Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επί του παρόντος η τιμή του βαρελιού παραμένει κυμαίνουσα μεταξύ 40-33 $. Βδομάδα ανεβαίνει και βδομάδα κατεβαίνει, πάντως παίζει εκεί στο μάρτζιν των περίπου 7 δολλαρίων. Δεν έχει πέσει κάτω από 33-32. Εάν έφτανε 28 $ τότε ναι θα μιλάγαμε για υποτίμηση. Τώρα με τις νέες μαλακείες του ο-Μπάμια δίδεται νέα τροφή στον πληθωρισμό, ήτοι τεχνηέντως ανεβαίνουν οι τιμές. Αυτό βέναια είναι πλασματικό, πραγματικό ίναι ότι βιομηχανίες στις ΗΠΑ, όσες έχουν μείνει κι εκεί κλείνουν και πολυκαταστήματα κλείνουν επίσης και επιχειρήσεις. Όλα αυτά είναι κερδοσκοπία όπως περυσι έγινε με την τρομερή τεχνητή πάλι αύξηση της τιμής του πετρελαίου. Απλώς οι μαλάκες πληρώνουν πάντοτε τα σπασμένα... 
ναι Ιωσηφ αυτο ειναι πολυ περιεργο.ενω η ζητηση μειωνεται οι τιμες μενουν σταθερες και αυτη τη βδομαδα ανεβηκαν κιολας.κανονικα πρεπει να πεσουν.ειδεικα αν το νεο κυμα της κρισης που ερχεται απο την Απω Ανατολη χτυπισει την Κινα και μειωσει την παραγωγη της.τοτε πιστευω οτι θα πεσει το πετρελαιο στα 25$ το βαρελι.η Ρωσσια παντος οπως ειπε ο Κουντριν ο υπουργος οικονομικων και με 55$ το βαρελι θα εχει ελλειμα.το πετρελαιο ειναι ενα εισοδημα της αλλα δεν ειναι το μονο.η ξυλεια και μεταλουργια και η χιμικη βιομηχανια εχουν μεγαλη πτωση.τωρα εδω ειναι ολα σταθερα.μιλαω για την εισοτημια του ρουβλιου.αλλα πιστευω ειναι μια ηρεμια πριν την καταιγιδα.

Επισκέπτης
Μόνο τον Δημητράκη και τον Δάσκαλο προσκαλείς??? εμείς ψυχή δέν έχουμε???? Δέν θέλουμε να έχουμε άποψη στα συμπεράσματα σας προσωπική???

Tαπεινοί και καταφρονεμένοι...
Μου θυμίζει στο αερόπλανο  κι η κουτσή Μαρία πρώτη θέση, εγώ ταπεινός και καταφρονεμένος με τους μούτσους !
Εμ βέβαια απ την τσέπη τους τα πλερώνουν...Ας είναι καλά οι μαλάκες οι μέτοχοι της Eurobank και της Peireus Bank !
Ε...βέβαια τόσα κέρδητα βγάνανε τα παιδιά από την Ουκρανία αξίζουν και μια καλύτερη αντιμετώπιση στο αερόπλανο,
μπιζουδάκια από του Τύφους για όσους αποκρυπτογραφήσοιυν τα γραφομενά μου !

Επισκέπτης
ναι Ιωσηφ αυτο ειναι πολυ περιεργο.ενω η ζητηση μειωνεται οι τιμες μενουν σταθερες και αυτη τη βδομαδα ανεβηκαν κιολας.κανονικα πρεπει να πεσουν.ειδεικα αν το νεο κυμα της κρισης που ερχεται απο την Απω Ανατολη χτυπισει την Κινα και μειωσει την παραγωγη της.τοτε πιστευω οτι θα πεσει το πετρελαιο στα 25$ το βαρελι.η Ρωσσια παντος οπως ειπε ο Κουντριν ο υπουργος οικονομικων και με 55$ το βαρελι θα εχει ελλειμα.το πετρελαιο ειναι ενα εισοδημα της αλλα δεν ειναι το μονο.η ξυλεια και μεταλουργια και η χιμικη βιομηχανια εχουν μεγαλη πτωση.τωρα εδω ειναι ολα σταθερα.μιλαω για την εισοτημια του ρουβλιου.αλλα πιστευω ειναι μια ηρεμια πριν την καταιγιδα.

Κοίτα σήμερα την τιμή του βαρελιού πήγε 42 $
Από τις μαλακείες του Μπάμια !
Είναι πολύ μαλάκες ! Αντί να κόψουν τις σπατάλες τροφοδοτουν όλους τους αεριτζήδες.
Άμα κάνει κραχ η βάρκα έχει καθήσει για τα καλά παίδες, πάμε για πόλεμο.
Επί του παρόντος πάντως την βγάζουνε...

Επισκέπτης
ναι Ιωσηφ αυτο ειναι πολυ περιεργο.ενω η ζητηση μειωνεται οι τιμες μενουν σταθερες και αυτη τη βδομαδα ανεβηκαν κιολας.

Ανεβαίνουν γιατ΄ιείναι κερδοσκόποι όλοι οι Ρωσσοι-Ουκρανόι. όπως καιστην ελλάδα όταν ανέβαινε η τιμή του βαρελιού ανέβαινε η βενζίνη, όταν έπεσε άρχισαν να λένε ά δεν έχει σχέση η χρηματηστηριακή τιμή με την ζήτηση !
Καλά στην Ελλάδα δια νόμου είναι οι Lazzio και Bardino που μας εκμεταλεύονται όλους. Γι αυτό και τα χώνουν σε όλα τα κόμματα και σ όλους τους κρατικούς υπαλλήλους ! Διαβάστε το βιβλίο "Lazzio ο γκάνγκστερ" να δείτε που τα χωνε και στους κομμουνιστές !!!

Επισκέπτης
Ανεβαίνουν γιατ΄ιείναι κερδοσκόποι όλοι οι Ρωσσοι-Ουκρανόι. όπως καιστην ελλάδα όταν ανέβαινε η τιμή του βαρελιού ανέβαινε η βενζίνη, όταν έπεσε άρχισαν να λένε ά δεν έχει σχέση η χρηματηστηριακή τιμή με την ζήτηση !
Καλά στην Ελλάδα δια νόμου είναι οι Lazzio και Bardino που μας εκμεταλεύονται όλους. Γι αυτό και τα χώνουν σε όλα τα κόμματα και σ όλους τους κρατικούς υπαλλήλους ! Διαβάστε το βιβλίο "Lazzio ο γκάνγκστερ" να δείτε που τα χωνε και στους κομμουνιστές !!!

Και μετά η ερώτησις γιατί δεν έχει μουνί στην ελλάδα?
Για να σας γαμάνε αυτοί!
Είναι 10 έξυπνοι στην ελλάδα, οi Σταυρόπουλεοι, οι Bardino, oι Ali Cara, oι Al Af Uzo, o Τόμπολας, η Σοπράνο, ο Μουγγός, ο Κοκκαλιάρης, οι Lazzio,  οι Mecho Tachii οι κληρονόμοι του ναρκομανούς κι αυτοί τρώνε το καταπέτασμα δια νόμων.
Καμιά διακοσοπενηταριά που τρώνε πολύ καλά χάρις στους πρώτους κι απο κει και κάτω καμιά 10.000 που ζούνε καλά ούτως ή άλλως από την δουλειά τους, φοπλιστές, έμποροι, κάνα δυο βιομήχανοι που μείνανε και σου λένε εμείς καλά περνάμε χαζοί είμαστε να βγάνουμε το φίδι από την τρύπα? Ν ατα βάνουμε μαζί τους?
Και καθήστε εσείς μαλάκες στο διαμερισματάκι στην κυψέλη μαζί με τ αλμπάνια κι εγώ στην εξορία με τους μέθυσους τους Ουκρανούς...

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά πάρτε το χαμπέρι. Των ελληνικών γονιδίων ο φαινότυπος εκφράζεται ωραία στο ανδρικό φύλο. Στο γυναικείον βγαίνουν κάτι...μουστακάτες.
Δεύτερον εδώ χλαπακιάζουν κεφτέδες, τυρόππιτες, μελομακάρουνα ξέρω γω μετά κάνουν κάτι κωλάθρες , μου ρχεται να ξεράσω.
τρίτον: έχετε πάει ποτέ Τουρκία? Σμύρνη ξέρω γω ? εκεί κι αν μου ρχεται να ξεράσω ! Παιδάκια μην νομίζετε και στην ελλάδα είναι ανάκατες οι φυλές. Ξέρετε υπήρχαν αυτοί οι πελασγοί όλα τους καλά, καλοί τεχνίτες, ναυτικοί ξέρω γω αλλά βγάνανε κάτι μαυριδερά κοντοκλώτσια γαμησέ τα... Για πάτε μια βόλτα στην Κρήτη και παρατηρήστε τους Δυτικούς από τους ανατολικούς. Κουίζ: Ξέρει κανει΄ς την διαφορά ?

Δάσκαλε η Κρήτη έχει την πλουσιότερη χλωρίδα στην Ευρώπη...

Το αυτό συμβαίνει και με την πανίδα, σε ότι αφορά τα ανθρωποειδή...

Εκεί είναι το μέρος όπου θα συναντήσεις κυριολεκτικά κάθε καρυδιάς καρύδι...

Για την οικογένεια μου ο μύθος λέει ότι καταγόμαστε από τους Vikings...

Η Κρήτη δεν έχει διαφορά αριστερά δεξιά, είναι ένα παζλ από όλο τον κόσμο
(Επεξήγηση: Συμπληρώνω την πολύ σημαντική σου αυτή διαπίστωση, μια και πολλοί έχουν έρθει στο νησί αλλά λίγοι έχουν την δική σου αντίληψη)

Επισκέπτης
Δάσκαλε η Κρήτη έχει την πλουσιότερη χλωρίδα στην Ευρώπη...

Το αυτό συμβαίνει και με την πανίδα, σε ότι αφορά τα ανθρωποειδή...

Εκεί είναι το μέρος όπου θα συναντήσεις κυριολεκτικά κάθε καρυδιάς καρύδι...

Για την οικογένεια μου ο μύθος λέει ότι καταγόμαστε από τους vikings...

Η Κρήτη δεν έχει διαφορά αριστερά δεξιά, είναι ένα παζλ από όλο τον κόσμο

έχει διαφορά Κρήτες - Ετεοκρήτες
τουλάχιστον στους δικούς μου εξασκημένους οφθαλμούς εμφανέστατη.
Οιαρχαίοι έλληνες ήσαντε ψηλοί και ξανθοί
Οι πελασγοί κοντοί και μαυριδεροί κάτι σαν το παλιό ανέκδοτο με τις πούτσες.

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
έχει διαφορά Κρήτες - Ετεοκρήτες
τουλάχιστον στους δικούς μου εξασκημένους οφθαλμούς εμφανέστατη.
Οιαρχαίοι έλληνες ήσαντε ψηλοί και ξανθοί
Οι πελασγοί κοντοί και μαυριδεροί κάτι σαν το παλιό ανέκδοτο με τις πούτσες.

Προς αποφυγήν οποιασδήποτε σύγκρισης με τους Έλληνες (και δεν θα συνεχίσω για να μην βγούμε εκτός θέματος)
Θυμίζω ότι η Κρήτη δεν ήταν ποτέ Ελληνική (χωρίς να σχολιάζω την ένωση της τα τελευταία χρόνια).
Επικοινωνούσε απλά με την Ελλάδα όπως επικοινωνούσε και με όλα τα άλλα μέρη του κόσμου.!!!
(Δρόμοι φτιάχνονται τα τελευταία χρόνια για την εσωτερική επικοινωνία των πόλεων, στο παρελθόν ήταν περισσότερη η έξωθεν επικοινωνία παρά της εσωτερικής) «Οπου λιμάνι και καημός…»

Για να δώσω ένα πιο εύστοχο παράδειγμα σε όσους επισκέπτονται την Κρήτη (συνήθως την Βόρεια Κρήτη) να κάνουν μια βόλτα -όπου και αν βρίσκονται- στην Νότια πλευρά του νησιού και θα καταλάβουν πολλά (και θα περάσουν καλά, τουλάχιστον πιο ποιοτικά)

Για το: Οι αρχαίοι έλληνες ήσαντε ψηλοί και ξανθοί
Μιλάμε και εδώ για ανεξάρτητες πόλεις κράτη...
Επέτρεψε μου να κρατήσω απλά επιφυλάξεις, ως φιλέλην και ως μέλος οργανώσεων για την αναβίωση του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος. Σεβόμενος όμως την βαθιά γνώση σου, σε πολλά θέματα δεν διαφωνώ. (βασικά δεν θέλω να με βάλεις στο ίδιο θρανίο με τον τρίκαρδο)... Και εδώ στα πίσω καθίσματα της τάξης η ταπεινότητα μου τρώγεται και σιγοψιθυρίζω... πώς γίνεται όλοι οι γύρω λαοί να είναι μέτριου αναστήματος και με σκούρα χρώματα (μέχρι Βουλγαρία είμαι καλά διαβασμένος)...και στην μέση οι Έλληνες με τα ψηλά και λυγερά κορμιά τους, τα γαλανά τους τα μάτια και τα ξανθιά τους μαλλιά... δεν κολλάει...

Αλλά η ουσία της συζήτησης και εκεί επανέρχομαι -ευχόμενος να μην ήταν περιττές οι διευκρινήσεις μου- είναι στο:
Και μετά η ερώτησης γιατί δεν έχει μουνί στην Ελλάδα?
(Που βασανίζει κυρίως αυτές τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ολους μας)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε εγω που είμαι ψηλός και καστανός (νέος ειμουνα καστανοξανθος) τι είμαι;;;
Αρχαίος Ελλην, θα έχω πέρασει στην Ουκρανία;;;;
Δεν βρίσκω τρένο Αθηνα-Κίεβο, μου είπανε στον ΟΣΕ ότι θα βάλουνε απο καλοκαίρι.
Τι να κάνω;;;φοβάμαι τα αερόπλανα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε καλησπερα.ειμαι  ετοιμος να ακουσω αυτο που θελεις να μαθεις για βουλγαρια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοίτα σήμερα την τιμή του βαρελιού πήγε 42 $
Από τις μαλακείες του Μπάμια !
Είναι πολύ μαλάκες ! Αντί να κόψουν τις σπατάλες τροφοδοτουν όλους τους αεριτζήδες.
Άμα κάνει κραχ η βάρκα έχει καθήσει για τα καλά παίδες, πάμε για πόλεμο.
Επί του παρόντος πάντως την βγάζουνε...
χωρις να ειμαι ιδιεταιρα ρατσιστης.δεν νομιζω οτι ενας αραπης μπορει να διηκισει της Η.Π.Α η ομαδα που εχει μαζεψει γυρω του ειναι ολοι τους ζωα.η Χιλαρι Κλιντον ουτε Τσιμπουκακι δεν ξερει να κανει.το μονο θετικο ειναι οτι εβαλε Κινεζο υπουργο εμποριου(αν δεν κανω λαθος).οι ανθρωποι αυτοι μπορει να ειναι σαν μυρμιγκια αλλα στο εμποριο και στην παραγωγικοτητα ειναι πολλοι δυνατοι.πολεμος το βλεπω λιγο δυσκολο γιατι κανεις πια δεν θελει να πολεμισει....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....θυμιθηκα μια γκομενα απο την Ουκρανια που συζηταγαμε για το οτι ο Ουκρανικος στρατος θα γινει μισθοφωρικος.και μου ειπε το εξης:τι διαφορα εχει μισθοφωρικος ή οχι αφου αν γινει κατι ολοι αμεσως θα παραδοθουνε.οσο για τους Ρωσσους ΜΟΝΟ ΤΟ 12% πανε στρατο.οι υπολιποι ή αγωραζουν στρατιωτικα βιβλιαρακια με 2000$ στην Αγια Πετρουπολη και το πολυ 500$ στην επαρχια ή δεν πηγαινουν στο στρατολογικο γραφειο.(συμφωνα με το Ρωσσικο νομο πρεπει να σε βρουνε και να σου δωσουν να υπογραψεις το προσκλητηριο τοτε αν δεν πας θεωρισε ανυποτακτος.εννοειται οτι κανεις δεν παει.αν η αστυνομια σε σταματισει με 300-500 ρουβλια σε αφηνουν!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δάσκαλε εγω που είμαι ψηλός και καστανός (νέος ειμουνα καστανοξανθος) τι είμαι;;;
Αρχαίος Ελλην, θα έχω πέρασει στην Ουκρανία;;;;
Δεν βρίσκω τρένο Αθηνα-Κίεβο, μου είπανε στον ΟΣΕ ότι θα βάλουνε απο καλοκαίρι.
Τι να κάνω;;;φοβάμαι τα αερόπλανα.
παντος νομιζα οτι εισαι 20-25 ετων απο τον τροπο που γραφεις!το αν θα εχεις περαση στο Κιεβο εξαρταται απο πολλους παραγωντες.παντος σιγουρα το μουνι θα γινει πιο ευκολο αν καταρευση οικονομικα η Ουκρανια.το οτι ο ΟΣΕ θα βαλει τρενο λιγο δυσκολο το βλεπω.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
παντος νομιζα οτι εισαι 20-25 ετων απο τον τροπο που γραφεις!το αν θα εχεις περαση στο Κιεβο εξαρταται απο πολλους παραγωντες.παντος σιγουρα το μουνι θα γινει πιο ευκολο αν καταρευση οικονομικα η Ουκρανια.το οτι ο ΟΣΕ θα βαλει τρενο λιγο δυσκολο το βλεπω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup:
Ευχαριστώ για το κοπλιμαν, και εγώ σε κάνω 18 στα 15 έτσι όπως γράφεις και σκέφτεσαι, αλλά μάλλον εισαι μεγαλύτερος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειμαι 34.ακομα εχω πέραση.αν και θα ελεγα οτι εχω πολυ περισσοτερες επυτηχιες απο οτι στης αρχες της δεκαετιας του '90.τοτε δεν μπορουσα να βγαλω της 24-26 ετων περιποιημενες κουκλαρες.με θεωρουσαν παιδακι.βεβαια μετα απο 13-15 χρονια το Λιφτινγκ δεν το γλυτωνω αν θελω να συνεχισω να καμακωνω.οπος δεν γλυτωσα και της 2 εμφυτευσεις μαλλιων.

Επισκέπτης
Προς αποφυγήν οποιασδήποτε σύγκρισης με τους Έλληνες (και δεν θα συνεχίσω για να μην βγούμε εκτός θέματος)
Θυμίζω ότι η Κρήτη δεν ήταν ποτέ Ελληνική (χωρίς να σχολιάζω την ένωση της τα τελευταία χρόνια).
Επικοινωνούσε απλά με την Ελλάδα όπως επικοινωνούσε και με όλα τα άλλα μέρη του κόσμου.!!!
(Δρόμοι φτιάχνονται τα τελευταία χρόνια για την εσωτερική επικοινωνία των πόλεων, στο παρελθόν ήταν περισσότερη η έξωθεν επικοινωνία παρά της εσωτερικής) «Οπου λιμάνι και καημός…»

Για να δώσω ένα πιο εύστοχο παράδειγμα σε όσους επισκέπτονται την Κρήτη (συνήθως την Βόρεια Κρήτη) να κάνουν μια βόλτα -όπου και αν βρίσκονται- στην Νότια πλευρά του νησιού και θα καταλάβουν πολλά (και θα περάσουν καλά, τουλάχιστον πιο ποιοτικά)

Για το: Οι αρχαίοι έλληνες ήσαντε ψηλοί και ξανθοί
Μιλάμε και εδώ για ανεξάρτητες πόλεις κράτη...
Επέτρεψε μου να κρατήσω απλά επιφυλάξεις, ως φιλέλην και ως μέλος οργανώσεων για την αναβίωση του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος. Σεβόμενος όμως την βαθιά γνώση σου, σε πολλά θέματα δεν διαφωνώ. (βασικά δεν θέλω να με βάλεις στο ίδιο θρανίο με τον τρίκαρδο)... Και εδώ στα πίσω καθίσματα της τάξης η ταπεινότητα μου τρώγεται και σιγοψιθυρίζω... πώς γίνεται όλοι οι γύρω λαοί να είναι μέτριου αναστήματος και με σκούρα χρώματα (μέχρι Βουλγαρία είμαι καλά διαβασμένος)...και στην μέση οι Έλληνες με τα ψηλά και λυγερά κορμιά τους, τα γαλανά τους τα μάτια και τα ξανθιά τους μαλλιά... δεν κολλάει...

Κατ αρχάς ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις.
Κατα δεύτερον δεν έχω χρόνο τώρα δυστυχώς οπότε θα απαντήσω μόνον στο ένα¨:
Αναφορικώς με τους Βούλγαρους¨: Είναι Σλαύοι, είναι σκυθικής καταγωγής οι περισσότεροι δεν είναι ξανθόι για τον απλούστατο λόγο οι Σκύθες δεν είναι ξανθοί ! Κατά δεύτερον γνωρίζεις ότι το ξανθό είναι υπολοιπόμενο γονίδιον και στις διασταυρώσεις επικρατεί το καστανόν.
Τώρα για τους αρχαίους ελλήνες θέλει πολύ μπλα -μπλα ίσως βιβλία ολόκληρα, εν πάση περιπτώση ήδη από την κλασσική αρχαιότητα είχαν αναρωτηθεί (βλέπε "Ομηρικά προβλήματα"). Εν πάση περιπτώση πιθανολογείται εξήγησις την οποία ευελπιστώ όταν θα έχω φάσμα χρόνου και με ανεχτείτε διότι δεν έχει σχέση με την Ουκραίνα να την παρουσιάσω.

Με τιμή

ιωσήφ

Επισκέπτης
χωρις να ειμαι ιδιεταιρα ρατσιστης.δεν νομιζω οτι ενας αραπης μπορει να διηκισει της Η.Π.Α η ομαδα που εχει μαζεψει γυρω του ειναι ολοι τους ζωα.η Χιλαρι Κλιντον ουτε Τσιμπουκακι δεν ξερει να κανει.το μονο θετικο ειναι οτι εβαλε Κινεζο υπουργο εμποριου(αν δεν κανω λαθος).οι ανθρωποι αυτοι μπορει να ειναι σαν μυρμιγκια αλλα στο εμποριο και στην παραγωγικοτητα ειναι πολλοι δυνατοι.πολεμος το βλεπω λιγο δυσκολο γιατι κανεις πια δεν θελει να πολεμισει....

Αράπης? ποιός είναι αράπης ? έχει μαυρίσει στον ήλιο όπως ο Μάικλ Τζάκσον !

Επισκέπτης
ειμαι 34.ακομα εχω πέραση.αν και θα ελεγα οτι εχω πολυ περισσοτερες επυτηχιες απο οτι στης αρχες της δεκαετιας του '90.τοτε δεν μπορουσα να βγαλω της 24-26 ετων περιποιημενες κουκλαρες.με θεωρουσαν παιδακι.βεβαια μετα απο 13-15 χρονια το Λιφτινγκ δεν το γλυτωνω αν θελω να συνεχισω να καμακωνω.οπος δεν γλυτωσα και της 2 εμφυτευσεις μαλλιων.

Δε με λες που τις έκανες Ρωσσία ? Στην ουκρανία πλαστικές για γκόμενες είναι πολύ πιο φτηνές και ικανοποιητικά αποτελεσματα αλλά τώρα για μαλλια δεν τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom