Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η Ανατολικη Γερμανια στα Ρωσσικα λεγοταν ГДР Германская Димократическая Республика.στα Γερμανικα  DDR οι Γερμανοι το ματαφραζαν ДАВАЙ ДАВАЙ РАБОТАЙ  :2funny:.το χειροτερο καθεστως ηταν της Αλβανιας του Χοτζα μετα το 1979 που τσακωθηκαν με την Κινα δεν ειχαν ουτε παπουτσια!ενας στους 50 φοραγε παπουτσια τους απαγορεψε δε στα χωρια να εχουν κοτες και αρνια!με αποτελεσμα να μην εχουνε να φανε.

Επισκέπτης
η Ανατολικη Γερμανια στα Ρωσσικα λεγοταν ГДР Германская Димократическая Республика.στα Γερμανικα  DDR οι Γερμανοι το ματαφραζαν ДАВАЙ ДАВАЙ РАБОТАЙ  :2funny:.το χειροτερο καθεστως ηταν της Αλβανιας του Χοτζα μετα το 1979 που τσακωθηκαν με την Κινα δεν ειχαν ουτε παπουτσια!ενας στους 50 φοραγε παπουτσια τους απαγορεψε δε στα χωρια να εχουν κοτες και αρνια!με αποτελεσμα να μην εχουνε να φανε.

εσύ δεν θα το θυμάσαι...Ο Σταυρόπουλος έλεγε "Το σοσιαλιστικό πρότυπο της Αλβανίας!". ήτο παράδειγμα προς μίμησιν κατά τον Σταυρόπουλο η Αλβανία !

Επισκέπτης
εσύ δεν θα το θυμάσαι...Ο Σταυρόπουλος έλεγε "Το σοσιαλιστικό πρότυπο της Αλβανίας!". ήτο παράδειγμα προς μίμησιν κατά τον Σταυρόπουλο η Αλβανία !

Όλοι αυτοί στην Ελλάδα κι ειδικά κάτι του ΚΚΕ εσωτερικού=ΣΥΝ και κάτι Τροτσκιστές ήταν και είναι πράκτορες των Αμερικανών της CIA και της MOSSAD. 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε για κανενα μουνι θα μηλησουμε?πολη στη πολιτικη το ριξαμε.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
με την κορη του ιεραποστολου δασκαλε?

Επισκέπτης
με την κορη του ιεραποστολου δασκαλε?

βρε μανία μ αυτήν την κόρη του ιεραποστόλου! Δε την παίρνεις εσύ να ησυχάσουμε ?
Όχι ρε με μια άλλη ψηλή και ξανθιά...Τώρα μιλαγα στο τελέφωνο μαζί της γι αυτό και η διακοπή στο ιντερνέτι...

Επισκέπτης
βρε μανία μ αυτήν την κόρη του ιεραποστόλου! Δε την παίρνεις εσύ να ησυχάσουμε ?
Όχι ρε με μια άλλη ψηλή και ξανθιά...Τώρα μιλαγα στο τελέφωνο μαζί της γι αυτό και η διακοπή στο ιντερνέτι...

περίεργο αυτό το παιδί ο Gio stob έχει κάνα μήνα να εμφανιστεί και ήτο και πολύ καλός μαθητής.
Και ο άλλος ο fa faf δεν έχει εμφανιστεί επίσης τουλάχιστον με αυτό το καλλιτεχνικό...Κι αυτός καλός μαθητής.
βρήκανε τιποτα γκόμενες φαίνεται...

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε,
ο κομμουνισμός ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα του 20ου αιώνος. Μία φοβερή δικτατορία, που φιλοδοξούσε να επεκτείνει τα πλοκάμια της σε όλες τις χώρες μέσω ενός δικτύου Franchising, με έντονη διαφημιστική καμπάνια το καλό των εργατών, αγάπη, ειρήνη μπλα-μπλα και σκοπός του οποίου ήταν η υποδούλωσις όλων των ανθρώπων σε μία άβουλη μάζα με κεφαλές τους κομμισαρίους που ακόμη λυμαίνονται τις πρώην χώρες τις ΕΣΣΔ. Συμπέρασμα¨: Μην ακούτε τις μαλακείς για Μπελογιάννηδες, Μακρονήσους κλπ, κλπ. ΚΑΛΑ  ΤΟΥΣ κανανε !

Δε θέλω να ανοίξω πολιτική συζήτηση, ούτε κομουνιστής είμαι, ούτε ψηφίζω ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επειδή δεν μπορώ να διαβάζω μαλακίες που από ό,τι βλέπω κατά καιρούς επαναλαμβάνεις, θα έλεγα απλά Δάσκαλε ότι δεν διαφωνώ σε ό,τι λες για τους επικεφαλείς των ΚΚ Ελλάδας, ΕΣΣΔ κτλ αλλά ας είσαι πιο προσεχτικός πως μιλάς για άτομα που ταλαιπωρήθηκαν και αφανίστηκαν ενώ το μόνο που ζητούσαν είναι ελευθερία και δικαιοσύνη.   
Οι απλοί κομουνιστές από την Δικακτορία του Μεταξά έως την δικτατορία των γελοίων της 7ετίας ήταν τα πιο αξιόλογα / ελεύθερα / καλλιεργημένα πνεύματα της εποχής τους που πίστεψαν σε ό,τι πίστεψαν τέλος πάντων. Το ότι αυτοί οι άνθρωποι αφανίστηκαν μαζικά από στενοκέφαλους / προδότες / συνεργάτες κατακτητών με αποτέλεσμα να επιβιώσουν μόνο οι τελευταίοι έχει φέρει την Ελλάδα στον πάτο που είναι σήμερα.

Δάσκαλε, σε παρακαλώ μίλα για κάνα μουνί καλύτερα.
Επίσης, την επόμενη φορά που θα γαμήσεις ουκρανικό μουνί πες κι ένα ευχαριστώ στους παπούδες του που σκοτώθηκαν κατά εκατομύρια
για να μη γαμάς σήμερα γερμανίδες στην Ουκρανία.
Σ'ευχαριστώ

Συνημμένα

• Rosidia mono !!.jpg
    Rosidia mono !!.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 18

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επίσης, την επόμενη φορά που θα γαμήσεις ουκρανικό μουνί πες κι ένα ευχαριστώ στους παπούδες του που σκοτώθηκαν κατά εκατομύρια
για να μη γαμάς σήμερα γερμανίδες στην Ουκρανία.
Σ'ευχαριστώ
δυστηχως οι περισσοτεροι Ουκρανοι (μιλαμε για πραγματικους Ουκρανους της Δυτικης Ουκρανιας και οχι τους Ρωσσοφωνους της Κριμαιας και της Ανατολικης Ουκρανιας)ηταν με τον Στεπαν Μπαντερα που συνεργαζοταν με τους Γερμανους αλοτε φανερα και αλοτε κρυφα για να πετυχει την ελευθερη Ουκρανια που ο Χιτλερ του ειχε υποσχεθει μετα το τελος του πολεμου με τη νεα ταξη πραγματων.παρα πολλοι δε πολεμησανε στη στρατια των ΕΣ-ΕΣ ΓΚΑΛΙΤΣΙΑ.αν πας στο Λβοφ και τους πεις τιποτα κατα του Μπαντερα μπορει να σε σφαξουν κιολας τον εχουν σαν Ηρωα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
δεν έχω καταλάβει ακόμη τι πήγες να σπουδάσεις στην Ρωσσία? Γιατί με το κομμα δεν έχεις πάει.
Ιατρική στην Ρωσία δεν είχε, όλοι πηγαίναν Ρομανία, τελικά σε τι πανεπιστήμιο πήγες?

Δημητράκιιιιιιι, δεν απάντησες στην ερωτηση του Δασκάλου μας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκιιιιιιι, δεν απάντησες στην ερωτηση του Δασκάλου μας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το 1992 οταν πρωτοπηγα Ρωσσια.πηγα για να σπουδασω στη γυμαναστικη ακαδημια Λεσγκαφτα ηταν το μονο ευκολο πανεπηστημιο που ηταν αναγνωρισμενο.εκει υποτιθεται σπουδαζα μεχρι το μα'ι'ο του 1997.τελειωσα 2 ετη.δεν πηγαινα και ποτε μονο για τη βιζα το ειχα.οι γονεις μου νομιζαν οτι καποτε θθα επιστρεψω Ελλαδα.γι αυτο και δεχτηκαν μονο το να παω σε αναγνωρισμενο πανεπηστημιο.ενας αλλος λογος ηταν οτι πηρα αναβολη απο το στρατο μεχρι της 31-12-2000......

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
το 1992 οταν πρωτοπηγα Ρωσσια.πηγα για να σπουδασω στη γυμαναστικη ακαδημια Λεσγκαφτα ηταν το μονο ευκολο πανεπηστημιο που ηταν αναγνωρισμενο.εκει υποτιθεται σπουδαζα μεχρι το μα'ι'ο του 1997.τελειωσα 2 ετη.δεν πηγαινα και ποτε μονο για τη βιζα το ειχα.οι γονεις μου νομιζαν οτι καποτε θθα επιστρεψω Ελλαδα.γι αυτο και δεχτηκαν μονο το να παω σε αναγνωρισμενο πανεπηστημιο.ενας αλλος λογος ηταν οτι πηρα αναβολη απο το στρατο μεχρι της 31-12-2000......

Eλα ρε συ Δημητράκι, σόπααααα πηγες φαντάρος στον Ελληνικό Στρατό!!!!!!!!!!!!!
ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ
Δεν μπορει έκει κάποιος θα στον ακούμπησε λίγο;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και πως πηρε ρε δημητρακη την αποφαση να μεινεις εκει μονιμα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....το 1997 με 1999 περασα πολυ ασχημα με εκβιασμους απο τους γονεις μου χρειαστηκε να μενω Ελλαδα 3-4 μηνες συνεχομενα 3 φορες.για να εχω βιζα ειχα κανει συμβολαιο με ενα πανεπηστημιο αυτα τα 2 χρονια.περασα πολυ δυσκολα απο το αγχος εγινα 93 κιλα!απο 68 που ειμουνα παντα και ειμαι τωρα!το 1999 ηρθα πια Ρωσσια παιρνοντας πια Ρωσιικο  διαβατηριο για παντα!το σεπτεβριο του 2000  αναγκαστηκα και πηγα στη παιδαγωγικη ακαδημια σαν δασκαλος γυμναστικης (μπηκα στο 2ο ετος αφου ειχα 2 χρονια απο το αλλο πανεπηστημιο)για να παρω αναβολη μεχρι τα 27 μου και να μην παω στο Ρωσσικο στρατο.εκει πηγα για 2 χρονια οταν λογω ηληκιας δεν ημουνα πια στρατευσημος το παρατησα.ταυτοχρονα γραφτηκα στη νομικη δια αλληλογραφιας με βαλανε σε ενα τμημα που παιρνεις διπλωμα σε 3,5 χρονια αφου ειχα τα 2 χρονια απο το αλλο πανεπηστημιο.τη νομικη την τελιεωσα το 2004.θυμαμαι απο την ταλαιπωρια που περασα τα ετη 1997-1999 μετα απο το 2000-2005 Ελλαδα δεν ξαναπηγα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eλα ρε συ Δημητράκι, σόπααααα πηγες φαντάρος στον Ελληνικό Στρατό!!!!!!!!!!!!!
ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ
Δεν μπορει έκει κάποιος θα στον ακούμπησε λίγο;;;; :2funny: :2funny: :2funny:
φυσικα και δεν πηγα!μετα το 2000 ημουνα ανυποτεκτος.θυμαμαι ειχα συναντισει τυχαια τον αντιπροξενο και μου ειχε πει:σου εχω καλα νεα αν πας τωρα στρατο δεν πληρωνεις προστιμο!εγω του απαντησα:εγω δεν πηγα εδω θα παω εκει!τσαντισμενος μου ειπε:γιατι που ειναι η πατριδα σου?του απαντησα:ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ!θυμαμαι ειχε πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μετα το 2003 μπορουσα να πηγαινω Ελλαδα για 1 μηνα το χρονο αλλα δεν πηγαινα.τωρα σαν κατοικος εξωτερικου με το νεο νομο εχω αναβολη μεχρι τα 45 μου.και μετα αποαλσομαι.Ελλαδα μπορω να ειμαι μεχρι 6 μηνες το χρονο.εγω πηγαινω 2 φορες το χρονο απο 10-12 μερες.ποτέ δεν πηγαινω καλοκαιρι γιατι δεν αντεχω τη ζεστη!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και πως πηρε ρε δημητρακη την αποφαση να μεινεις εκει μονιμα?
την αποφαση να μεινω μονιμα την πηρα το καλοκαιρι του 1993 αλλα επρεπε να περασω ολες αυτες της δυσκολιες για να καταφερω πια την ανοιξη του 2000 να ειμαι πια μονιμα εδω με Ρωσσικο διαβατηριο και διαμερισματα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
.....το 1997 με 1999 περασα πολυ ασχημα με εκβιασμους απο τους γονεις μου χρειαστηκε να μενω Ελλαδα 3-4 μηνες συνεχομενα 3 φορες.για να εχω βιζα ειχα κανει συμβολαιο με ενα πανεπηστημιο αυτα τα 2 χρονια.περασα πολυ δυσκολα απο το αγχος εγινα 93 κιλα!απο 68 που ειμουνα παντα και ειμαι τωρα!το 1999 ηρθα πια Ρωσσια παιρνοντας πια Ρωσιικο  διαβατηριο για παντα!το σεπτεβριο του 2000  αναγκαστηκα και πηγα στη παιδαγωγικη ακαδημια σαν δασκαλος γυμναστικης (μπηκα στο 2ο ετος αφου ειχα 2 χρονια απο το αλλο πανεπηστημιο)για να παρω αναβολη μεχρι τα 27 μου και να μην παω στο Ρωσσικο στρατο.εκει πηγα για 2 χρονια οταν λογω ηληκιας δεν ημουνα πια στρατευσημος το παρατησα.ταυτοχρονα γραφτηκα στη νομικη δια αλληλογραφιας με βαλανε σε ενα τμημα που παιρνεις διπλωμα σε 3,5 χρονια αφου ειχα τα 2 χρονια απο το αλλο πανεπηστημιο.τη νομικη την τελιεωσα το 2004.θυμαμαι απο την ταλαιπωρια που περασα τα ετη 1997-1999 μετα απο το 2000-2005 Ελλαδα δεν ξαναπηγα!

Φίλε μου Δημητράκι, μας διηγήθηκες μια ιστορία τρόμου πολύ με στεναχωρησες που πέρασες τοσο άσχημα χρόνια, αλλά στο τελος δικαιόθηκες.
Η 5ετή αυτοεξορία σου στη Ρωσία είναι σενάριο για πολιτική ταινία.
Εισαι όμως ιδεολόγος μουνάκιας-πιπινολάτρης και αγωνηστης.
Νομίζω ότι η ιστορία σου ( όπως και του Ιωσηφ) θα πρέπει να στολήσει την κεντρική σελίδα του σάιτ μας μαζί με την φωτο σου φυσικά. Και βεβαια να μπεις στους 100 ΈΛλληνες του ΣΚΑΙ.
Με ψυχοπλάκοσες μεσημεριατικα, έχασε η Ελλαδα έναν τόσο άξιο μαχητη.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom