοφωνους τους εχουν για μαλακες επισης
βεβαια αν εισαι ρωσσος "οριτζιναλ" δεν σου απαντανε στα ρωσσικα
,η ουκρανικα η καθολου η στη πεφτουνε κιολας(ταχω δει σε ντισκο πολλες φορες αυτα τα "εργα")
οποτε μιτσε, αν πας απο κει μη μιλας τελεια,μιλα τα ρωσσικα, σπαστα κ λαθος!!!!!!

Όλους για μαλάκες τους έχουνε κι οι μοναδικοί έξυπνοι είναι ο ...εαυτός τους !

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εκείνο που θυμάμαι με αηδία είναι κάτι μουνια στην ελλάδα που πήγαινες να τα γλύψεις , ξυρισμένα μεν αλλά ΄γινότανε η γλωσσα μου σαν να την έτριβα με γυαλόχαρτο. Μπλιάχ ! Αηδίασα τώρα...
κακη διατροφη δασκαλε.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε πανε αυτα τωρα,εχει καλυτερεψει η κατασταση,σε καθε γειτονια εχει και studio αποτριχωσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γενικώς στην Ουκρανία η θρησκέια λογω κομμουνισμόυ στ αρκίντια τους. Δεν έιναι ελλάδα...
για την Ουκρανια Ιωσηφ οποσδηποτε τα ξερεις καλητερα.αν ειναι σαν τους Ρωσσους οντως στ'αρχηδια τους.αλλα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο φανατικοι καθολικοι ειναι οι Πολωνοι!εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση ο φανατισμος τους.ειδεικα με τον προηγουμενο Πάπα που ηταν Πολωνος ειχαν προσωπολατρεια σχεδον σε καθε σπιτι ειχαν τη φωτογραφια του!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
φυσικα και δεν πηγα!μετα το 2000 ημουνα ανυποτεκτος.θυμαμαι ειχα συναντισει τυχαια τον αντιπροξενο και μου ειχε πει:σου εχω καλα νεα αν πας τωρα στρατο δεν πληρωνεις προστιμο!εγω του απαντησα:εγω δεν πηγα εδω θα παω εκει!τσαντισμενος μου ειπε:γιατι που ειναι η πατριδα σου?του απαντησα:ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom