Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε νομιζω οτι απο εδω μεσα δεν μπορουμε να βγαλουμε καρτα ουκρανιδα.αφου δεν την ξερουμε

Επισκέπτης
Εν πάση περιπτώσει επειδή έχω συγκεκριμένη ερώτηση, ίσως σε κάποιο άλλο μάθημα αν θέλεις την απαντάς.

Στις εφημερίδες που μπορεί να πέσουν στα χέρια σου τις επόμενες μέρες θέλω να δεις αν διαφημίζονται γραφεία για δουλειά στο εξωτερικό ή για γνωριμίες γάμου στο εξωτερικό.

Αυτή η πληροφορία και μέχρι εκεί είναι πολύτιμη, ακόμα και σ ενα μήνα να την μάθω.

Αν ρωτήσεις κάποιον εκεί που διαβάζει εφημερίδες θα ξέρει.

Προφανώς στην μέκλερ -αν θυμάμαι καλά το όνομα που μου είπε ο συμμαθητής μου vonmakoulis που είναι η εφημερίδα που βρίσκουν σπίτια προς πώληση ή προς ενοικίαση θα έχει οπωσδήποτε.

θέλω να έρθω διαβασμένος...

και εδώ το κλείνω προσωρινά και επιστρέφουμε στο πιο σημαντικό της βραδιάς που είναι η τάπα...

Ε ρε και νάξερε και αυτή ότι εχει φάκελο και ολο το ελαδιστάν παρακολουθεί την εξέλιξη της πολυτάραχης και μυθιστοριματικής σχεσης σας...

της το πα της ταπας ! ενταξει οχι που και γιατι αλλά της το πα...γαμησε με μια αχαριστη γαιδουρα ειναι κι αυτη. Παραδοξως ρε παιδια έχει ένστικτο όσον αφορά εμενα, χωρις πλακα νιωθει ποτε θα έρθω ποτε θα φύγω, αν άλλαξα γκομενα. Αλλά τι να το κανω αμα είναι γαιδάρα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οταν λεω καρτα εννοω δασκαλε να τις κατακρινουμε χωρις να τις εχουμε δει

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να στο πω και γω αλλιως...γουσταρεις να ψαχνεις επι χρονια να βρεις αυτην που δεν είναι? Νταβάι !
δεύτερον: γουστάρεις παιδί αλουνού, ναι η ου? γιατί 30 χωρίς παιδί 10 ετων δε θα βρεις
γουσταρεις μικρούλα? 20-25 ? Ποσο είναι το πορτοφολι σου? άντε εχω καλά νεα η γοητεια μας μεγαλωνει το ρουβλι πεφτει!
γουσταρεις κατι νορμαλ 25-30 χωρίς παιδί? ενταξει για σκεψου αυτες σε γουσταρουν? ένα το κρατουμενο.
Δευτερο εδώ μιλαμε για ζα απ το παχνί νομιζεις εχουν λογική να σκεφτούνε αυτός θα με ταιζοποτιζει κλπ? ΝΙΕΤ! η λογική του ειναι πως θα τα αρπαξουν και θα την κάνουν! Επομενως ιδου η ρόδος ! αν δεν ερεθις πανω και να ταλαιπωρηθεις δεκα φορες παραπανω απ τον καζα δε γινεται τιποτα...

Δάσκαλε πληροφοριακά -γιατί ίσως να σ ενδιαφέρει και σαν μπιζινα- στο Ελλαδιστάν και στα γύρω μαντριά, υπάρχουν πολλοί που για διάφορους λόγους μια 30άρα με παιδί είναι ότι πιο ευτυχές μπορεί να τους τύχει, για να προχωρήσουν στην ζωή τους.

Και αυτό όχι υποχρεωτικά γιατί δεν μετράνε, αλλά δεν είναι όλοι τυχεροί σαν τον Καζα να τον πηγαίνουν από την δουλειά να γαμήσει στο εξωτερικό...

καί έτσι είναι βυθισμένοι στην  :bigdick: και αντί να πάρουν για τιμωρία, σε συσκευασία δώρου του ενός τόνου, την χοντρή συνάδελφο από την δουλειά -με κορδέλα το φάτε μάτια ψάρια των στριπτιτζάδικων-κιλικίων- θα προτιμούσαν και το άλογο του ιπποδρόμου που είναι για απόσυρση... όπως τα ζωηρά - ακούραστα κορίτσια γύρω στα 30 που προανέφερες-

Θα κάνεις χρυσές δουλειές δάσκαλε, αν καταλάβεις προσεκτικά τι γράφω...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσυ ρε κιαπκ τι κανεις τωρα?βαζεις μυαλο στο δασκαλο?ο δασκαλος ειναι εκει 30 χρονια,τι θελεις να του πεις τωρα?

Επισκέπτης
Δάσκαλε πληροφοριακά -γιατί ίσως να σ ενδιαφέρει και σαν μπιζινα- στο Ελλαδιστάν και στα γύρω μαντριά, υπάρχουν πολλοί που για διάφορους λόγους μια 30άρα με παιδί είναι πιο ευτυχισμένο μπορεί να τους τύχει για να προχωρήσουν στην ζωή τους.

Και αυτό όχι υποχρεωτικά γιατί δεν μετράνε, αλλά δεν είναι όλοι τυχεροί σαν τον Καζα να τον πηγαίνουν από την δουλειά να γαμίσει στο εξωτερικό...

καί έτσι είναι βυθισμένοι στην  :bigdick: και αντί να πάρουν για τιμωρία την χοντρή συνάδελφο από την δουλειά θα προτιμούσαν και το άλογο του υποδρόμου που είναι γιά απόσυρση... όπως τα ζωηρά - ακούραστα κορίτσια που προανέφερες-

Θα κάνεις χρυσές δουλειές δάσκαλε, αν καταλάβεις προσεκτικά τι γράφω...

εντάξει άπαντες οι ανα το πανελληνιον απελπισμενοι στον..Μπλάσκο !

Επισκέπτης
εσυ ρε κιαπκ τι κανεις τωρα?βαζεις μυαλο στο δασκαλο?ο δασκαλος ειναι εκει 30 χρονια,τι θελεις να του πεις τωρα?

ρε παιδια δεν είμαι κι ο Πάπας αλλά μακάρι τα προβλήματα που έχετε να τα είχα κι εγώ...
πως να το γραψω, εσεις οι πιο πολλοι έχετε της πουτσας σας τον χαβά...

Επισκέπτης
σόρυ καπου πηγα σημερα, κατι ειδα, κατι μου θυμησανε, γαμησε τα...

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Όχι συν... arcans δεν με κατάλαβες, δεν προσπαθώ να βάλω μυαλό στον δάσκαλο, εννοώ ότι εδώ υπάρχουν γραφεία γνωριμιών -νόμιμα και πολύ σοβαρά- που γνωρίζουν Ουκρανίδες και άλλες ...ιδες στους γαμπρούς του Ελαδιστάν.

Αυτά τα γραφεία συνήθως βρίσκουν κορίτσια από το μαντρί του Ελλαδιστάν.

Κάποιοι προσπαθούν και μέχρι κάποιο βαθμό τα καταφέρνουν και φέρνουν κορίτσια μέσω internet.

Ένα γραφείο έχει ανταποκριτή στην Μαριούπολη και κάνει πολύ καλή και σοβαρή δουλειά.

Επειδή η Μαριούπολη είναι μικρότερη από το Κίεβο ρωτώ αν γνωρίζεις δάσκαλε κάτι σχετικό εκεί και αν δεν υπάρχει -ερευνώ μήπως υπάρχει ενδιαφέρον να φτιαχτεί-

Δηλαδή ανταποκριτής των γραφείων του ελαδιστάν ο δάσκαλος και το σίγουρο είναι ότι δεν θα δοκιμάζει το εμπόρευμα -αφού ως γνωστόν με γριές 30άρες δεν πάει-

15 μέλη και 19 επισκέπτες...

Εννοώ πάντα για μαζική πληροφόρηση μια και οι συνομήλικοι σου στο ελαδιστάν περνάνε πολύ φωτεινές μέρες και πολύ σκοτεινές νύχτες...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε καιπκ σε ολα αυτα τα γραφεια το μονο που παιζει σιγουρο ειναι η βιζιτα.τι νομιζεις?αγαπανε τους ελληνες και ερχοντε εδω?

Επισκέπτης
Όχι δάσκαλε δεν με κατάλαβες, δεν προσπαθώ να σου βάλω μυαλό, εννοώ ότι εδώ υπάρχουν γραφεία γνωριμιών -νόμιμα και πολύ σοβαρά- που γνωρίζουν Ουκρανίδες και άλλες ...ιδες στους ΄γαμπρούς του Ελαδιστάν.

Αυτά τα γραφεία συνήθως βρίσκουν κορίτσια από το Ελλαδιστάν.

Κάποιοι προσπαθούν και μέχρι κάποιο βαθμό τα καταφέρνουν και φέρνουν κορίτσια μέσω internet.

Ένα γραφείο έχει ανταποκριτή στην Μαριούπολη και κάνει πολύ καλή και σοβαρή δουλειά.

Επειδή η Μαριούπολη είναι μικρότερη από το Κίεβο ρωτώ αν γνωρίζεις κάτι σχετικό εκεί και αν δεν υπάρχει -ερευνώ μήπως υπάρχει ενδιαφέρον να φτιαχτεί-

κοιτα αμα εισαι ευθυμος ελα να το σιαξουμε.
ρε παιδια συγχωρηστε με σας γραφω τοση ωρα και σκουπιζω τα δακρυα μου απ το πληκτρολογιο...
Αφηστε με σας παρακαλω να κλαψω σαν άνθρωπος...
Καλό ξήμερωμα
με αγαπη
Ιωσηφ

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε καιπκ σε ολα αυτα τα γραφεια το μονο που παιζει σιγουρο ειναι η βιζιτα.τι νομιζεις?αγαπανε τους ελληνες και ερχοντε εδω?

Δεν μιλάμε καθόλου για βίζιτες, οι πελάτες αυτών των γραφείων είναι συνήθως σοβαροί επιχειρηματίες... κάποιοι εξ αυτών ίσως και να είναι αυτήν την στιγμή στην αίθουσα…

Ενδιαφέρονται για μια κοπέλα κοντά στα 30 που ότι και να έκανε μέχρι εκείνη την στιγμή έχει αποφασίσει να κάνει οικογενειακή ζωή στο ελαδιστάν...

Το δε παιδί αφού θα μεγαλώσει μαζί τους και σε υγιές περιβάλλον θα είναι παιδί και των δυο…

Και μια κοπέλα κοντά στα τριάντα μπορεί να κάνει ακόμα όσους τσολιάδες θέλει, από τον συνομήλικο του δασκάλου, θα εξαρτάται η περαιτέρω διεύρυνση της οικογένειας.

Για τέτοια πράγματα μιλάμε και αν σε κάποιο άλλο μάθημα έχεις δάσκαλε κάποιες πληροφορίες προς αυτήν την κατεύθυνση, να είσαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πολλοί από τους μαθητές σου να διαβάσουν προσεκτικά τα εύθυμα και καλογραμμένα σου κείμενα…

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Καλή νύχτα δάσκαλε

σποκόνι νότσι...

16 μέλη στην αίθουσα και 17 επισκέπτες στο θεωρείο, καλό ήταν και το σημερινό μάθημα...

Επισκέπτης
κοιτα αμα εισαι ευθυμος ελα να το σιαξουμε.
ρε παιδια συγχωρηστε με σας γραφω τοση ωρα και σκουπιζω τα δακρυα μου απ το πληκτρολογιο...
Αφηστε με σας παρακαλω να κλαψω σαν άνθρωπος...
Καλό ξήμερωμα
με αγαπη
Ιωσηφ

Υ/Γ : εάν κανεις απο σας ανακαλυψει πως ανασταινονται οι άνθρωποι ή διαβασει τετοια ανακαλυψη στο ιντερνετ παρακαλώ να μου στείλει παραυτα το λινκ με πμ. Με ενδιαφερει άμεσα.

Ευχαριστω...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε οι ανθρωποι αναστενωντε οταν βρουν αυτο που θελουνε και τους λειπει.

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υ/Γ :

Δάσκαλε στο πρόσωπο του ενός παιδιού που έχασε η γιαγιά μου ανάστησε 9 θαυμάσια και δακτυλοδεικτούμενα παιδιά...

Στα δυο δίδυμα αγόρια που έχασα εγώ, θα φέρω στον κόσμο τέσσερις "τσολιάδες", (όπως χαρακτήρισες τους Ουκρανικούς γόνους σε προηγούμενο σου ποστ...)

Μπροστά κοιτάμε δάσκαλε και όχι πίσω...

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
cavern και εγώ συμφωνώ ότι υπάρχει και η δυνατότητα της διαγραφής... κοντά στην επιλογή της τροποποίησης... του ποστ που έβαλες στην προηγούμενη σελίδα...

Τέλος πάντων κάμνε ότι σε φωτίσει ο μεγαλοδύναμος...

καλή νύχτα και από μένα σε όλη την αίθουσα..

εις αύριο τα νεότερα..

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανεις ποσο εινε η ισοτιμια αμεσα στο ευρω και το γηρβνα? και που εινε καλιτερα κανεις να τα ανταλαξη?
παο ουκρανια τον απριλιο και μαζεβω πλιροφοριες? οπιοσ γνοριζει ας βοηθηση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom