Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δρ. Ιωσήφ είναι περίπου, όπως οταν προσπαθέις να φουσκώσεις ένα μπαλόνι με ήλιον (γιατί στην ουσία το μπαλόνι- ουκρανέζα - εσύ το φουσκώνεις-) και κάποια στιγμή ένω φουσκώνεις , κάνεις αναρρόφηση του ηλίου και μετά μιλάς με παιδική-γυναικέια φωνούλα? σαν να έχεις καταπιει γραμμόφωνο ενα πράγμα....?????

Κόιταξε εσύ ήσουν ήσουν πάντοτε αυτό που ήσουν. Το μπαλόνι άλλαξε γιατί το φούσκωσες πολύ. Εκεί που ήταν μια φούσκα  και χωρούσε στην τσέπη σου  έγινε μπαλόνι και γλυστράει από τα χέρια. Και δυστυχώς υπάρχουν κι άλλοι μαλάκες που δεν είναι ακόμη δικό τους το μπαλόνι αλλά αρχίζουν να το φουσκώνουν κι αυτοί μπας και γίνει δικό τους. Κι από μπαλόνι γίνεται αερόστατο κι άντε να το πιασεις μετά. Δεν πίάνεται παιδιά...Μόνο άν γίνει καμία πάρα πολύ σοβαρή καταιγίδα, που συνήθως δε γίνεται , θα τρυπήσει το μπαλόνι και θα προσγειωθεί...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Κόιταξε εσύ ήσουν ήσουν πάντοτε αυτό που ήσουν. Το μπαλόνι άλλαξε γιατί το φούσκωσες πολύ. εεκί που ήταν μια φούσκα  και χωρούσε στην τσέπη σου  'εγινε μπαλόνι και γλυστράει από τα χέρια. Και δυστυχώς υπάρχουν κι άλλοι μαλάκες που δεν είναι ακόμη δικό τους το μπαλόνι αλλά αρχίζουν να το φουσκώνουν κι αυτοί μπας και γίνει δικό τους. Κι [size=16pt]από μπαλόνι γίνεται αερόστατο [/size] κι άντε να το πιασεις μετά. Δεν πίάνεται παιδιά...Μόνο άν γίνει καμία πάρα πολύ σοβαρή καταιγίδα, που συνήθως δε γίνεται , θα τρυπήσει το μπαλόνι και θα προσγειωθεί...

και να τα αποτελέσματα....
zeppelin-1.jpg

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε πρεπει σημερα να παραδοσεις μαθημα.εκτος και αν δεν εισαι ετοιμος για σημερα,γιατι τωρα τελευταια εμπλεξες παλι με την κορη του ιεραποστολου,και δεν το μαυλο σου κολλησε.

Επισκέπτης
δασκαλε πρεπει σημερα να παραδοσεις μαθημα.εκτος και αν δεν εισαι ετοιμος για σημερα,γιατι τωρα τελευταια εμπλεξες παλι με την κορη του ιεραποστολου,και δεν το μαυλο σου κολλησε.

αφού είπαμε ότι δεν τραβιέμαι με την κόρη του ιεραποστόλου (σκέπτομαι να ξανατραβηχτώ αλλά είναι τεχνικώς αδύνατον παίδες, συντόμως θα γίνει της καλομοίρας...)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μηπως ο ιεραποστολος ευλογει και την μαφια?γιατι σε βλεπω σαν να φοβασε λιγο.

Επισκέπτης
δασκαλε μηπως ο ιεραποστολος ευλογει και την μαφια?γιατι σε βλεπω σαν να φοβασε λιγο.

Κοίτα και συ εάν επρόκειτο να συναντήσεις τους προγόνους σου θα φοβόσουν λιγάκι.
Ας πούμε ότι έχουμε κάποια συνδιαλλαγούλα με τον συνταγματάρχη Βαρτάνη αν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα τεύχη
που συντόμως θα ρυθμιστεί...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε σε καταλαβαινω, εχω διαβασει και ολα τα τευχη.αλλα αυτο το προβλημα ειναι μονιμο το τελευταιο καιρο που εχεις.

Επισκέπτης
Κοίτα και συ εάν επρόκειτο να συναντήσεις τους προγόνους σου θα φοβόσουν λιγάκι.
Ας πούμε ότι έχουμε κάποια συνδιαλλαγούλα με τον συνταγματάρχη Βαρτάνη αν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα τεύχη
που συντόμως θα ρυθμιστεί...

