Επισκέπτης
Αρχίζει και ανεβαίνει η γοητεία μου !
Ως ΄χω γράψει είναι συνάρτηση της ισοτιμίας Γκρίβνα-Ευρώ !
Η κόρη του ιεραποστόλου μου στειλε εσ εμ ες ότι ακόμα είναι ζωντανή κι ίσα -ισα που την προλαβαίνω. Το κακόμοιρο...
Αρχίζει και ανεβαίνει η γοητεία μου !
Ως ΄χω γράψει είναι συνάρτηση της ισοτιμίας Γκρίβνα-Ευρώ !
τι επαθε δασκαλε?
Μουνίτιδα. Το χω ξαναγράψει βγάνει αίμα από την μούνα της. Εδώ και τρεις μήνους ισχυρίζεται. Της το ξεσκίσανε το μουνάκι? Κόλλησε καμία αρρώστια ? Έπαθε καμιά χειρότερη αρρώστια ? ποιο΄ς ξέρει ? Ισχυρίζεται ότι είχε κάποια κύστη στον κόλπο της και έσπασε και κάτι τετοιες μαλακείες. Τωρα στην Ουκραίνα όλα είναι πιθανά.
Ζητείται ειδικός μουνολόγος για να βγάλει διάγνωση μέσω ιντερνέτι. Ένας γιατρός ρε παιδιά !!!!
δασκαλε μηπως εχει κανενα ειτζ η μαλακισμενη και σου λεει μαλακιες?
Χμμμμ με βάνεις σε δυσοίωνες σκέψεις !
Ζητίται ιατρός !
έστω κανένας κτηνίατρος δεν υπάρχει? Καμία μαμή ? Ο Βλάχος απ την Βάρη ?
Άντε έστω έχει διαβάσει κανένας σας τον πατέρα Γυμνάσιο μπας και δώκει καμιά συμβουλή???
Πααααάει...Το χάνουμε το κορίτσι !
- Φρονώ ότι τον επόμενο μήνα θα λοιμοκτονήσουνε αρκετοί. Κρίμας που θα ναι Μάρτιος παίδες. .. Μου έκανε πρόταση νέου συμβολαίου! Να της πληρώνω τα έξοδα, ρούχα και να την γαμάω ! Να'ναι η λιουμποβνιτσα μου (αγαπητικιά).
Και παράτησε κι εκείνον τον μπάρμπα από το αζερμπαιτ΄ζαν με τα πολλά ελαιόδεντρα για πάρτη μου!
Και δεν το εξετίμησα δεόντος το κτήνος!
Πάει με χουν φάει οι τύψεις !
πω - πω το κορίτσι!
δασκαλε χαθηκες παλι.μηπως κανεις χρεη νοσοκομου?
δασκαλε απο ενδιαφερον ρωταω.ετσι που καταντησε η κορη του ιεραποστολου δεν την γαμαει κανενας πλεον.
Αφού τανε μαλάκω καλά να πάθει ! Δε γούσταρε μαζί διότι είχε λέει τα ψυχολογικά της !
Παπαριές είχε βρεί έναν παντρεμένο μαλάκα (και απένταρο) όταν τσακωθήκαμε και της ΄ριχν κάνα π'έος κι αυτή τον καψουρεύτηκε !
Ας πάρει τ αρχίδια της μαιμούς τώρα κι ας πρόσεχε...