Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εχει.θυμαμαι το 1992 ειχαμε μαυρες ελιες Αζαρμπα'ι'τζαν σε κονσερβες.αλλα τωρα δεν υπαρχει καμια οργανωση ουτε ελαιοτριβια ουτε τιποτα.το Μα'ι'ο που θα ερθω ισως ερθει μαζι μου Ελλαδα ενας φιλος μου απο 'κει.μετα λεει να παμε Μπακου.εχει πολυ μουνι γιατι ολοι οι αντρες εχουν φυγει στη Ρωσσια και στην Τουρκια για δουλεια και οι γκομενες ειναι μονες τους!θα ειναι παραδισος!αν ειναι ελα να κανονισουμε να παμε να δεις και τα ελαιόδεντρα του Αζερμπα'ι'τζαν!

Δημήτριε καλησπέρα,

αν κρίνω από τους Αζερμπαιτζανούς που υπάρχουν στην ουκρανία, οι συμπατριωτισσές τους δεν πρέπει να βλέπονται.

Επισκέπτης
Μέγα Διδάσκαλε σκέφτομαι να έρθω να μείνω μόνιμα Ουκρανία, για αν βρίσκομαι συνεχώς κοντά σου και να σε βοηθήσω να γράψεις πρωτα τα "Μαθήματα Ουκρανολογίας" (δεν ξέρω ακόμη σε πόσους τόμους) και τα "Απομνημονεύματα του Ιωσηφ Μπλάσκου".

Γιατί όχι ? Μου χρειάζεται ένας τζουτζές να με διασκεδάζει. Όσο για τα απομνημονεύματα να φανταστείς μικρός είχα την εντύπωση ότι θα γίνω γιατρός ή δικηγόρος, θα εύρισκα μια καλή κοπέλλα θα παντρευόμουν και θα κάναμε παιδάκια...
Που να ξερα ! Εμείς για αλλλού πηγαίναμε κι αλλού η ζωή μας (πήγε)...

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Dear Joe,

δεν ξέρω τι χαμπαριάζετε από Καρναβάλι στην μακρινή Ουκρανία, αλλά επί της ευκαιρίας θα ήθελα να σε ρωτήσω για την υπόθεση Κριμαία.

Απορώ για το αν είναι έστω και τύποις ανεξάρτητη ή υποχείριο της Ρωσσικής αρκούδας που κλάνει και βρυχάται. Οι (Ice) Cream-aioi ( :dancing:) που κατατάσσουν τον εαυτό τους, διότι αν ενθυμούμαι καλά όταν διάβαζα εγκυκλοπαίδεια βήχωντας λόγω φυματίωσης υπό το τρεμάμενο φως της μοναδικής λάμπας, στην εν λόγω περιοχή υπάρχουν (υπήρχαν?) και Τατάροι...

Και το τελικό ερώτημα. Γιατί όταν ακούω Ποτέμκιν σκέφτομαι κάποια πληθωρική γυναίκα με αβυσσαλεό ντεκολτέ και όχι τα Σκαλιά Ποτέμκιν όπου σύμφωνα με τον αστικό θρύλο γίνεται το καλλίτερο καμάκι/κολλητήρι της πόλης της Οδησσού???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

SexPeare in Luv

Επισκέπτης
Dear Joe,

δεν ξέρω τι χαμπαριάζετε από Καρναβάλι στην μακρινή Ουκρανία, αλλά επί της ευκαιρίας θα ήθελα να σε ρωτήσω για την υπόθεση Κριμαία.

Απορώ για το αν είναι έστω και τύποις ανεξάρτητη ή υποχείριο της Ρωσσικής αρκούδας που κλάνει και βρυχάται. Οι (Ice) Cream-aioi ( :dancing:) που κατατάσσουν τον εαυτό τους, διότι αν ενθυμούμαι καλά όταν διάβαζα εγκυκλοπαίδεια βήχωντας λόγω φυματίωσης υπό το τρεμάμενο φως της μοναδικής λάμπας, στην εν λόγω περιοχή υπάρχουν (υπήρχαν?) και Τατάροι...

Και το τελικό ερώτημα. Γιατί όταν ακούω Ποτέμκιν σκέφτομαι κάποια πληθωρική γυναίκα με αβυσσαλεό ντεκολτέ και όχι τα Σκαλιά Ποτέμκιν όπου σύμφωνα με τον αστικό θρύλο γίνεται το καλλίτερο καμάκι/κολλητήρι της πόλης της Οδησσού???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

SexPeare in Luv

Το έχω ξαναγράψει. Υποτίθεται ότι πρόκειται περι αυτοδιοικουμένης περιοχής με δικό της κοινοβούλιο, νόμους κλπ, Στην πραγματικότητα δεν τηρούνται οι προυποθέσεις βάσει των οποίων παραχωρήθηκε στην Ουκρανία (ότι έγινε με την δική μας Ίμβρο και Τένεδο). Επομένως μάλλον από την Ουκρανία ποδηγετείται παρά από την Ρωσσία. Όπως έχω ξαναγράψει το πλέον πιθανόν στον ενδεχόμενο πόλεμο, είναι ότι η Κριμαία και το καθεστώς της θα αποτελέσει και τον σπινθήρα της συρράξεως.
Ξέρεις λόγω  της οικονομικής κρίσεως αναζητούνται ένοχοι. Οι οποίοι και ευρέθησαν! Οι ξένοι! Οι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες στην Ουρκανία, εκείνοι δηλαδή που φρονούν ότι είναι και ρώσσοι, τελούν υπό διωγμόν. ήδη έχουν κάνει την εμφανισή τους στους δρόμους διάφορα ταραχοποιά στοιχεία, κοινώς μαλάκες, με εθνικιστικά ! κίνητρα. Τώρα ποιανού έθνους ακόμη να καταλάβω. Των Σκυθών? των Σκανδιναυών? Των Τατάρων? Των Καυκασιών? Τρικυμία εν κρανίω όπως θα έλεγε και ο δασκαλός μου ο Άφραγκος...Γενικώς πάντως ψάχνονται ένοχοι και κάτι μου λεέι ότι οι φρονούντες Ρώσσοι εν Ουκρανία δεν θα αργήσουν να πληρώσουν την νύφη...
Οι Τάταροι που αναφέρεις είναι οι γνωστοί σε μας Τούρκοι (οι αυθεντικοί με σχιστά ματάκια κάτι μεταξύ ανθρώπου και μογγόλου). Αν ποτέ σε φέρει η τύχη στην Κίνα θα τους απαντήσης σε κάθε μεγαλούπολη να...ψήνουν σουβλάκια στα πεζοδρόμια. Μιλανε τούρκικα και καταλαβαίνονται με τους γειτονές μας. Οι γείτονες τώρα φυλετικά μικράν σχέσιν έχουν μ αυτου΄ς πέραν της γλώσσης. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ωραία σαλάτα ελληνων, Κάρων, Σλαύων, αράβων και Ινδών.
Τώρα για το καμάκι στην Οδησσό και τα σκαλιά θα σε γελάσω δεν ανήκει στην σφαίρα επιρροής μου απευθύνσου στον Τζίμη Μακούλη αυτός φαίνεται να έχει ενδρυφήσει εκεί πέρα...

Φιλικά

ιωσήφ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε καθηγητά, ευτχαριστώ που μου παραχωρείς τον λόγο.
Επέτρεψε μου όμως να διαφωνήσω σε μερικά σημεία όσον αφορά το θέμα Κριμαίας.
Η Κριμαία είναι ρώσσικη. Καθαρά.
Το 83% των καυοίκων είναι ρωσσόφωνοι οι περισσότεροι εκ των οποίων με ρώσσικη εθνική συνείδηση.
Ενα μικρό περιστατικό.
Περσυ στην Γιάλτα επισκεφτήκαμε ενα Δελφινάριο  με την κοπέλα μου . Αυτή κοίταζε τα δελφίνια και τις φώκες, εγώ κατι πιστιρίκες με μπικίνι, ωραία περνάγαμε ! Γίνεται ενας ηλίθιος διαγωνισμός και προκρίνεται η δικιά μου που ανέρχεται στην σκηνή. Ο κονφερασιέ την ρωτά συν τοις άλλοις από που είναι . Αυτή του απαντά "Από ΠΜΡ".
-ΠΜΡ , που είναι αυτό, στη Συρία ? ρωτά ο πανύβλαξ κονφερασιέ.
-Οχι είμαστε ρώσσοι όπως εσείς και θέλουμε, όπως και εσείς την ένωση με ρωσσία, απαντα άνετη η δικιά μου.
Εγώ έχασα το έδαφος από τα πόδια μου.  Σε κλασματα του δευτερολέπτου μουρθαν εικόνες από τοπικούς ασφαλίτες να μας οδηγούν για τσάι κλπ και να εκδιώκομαι βιαίως από την χώρα.
Αμ δε. Το θέατρο σειστηκε από τα χειροκροτήματα και τις επεφυμίες!!.
Την ίδια περίοδο (τελη Αυγούστου πέρσυ) πέτυχα δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Γιάλτα. Της ξανθειάς τάπας και του κόμματος των επαρχιών. Καμιά σύγκριση. Στην πρώτη καμμιά 500αριά άτομα, παρά τα δωράκια (τσαντες , μπλουζακι και καπελλάκι για τη θάλασσα -αμερικανίες) που μοίραζε το κόμμα της Γιούλιας. Αντίθετα στη άλλη συγκέντρωση ΟΛΗ η παραλία (τεράστια) ήταν γεμάτη από κόσμο με ρώσσικες σημαίες, μπλουζάκια κλπ και έσφυζε από παλμό. Σε πολιτικές συζητήσεις που είχα ΟΛΟΙ μου έλεγαν πόσο περήφανοι είναι για το ότι είναι Ρώσσοι.
   - Σύντροφε Σαίιπήρε, οι περίφημες σκάλες είναι μούφα. Μόνο τουρίστες συχνάζουν. Για καλό καμάκι πήγαινε σε κάποιο κυριλέ καφέ ή ρεστωραν στην Ούλιτσα Ντεριμπάσεβα και περίμενε....θα σε ανακαλύψουν για να σε αρμέξουν.   

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτριε καλησπέρα,

αν κρίνω από τους Αζερμπαιτζανούς που υπάρχουν στην ουκρανία, οι συμπατριωτισσές τους δεν πρέπει να βλέπονται.
καταρχην εκει ζουνε πανω απο 50 φυλες!υπαρχουν θεογκομενες!ειδεικα οι Ιρανικης καταγωγης ειναι παρα πολυ ομορφες.δε μιλαμε για ολες,οποσδηποτε εχει παρα πολλα μπαζα.αλλα εχει και μουναρες.

Επισκέπτης
Σύντροφε καθηγητά, ευτχαριστώ που μου παραχωρείς τον λόγο.
Επέτρεψε μου όμως να διαφωνήσω σε μερικά σημεία όσον αφορά το θέμα Κριμαίας.
Η Κριμαία είναι ρώσσικη. Καθαρά.
Το 83% των καυοίκων είναι ρωσσόφωνοι οι περισσότεροι εκ των οποίων με ρώσσικη εθνική συνείδηση.
Ενα μικρό περιστατικό.
Περσυ στην Γιάλτα επισκεφτήκαμε ενα Δελφινάριο  με την κοπέλα μου . Αυτή κοίταζε τα δελφίνια και τις φώκες, εγώ κατι πιστιρίκες με μπικίνι, ωραία περνάγαμε ! Γίνεται ενας ηλίθιος διαγωνισμός και προκρίνεται η δικιά μου που ανέρχεται στην σκηνή. Ο κονφερασιέ την ρωτά συν τοις άλλοις από που είναι . Αυτή του απαντά "Από ΠΜΡ".
-ΠΜΡ , που είναι αυτό, στη Συρία ? ρωτά ο πανύβλαξ κονφερασιέ.
-Οχι είμαστε ρώσσοι όπως εσείς και θέλουμε, όπως και εσείς την ένωση με ρωσσία, απαντα άνετη η δικιά μου.
Εγώ έχασα το έδαφος από τα πόδια μου.  Σε κλασματα του δευτερολέπτου μουρθαν εικόνες από τοπικούς ασφαλίτες να μας οδηγούν για τσάι κλπ και να εκδιώκομαι βιαίως από την χώρα.
Αμ δε. Το θέατρο σειστηκε από τα χειροκροτήματα και τις επεφυμίες!!.
Την ίδια περίοδο (τελη Αυγούστου πέρσυ) πέτυχα δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Γιάλτα. Της ξανθειάς τάπας και του κόμματος των επαρχιών. Καμιά σύγκριση. Στην πρώτη καμμιά 500αριά άτομα, παρά τα δωράκια (τσαντες , μπλουζακι και καπελλάκι για τη θάλασσα -αμερικανίες) που μοίραζε το κόμμα της Γιούλιας. Αντίθετα στη άλλη συγκέντρωση ΟΛΗ η παραλία (τεράστια) ήταν γεμάτη από κόσμο με ρώσσικες σημαίες, μπλουζάκια κλπ και έσφυζε από παλμό. Σε πολιτικές συζητήσεις που είχα ΟΛΟΙ μου έλεγαν πόσο περήφανοι είναι για το ότι είναι Ρώσσοι.
   - Σύντροφε Σαίιπήρε, οι περίφημες σκάλες είναι μούφα. Μόνο τουρίστες συχνάζουν. Για καλό καμάκι πήγαινε σε κάποιο κυριλέ καφέ ή ρεστωραν στην Ούλιτσα Ντεριμπάσεβα και περίμενε....θα σε ανακαλύψουν για να σε αρμέξουν.   

