μαλλον δεν ηταν καθαρο το ποστ μου πριν
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΒΙΒ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ,επειδη ,οντως αυτους τους πηρε μετεπολεμικα μεσα της η ουκρανια,ενω ηταν πρωτευουσα παλια απο μερος της σημερινης πολωνιας κλπ περιοχων γυρω-γυρω,
θεωρουν οτι επρεπε ειδικα αυτοι ναναι μερος αν οχι ΚΑΙ πρωτευουσα της πολωνιας(που γι αυτους φανταζει οτι η αμερικη για την ελλαδα,μαλλον κ παραπανω)οποτε η Ρωσια,βαζοντας τους στην δοιηκιτικη περιφερεια της ουκρανιας,τους ΓΑΜΗΣΕ το μελλον τοτε,δηλ το παρον σημερα ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ απο οτι εχω διαβασει
ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ οχι δεν κομπλαρουν απεναντι στους ρωσσοφωνους,ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ειναι ασχημα κι εχθρικα προδιατεθειμενοι εναντιον τους,ας ειναι κι απο τη μοσχα
στα 2 εω δε θελω να χωριστει,θελω να μηνει ΕΝΑ το κρατος κ να γινει,που θα γινει,εντελως κι αλλο "κωλοχανειο" το μερος,με τη φαγωμαρα κ τις ιντριγκες,διαφθορα κλπ που οδηγουν τη χωρα στο διαλο(ρε τι μου θυμιζει αυτο,κατι απο μεσογιακη χωρα που αρχιζει απο ελλ...,αλλα τι ακριβως,δεν το θυμαμαι)
μαλιστα ουτε με το κιεβο τα παν καλα,γιατι αυτοθεωρουνται Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟς" ΔΗΜΟς ΤΗς ΟΥΚΡΑΝΙΑς Κ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΤΟΥς ΛΕΝΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥς,εχοντας βεβαια κ σε αυτο καποιο δικιο,αν τους συγκρινω με τους κομπλεξικους βλαχομαφιοζοδημαρχους στο κιεβο η οντεσσα
),
0