Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οι ξενοι απο την Ουκρανια δυσκολο να φυγουν εκτος αν η κριση στην Ευρωπη τους χτυπισει παρα πολυ και δεν εχουν καθολου λεφτα για ταξηδια!οι τιμες πεφτουν συνεχεια ειδεικα στα διαμερισματα πεφτουν 15-20% το μηνα!συντομα θα μπορεις να αγωρασεις στο Κιεβο δυαρι 40-47 τετραγωνικα (τα πενταοροφα της εποχης του Χρουσωφ.οτι χειροτερο αλλα τη δουλεια του την κανει)με 30.000 $.για τη Ρωσσια παντος τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα ΤΟ 2008 ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ 60% ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2007!μειονεται ο ανταγωνισμος!ολα τα μουνια δικα μου :)

εμμμ. χμμμμ...ρε παιδάκια κάνετε μία μικράν σύγχισιν.
Άλλο επενδυτής κι α΄λλο ο κάθε μαλάκας που θα ταξιδέψει στην Ουκρανία κι άντε να πάρει κανα διαμερισματάκι και να κάνει επενδύσεις σε...γκόμενες.
έχετε λιγάκι μπερδέψει την βούρτσα με την φούτσα.
Δεύτερον μεγάλο μέρος των χρημα΄των στην ουκρανία πηγάζουν από την ρωσσία
οι τουρίστες στην ρωσσία φρονω ότι έπεσαν λόγω των εξωπραγματικών τιμών. Μαλάκας σου λεει είμαι να πάω και να το πληρώσω χρυσό δε πάω να τα σκα΄σω στην Ταυλάνδη με το 1/3 να περάσω και 3 φορές καλύτερα?
Αυτό όμως δε πα να πει ότι σε  εξυπηρετεί και σενα δημητράκη διότι τρως το αγγούρι να τα πληρώνεις όλα χρυσά αναγκαστικά...Οι τουρίστες στ αρκίντια τους απλά δε προκειται να ρθουν

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ΤΟ 2008 ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ 60% ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2007!μειονεται ο ανταγωνισμος!ολα τα μουνια δικα μου :)

Το καλοκαίρι ετοιμάσου να μοιραστείς τα μουνιά της Πετρούπολης μαζί μου.
Έχω σχέδια !

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Έλειψα λίγες μέρες Δασκαλε Ιωσηφ και από ότι παρατοιρώ τα μαθήματα γίνονται μεσημέρι πλέον.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.καλα δασκαλε η οικογενεια του ιεραποστολου ολο ειναι λερωμενοι?ονομα και πραγμα τα τεκνα του ιεραποστολου.τη γυναικα του αδερφου της γκομενας γιατι την καθαρισαν?

Επισκέπτης
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.καλα δασκαλε η οικογενεια του ιεραποστολου ολο ειναι λερωμενοι?ονομα και πραγμα τα τεκνα του ιεραποστολου.τη γυναικα του αδερφου της γκομενας γιατι την καθαρισαν?

ρε παιδάκι μου η κόρη του ιεραποστόλου ισχυρίζεται ότι καθάρισαν την νύφη (20-22 ετών)της διότι μπήκε κάποιος ναρκομανής σπίτι και ήθελε να κλέψει. Τωρα την ιστορία δεν την πολυπιστευω αλλά δεν είναι απίθανη...Απίθανο πάντως θεωρώ να μπηκε καποιος τελειως ασχετος σπιτι. Τωρα αν η αλλη ήταν τεελιως βουρλο κι ανοιγε την πορτα στον πάσα ένα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε σοβαρη μαλακια ειπε.μηπως πουλουσε ναρκωτικα αυτη?και την καθαρισαν.

Επισκέπτης
δασκαλε σοβαρη μαλακια ειπε.μηπως πουλουσε ναρκωτικα αυτη?και την καθαρισαν.

δε ξέρω. Αυτούς δεν τους ξερω καθ όλου ακουστά τους έχω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι η ιεραποστόλισσα είχε κάτι γνωστούς προαγωγούς και έτσι από μια φίλη της που ναι γκόμενα ενος μαλακα που ταν προαγωγός στον καναδά και τον απελάσανε κι άφησε την μπίζνα στην γυναίκα του. Κάτι κουτσομπολια είχε κάνει τωρα αυτη΄και ψάχνανε να την καταχερισουνε...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ενας φιλος εφαγε κολλημα με μια ουκρινιδα και σκεφτετε να ανεβει μαζι της κιεβο.ειναι επικινδυνα εκει?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
δασκαλε ενας φιλος εφαγε κολλημα με μια ουκρινιδα και σκεφτετε να ανεβει μαζι της κιεβο.ειναι επικινδυνα εκει?

διαβασε πιο πισω ρε αδελφε και θα καταλαβεις... παντως απο οτι εχω καταλαβει πες του καλυτερα να παει στο γκουανταναμο παρα στο κιεβο

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο εκει ειναι η γκομενα η ουκρανιδα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ξεδιψάω με Ουκρανική μπύρα MAZHAM.

Στην υγειά σας !

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δασκαλε δεν θα πιπινομαχήσεις απόψε;;;;

Θα μας κάνεις παράδοση νέου κεφαλαίου;;

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε αναμενουμε παραδοση νεου μαθηματος.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
200...και μυαλό δε βάλαμε....το κάτω το κεφάλι

Stories

Νέο!

Stories