Αγαπητέ Μακούλη,

δεν ηννόησα που διαφωνούμε ? Φρονώ ότι λέγουμε τα ίδια !
Για τους υπολοίπους αναγνώστες:
Κατ επανάληψιν έχω γράψει ότι Ουκρανός/Ουκρανίδα αποτελεί τοπικό προδιορισμό και όχι εθνικό. Ήτοι όπως Λαρισαίος/ά δεν ημπορούμε να ισχυριστούμε ότι αποτελούν ιδιαιτέρα φυλή ανθρώπων διαφορετική των υπολοίπων Ελλήνων παρά μία τοπική κοινωνική ομάδα με κάποιες ιδιαιτερότητες ίσως στην γλωσσολαλιά (εκείνο το ούμικρον !).
Το αυτό για τους Ουκρανούς. Ουδείς γνήσιος Ουκρανός, ήτοι αυτοί από τα ντιερέβνια νοεί ότι αποτελεί διαφορετικόν έθνος. Μία μικρά επισήμανσις : Φορέας της Ρωσσικότητας, ας μου επιτραπεί το αδόκιμον της εκφράσεως, είναι οι απόγονοι των Ρως. Ρως είναι παραφθορά της παλαιάς Σκανδιναυικής λέξεως για τον κωπηλάτη. Ήτοι η ραχοκοκκαλία του Ρωσικού έθνους αποτελείται από τους απογόνους των Βίκινγκς και το σώμα από τους Σκύθες.
Αυτοί είναι κι οι Σλαύοι, που πάλι δεν αποτελεί εθνικό χαρακτηρισμό αλλά επαγγελματικό ! ΣΚΛΑΒΟΙ ! Απ'αυτου΄ς παίρνανε  σκλάβους ! Γιατί ? Γιατί υπήρχανε μπόλικοι από δαυτους ώστε να γίνεται και εξαγωγή!   
Παραπέρα βρίσκονται αναμεμιγμένοι Τάταροι, Καυκάσιοι (που πάλι ειναι ένας λαός αλλά έχουν διαχωριστεί με βάση το θρήσκευμα), Ρωμιοί (ά ρε πάνικο ελληνικό κράτος που κάνεις την κορόιδα) και Μογγόλοι. Στην σύγχρονη ιστορία λόγω της εξέχουσας θέσης των ΗΠΑ και των εβραίων διαπράτεται   ένα κατ εξακολούθησιν εκούσιον λάθος. Ο τοπικός προσδιορισμός συγχέεται με τον εθνικό-φυλετικό. Λες κι εγώ επειδή μένω στην Ουκρανία είμαι Ουκρανός ! Αμ δε !
Δεν είναι κοινό το DNA . Κοινή είναι ίσως η απορέουσα κοινωνική νοοτροπία και το σκέπτεσθαι. Και γράφω ίσως διότι για πάετε και συναντήσετε και συναναστραφείται κάποιον απόγονο των Ρως και έναν Σκύθη και θα δείτε ότι διαφέρουν. Θέλουμε δεν θέλουμε το DNA εκφράζεται και στον φαινότυπο. Τα υπόλοιπα είναι μαλακείες για να μην στεναχωριούνται οι τσαμένοι οι μαύροι...
Τώρα πώς δημιουργείται το Ουκρανικό έθνος? Απλούστατα από την πλύση εγκεφάλου και τους κρατικούς θεσμούς όπως η εκπαίδευσις. Για πάετε στην ουκρανία και ακούστε ραδικόφωνο. Η λέξις Ουκρανός/Ουκρανία κλπ επαναλαμβάνεται 10 φορές το λεπτό. Για να αποτυπωθεί στον εγκέφαλο.   Το χω ξαναγράψει πολλάκις: Ουκρανικά δε μιλάνε ούτε οι...Ουκρανοί ! πρόκειται περί τεχνητής γλώσσης η οποία κάθε μέρα...κατασκευάζεται! Οι Ουκρανόι μιλάνε Σούρζικ, ρώσικο τοπικό ιδίωμα της Ουκρανίας. Η Ρωσσία εδώ και τριακόσια χρόνια αποτελεί μία δικτατορία, μίαν απολυταρχία. Καλώς - κακώς το ίδιο αποτελεί και η Ουκρανία , πιο χαλαρά ίσως. Οι κομμισσάριοι τα τελευταία 15 χρόνια κάνουν ότι μπορούν για να αυξήσουν τεχνηέντως το διάκενον από την Ρωσσία όχι για το ανύπαρκτον Ουκρανικό έθνος??? ούτε για λόγους ελλείματος δημοκρατικότητος από πλευράς Ρωσσίας αλλά για να μην χάσουν την πρωτοκαθεδρία και την κονόμα αυτοί. Γι'αυτό και έχει ανοίξει το μαγαζάκι αυτό που καλείται "Ουκρανία".
Τελειώνω με ένα παράπονον...
Ά ρε Πού(σ)τιν  τέτοια διαφήμιση που σου 'χω κάνει με βλάβη της τσέπης μου και με κίνδυνον της σωματικής μου ακεραιότητος, ούτε ο Λιακόπουλας δεν σου χει κάνει με τις κοσμοσφαίρες από την τελεόραση. Τι θα γίνει θα στείλεις κάνα κάνα ΑΚ 105 ???

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε θα προτιμουσα να αναφερθεις σε ιατρικα θεματα,ιστορικα τα εχουμε αναλυσει ολα.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δασκαλε θα προτιμουσα να αναφερθεις σε ιατρικα θεματα,ιστορικα τα εχουμε αναλυσει ολα.
εμεις θελουμε και ιστορια,ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΠΟ ΥΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,που ειναι κ το φορτε του,νομιζω ;)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε παλι εχεις εξαφανιστη μυστηριωδος.

Επισκέπτης
δασκαλε παλι εχεις εξαφανιστη μυστηριωδος.

Παιδάκια,
Έχω και δουλειές ! Τι να κάνω, εργάζομαι σαν σκλάβος! Δυστυχώς την ταπεινοτητά μου  δεν την έστειλε η μάνα μου να κάνω πληρωμένες διακοπές στην Ουκραίνα ! Θυμάμαι πάντοτε έλεγε με ύφος χαιρέκακο "Δε τα τρώμε εμείς καλύτερα !" Ώπερ και εγένετο...Λεφτά δεν είχαμε να πλερώσουμε το σχολείο αλλά ότι μαλακεία κυκλοφορούσε τον καιρό εκείνο έπρεπε και να την πάρουμε. Ξέρετε το μάτι άμα είναι αχόρταγο...   

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και οτι βιζιτα καλη κυκλοφορουσε επρεπε να την παρουμε.δεν πειραζει ομως αυτα συμβαινουν,καταναλωτικες συνηθεις βλεπεις.

Επισκέπτης
δασκαλε και οτι βιζιτα καλη κυκλοφορουσε επρεπε να την παρουμε.δεν πειραζει ομως αυτα συμβαινουν,καταναλωτικες συνηθεις βλεπεις.

Ναι συμφωνώ ότι γίνεται στον υπερθετικό βαθμό, ξέρεις είναι μία προσπάθεια της ψυχής να αποκρύψει την γύμνια της.
Η υπερκατανάλωση πχ, είναι μια προσπάθεια αποκρύψεως κάποιου συμπλέγματος (κοινώς κόμπλεξ) ταπεινής καταγωγής συνήθως ατόμων ή πανηλιθίων. Η προσπάθεια επιδείξεως του πλούτου όπως στην Ουκρανία πχ, άλλη μια προσπάθεια αποκρύψεως του παρελθόντος, του ποιοι πραγματικά ήσαντε με την αναγωγή εις τον αντίποδα της υπερκαταναλώσεως.
Το κυνηγητό για γκόμενες, η σεξομανία έτερα προσπάθεια αποκρύψεως ψυχολογικού κενού, μίας ανυπαρξίας σκοπού στην ζωή που τελικά αναδικνύεται  σε coito ergo sum. Εδώ έχουμε να κάνουμε βέβαια και με τον φόβο μίας πιθανούς ή υπαρκτής  ομοφυλοφιλίας , μου θυμίζει γνωστό καραφλούλη  το μοναδικό επίτευγμα του οποίου ήτο ότι καλαφάταγε τον γνωστό τενόρο ο οποίος τον προήγαγε σε εκδότη τσοντο-περιοδικού τον  οποίον που τον έχανες που τον έβρισκες όλο με κάτι μοντέλα, τι ήτο αυτό πέρα από μίαν προσπάθεια εξορκισμού της κρυφής ομοφυλοφυλίας?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μιλας για κρυφοπουστηδες τωρα.εμεις δεν εχουμε τετοιο προβλημα.εμεις εχουμε ενα χομπι και το πληρωνουμε αδρα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί όχι ? Μου χρειάζεται ένας τζουτζές να με διασκεδάζει. Όσο για τα απομνημονεύματα να φανταστείς μικρός είχα την εντύπωση ότι θα γίνω γιατρός ή δικηγόρος, θα εύρισκα μια καλή κοπέλλα θα παντρευόμουν και θα κάναμε παιδάκια...
Που να ξερα ! Εμείς για αλλλού πηγαίναμε κι αλλού η ζωή μας (πήγε)...

Δάσκαλε ευχαριστώ για την προσκλησή σου.
Μετά την Καθαρή Δευτέρα πάω για βίζα και εισητήρια. λέω να ταξιδεψω με τρένο ή λεοφορίο.
Στήλε μου μήνημα τι θέλεις να φέρω ( εκτός από φυστικια αιγήνης), επίσης ως τζιυτζέ ςσου τι θα πρέπει να ντυθώ. Εχω υπάρξει και μέλος του Συλλόγου διασκεδαστών "Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ"
Θα φερω και λαδάκι για τα καντύλια.

Επισκέπτης
Δάσκαλε ευχαριστώ για την προσκλησή σου.
Μετά την Καθαρή Δευτέρα πάω για βίζα και εισητήρια. λέω να ταξιδεψω με τρένο ή λεοφορίο.
Στήλε μου μήνημα τι θέλεις να φέρω ( εκτός από φυστικια αιγήνης), επίσης ως τζιυτζέ ςσου τι θα πρέπει να ντυθώ. Εχω υπάρξει και μέλος του Συλλόγου διασκεδαστών "Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ"
Θα φερω και λαδάκι για τα καντύλια.

Xμμμ η βίζα έχι καταργηθεί από την Γιουροβίζιον νομίζω ήταν το 2004 ή 2005 επί Γιούσενκα.
Με τραίνο δεν έχει έρθει ακόμα κανείς , λεωφορεία υπάρχουν κάτω από την Ομόνοια ετοιμάσου για διήμερο ταξίδι.
Λάδι φέρε για την σαλάτα καθώς και φέτα. ρίγανη έχω , ντομάτες και κρομμύδια θα πάρουμε από δω !

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• DSC01194a.JPG
    DSC01194a.JPG
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 18

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Xμμμ η βίζα έχι καταργηθεί από την Γιουροβίζιον νομίζω ήταν το 2004 ή 2005 επί Γιούσενκα.
Με τραίνο δεν έχει έρθει ακόμα κανείς , λεωφορεία υπάρχουν κάτω από την Ομόνοια ετοιμάσου για διήμερο ταξίδι.
Λάδι φέρε για την σαλάτα καθώς και φέτα. ρίγανη έχω , ντομάτες και κρομμύδια θα πάρουμε από δω !
γεια σου Ιωσηφ.1000 χρονια θα ζησεις.τωρα παω στο Λεντα να παρω λαδι.φετα εδω εχει.μονο τη ριγανι φερνω απο την Ελλαδα.οι ντοματες αυτη την εποχη εδω ειναι χαλια δεν τρωγωνται!σκετη αηδια!σαν να ειναι πλαστικες!----οσο για το λεωφορειο πρεπει να ειναι μεγαλη ταλαιπωρια!2 μερες γάμησέ τα!1000 φορες με τ'αεροπλανο!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ανταλασω 10 τενεκεδες φετα 2 κιλα ριγανη,με 5 ουκρανιδες.ειναι καλα?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Δάσκαλε, να φέρω και "ρίγανη" λαλαματας δε μπεστ  ΟΥΖΟ και Καζαντζίδη
Ειμαι αιθεροβάμωνας και δεν ταξιδεύω με αεροπλάνα. Ντομάτες και αγγουρια δεν τρώω χειμωνίατηκα.
Θα είμαι ο πρώτος που θα ερθει με τρένο ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom