Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Οκ διάβασα και ενημερώθηκα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αν η κρίση τραβήξει μακριά και οι ξένοι επενδυτές συνεχίσουν να αποσύρονται από το Κίεβο, τότε υπάρχει περίπτωση να πέσουν σημαντικά οι τιμές στην Ουκρανία.

Είναι η ύπαρξη των ξένων που δεν αφήνουν τις τιμές να διολισθήσουν. Αν αυτοί λιγοστέψουν σημαντικά τότε η οικονομία της Ουκρανίας (του Κιέβου δηλαδή) θα πρέπει να βρει καινούργιες ισορροπίες. Και εγώ ευκαιρία για «ταξιδάκι» …

Επισκέπτης
Αν η κρίση τραβήξει μακριά και οι ξένοι επενδυτές συνεχίσουν να αποσύρονται από το Κίεβο, τότε υπάρχει περίπτωση να πέσουν σημαντικά οι τιμές στην Ουκρανία.

Είναι η ύπαρξη των ξένων που δεν αφήνουν τις τιμές να διολισθήσουν. Αν αυτοί λιγοστέψουν σημαντικά τότε η οικονομία της Ουκρανίας (του Κιέβου δηλαδή) θα πρέπει να βρει καινούργιες ισορροπίες. Και εγώ ευκαιρία για «ταξιδάκι» …

Αίντε ξανά μανα τα ίδια.
Το έχω γράψει 10 φορές δεν είναι οι ξένοι υπευθυνοι για τις τιμές.
Υπεύθυνη είναι η πιστωση, το κρεντίτ, που πε΄ρνανε οι ουκρανοί αλλογίστως από τις τράπεζες και σκορπουσαν τα λεφτά δεξιά και αριστερά. Γι αυτό υπεύθυνες είναι οι ξένες τράπεζες που δανειοδοτουν την κεντρική τράπεζα. Πόσοι νομίζεις ότι είναι ανα πάσα στιγμή οι ξένοι στο Κίεβο? 50.000, 100.000? Το κιεβο εχει πληθυσμό 7000.000 !
Πάενε σ οποιαδηποτε αλλη πολή, Χάρκοβο, Λουγκανσκ, Ντιποπετροβσκ πόσοι ήσαντε οι ξενοι εκεί? Κι εκεί τα ιδια οι τιμές είχαν εκτιναχθεί από το κρεντίτ. Εσείς νομίζετε ότι της φουτσας σας ο χαβάς κινουσε όλη την οικονομία... 

Επισκέπτης
Αίντε ξανά μανα τα ίδια.
Το έχω γράψει 10 φορές δεν είναι οι ξένοι υπευθυνοι για τις τιμές.
Υπεύθυνη είναι η πιστωση, το κρεντίτ, που πε΄ρνανε οι ουκρανοί αλλογίστως από τις τράπεζες και σκορπουσαν τα λεφτά δεξιά και αριστερά. Γι αυτό υπεύθυνες είναι οι ξένες τράπεζες που δανειοδοτουν την κεντρική τράπεζα. Πόσοι νομίζεις ότι είναι ανα πάσα στιγμή οι ξένοι στο Κίεβο? 50.000, 100.000? Το κιεβο εχει πληθυσμό 7000.000 !
Πάενε σ οποιαδηποτε αλλη πολή, Χάρκοβο, Λουγκανσκ, Ντιποπετροβσκ πόσοι ήσαντε οι ξενοι εκεί? Κι εκεί τα ιδια οι τιμές είχαν εκτιναχθεί από το κρεντίτ. Εσείς νομίζετε ότι της φουτσας σας ο χαβάς κινουσε όλη την οικονομία... 

Πώς να το πω ο ουκρανός δεν έχει ποτέ λεφτά στην τσέπη κι όταν πιασει το πρωτο του μελλημα ειναι να τα ξοδέψει! Σε μαλακείες! Πόσον μάλλον όταν αυτά τα λεφτά δεν έιναι δουλεμένα δικά του αλλά είναι κρεντίτ! Νομίζει ότι τα βρήκε στο δρόμο! Εσείς έχετε την εντύπωση ότι έχουμε να κανουμε με άτομα που μπορούνε να αντιληφθούν την πολύπλοκη μαθηματική εξίσωση 1+1=2 . Αμ δεεε...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Καμία αντίρρηση στο ότι ο υπερδανεισμός των Ουκρανών παρέσυρε τις τιμές προς τα πάνω. Το ίδιο έχει συμβεί και στην Ελλάδα.

Αυτό όμως έγινε λόγο των πολύ μεγάλων επενδύσεων που έγιναν αρχικά στο Κίεβο.
Αλλιώς οι τράπεζες δεν θα είχαν ούτε τη ρευστότητα, ούτε την μεγάλη δυνατότητα δανεισμού από ξένες τράπεζες και άρα αποπληρωμής.
Την εποχή που ξένες τράπεζες δάνειζαν στο Κίεβο, οι ίδεις αρνούνταν αιτήσεις δανεισμού από Μινσκ, Vilnious, αλλά ακόμα και Βελιγράδι.

Η οικονομία της Ουκρανίας θα σερνόταν ακόμα αν δεν είχε προσελκύσει ξένες επενδύσεις τις προηγούμενες δεκαετίες.

Επισκέπτης
Πώς να το πω ο ουκρανός δεν έχει ποτέ λεφτά στην τσέπη κι όταν πιασει το πρωτο του μελλημα ειναι να τα ξοδέψει! Σε μαλακείες! Πόσον μάλλον όταν αυτά τα λεφτά δεν έιναι δουλεμένα δικά του αλλά είναι κρεντίτ! Νομίζει ότι τα βρήκε στο δρόμο! Εσείς έχετε την εντύπωση ότι έχουμε να κανουμε με άτομα που μπορούνε να αντιληφθούν την πολύπλοκη μαθηματική εξίσωση 1+1=2 . Αμ δεεε...

Μ'αρέσει που ο Δημητράκης γράφει ότι οι ουκρανοί είναι πιο έξυπνοι και γρήγοροι από τους ρώσσους. Μιλάμε για τον ηλιθιο και τον πανηλίθιο...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πολύ ενδιαφέρουσες οι κοινωνιολογικές αναλύσεις, αλλά να θεωρούμε ότι η νοοτροπία και ο χαρακτήρας ενός λαού καθορίζει την οικονομία του είναι τραβηγμένο.

Είναι και αυτοί έρμαια της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης. Υπόκεινται στους ίδιους νόμους και κανόνες.
Τα περί χαρακτήρα των Ουκρανών είναι δευτερεύοντα. Χωρίς τις αρχικές Δυτικές επενδύσεις η Ουκρανία θα ήταν διαφορετική χώρα αυτή τη στιγμή. (Ζήτημα αν θα υπήρχε με την ίδια μορφή)

Επισκέπτης
Καμία αντίρρηση στο ότι ο υπερδανεισμός των Ουκρανών παρέσυρε τις τιμές προς τα πάνω. Το ίδιο έχει συμβεί και στην Ελλάδα.

Αυτό όμως έγινε λόγο των πολύ μεγάλων επενδύσεων που έγιναν αρχικά στο Κίεβο.
Αλλιώς οι τράπεζες δεν θα είχαν ούτε τη ρευστότητα, ούτε την μεγάλη δυνατότητα δανεισμού από ξένες τράπεζες και άρα αποπληρωμής.
Την εποχή που ξένες τράπεζες δάνειζαν στο Κίεβο, οι ίδεις αρνούνταν αιτήσεις δανεισμού από Μινσκ, Vilnious, αλλά ακόμα και Βελιγράδι.

Η οικονομία της Ουκρανίας θα σερνόταν ακόμα αν δεν είχε προσελκύσει ξένες επενδύσεις τις προηγούμενες δεκαετίες.

Όλα αυτά γίνανε για πολιτικούς λογους.  Για να περιχαρακωθει η Ρωσσία από αντίπαλες χώρες. Εκεί που τα σύνορα ήασαντε στην ελλάδα -τουρκία με τ αλλό μπλοκ τώρα ανεβήκανε στην ουκρανία.
Αλλά και για λογους κερδοσκοπίας, βγήκε το παραμύθι τότε ότι ανόιξανε οι αγο΄ρες της ρωσσίας. Κι εκεί πηρανε αβέρτα δάνεια. Κερδοσκοπίες...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μ'αρέσει που ο Δημητράκης γράφει ότι οι ουκρανοί είναι πιο έξυπνοι και γρήγοροι από τους ρώσσους. Μιλάμε για τον ηλιθιο και τον πανηλίθιο...

Ναι, ενώ οι πατριώτες σου οι Έλληνες είναι έξυπνοι ;

Εδώ και 30 χρόνια πασχίζουν να φτάσουν το μικρό δαχτυλάκι της Ευρώπης και ακόμα κοντά δεν έφτασαν. Παρόλα τα λεφτά που φάγαν.

Λίγη φειδώ όταν σχολιάζουμε ξένους λαούς, ιδίως εμείς οι Έλληνες που είμαστε τελείως αποτυχημένοι. Τουλάχιστον στην παρούσα ιστορική συγκυρία.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Μωρέ εγώ σου βρήκα κάποιους ακόμη πιό ηλίθιους από αυτούς.
Τους Έλληνες φορολογούμενους.

Γιατί εμείς, οι έλληνες φορολογούμενοι θα καλύψουμε τα ανοίγματα της Eurobank στην Ουκρανία. Η οποία Eurobank πήγε και αγόρασε την Universal Bank του Λβιβ το 2007 για 50 εκατομμύρια δολάρια. Η οποία Universal μοίραζε αφειδώς λεφτά και το 2007 είχε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 250% (αυτό τότε θεωρούνταν καλό).

Και έρχονται οι φωστήρες του Νανόπουλου και τι λένε;
Μέσα στο 2008 θα ανοίξουμε άλλα 50 καταστήματα, κυρίως στο Κίεβο για να τα κάνουμε 100 (δεν ξέρω τελικά πόσα ανοίξανε)- έτσι για να μπορούμε να δανείζουμε με μεγαλύτερη ευκολία.
Να και το επίσημο δελτίο τύπου: Δες, βρε δάσκαλε τι λένε:
Είµαι βέβαιος ότι η Τράπεζά µας θα γίνει η Τράπεζα πρώτης προτίµησης για όλους τους Ουκρανούς», κατέληξε ο κ. Μίλτος Παπανικολάου, ∆ιευθύνων Σύµβουλος της Universal Bank.

Και πως να πέσουν οι τιμές των ακινήτων στο Κίεβο όταν έρχετι η Eurobank και αγοράζει ακίνητο στο Κίεβο πέρυσι;
Eurobank Properties: Απόκτηση καταστήματος στην Ουκρανία έναντι $8,6 εκατ.
(γιά κάντε μία διαίρεση να δείτε πόσο πάει το τετραγωνικό)

Τώρα λοιπόν ρωτάω εγώ:
Ποιά Τράπεζα έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα από τα ανοίγματα στις πρώην ανατολικές χώρες;
Ποιά Τράπεζα έτρεξε πρώτη - πρώτη να δηλώσει συμμετοχή στο πακέτο των 28 δισ. που μοιράζει στις τράπεζες το Ελληνικό Κράτος;
Αυτά τα 28 δις ποιός θα τα πληρώσει;

Ποιός είναι τελικά ο ηλίθιος και ποιός ο πανηλίθιος;;;;;;

Υ.Γ. Νέαρχε, οι οικονομικές αναλύσεις που κάνεις δεν έχουν καμία βάση. Καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα στις επενδύσεις (όποιες είναι) και τον δανεισμό των τραπεζών. Να μην κάθομαι τώρα και κατεβάζω νούμερα, έχω να πάω και στην Λαϊκή και μόλις προλαβαίνω.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγαπητε Βολτέρε ενα μαγάλο ΕΥΓΕ!!!! για το νέο σου αβαταρ, σε μια εικονα αντικατροπρίζει την οικονομική μας κατάσταση, κοινός FISTING.
Όσο για τους φωστήρες των ελληνικών τραπεζών, μάλλον για να μαμησουν πήγαν τα παιδία στην Ουκρανία και είπαν να ανοίξουνε τράπεζες για να έχουν εύκολη πρόσβαση στο χρήμα, δλδ είναι για τον λούτσο καβάλα σαν την ξανθοκουτοελένη με τον καφέ.

Οι Έλληνες που πραγματικά επένδυσαν και πρόκοψαν στην μακρινη Ουκρανία έχουν πεθάνει από τις αρχές του 20ου αιώνα, κάτι Χαροκόπιδες-Βαρβάκιδες και σια αν και άμόρφωτοι ήταν μεγάλα μυαλά και όχι λαμογιομαλάκες.

Υ.Γ. στη Λαικη τράπεζα θα πας ή στην λαικη αγορα στο Κολονάκι;;; :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Οικονομικές αναλύσεις δεν κάνω.
Επιμένω όμως ότι παρόλη την ομορφιά και γραφικότητα των κοινωνιολογικών και λαογραφικών αναλύσεων των Ουκρανών, ο ξένος παράγοντας ήταν αυτός που καθόρισε την πορεία τους τα τελευταία 20 χρόνια.

Επισκέπτης
Μωρέ εγώ σου βρήκα κάποιους ακόμη πιό ηλίθιους από αυτούς.
Τους Έλληνες φορολογούμενους.

Γιατί εμείς, οι έλληνες φορολογούμενοι θα καλύψουμε τα ανοίγματα της Eurobank στην Ουκρανία. Η οποία Eurobank πήγε και αγόρασε την Universal Bank του Λβιβ το 2007 για 50 εκατομμύρια δολάρια. Η οποία Universal μοίραζε αφειδώς λεφτά και το 2007 είχε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 250% (αυτό τότε θεωρούνταν καλό).

Και έρχονται οι φωστήρες του Νανόπουλου και τι λένε;
Μέσα στο 2008 θα ανοίξουμε άλλα 50 καταστήματα, κυρίως στο Κίεβο για να τα κάνουμε 100 (δεν ξέρω τελικά πόσα ανοίξανε)- έτσι για να μπορούμε να δανείζουμε με μεγαλύτερη ευκολία.
Να και το επίσημο δελτίο τύπου: Δες, βρε δάσκαλε τι λένε:
Είµαι βέβαιος ότι η Τράπεζά µας θα γίνει η Τράπεζα πρώτης προτίµησης για όλους τους Ουκρανούς», κατέληξε ο κ. Μίλτος Παπανικολάου, ∆ιευθύνων Σύµβουλος της Universal Bank.

Και πως να πέσουν οι τιμές των ακινήτων στο Κίεβο όταν έρχετι η Eurobank και αγοράζει ακίνητο στο Κίεβο πέρυσι;
Eurobank Properties: Απόκτηση καταστήματος στην Ουκρανία έναντι $8,6 εκατ.
(γιά κάντε μία διαίρεση να δείτε πόσο πάει το τετραγωνικό)

Τώρα λοιπόν ρωτάω εγώ:
Ποιά Τράπεζα έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα από τα ανοίγματα στις πρώην ανατολικές χώρες;
Ποιά Τράπεζα έτρεξε πρώτη - πρώτη να δηλώσει συμμετοχή στο πακέτο των 28 δισ. που μοιράζει στις τράπεζες το Ελληνικό Κράτος;
Αυτά τα 28 δις ποιός θα τα πληρώσει;

Ποιός είναι τελικά ο ηλίθιος και ποιός ο πανηλίθιος;;;;;;

Υ.Γ. Νέαρχε, οι οικονομικές αναλύσεις που κάνεις δεν έχουν καμία βάση. Καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα στις επενδύσεις (όποιες είναι) και τον δανεισμό των τραπεζών. Να μην κάθομαι τώρα και κατεβάζω νούμερα, έχω να πάω και στην Λαϊκή και μόλις προλαβαίνω.

διάβασε σε παρακαλώ το βιβλίο "Λάτσιος Ο Γκάνγκστερ" και τα ξαναλέμε...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και στο Ελλαντισταν το ίδιο συμβένει αιώνες τώρα :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

Παγιωμένη αυτή η αντίληψη και βολική.

Σίγουρα ισχύει για το παρελθόν.

Πολύ λιγότερο όμως για τη σημερινή κατάσταση.
Τη σημερινή κατάσταση δεν μας την επέβαλαν ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Ευρωπαίοι, ούτε οι Αμερικάνοι.
Για τη σημερινοί κατάντια ευθυνόμαστε πρωτίστως εμείς και δευτερευόντως οι ξένοι.
Αυτό είναι το ωραίο. Ότι πλέον δεν έχουμε δικαιολογία.

Βεβαίως αυτό που λέω πονάει, και είμαι σίγουρος ότι σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε ότι είναι βλάκας και αποτυχημένος. Για αυτό και δεν περιμένω να συμφωνήσει κανένας μαζί μου. Η αλήθεια όμως είναι αυτή που είναι.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
του ΜIchael Jackson όντως είναι. Ζει ακόμα γιατί μακαριστός δεν ήταν και παπάς...
Ζειιιι ακομααααα;;;; Μπράβωωωω τουυυυ!!!!! Αυτός δεν είναι που βγήκε από την μπουζού λόγο καρδιολογικών προβήμάτων;;;
Και μια μικρή ενοιμέροση. Προψές που ήρθα από Φρανκφούρτη πέταγα στην ίδια πτήση με δύο γνωστούς μου που κάνουν  :bigdick:επεννδύσεις στην Ουκρανία. Θα πρέπει να έχουν μαζευτεί πολύ Ελληνάρες εκεί πάνω, ετσι;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

οι ξενοι απο την Ουκρανια δυσκολο να φυγουν εκτος αν η κριση στην Ευρωπη τους χτυπισει παρα πολυ και δεν εχουν καθολου λεφτα για ταξηδια!οι τιμες πεφτουν συνεχεια ειδεικα στα διαμερισματα πεφτουν 15-20% το μηνα!συντομα θα μπορεις να αγωρασεις στο Κιεβο δυαρι 40-47 τετραγωνικα (τα πενταοροφα της εποχης του Χρουσωφ.οτι χειροτερο αλλα τη δουλεια του την κανει)με 30.000 $.για τη Ρωσσια παντος τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα ΤΟ 2008 ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ 60% ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2007!μειονεται ο ανταγωνισμος!ολα τα μουνια δικα μου :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τους δε Ουκρανους οι Ρωσσιδες τους θεωρουν σεξουαλικους αντρες :2funny:σκεψου Ιωσηφ τι ανικανοι ειναι οι Ρωσσοι :2funny:!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom