You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
δασκαλε δεν ξερω αλλα ολους εμας εδω στη ελλαδα μας αρεσε.τελικα ειμαστε ουκρανοπαθεις τοσο πολυ?
εντάξι δεν υπάρχι μουνί στην ελλάδα κι ότι βρειτε το γαμάτε...Ρωτήστε και την άποψη του ρώσσου ανταποκριτού να δούμε τι θα πει...
Η γυναίκα είναι χάλι, τιόττα...
Επισκέπτης
Όσο για την κόρη του ιεραποστόλου έχει ξεμείνει τελείως, κάθε μέρα παίρνει τελέφωνα, στέλνει εσ εμ εσ, έχει κατεβάσει το κασέ της, μιλαμε για οικονομική κρίση όχι αστεία!
Επισκέπτης
δασκαλε δεν ξερω,αλλα πολλοι συμμαθητες μου θα την επαιρναν.ισως γιατι εχουμε παει και με χειροτερες ουκρανιδες.αλλα και να γαμισεις πρωθυπουργινα εχει αλλη χαρη ας ειναι και μαπα.
δε γαμάς τον Ali Cara τον Β' να σε διορίσει και πουθενά ???
Επισκέπτης
δε γαμάς τον Ali Cara τον Β' να σε διορίσει και πουθενά ???
Μπορεί να σε κάνει υπουργό απαιδείας, κυβερνητικό εκπρόσωπο, δήμαρχο ξέρω γω...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
δασκαλε δεν ξερω αλλα ολους εμας εδω στη ελλαδα μας αρεσε.τελικα ειμαστε ουκρανοπαθεις τοσο πολυ?
Μπααααα...Απλά σαβουρογάμηδες
Επισκέπτης
δασκαλε ο cara alli o β εχει τους δικους του γαμιαδες.εμενα θα περιμενει?
Κοίτα, άν έχεις...ικανά προσόντα. Γιατί όχι?
Επισκέπτης
Κοίτα, άν έχεις...ικανά προσόντα. Γιατί όχι?
Για να σου λύσω και την απορία η κόρη του ιεραποστόλου πήρε τελέφωνο πριν 3 λεπτά. Εννοείται δε το σηκωσα...
Επισκέπτης
δασκαλε αν ερθει η κορη του ιεραποστουλου στη ελλαδα θα γαμιετε για 5 ευρω?τοσο πεινα εχει?
Ά δε κατάλαβες ! Σόρυ δεν διάβασες τα χθεσινά? προχθεσινά ? Πότε τα γραψα? Η κόρη του ιεραποστόλου, όπως κι όλες τους, δεύτερο βρακί δεν έχει (αυτή έχει δεύτερο βρακί ήξερα κάτι άλλες που δεν είχαν!) αλλά έχει απαιτήσεις!
Διαμέρισμα , ρούχα ακριβά, αρώματα, κομμωτήρια, αισθητικούς, λεφτά κλπ, κλπ.
Είναι όλες παλαβές ! Δεν έχουνε να φάνε και ζητάνε ότι φανταστείς!
Επισκέπτης
Ά δε κατάλαβες ! Σόρυ δεν διάβασες τα χθεσινά? προχθεσινά ? Πότε τα γραψα? Η κόρη του ιεραποστόλου, όπως κι όλες τους, δεύτερο βρακί δεν έχει (αυτή έχει δεύτερο βρακί ήξερα κάτι άλλες που δεν είχαν!) αλλά έχει απαιτήσεις!
Διαμέρισμα , ρούχα ακριβά, αρώματα, κομμωτήρια, αισθητικούς, λεφτά κλπ, κλπ.
Είναι όλες παλαβές ! Δεν έχουνε να φάνε και ζητάνε ότι φανταστείς!
Αυτή παιδάκι μου ψάχνει γι αυτό που λένε στην ουκρανία σπόνσορ.
Κάποιον θείτσο δηλαδή παντρεμένο, που να την σπιτώσει, να της τα σκάει και να την γαμά μια φο΄ρα την βδομάδα, κι αυτή στο εν τω μεταξύ να κάνει την ζωή της με τα λεφτά του γέρου.
Επισκέπτης
Αυτή παιδάκι μου ψάχνει γι αυτό που λένε στην ουκρανία σπόνσορ.
Κάποιον θείτσο δηλαδή παντρεμένο, που να την σπιτώσει, να της τα σκάει και να την γαμά μια φο΄ρα την βδομάδα, κι αυτή στο εν τω μεταξύ να κάνει την ζωή της με τα λεφτά του γέρου.
Και βασικά αυτό έκανε. Είχε ένα μπάρμπα από το Αζερμπαιτζάν, 45 ετών ισχυρίζεται αυτή + 10 λέω γω τουλαχιστον, της τα σκαγε , αυτός έμενε στο Λβοβ κι αυτή πήγαινε μια φορά τον μήνα και την γάμαγε. Μέχρι που τον παράτησε λέει για τα μάτια τα...δικά μου ! Κεραυνοβόλος έρωτας ! Άφησε τον Μπρόυκλη για την πάρτη μου κι εγώ ο αχάριστος δεν το εκτίμησα !
Επισκέπτης
Και βασικά αυτό έκανε. Είχε ένα μπάρμπα από το Αζερμπαιτζάν, 45 ετών ισχυρίζεται αυτή + 10 λέω γω τουλαχιστον, της τα σκαγε , αυτός έμενε στο Λβοβ κι αυτή πήγαινε μια φορά τον μήνα και την γάμαγε. Μέχρι που τον παράτησε λέει για τα μάτια τα...δικά μου ! Κεραυνοβόλος έρωτας ! Άφησε τον Μπρόυκλη για την πάρτη μου κι εγώ ο αχάριστος δεν το εκτίμησα !
Εδώ παίζει και το άλλο. Υποτίθεται ότι παίρνεις μια γκόμενα για δουλειά και μετά της σκας το μυστικό ή κάθεσαι να σε γαμήσω ή απολύεσαι. Κι αυτή κάθεται και γαμιέται με το μπάρμπα μια φορά το δεκαήμερο ξέρω γω. Μου θυμίζει τον Κομπολογά στο "λεηλασία Μιας ζωής".
Επισκέπτης
Εδώ παίζει και το άλλο. Υποτίθεται ότι παίρνεις μια γκόμενα για δουλειά και μετά της σκας το μυστικό ή κάθεσαι να σε γαμήσω ή απολύεσαι. Κι αυτή κάθεται και γαμιέται με το μπάρμπα μια φορά το δεκαήμερο ξέρω γω. Μου θυμίζει τον Κομπολογά στο "λεηλασία Μιας ζωής".
Απίστευτα πράματα! Εντελώς χωριάτικα, σαν να είμαστε στο 1950 που γαμάγανε οι αφεντικοί στα κρυφά από την γυναίκα τους την υπηρέτρια. Εδώ παίδες την κοινωνία την έχει ξεχάσει ο χρόνος. Είναι τουλάχιστον πενήντα χρόνια πίσω και βασιλεύει το ψέμα και η υποκρισία.
Επισκέπτης
Θα με εξέπληττέ πολύ εάν εσυνουσιάζετο μ αυτήν την ψαροκασέλλα ! Εκτός αν πάσχει από κανένα Οιδειπόδειο...
Μιλαμε έχι μια ζάρα στον λαιμό άλλο πράμα. Κυκλοφορεί και μ αυτό το ηλίθιο μαλλί και καλά το κορίτσι του λαού, δήθεν ουκρανίδα χωριάτισσα και παπαριές. Ούτε να μου τον παίξει δεν καθόμαναι...
Για κανα στούντιο εδώ καλή είναι..δουλεύουν και χειρότερες.. Μήπως είναι πρακτορίνα του Πούτιν;
Επισκέπτης
Για κανα στούντιο εδώ καλή είναι..δουλεύουν και χειρότερες.. Μήπως είναι πρακτορίνα του Πούτιν;
Πρακτορίνα του Πούτσοιν ήτανε...
έχει κάτι τέτοια κοντοπίθαρα κυκλοφορούνε ένα σωρό. Πχ η κόρη του ιεραποστόλου. Όταν είναι 18-24 γαμιούνται μια χαρά, μετά μεταβάλονται σε κάτι θείτσες άστα να πάνε.
Επισκέπτης
Πρακτορίνα του Πούτσοιν ήτανε...
έχει κάτι τέτοια κοντοπίθαρα κυκλοφορούνε ένα σωρό. Πχ η κόρη του ιεραποστόλου. Όταν είναι 18-24 γαμιούνται μια χαρά, μετά μεταβάλονται σε κάτι θείτσες άστα να πάνε.
Άμα την δεις αυτήν χωρίς κοθόρνους είναι ένα και πενήντα με τα χέρια στην ανάταση. Μην νομίζεται ότι είναι ψηλές. ένα 10% είναι. Τα υπόλοιπα είναι κάτι κοντά σκυθάκια με τακούνες 20 πόντους κι έρχονται στο 1.70 !
Επισκέπτης
Άμα την δεις αυτήν χωρίς κοθόρνους είναι ένα και πενήντα με τα χέρια στην ανάταση. Μην νομίζεται ότι είναι ψηλές. ένα 10% είναι. Τα υπόλοιπα είναι κάτι κοντά σκυθάκια με τακούνες 20 πόντους κι έρχονται στο 1.70 !
Ευτυχώς που έχει αρχίσει και ξαναπέφτει λόρδα για τί είχανε αρχίσει και κάνανε κολάθρες πολλές...