Αν κερδέψω θα πάμε ταξιδάκι εγώ κι ο Βαρτάνης
Αν χάσω θα πάω ταξίδι μόνον εγώ...
Βλέπεις ο Βαρτάνης παίζει με 11 παίκτες στο γηπεδό του κι εγώ με ενάμιση.
Ως γνωστόν βέβαια το ελληνικόν έθνος...
Ευχηθείτε μου καλό β

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε εσυ για μονομαχια μας μιλας τωρα οπως τον παλιο καιρο?

Επισκέπτης
δασκαλε εσυ για μονομαχια μας μιλας τωρα οπως τον παλιο καιρο?

εμμμμ χμμμμμ...
Συνήθως όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε.
Περιμένω την επισκεψη του Τάρας Μπούλμπα- Βαρτάνη από μέρα σε μέρα πάλι.
άμα βγάλω το Σ/Κ θα τον επισκευτώ εγώ με τους μάγους.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε οι μπατσοι δεν μπλεκονται σε αυτες τις μονομαχιες?η απλα δεν υπαρχουν?

Επισκέπτης
εμμμ... χμμμμ...
που νομίζεις οτι ειναι συνταγματάρχης αυτό το χρυσό παιδί???
ξέρεις είναι όπως στους βασιλείς το μεσαίωνα.
Τον πρωτ΄τοκο τον κάνουμε υπουργό, τον δευτερότοκο του δίνουμε το εργοστάσιο που κλέψαμε και κάναμε εμπορικό κέντρο και τον τριτότοκο τον κάνουμε συνταγματάρχη...Και κλέβει κι αυτός ότι μπορεί κι ενίοτε στην κλεψά πάνω σκοτώνει και κάνα παιδί καποιανού...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καταλαβα δασκαλε.η μαχη θα ειναι ανιση.αλλα δασκαλε θελει προσοχη γιατι αυτη ειναι κοπριτες ολοι τους.

Επισκέπτης
ξέρεις είναι όπως στους βασιλείς το μεσαίωνα.
Τον πρωτ΄τοκο τον κάνουμε υπουργό, τον δευτερότοκο του δίνουμε το εργοστάσιο που κλέψαμε και κάναμε εμπορικό κέντρο και τον τριτότοκο τον κάνουμε συνταγματάρχη...Και κλέβει κι αυτός ότι μπορεί κι ενίοτε στην κλεψά πάνω σκοτώνει και κάνα παιδί καποιανού...

Κουμούνια...Αυτοί εδώ ήτανε και είναι οι δυνάστες του λαού εδώ και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τωρα μιλας σοβαρα?υπαρχει περιπτωσει να σε καθαρισουνε τελειως,και μετα κανενα τσιμενταρισμα?

Επισκέπτης
δασκαλε τωρα μιλας σοβαρα?υπαρχει περιπτωσει να σε καθαρισουνε τελειως,και μετα κανενα τσιμενταρισμα?

εμμμμ χμμμμ
τι σε κάμνει να πιστευεις ότι καμω πλάκα ?
πιστεύω ότι έχω σκιαγραφήσει τον βίον μου

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εμμμμ χμμμμ
τι σε κάμνει να πιστευεις ότι καμω πλάκα ?
πιστεύω ότι έχω σκιαγραφήσει τον βίον μου
ιωσηφ καλησπερα
μη λες τετοοια γιατι τα πιστευουν οι νεαροι κ δε θα μπορουν να κοιμηθουν μετα
υ.γ.δεν γνωριζω τα σωματικα σου προσοντα,αλλα η ιεραποστολης 1.58μ!!!!!ειναι δυνατον να συζηταμαι για τετοια γυναικα??οτι κ ναναι 1.58μ ειναι,ημαρτον δηλαδη,με το συμπαθειο

Επισκέπτης
ιωσηφ καλησπερα
μη λες τετοοια γιατι τα πιστευουν οι νεαροι κ δε θα μπορουν να κοιμηθουν μετα
υ.γ.δεν γνωριζω τα σωματικα σου προσοντα,αλλα η ιεραποστολης 1.58μ!!!!!ειναι δυνατον να συζηταμαι για τετοια γυναικα??οτι κ ναναι 1.58μ ειναι,ημαρτον δηλαδη,με το συμπαθειο

καλησπέρα,

για την ιεαραποστόλισσα συμφωνώ ΤΑΠΑ ! Το χω γραψει επανειλλημένως όπως έχω γράψει ότι έχει το κατιτιλς τις ρε παιδί μου, είναι ωραίο γκομενάκι χωρίς πλάκα σε στυλ μινιόν κάτι ξέρω που στο γράφω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom