Αγαπητοί μου μαθηταί,
καλημέρα.
Έξι η ώρα το πρωί και προφανώς είστε στον ύπνο τον βαθύ. Έ ήταν του Άη Βαλεντίνου χθές και έιπαμε να το ρίξουμε λίγο έξω. Στο καζίνο με την γκομενά μου και κάτι φίλους. Όχι δεν την ξέρετε...Σας την κρατάω κρυφή αυτή. Άντε ψηλά και ξανθιά ως οφείλουν όλες οι σοβαρές ουκρανιδες σκανδιναυικής καταγωγής(το καλύτερο) να είναι. Πήαμε και ντίσκο (μεσα στο καζίνο). Τι να πω ο Αη Βαλεντίνος τιμήθηκε πολύ φέτος από τον ευσεβή ουκρανικό λαό, παρ όλη την κρίση όλοι είχανε έβγει όξω να γιορτάσουνε τον εισαγώμενο άγιο, όπως και μας πριν είκοσι χρόνια ποιος ήξευρε τοιαύτες μαλακείες.
Έ μετά έριξα κάτι μανίκια στο ταπεινό οσπιτιόν μου στην ιεράν μνήμη του αγιου, μεγάλη η χάρη του.
Ελαφρά χιονόπτωσις σήμερον την πρωίαν, αι τιμαί οι ίδιοι αλλά πληθώρα κενών καταστημάτων (και κεφαλιών) προς ενοικίαση. Παντού Αριέντα βλέπει κανείς. Φρονώ ότι τον επόμενο μήνα θα λοιμοκτονήσουνε αρκετοί. Κρίμας που θα ναι Μάρτιος παίδες. Για τους λιγόψυχους μου λέγανε οι φίλοι ότι τώρασε σταματούνε στο δρόμο άμα είσαι γυναίκα για να σου πάρουν σκουλαρίκια και τα τοιαύτα, εντάξει ίσως να ήσαντε υπερβολικοί.
Η κόρη του ιεραποστόλου έχει πάρει τα αρκίντια μου και τηλεφωνεί (μαλλον sms στέλενει γιατί ξέμεινε τελείως) καθημερινώς με τον παράκλητο. Μου έκανε πρόταση νέου συμβολαίου! Να της πληρώνω τα έξοδα, ρούχα και να την γαμάω ! Να'ναι η λιουμποβνιτσα μου (αγαπητικιά). Αυτό γίνεται όταν ένας ουκρανός είναι παντρεμένος κι έχει σπιτωμένη και μια γκόμενα. Της απήντησον ότι είναι τεχνικώς αδύνατον! Δεν είμαι παντρεμένος! Άμα γουστάρεις έλα να μείνεις μαζί! (όχι αυτό δε της το πα γιατί ξέρω τι φρούτο είναι) Επίσης ήγγυκεν κια η ώρα να την κάνω (με ελαφριά πηδηματάκια...) Τι να σε κάνω μωρή στην Ουκραίνα και να σε πληρώνω κι από πάνω? Να τον παίζω στο τελεφώνο? Προ-βληματίστηκε το κακόμοιρο...
Που θέλω να καταλήξω.
Ένα το κρατούμενο: Παρ όλη την λαική φαντασία,δεν είμαι τόσο χάλια όσο νομίζετε, μάλλον το αντίθετον.
Δύο το κρατούμενο: Πολλάκις κατά το παρελθόν έτος,είχα προτεινει στην ιεραποστόλισσα να την κάνουμε. Αμ δε!
Παίδες το έχω γράψει δέκα φορές. Όχι μόνον αυτή αλλά το 99,9% παρ όλο που είναι αδιανόητον για μας δε θέλουνε να πάνε πουθενά! Σου λένε χρήμα εδώ και τώρα! Α ρε Σταυρόπουλε σαβουρογάμη... Επίσης είναι αδιανόητον για εμάς το πόσο αλεξίφοβοι στην φτώχια είναι οι ουκρανοί και πεισματάρηδες. Πάρτε παράδειγμα: Αυτή τώρα έχει ξεμείνει τελείως, δεν έχει προφανώς ούτε τα εισητηριά της να γυρίσει , πάσχει από μία ανεξιχνίαστο μουνασθένεια (εννοείται ότι φοβάμαι να την γαμήσω) βγάζει αίμα απ το μουνί, πρέπει να παει νοσοκομείο, ξέρει ότι έχω γκόμενα, πρέπει να πληρώσει το νοίκι της και θέτει και όρους !!!
Θέλω το και το και το ! ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΝΤΟΒΩΛΑ είναι όλοι εδώ !
άιντε και του χρόνου !