Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλησπέρα,

για την ιεαραποστόλισσα συμφωνώ ΤΑΠΑ ! Το χω γραψει επανειλλημένως όπως έχω γράψει ότι έχει το κατιτιλς τις ρε παιδί μου, είναι ωραίο γκομενάκι χωρίς πλάκα σε στυλ μινιόν κάτι ξέρω που στο γράφω...

εν τω μεταξύείναι και μαζεύολη στο γαμήσι. Στα γ΄ραφω εγώ που μ αρέσουν οι ψηλές γκόμενες αλλά είναι η εξαίρεσις του κανόνος

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οσο για τ αλλα πιστεψέ με δε κάνω πλάκα...
τζοσεφ οκ,περι ορεξεως κολοκυθοπητα,αλλα αν οντως διατρεχεις κινδυνους εκει,δεν βλεπω το λογο να ΕΠΙ-μενεις,ουκρανικα,γιατι ,απο εμπειρια ετων κ δικη μου,εκτος απο μουνι τιποτα αλλο εκει αξιολογο δεν εχει,ΑΛΛΑ οχι κ να αποδημησουμε εις κυριον για το μουνι κ μαλιστα εκτος εδρας!!!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε redpeainz δεν ειμαι κανενας νεαρος να ξερεις.αλλα επειδη σπουδαζα καμια 6 χρονια βουργαρια ξερω τι κολορατσες και μπασταρδοι ειναι ολοι αυτοι οι λαοι.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ε εντάξει θα πέσομεν ηρωικώς το γνωρίζομεν ήδη.
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

Μπααα..σιγα μην πεσουμε εμεις οι Ελληνες..

Απλα θα δωσουμε 100,000 $ στον Δημαρχο του Κιεβου και καθαρισαμε..λολ

Πλακα πλακα, δεν εχει τον Θεο του αυτος ο Δημαρχος.. Απλα ειπε "χυμα και σταρατα" το εξης : Eαν θες να διακπεραιωσεις την δουλεια σου πιο γρηγορα, απλα πληρωσε το ποσον, το οποιο ειναι χαμηλωτερο απο το συνηθες λαδωμα και relax..

Αν θες να δεις τους "πιο κατω" απο τον Δημαρχο, τοτε η τιμη ειναι μονο 11,000 $..λολ

Ωραιοςςςς ο Δημαρχος..Αναρωτιεμαι, χωρις τον δημαρχο ποσο θα μου κοστισει να κανω δουλεια στην Ουκρανια ?

Aυτα..και καληνυκτα.

ΥΓ - Στο τελος ειπε οτι πουλαει και τον αερα που αναπνεει, αλλα δεν το εγραψα, για να μην μου πειτε οτι γραφω μαλακιουλες..

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τι γινετε ολα καλα?θα παραδοσεις κανενα μαθημα σημερα?η παλι θα εισαι με την κορη του ιεραποστολου?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
φιλε redpeainz δεν ειμαι κανενας νεαρος να ξερεις.αλλα επειδη σπουδαζα καμια 6 χρονια βουργαρια ξερω τι κολορατσες και μπασταρδοι ειναι ολοι αυτοι οι λαοι.
DEN ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΟΠΩς ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΗς ΠΡΟΚΟΠΗς,ΓΙ ΑΥΤΟ Κ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΙΩΣΗΦ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ Χ  ΕΚΕΙ Κ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,αν βεβαια ειναι τα πραγματα δυσκολα,με προσωπικες κοντρες κλπ
οποτε ΤΖΟΣΕΦ,παρε των οματιων σου κ κοπανα τη,δεν εισαι εκει για να φυλας Θερμοπυλες,καλο κ το μουνι,αλλα υπαρχουν κ αλλα πραγματτα,ασε που οπας τα λες κ τα ξερω κ εγω,δεν ειναι πλεον κ κανας παραδεισος το ΚΙΕΒΟ
για γκομενες

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τον δασκαλο απο οτι εχω καταλαβει τον κρατανε και αλλα πραγματα στην ουκρανια και οχι μονο του μουνι.αλλιως θα την ειχε κανει απο καιρο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε πως αφήνεις έτσι μόνους τους μαθητές σου. Εμεις δεν βγαίνουμε Σαββατόβραδο έξω για να παρακολουθήσουμε τα μαθηματά σου και έσυ εορτάζεις τον Αγιο Βαλεντινο με τις Ουκρανες. ΝΤΡΟΠΗ - ΑΙΣΧΟΣ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο δασκαλος λετε να γιορταζει μαζι με την κορη του ιεραποστολου υπο το φως κεριων?

Επισκέπτης
Αγαπητοί μου μαθηταί,
καλημέρα.
Έξι η ώρα το πρωί και προφανώς είστε στον ύπνο τον βαθύ. Έ ήταν του Άη Βαλεντίνου χθές και έιπαμε να το ρίξουμε λίγο έξω. Στο καζίνο με την γκομενά μου και κάτι φίλους. Όχι δεν την ξέρετε...Σας την κρατάω κρυφή αυτή. Άντε ψηλά και ξανθιά ως οφείλουν όλες οι σοβαρές ουκρανιδες σκανδιναυικής καταγωγής(το καλύτερο) να είναι. Πήαμε και ντίσκο (μεσα στο καζίνο). Τι να πω ο Αη Βαλεντίνος τιμήθηκε πολύ φέτος από τον ευσεβή ουκρανικό λαό, παρ όλη την κρίση όλοι είχανε έβγει όξω να γιορτάσουνε τον εισαγώμενο άγιο, όπως και μας πριν είκοσι χρόνια ποιος ήξευρε τοιαύτες μαλακείες.
Έ μετά έριξα κάτι μανίκια στο ταπεινό οσπιτιόν μου στην ιεράν μνήμη του αγιου, μεγάλη η χάρη του.
Ελαφρά χιονόπτωσις σήμερον την πρωίαν, αι τιμαί οι ίδιοι αλλά πληθώρα κενών καταστημάτων (και κεφαλιών) προς ενοικίαση. Παντού Αριέντα βλέπει κανείς. Φρονώ ότι τον επόμενο μήνα θα λοιμοκτονήσουνε αρκετοί. Κρίμας που θα ναι Μάρτιος παίδες. Για τους λιγόψυχους μου λέγανε οι φίλοι ότι τώρασε σταματούνε στο δρόμο άμα είσαι γυναίκα για να σου πάρουν σκουλαρίκια και τα τοιαύτα, εντάξει ίσως να ήσαντε υπερβολικοί.
Η κόρη του ιεραποστόλου έχει πάρει τα αρκίντια μου και τηλεφωνεί (μαλλον sms στέλενει γιατί ξέμεινε τελείως) καθημερινώς με τον παράκλητο. Μου έκανε πρόταση νέου συμβολαίου! Να της πληρώνω τα έξοδα, ρούχα και να την γαμάω ! Να'ναι η λιουμποβνιτσα μου (αγαπητικιά). Αυτό γίνεται όταν ένας ουκρανός είναι παντρεμένος κι έχει σπιτωμένη και μια γκόμενα. Της απήντησον ότι είναι τεχνικώς αδύνατον! Δεν είμαι παντρεμένος! Άμα γουστάρεις έλα να μείνεις μαζί! (όχι αυτό δε της το πα γιατί ξέρω τι φρούτο είναι) Επίσης ήγγυκεν κια η ώρα να την κάνω (με ελαφριά πηδηματάκια...) Τι να σε κάνω μωρή στην Ουκραίνα και να σε πληρώνω κι από πάνω? Να τον παίζω στο τελεφώνο? Προ-βληματίστηκε το κακόμοιρο...
Που θέλω να καταλήξω.
Ένα το κρατούμενο: Παρ όλη την λαική φαντασία,δεν είμαι τόσο χάλια όσο νομίζετε, μάλλον το αντίθετον.
Δύο το κρατούμενο: Πολλάκις κατά το παρελθόν έτος,είχα προτεινει στην ιεραποστόλισσα να την κάνουμε. Αμ δε!
                  Παίδες το έχω γράψει δέκα φορές. Όχι μόνον αυτή αλλά το 99,9% παρ όλο που είναι                                αδιανόητον για μας δε θέλουνε να πάνε πουθενά! Σου λένε χρήμα εδώ και τώρα! Α ρε Σταυρόπουλε σαβουρογάμη...   Επίσης είναι αδιανόητον για εμάς το πόσο αλεξίφοβοι στην φτώχια είναι οι ουκρανοί και πεισματάρηδες. Πάρτε παράδειγμα: Αυτή τώρα έχει ξεμείνει τελείως, δεν έχει προφανώς ούτε τα εισητηριά της να γυρίσει , πάσχει από μία ανεξιχνίαστο μουνασθένεια (εννοείται ότι φοβάμαι να την γαμήσω) βγάζει αίμα απ το μουνί, πρέπει να παει νοσοκομείο, ξέρει ότι έχω γκόμενα, πρέπει να πληρώσει το νοίκι της και θέτει και όρους !!!
Θέλω το και το και το ! ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΝΤΟΒΩΛΑ είναι όλοι εδώ !

άιντε και του χρόνου !

Επισκέπτης
ποπο φιλε ,ουκρανιδες μουναρες ,γουσταρω :knockinb:εχω γαμησει σε καλο στουντιακι της σαλονικα ουκρανιδα γυρω στα 28,ξηγημενη και εξιπηρετικη

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε στα Ιερα-σόλιμα γίνεται της τάνας το της. Τα έχουνε γάει όλα οι φιλοι σου οι παππάδες. Ακούγεται για 15 μυρια ντολαρς.
Εσύ τι κάνεις εκεί πάνω δεν πας να μασησεις κανένα πράσινο - κάνουν και καλό στο στομάχι.
Και οι Εμπρέες καλές είναι!!!!!

Επισκέπτης
Δάσκαλε στα Ιερα-σόλιμα γίνεται της τάνας το της. Τα έχουνε γάει όλα οι φιλοι σου οι παππάδες. Ακούγεται για 15 μυρια ντολαρς.
Εσύ τι κάνεις εκεί πάνω δεν πας να μασησεις κανένα πράσινο - κάνουν και καλό στο στομάχι.
Και οι Εμπρέες καλές είναι!!!!!

Καλημέρα παιδί μου!
Με γεια τα παπούτσια !
Τον καιρό του 21 νταραβεριζόμουνα με μια εβραία για κάτι χρόνια!

Επισκέπτης
Καλημέρα παιδί μου!
Με γεια τα παπούτσια !
Τον καιρό του 21 νταραβεριζόμουνα με μια εβραία για κάτι χρόνια!

και να πω την μαύρη αλήθεια μετά την ουκραίνα γούσταρα πολύ στο ισραήλ.
Μιλάμε για πολύ μουνί κι όλα ξέκωλα σαν την ουκραίνα...

Επισκέπτης
και να πω την μαύρη αλήθεια μετά την ουκραίνα γούσταρα πολύ στο ισραήλ.
Μιλάμε για πολύ μουνί κι όλα ξέκωλα σαν την ουκραίνα...

Ρε πούστη μου δε μπορώ και να την πέσω για ύπνο.
έχω ραντεβού με τον οδοντίατρο.
Μάλιστα Κυριακή πρωί και οι οδοδντίατροι δουλεύουν όχι σαν εμάς τους μαλάκες...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε πούστη μου δε μπορώ και να την πέσωγια ύπνο.
έχω ραντεβού με τον οδοντίατρο.
Μάλιστα Κυριακή πρωί και οι οδοδντίατροι δουλεύουν όχι σαν εμάς τους μαλάκες...

Μην μου πεις Δάσκαλε οτι βάζεις χρυσά δόντια :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι πολύ της μοδός :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Και κάνου όμορφο χαμόγελοοοοοο :tooth:

Επισκέπτης
Μην μου πεις Δάσκαλε οτι βάζεις χρυσά δόντια :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι πολύ της μοδός :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Και κάνου όμορφο χαμόγελοοοοοο :tooth:

ναι όντως στην ουκραίνα ήταν της μοδός. Εγώ ήξερα κάτι γκόμενες με χρυσά δόντια. Μπλιάχ ! Μου θύμιζαν τον μπάρμπα μου τον Ευαγγελο, γνωστόν και ως "Καζανόβα".
Τέλος πάντων για να σφράγισμα πάω...

Επισκέπτης
ναι όντως στην ουκραίνα ήταν της μοδός. Εγώ ήξερα κάτι γκόμενες με χρυσά δόντια. Μπλιάχ ! Μου θύμιζαν τον μπάρμπα μου τον Ευαγγελο, γνωστόν και ως "Καζανόβα".
Τέλος πάντων για να σφράγισμα πάω...

εννοείται χθες κι εγω με να κόκκινο τριαντάφυλλο στην γωνία του δρόμου περίμενα την καλή μου.
¨οταν είσαι στους μαλάκηδες , κάνεις μαλακείες...
Μούσι, το δωσα σε μια άσχετη γκόμενα ονόματι Βλάντα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Bλάντα!!!!!!! ρε συ Δάσκαλε, αυτή ειναι ανηψια του Κόμη Δράκουλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom