Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αρχίζει και ανεβαίνει η γοητεία μου !
Ως ΄χω γράψει είναι συνάρτηση της ισοτιμίας Γκρίβνα-Ευρώ !

Η κόρη του ιεραποστόλου μου στειλε εσ εμ ες ότι ακόμα είναι ζωντανή κι ίσα -ισα που την προλαβαίνω. Το κακόμοιρο...

Επισκέπτης
τι επαθε δασκαλε?

Μουνίτιδα. Το χω ξαναγράψει βγάνει αίμα από την μούνα της. Εδώ και τρεις μήνους ισχυρίζεται. Της το ξεσκίσανε το μουνάκι? Κόλλησε καμία αρρώστια ? Έπαθε καμιά χειρότερη αρρώστια ? ποιο΄ς ξέρει ? Ισχυρίζεται ότι είχε κάποια κύστη στον κόλπο της και έσπασε και κάτι τετοιες μαλακείες. Τωρα στην Ουκραίνα όλα είναι πιθανά.
Ζητείται ειδικός μουνολόγος για να βγάλει διάγνωση μέσω ιντερνέτι. Ένας γιατρός ρε παιδιά !!!!

Επισκέπτης
Μουνίτιδα. Το χω ξαναγράψει βγάνει αίμα από την μούνα της. Εδώ και τρεις μήνους ισχυρίζεται. Της το ξεσκίσανε το μουνάκι? Κόλλησε καμία αρρώστια ? Έπαθε καμιά χειρότερη αρρώστια ? ποιο΄ς ξέρει ? Ισχυρίζεται ότι είχε κάποια κύστη στον κόλπο της και έσπασε και κάτι τετοιες μαλακείες. Τωρα στην Ουκραίνα όλα είναι πιθανά.
Ζητείται ειδικός μουνολόγος για να βγάλει διάγνωση μέσω ιντερνέτι. Ένας γιατρός ρε παιδιά !!!!

ρε πούστη μου όλοι χαιβάνια είσαστε...
Μηχανικοί αυτοκινήτων κι οικοδόμοι...
Σιγά μην βρεθεί κάνας σοβαρο΄ς πεσπουδαγμένος ιατρός να διαβάζει σάιτ για πουτάνες και μπουρδέλα.
Ντροπή...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μηπως εχει κανενα ειτζ η μαλακισμενη και σου λεει μαλακιες?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
νεος κόσμος....αγγελικά πλασμένος? άμα θέλουμε ρίχνουμε και καμμιά βόμβα?

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια....

Παντως με αυτά που βλεπω στο CTs δίπλα δε θα αποφύγω το Παλας στις πρώτες μέρες...βλεπω κάτι
τιμές και λέω να πάω για ψωνια τώρα που έχει εκπτωσεις....

Βεβαια η καθαρίστρια ..καθαρίστρια ...και η ροδίτισα....και ότι άλλο καλό θέλει προκύψει

Επισκέπτης
Και παράτησε κι εκείνον τον μπάρμπα από το αζερμπαιτ΄ζαν με τα πολλά ελαιόδεντρα για πάρτη μου!
Και δεν το εξετίμησα δεόντος το κτήνος!
Πάει με χουν φάει οι τύψεις !
πω - πω το κορίτσι!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
- Φρονώ ότι τον επόμενο μήνα θα λοιμοκτονήσουνε αρκετοί. Κρίμας που θα ναι Μάρτιος παίδες. .. Μου έκανε πρόταση νέου συμβολαίου! Να της πληρώνω τα έξοδα, ρούχα και να την γαμάω ! Να'ναι η λιουμποβνιτσα μου (αγαπητικιά).

Βρε πως τα φερνουν οι καιροι....Χαχαχαχα...!!

Παιξε και κανα joker..σε πανε οι προβεψεις.

Αυτα..

ΥΓ - Το παραπανω αρθρο, θα μπορουσε εμισης να γραφετει και σε αλλα θεματα του σαιτ οπως στα ανεκδοτα, στα αματερ κολ-γκιρλς, και γενικα σε καθε θεμα πληρωμενου ερωτα.. :2funny:

Επισκέπτης
Και παράτησε κι εκείνον τον μπάρμπα από το αζερμπαιτ΄ζαν με τα πολλά ελαιόδεντρα για πάρτη μου!
Και δεν το εξετίμησα δεόντος το κτήνος!
Πάει με χουν φάει οι τύψεις !
πω - πω το κορίτσι!

ZEI ! ZEI ! O Παναγούλης ZEI !
έκανε η Μεγαλόχαρη το θάμα της και το κοριτσάκι είναι καλά!
Την πήρα τελέφωνο πριν καμια ώρα, δόξα σοι Παναγιά !

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε χαθηκες παλι.μηπως κανεις χρεη νοσοκομου?

Επισκέπτης
δασκαλε χαθηκες παλι.μηπως κανεις χρεη νοσοκομου?

A μου φαίνεται εσένα αρέσει πιο πολύ η ιεραποστόλισσα ! ¨ολο γι αυτή ρωτάς αμέσως ή εμμέσως. Νιετ !
Απλώς ήμουνα μπίζι σήμερον, απορία δεν υπήρχε ...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε απο ενδιαφερον ρωταω.ετσι που καταντησε η κορη του ιεραποστολου δεν την γαμαει κανενας πλεον.

Επισκέπτης
δασκαλε απο ενδιαφερον ρωταω.ετσι που καταντησε η κορη του ιεραποστολου δεν την γαμαει κανενας πλεον.

Αφού τανε μαλάκω καλά να πάθει ! Δε γούσταρε μαζί διότι είχε λέει τα ψυχολογικά της  !
Παπαριές είχε βρεί έναν παντρεμένο μαλάκα (και απένταρο) όταν τσακωθήκαμε και της ΄ριχν κάνα π'έος κι αυτή τον καψουρεύτηκε !
Ας πάρει τ αρχίδια της μαιμούς τώρα κι ας πρόσεχε...

Επισκέπτης
Αφού τανε μαλάκω καλά να πάθει ! Δε γούσταρε μαζί διότι είχε λέει τα ψυχολογικά της  !
Παπαριές είχε βρεί έναν παντρεμένο μαλάκα (και απένταρο) όταν τσακωθήκαμε και της ΄ριχν κάνα π'έος κι αυτή τον καψουρεύτηκε !
Ας πάρει τ αρχίδια της μαιμούς τώρα κι ας πρόσεχε...

Δηλαδή φανταστείτε αν κάνουν έτσι τα κοντά τι αέρα έχουν πάρει οι μουνάρες !
Άντε ρε πουστη μου να γίνει ένα κραχ να πάρουν όλες τ αρκίντια μου και να επιστρέψουμε στο έτος 0.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τωρα οπως ειναι μην κανεις καμια μαλακια και την γαμισεις για σε βλεπω να κολλας κανενα παρασημο μεγαλο και να γινεσε στρατηγος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom