Επισκέπτης
200...και μυαλό δε βάλαμε....το κάτω το κεφάλι
Αγαπητά μου παιδια,
όπως εχουμε ήδη πει τα μαθηματα τωρα παραδιδονται πρωινές μεσημεριανές και απογευματινές ώρες το πλειστον.
Με αγάπη
ιωσήφ
Ξεδιψάω με Ουκρανική μπύρα MAZHAM.
Στην υγειά σας !
απο εκει ειναι η γκομενα η ουκρανιδα.
τώρα ρωτησα και την βοηθό μου που δουλευει γκαρσόνα τετοια μπυρα πρωτη φορά ακούμε! εντάξει ειμαστε από χωριό!
Δάσκαλε....γιατί δε ξεμπλέκεις μια και καλή...καθήκον σου λέει...Ξέκοψε με τον υπόκοσμο...Μπορείς?
Το περίμενα να σου πω την αλήθεια και γι' αυτό το πόσταρα.
Και εγώ πρώτη φορά τη βρίκα σε σούπερ μαρκετ και τη πήρα να τη δοκιμάσω.
Καλή μου φάνηκε, αν και από μπύρες ξέρω ελάχιστα οπότε καλύτερα να μην μιλάω.
Πάντως αυτό που δεν δικαιούσε να μην γνωρίζεις είναι την πασίγνωστη Ουκρανική Βότκα Nemiroff.
Τώρα αμα σου πω οτι δεν εχει καμιά σχεση με ουκρανική βόντκα θα το πιστέψεις?
Ζήτα Χόρτσισα και θα με καταλάβεις....
Ειλικρινής μου φαίνεσαι οπότε θα σε πιστέψω.
Δώσε ότι πληροφορίες έχεις. Το θέμα της βότκας με ενδειφέρει πολύ.
Μπα πάω να σου πάρω τα λεφτά!
Κοίτα η καλή βόντκα κατ αρχάς δεν έχει σχεδόν καθ όλου γευση.
Δεν είναι καλή εεπιδή είναι εύγεστη είναι καλή διότι τα ζαχαρά απ όπου προήλθε έχουν παράγει σχεδόν πλήρη αιθυλική αλκοόλη γι αυτό και κάνει "καθαρό" μεθύσι ήτοι δεν προάγει την κεφαλαγία την επόμενη μέρα κλασσικό συμπτωμα υπολειπόμενης ποσότης μεθυλικής αλκοόλης. Δεν πίνεται ποτέ εδώ σε κοκτέιλ πα΄ρα σκέτη μονορούφι αφού πρώτα καταποθεί ικανή ποσότητα χυμού γλυκού στην γεύση ώστε να μην προκαλέσει βάβη στα τοιχώματα του βλενογόνου
Αυτά τα ξέρουνε και τα μικρά παιδιά. Ιδίως εκεί τριγύρω στο Μενίδι.
Τίποτα καινούργιο έχεις να μας πεις ;
Είπες ότι η Nemiroff δεν είναι Ουκρανική, παρότι σαν Ουκρανική πλασάρεται. Επ'αυτού έχεις τίποτα πληροφορίες ; Μου φαίνεται περίεργο.
Μην με πλερώσεις!
Νεαρχε το μάθημα δεν είναι ιδιαίτερο…
Άφησε λοιπόν τον δάσκαλο να πεί για να μάθουμε και εμείς, -οι μη μυημένοι- στην βαθιά γνώση, που έχουν τα παιδιά από το Μενίδι…
Βρε ουκρανομουναροteacher όλο δώ σε βρίσκω, και όλο πίνεις σπιτική ουκρανική ρετσίνα σαμαγκόν!!!περιμένω δυο ειδικούς από τα γενοφάσκια τους στο θεμα της βοντκας.
Θα ναι τοσο μεθυσμένοι που άμα μαθω περισσοτερα να μου τρυπήσετε την μυτη !
Πάντως από βοντκα έχουνιοι πιοι...
Παπα απο λάδια πάς καλά, απο αλκοολ σε βρίσκω λίγο secont! ;)παντως εκτος απο το οτι μου στελνουν απο την ουκρανια nemiroff ως τοπικη τους και www.nemiroff.ua/history.php]εδώ[/url] αναφερεται ως ουκρανικη..
Βρε ουκρανομουναροteacher όλο δώ σε βρίσκω, και όλο πίνεις σπιτική ουκρανική ρετσίνα σαμαγκόν!!!
Προλαβαίνεις καθόλου να πάς με καμιά Ουκρανίδα μουνάρα η τις βαρέθηκες?
ΙΩΣΗΦ ΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΕς Κ ΜΕ ΕΞΕΦΡΑΣΕς ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
Αγαπητέ φίλε,
εαν παρατηρείς τα βραδυα λείπω και τα μαθηματα παραδίδονται μεσημεριανές ώρες.
άρα κάτι παιζει!
φιλικά
Ιωσήφ