Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
.....θυμιθηκα μια γκομενα απο την Ουκρανια που συζηταγαμε για το οτι ο Ουκρανικος στρατος θα γινει μισθοφωρικος.και μου ειπε το εξης:τι διαφορα εχει μισθοφωρικος ή οχι αφου αν γινει κατι ολοι αμεσως θα παραδοθουνε.οσο για τους Ρωσσους ΜΟΝΟ ΤΟ 12% πανε στρατο.οι υπολιποι ή αγωραζουν στρατιωτικα βιβλιαρακια με 2000$ στην Αγια Πετρουπολη και το πολυ 500$ στην επαρχια ή δεν πηγαινουν στο στρατολογικο γραφειο.(συμφωνα με το Ρωσσικο νομο πρεπει να σε βρουνε και να σου δωσουν να υπογραψεις το προσκλητηριο τοτε αν δεν πας θεωρισε ανυποτακτος.εννοειται οτι κανεις δεν παει.αν η αστυνομια σε σταματισει με 300-500 ρουβλια σε αφηνουν!

Ε καλά δε ξέρω για ρώσσους αλλά πάντως οι Ουκρανοί τα βάζουν με κάποιον άμα είναι σε αναλογία ενα/τέσσερις ή είναι κανένας κακομοίρης , καχεκτικός. Εννοείται ότι άμα την πέσουν οι Ρωσσοι θα παραδοθούν άπαντες. έχει να γίνει πλιάτσικο...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δε με λες που τις έκανες Ρωσσία ? Στην ουκρανία πλαστικές για γκόμενες είναι πολύ πιο φτηνές και ικανοποιητικά αποτελεσματα αλλά τώρα για μαλλια δεν τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη...

Και την τον πέρασες τον Δημητράκη Δάσκαλε, γκόμενα. :2funny: :2funny: :2funny:
Θα μας πέσουν τα μαλλιά σ'αυτό το θρεντ, ΕΛΕΟΣ

Επισκέπτης
Και την τον πέρασες τον Δημητράκη Δάσκαλε, γκόμενα. :2funny: :2funny: :2funny:
Θα μας πέσουν τα μαλλιά σ'αυτό το θρεντ, ΕΛΕΟΣ

Εμμμ χμμμμ...¨οΠως πλαστική για βυζιά δεν κάνουν συνήθως άνδρες, έτσι και για μαλλιά συνήθως δεν κάνουν γκόμενες. Γιατί άμα ξέρει κάνα καλό και φτηνό δεν είναι ντροπή. Ξέρεις πόσιο πάει στην Ελλάδα να βανεις μαλλιά...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εμμμ χμμμμ...¨οΠως πλαστική για βυζιά δεν κάνουν συνήθως άνδρες, έτσι και για μαλλιά συνήθως δεν κάνουν γκόμενες. Γιατί άμα ξέρει κάνα καλό και φτηνό δεν είναι ντροπή. Ξέρεις πόσιο πάει στην Ελλάδα να βανεις μαλλιά...

Oχι δεν ξ'ερω πόσο πάει το μαλλι στην Ελλάδα.
Και ούτε που με κόφτει να μάθω.
Εχω αποδεχθει την καράφλα μου, την γουστάρωωωωωωωωωωωωω
Και με γουτσάρουνε και η γκόμενες.
Τώρα για τα βυζία μου αν και πεσμένα όπως και η μπάκα μου θα ήθελα να ρωτήσω τον αδελφό Δημητράκι ποσο στηχίζει στη  Ρουσία η ανόρθωση τους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω εκανα 2 επεμβασεις εβαλα απο 1500 τριχοθυλακια την καθε φορα και πληρωσα 3500 Ευρω την καθε φορα.εννοειται οτι της εκανα στην Ελλαδα στο Laser Line Cliniques.Ρωσσια δεν τους εμπιστευομαι για τιποτα.το ιατρικο συστημα εδω εχει καταρευσει εδω και παρα πολλα χρονια.υπαρχει σχετικο θεμα στο σα'ι'τ.εχω γραψει εγω πληροφωριες αλλα γραφει και ενα παιδι που εχει κανει εμφυτευση και στο Λε'ι'ζερ Λα'ι'ν και στο DHI.και νομιζω πηγε και Καναδα για αυτη τη δουλεια.παντος καταληξαμε οτι καλητερα να παει κανεις στο εξωτερικο για αυτη τη δουλεια ΠΡΟς ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΡΩΣΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.μιλαω για Καναδα και Η.Π.Α.!διαβασε το σχετικο Thread γραφει πολλες πληροφωριες σχετικα με το θεμα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι Βουλγαροι ειναι φυλα Ταταρικης προελευσης το ονομα τους το πηραν απο τον ποταμο Βολγα.οι Ταταροι ειναι οι κοντινοτεροι συυγγενεις τους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος εγω δεν το πιστευα!με το που σταματισα να ειμαι καραφλος ειδα μεγαλη διαφορα στο καμακι.σε σημειο που δεν το πιστευα!
Oχι δεν ξ'ερω πόσο πάει το μαλλι στην Ελλάδα.
Και ούτε που με κόφτει να μάθω.
Εχω αποδεχθει την καράφλα μου, την γουστάρωωωωωωωωωωωωω
Και με γουτσάρουνε και η γκόμενες.
Τώρα για τα βυζία μου αν και πεσμένα όπως και η μπάκα μου θα ήθελα να ρωτήσω τον αδελφό Δημητράκι ποσο στηχίζει στη  Ρουσία η ανόρθωση τους
παντος αν δεν εχεις μαλλια γάμησε τα!δε λεω θα βγαλεις γκομενες αλλα ΟΧΙ 20 ΧΡΟΝΕς (εκτος αν την εχεις για μικρο χρονικο διαστημα για να σου φαει χοντρα λεφτα).αν θελεις 35-40αρες οπως οι παραδουλευτρες που γαμανε στην Ελλαδα.θα εχεις οσες θες.δεν χρειαζεται να κανεις τον κοπο να βαλεις μαλλια!εγω ομως δεν μενω εδω να τρωω κρυο σκατα φα'ι' και ακριβεια για να γαμαω γριες!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
παντος εγω δεν το πιστευα!με το που σταματισα να ειμαι καραφλος ειδα μεγαλη διαφορα στο καμακι.σε σημειο που δεν το πιστευα!παντος αν δεν εχεις μαλλια γάμησε τα!δε λεω θα βγαλεις γκομενες αλλα ΟΧΙ 20 ΧΡΟΝΕς (εκτος αν την εχεις για μικρο χρονικο διαστημα για να σου φαει χοντρα λεφτα).αν θελεις 35-40αρες οπως οι παραδουλευτρες που γαμανε στην Ελλαδα.θα εχεις οσες θες.δεν χρειαζεται να κανεις τον κοπο να βαλεις μαλλια!εγω ομως δεν μενω εδω να τρωω κρυο σκατα φα'ι' και ακριβεια για να γαμαω γριες!

ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΩ ΣΟΥ Δημητράκι, πέρασες επιτυχός και αυτή την πονηρη διαδικασία που σου έβαλα για να σε παγηδεύσω.
Με καράφλα και το κρύο της αρκούδας δεν μπορεις να μαμησεις πιπινι στην Ρουσία

Επισκέπτης
οι Βουλγαροι ειναι φυλα Ταταρικης προελευσης το ονομα τους το πηραν απο τον ποταμο Βολγα.οι Ταταροι ειναι οι κοντινοτεροι συυγγενεις τους.

Τότε γιατί τα βουλγάρικα μοιάζουν με τα ρώσικα και όχι με τα τούρκικα ?
Δημήτρη σλάυοι είναι = πρώην ή υποψήφιοι πρώην σκλαβοι = σαλάτα από σκύθες, τατάρους και μογγόλους .
Οι Τάταροι είναι συγγενείς των τούρκων. Γι αυτό μιλανε και τούρκικα. Το χω ξαναγράψει όλοι αυτοί οι μαλάκες ψένουνε σουβλάκια σε κάθε μεγάλη κινέζικη πόλη.

Επισκέπτης
ειμαι 34.ακομα εχω πέραση.αν και θα ελεγα οτι εχω πολυ περισσοτερες επυτηχιες απο οτι στης αρχες της δεκαετιας του '90.τοτε δεν μπορουσα να βγαλω της 24-26 ετων περιποιημενες κουκλαρες.με θεωρουσαν παιδακι.βεβαια μετα απο 13-15 χρονια το Λιφτινγκ δεν το γλυτωνω αν θελω να συνεχισω να καμακωνω.οπος δεν γλυτωσα και της 2 εμφυτευσεις μαλλιων.

δεν έχω καταλάβει ακόμη τι πήγες να σπουδάσεις στην Ρωσσία? Γιατί με το κομμα δεν έχεις πάει.
Ιατρική στην Ρωσία δεν είχε, όλοι πηγαίναν Ρομανία, τελικά σε τι πανεπιστήμιο πήγες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τότε γιατί τα βουλγάρικα μοιάζουν με τα ρώσικα και όχι με τα τούρκικα ?
Δημήτρη σλάυοι είναι = πρώην ή υποψήφιοι πρώην σκλαβοι = σαλάτα από σκύθες, τατάρους και μογγόλους .
Οι Τάταροι είναι συγγενείς των τούρκων. Γι αυτό μιλανε και τούρκικα. Το χω ξαναγράψει όλοι αυτοί οι μαλάκες ψένουνε σουβλάκια σε κάθε μεγάλη κινέζικη πόλη.
σαλατα απο σκυθες ταταρους και μογγολους ειναι οι Βουλγαροι.η γλωσσα τους ειναι παρα πολυ κοντα στην αρχαια Σλαβικη.ενω η Ρωσσικη εξεληχθηκε η Βουλγαρικη δεν εξεληχθηκε τα Ρωσσικα του 8ου 9ου αιωνα δεν χρειαζοντουσαν μεταφραση απο τα Βουλγαρικα!αλλα στο DNA οι Βουλγαροι ειναι πιο κοντα στους Ταταρους χωρις αυτο να ειναι και 100%.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τωρα το ειδα - σορυ

S&P  = Standard and Poors
Κι εγώ είδα την απάντηση ώρες αργότερα. Να φανταστώ consulting οίκος αλα Grand Thornton, ε?

Τόσο χάλια είναι η Ουκρανία ρε πούστη μου? :think: Αυτοί υποτίθεται έφτιαχναν αεροπλάνα, έχουν nuclear power plants - τι διάολο? :think:

Anyway, thanx για την απάντηση.

Επισκέπτης
Κι εγώ είδα την απάντηση ώρες αργότερα. Να φανταστώ consulting οίκος αλα Grand Thornton, ε?

Τόσο χάλια είναι η Ουκρανία ρε πούστη μου? :think: Αυτοί υποτίθεται έφτιαχναν αεροπλάνα, έχουν nuclear power plants - τι διάολο? :think:

Anyway, thanx για την απάντηση.

Αγαπητέ φίλε,
ο κομμουνισμός ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα του 20ου αιώνος. Μία φοβερή δικτατορία, που φιλοδοξούσε να επεκτείνει τα πλοκάμια της σε όλες τις χώρες μέσω ενός δικτύου Franchising, με έντονη διαφημιστική καμπάνια το καλό των εργατών, αγάπη, ειρήνη μπλα-μπλα και σκοπός του οποίου ήταν η υποδούλωσις όλων των ανθρώπων σε μία άβουλη μάζα με κεφαλές τους κομμισαρίους που ακόμη λυμαίνονται τις πρώην χώρες τις ΕΣΣΔ. Συμπέρασμα¨: Μην ακούτε τις μαλακείς για Μπελογιάννηδες, Μακρονήσους κλπ, κλπ. ΚΑΛΑ  ΤΟΥΣ κανανε !

Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε,
ο κομμουνισμός ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα του 20ου αιώνος. Μία φοβερή δικτατορία, που φιλοδοξούσε να επεκτείνει τα πλοκάμια της σε όλες τις χώρες μέσω ενός δικτύου Franchising, με έντονη διαφημιστική καμπάνια το καλό των εργατών, αγάπη, ειρήνη μπλα-μπλα και σκοπός του οποίου ήταν η υποδούλωσις όλων των ανθρώπων σε μία άβουλη μάζα με κεφαλές τους κομμισαρίους που ακόμη λυμαίνονται τις πρώην χώρες τις ΕΣΣΔ. Συμπέρασμα¨: Μην ακούτε τις μαλακείς για Μπελογιάννηδες, Μακρονήσους κλπ, κλπ. ΚΑΛΑ  ΤΟΥΣ κανανε !

Δυστυχώς εκετέλεσανε πολύ λίγους. θα έπρεπε να τους εκτελούσαν όλους !

Επισκέπτης
Δυστυχώς εκετέλεσανε πολύ λίγους. θα έπρεπε να τους εκτελούσαν όλους !

Αυτοί ξερανε διότι είχαν το ελεύθερο και ταξιδεύανε στην ΕΣΣΔ και γνωρίζανε ότι πρόκειται περί στυγνη΄ς δικτατορίας κι ότι δεν έιχανε να φάνε και να ντυθούνε κι οτι ολα ήσαντε παραμύθια της Χαλιμάς. Αλλά περιμένανε ότι θα γινόντουσαν αυτοί αφεντικά στην Ελλάδα και στα αρχίδια τους αν θα τραβούσαμε κι εμείς ότι κι οι αλβανοί φτάνει αυτοί να σα νται τ αφεντικά. Φηφίστε ΚΚΕ , ΣΥΝ και όλες τις παραφυάδες τους...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα συμπληιρωσω Ιωσηφ οτι οι πλουσιοι κομουνιστες οι λεγομενοι υπηρετες του λαου δεν ζουσαν καθολου χειροτερα απο τους πλουσιους καπηταλιστες.δεν ξερω αν εχεις ακουσει το ανεκδοτο?ειχαν ερθει καποιοι κομουνιστες αντιπροσωπια απο χωρες της δυσης στην τοτε Σοβιετικη Ενωση και στης 7-8 το πρω'ι' βλεπαν απο το πααρθυρο τρολε'ι',τραμ και λεωφορεια γεματα κοσμο να συνοστηζονται.οταν ρωτησαν τι ειναι ολοι αυτοι?τους απαντησαν ο κοσμος ο περιφανος λαος μας που παει στη δουλεια.κατα της 10 το πρω'ι' ειδαν μαυρες λιμουζινες να περνανε και οταν ρωτησαν αυτοι ποιοι ειναι?τους απαντησαν:αυτοι ημαστε εμεις οι υπηρετες του λαου!καπως ετσι ηταν η ζωη στα κομμουνιστικα κρατη υπηρχαν καποιοι πλουσιοι.......

Επισκέπτης
Αυτοί ξερανε διότι είχαν το ελεύθερο και ταξιδεύανε στην ΕΣΣΔ και γνωρίζανε ότι πρόκειται περί στυγνη΄ς δικτατορίας κι ότι δεν έιχανε να φάνε και να ντυθούνε κι οτι ολα ήσαντε παραμύθια της Χαλιμάς. Αλλά περιμένανε ότι θα γινόντουσαν αυτοί αφεντικά στην Ελλάδα και στα αρχίδια τους αν θα τραβούσαμε κι εμείς ότι κι οι αλβανοί φτάνει αυτοί να σα νται τ αφεντικά. Φηφίστε ΚΚΕ , ΣΥΝ και όλες τις παραφυάδες τους...

Και τα γράφω εγώ που υποστηρίζω ότι οι περισσότεροι δεν έιχανε καμία σχέση με το φρούτο που ονομλάστηκε κομμουνισμός. Ο Σαράφης πχ τι σχέση είχε ? καμία αλ΄λά ανήκε στην αντιβασιλική παράταξη. Τι να κάνει , τι να κάνει σου λέει από την μία οι βασιλει΄ς το έχουν ξεσκίσει,  κάτσε να πάω με τους κομμουνιστές που έχουν χρηματοδότηση κι οργάνωση μπας και δω φως...

Επισκέπτης
θα συμπληιρωσω Ιωσηφ οτι οι πλουσιοι κομουνιστες οι λεγομενοι υπηρετες του λαου δεν ζουσαν καθολου χειροτερα απο τους πλουσιους καπηταλιστες.δεν ξερω αν εχεις ακουσει το ανεκδοτο?ειχαν ερθει καποιοι κομουνιστες αντιπροσωπια απο χωρες της δυσης στην τοτε Σοβιετικη Ενωση και στης 7-8 το πρω'ι' βλεπαν απο το πααρθυρο τρολε'ι',τραμ και λεωφορεια γεματα κοσμο να συνοστηζονται.οταν ρωτησαν τι ειναι ολοι αυτοι?τους απαντησαν ο κοσμος ο περιφανος λαος μας που παει στη δουλεια.κατα της 10 το πρω'ι' ειδαν μαυρες λιμουζινες να περνανε και οταν ρωτησαν αυτοι ποιοι ειναι?τους απαντησαν:αυτοι ημαστε εμεις οι υπηρετες του λαου!καπως ετσι ηταν η ζωη στα κομμουνιστικα κρατη υπηρχαν καποιοι πλουσιοι.......

Και υπήρχαν και κάποιοι στην ελλάδα που θελανε να φέρουν αυτό το φρούτο για να μας καθησουν στο σβέρκο για τα καλά !
Και τους ψηφίζουν κάποιοι μαλάκες και κυκλοφορούν ελεύθερα αυτά τα καθάρματα. Ρε το χετε καταλάβει ότι θα μα σταν όλοι σκλάβοι αν είχανε κερδίσει αυτοί ????

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....εμενα ο κομουνισμος δεν με συμφερει γιατι μπορω χωρις δυσκολιες χωρις να δουλευω παιζοντας με της εισοτημιες να κανω λεφτα.αν ζουσα επι κομουνισμου θα με αναγκαζαν να δουλευω!αλλα εχει και τα θετικα του το συστημα.οι Ουκρανοι σιγουρα ζουσαν καλητερα απο οτι τωρα.το ιδιο και οι υποληπες Σοβιετικες Δημοκρατιες.επερνες δε διαμερισμα απο το κρατος.και ναι μεν ολοι δεν ηταν πλουσιοι αλλα δεν υπηρχαν πολλοι φτωχοι.ειδεικα τη δεκαετια του 70 ηπηρχε μια καποια σταθεροτητα.

Επισκέπτης
Και υπήρχαν και κάποιοι στην ελλάδα που θελανε να φέρουν αυτό το φρούτο για να μας καθησουν στο σβέρκο για τα καλά !
Και τους ψηφίζουν κάποιοι μαλάκες και κυκλοφορούν ελεύθερα αυτά τα καθάρματα. Ρε το χετε καταλάβει ότι θα μα σταν όλοι σκλάβοι αν είχανε κερδίσει αυτοί ????

Και δεν υπήρχε βέβαια περίπτωση να κερδίσουν διότι όλα ήτανε συμφωνημένα από την Γιάλτα ! Αλλά βρέθηκαν οι Εγγλέζοι τα καθάρματα που τους ενθάρρυναν και χρηματοδότησαν για να γίνει γης μαδιάμ στην Ελλάδα και να πάρουμε τ αρκίντια μας μετά τον πόλεμο, ώπερ και εγένετο ! ΞΥΠΝΑΤΕ μαλάκες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom