Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο για την τάπα και δεν θέλεις να την θυμάσαι -μέχρι που θα την ξαναπάρεις ΕΣΥ τηλέφωνο, όταν θα σταματίσει να σου τηλεφωνεί αυτή- θέλω να μας γράψεις και για τα γραφεία γνωριμιών που υπάρχουν εκεί...

Υπάρχουν και κάποιοι από τους μαθητές σου -αυτά έχουν τα ανοιχτά πανεπιστήμια- που είναι κάπως μεγαλούτσικοι στην ηλικία, μετράνε ακόμα κάπως και τους ενδιαφέρει το επόμενο στάδιο μετά το εφήμερο... που είναι το σοβαρό. Όχι βέβαια τόσο σοβαρό όπως ο Δημητράκης με τις δυο νόμιμες και όλη την Αγία Πετρούπολη με τα γύρω χωρία σαν παράνομες...

Επισκέπτης
η τάπα είναι μια  μαλάκω...πήρε παλι πριν μισό λεπτό. εντάξει κάποτε καναμε καλή παρέα, καλά γαμήσια αλλά δεν έχει μπέσα και μεταξύ μας καμιά δεν έχει μπέσα, μόνον μια είχε...τώρα εχω και τον πόνο μου καλαπου δεν έιναι εδώ γιατι θα την πλάκωνα στα χαστουκια κι ας πηγαινε και στον ΟΗΕ...Γαμήστε με ...

Επισκέπτης
Δάσκαλε αν δεν εχεις κάτι συγκεριμένο για την τάπα και δεν θέλεις να την θυμάσαι -μέχρι που θα την ξαναπάρεις τηλέφωνο- θέλω να μας γράψεις και για τα γραφεία γνωριμιών που υπάρχουν εκεί...

Υπάρχουν και κάποιοι από τους μαθητές σου -αυτά έχουν τα ανοιχτά πανεπιστήμια- που είναι κάπως μαγαλούτσικοι στην ηλικία, μετράνε ακόμα κάπως και τους ενδιαφέρει το επόμενο στάδιο μετά το εφήμερο... που είναι το σοβαρό. Οχι βέβαια τόσο σοβαρό όπως ο Δημητράκης με τις δυο νόμημες και ολη την Αγία Πετρούπολη με τα γύρω χωρία σαν παράνομες.

είναι απάτη αλλά περίμενε κάνα δεκαλεπτο θα συνομιλήσω λιγάκι με την ταπα μπας και μου φυγει λιγακι η πικρα απ την καρδιά και επιστρέφω.

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
είναι απάτη αλλά περίμενε κάνα δεκαλεπτο θα συνομιλήσω λιγάκι με την ταπα μπας και μου φυγει λιγακι η πικρα απ την καρδιά και επιστρέφω.

Δάσκαλε όχι μόνο δεκάλεπτο... από τις γιορτές που ανακάλυψα το tread σου δεν εχω χάσει μάθημα...

Ούτε στο κανονικό σχολείο δεν είχα τέτοια προσήλωση...

Ε ρε τι είναι αυτά τ ανοικτά πανεπιστήμια...

Επισκέπτης

δε παει να γαμηεθ η αρχίδω, το παιζε βαρύ πεπόνι τωρα διοτι της είπα εμμεσως πλην σαφως να γαμηθεί...(όχι ότι δε γαμιεται...)

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εν το μεταξύ κοίταξα στην κορυφή της σελίδας και βλέπω 15 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Η τάξη μεγαλώνει δάσκαλε και μαζί η ευθύνη αυτών που μας γράφεις... μια και πάντα οι μαθητές επηρεάζονται από τον δάσκαλο... και άλλοτε γίνονται καλύτεροι, άλλοτε χειρότεροι... εξαρτάται και από σένα δάσκαλε σε κάποιο βαθμό.

Εμείς είμαστε αμάθητα παιδιά...

Επισκέπτης
λοιπόν γραφεια γνωριμιων το ζητουμενο

φρονώ ότι το χω ξαναγραψει: όλες οι γκόμενες εκεί από 18-25, 27 είναι πουτάνες. ΟΛΕΣ. αλλοίμονο σε όποιον κακομοιρη νομίζει ότι θα κάνει...σοβαρή σχέση. Αυτές έχουν άλλους δεκα η καθε μια απο τι γνωριμιες για να τα μασανε χώρια τις βιζιτες στην ντισκο. Τωρα από 30 και πάνω έχει φυσιολογικές όλες χωρισμένες ή εν διαστάση με παιδιά.
Αποφασίστε και πάρτε...  

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε εννοείς τα γραφεία ή τα σίτε???

Εγώ εννοώ κανονικά γραφεία, όπου βάζουν αγγελίες στις εφημερίδες και βρίσκουν γαμπρό για κοπέλες που θέλουν να φύγουν αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό...

Πολλές από αυτές ίσως δεν είναι θαμώνες στις ντίσκο... μια και δεν χωράνε Σάββατο βράδυ χιλιάδες κορίτσια στις ντίσκο...

Αρά πιστεύω ότι υπάρχουν κοπέλες 25-30 (δεν πειράζει να έχουν και παιδί) που ψάχνουν μέσα από κάποιο σοβαρό ή σοβαροφανές γραφείο την τύχη τους και περιφρονούνε το καμάκι στις ντίσκο...

Υπάρχει κάτι τέτοιο δάσκαλε;

Επισκέπτης
Μέχρι τριάντα ΄ξεχασέ το (άντε 28 ευχαριστηθηκες ?)
γιατί νομιζεις οτι πουτανες με παιδι εδω δεν υπαρχουνε???

Επισκέπτης
παιδΊ ? στα αρχίδια τους οι αλοκοολικοι για τα παιδια...
σιγα τα λαχανα γι αυτους....

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε το 28 είναι μια χαρά... πουτάνες με παιδί υπάρχουν και μάλιστα πολλές.

Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν είναι ολες.

Και εκεί θέλουμε την βοήθεια σου.

Ίσως τα γραφεία αυτά πίσω από την δικαιολογία του πλούσιου γαμπρού να τους σερβίρουν στο τέλος την άμεση και εύκολη λύση να έχουν δικά τους λεφτά από τα κέντρα αναψυχής ολόκληρου του κόσμου. Κολάδικα, στριπτιτζάδικα και άλλα ...άδικα μαγαζιά.

Αλλά το θέμα είναι μια αξιολόγηση αυτών των γραφείων.

Γιατί στο Ελαδιστάν -και αλλού προφανώς- δουλεύουν κάποιοι πραγματικοί ιεραπόστολοι, συνεργαζόμενοι με τέτοια γραφεία και δουλειά γίνεται.

Απλά θέλω να έρθω να το ψάξω στην πηγή του το πράγμα.

Επισκέπτης
ρε φιλε κιαπκ έχεις κάτι αντιληψεις...
νομιζεις οτι οι ουκρανοι είναι σαν  εμένα και σενανε? λανθανεις...

Επισκέπτης
Δάσκαλε το 28 είναι μια χαρά... πουτάνες με παιδί υπάρχουν και μάλιστα πολλές.

Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν είναι ολες.

Και εκεί θέλουμε την βοήθεια σου.

Ίσως τα γραφεία αυτά πίσω από την δικαιολογία του πλούσιου γαμπρού να τους σερβίρουν στο τέλος την άμεση και εύκολη λύση να έχουν δικά τους λεφτά από τα κέντρα αναψυχής ολόκληρου του κόσμου. Κολάδικα, στριπτιτζάδικα και άλλα ...άδικα μαγαζιά.

ρε παιδακι μου ενταξει μπορω να σε παρω απο το χερι να παμε δεξια αριστερά να βρεις καμια...αλλά δεν θα ναι απο γραφείο, θα ναι κανονικκη γνωριμια. Πως να το ξαναγραψω¨: τα γραφεια για κατω τωντριαντα ειναι απάτη. τελεία και παυλα. Τωρα θες ναρ θεις να πλερωνεις σε γραφείο να τραβηχτείς με 100 απατεωνισσες να ανακαλύψεις την μια που δεν είναι? Δικά σου τα λεφτά ότι θες κανεις...

Επισκέπτης
ρε παιδακι μου ενταξει μπορω να σε παρω απο το χερι να παμε δεξια αριστερά να βρεις καμια...αλλά δεν θα ναι απο γραφείο, θα ναι κανονικκη γνωριμια. Πως να το ξαναγραψω¨: τα γραφεια για κατω τωντριαντα ειναι απάτη. τελεία και παυλα. Τωρα θες ναρ θεις να πλερωνεις σε γραφείο να τραβηχτείς με 100 απατεωνισσες να ανακαλύψεις την μια που δεν είναι? Δικά σου τα λεφτά ότι θες κανεις...

εν τω μεταξύ νομιζετε οτι εδω είναι ελλάδα κι όλοι ειναι στο σουλατσο περα δωθε. Αμ δε ! εδώ οι νορμαλ γκομενες είναι δουλειά-πανεπιστημιο-σπιτι. Θ α βγουνε μια φορα το χρονο σε κατι γενεθλια κανα τετοιο...Αυτές που βλέπετε ντυμενες φιαγμενες τζιτζια στην ντισκο, μπαρ, ρεστοραν καθε μερα, αντε παμε αν το εμπεδωσατε, τι είναι???

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε να στο πω αλλιώς...

Όλες είναι έτσι;

Γενικά συμφωνώ για την μαζική συμπεριφορά του πληθυσμού, κάτι που δεν καταλάβαινε ο συμμαθητής μου τρίκαρδος, παλαιότερα.

Αλλά έχοντας μια εμπειρία τριών χρόνων στην Βουλγαρία.

Με σχετικά καλή γνώση στα αστικά κέντρα και στα χωριά, όχι σαν επισκέπτης αλλά ενσωματωμένος με τον κόσμο, είδα ότι υπάρχουν οι θεσμοί της οικογένειας πολύ ισχυροί ακόμα σ αυτές τις χώρες.

Και δεν ξεκινάνε με την πουτανιά... αυτό έρχεται σαν αποτέλεσμα -σε πολλές περιπτώσεις- να αντισταθμίσει την συμπεριφορά των ξένων που τις βλέπουν και τις μεταχειρίζονται έτσι.

Έχω εδώ δυο Βουλγάρες και μια Ουκρανίδα με ηλικίες 36-40 ετών και λόγο του ότι είναι λίγο μεγάλες για παιδιά λέω μήπως βρω κάποια πιο κοντά στα 30.

Επισκέπτης
Δάσκαλε να στο πω αλλιώς...

Όλες είναι έτσι;

Γενικά συμφωνώ για την μαζική συμπεριφορά του πληθυσμού, κάτι που δεν καταλάβαινε ο συμμαθητής μου τρίκαρδος, παλαιότερα.

Αλλά έχοντας μια εμπειρία τριών χρόνων στην Βουλγαρία.

Με σχετικά καλή γνώση στα αστικά κέντρα και στα χωριά, όχι σαν επισκέπτης αλλά ενσωματωμένος με τον κόσμο, είδα ότι υπάρχουν οι θεσμοί της οικογένειας πολύ ισχυροί ακόμα σ αυτές τις χώρες.

Και δεν ξεκινάνε με την πουτανιά... αυτό έρχεται σαν αποτέλεσμα -σε πολλές περιπτώσεις- να αντισταθμίσει την συμπεριφορά των ξένων που τις βλέπουν και τις μεταχειρίζονται έτσι.

Έχω εδώ δυο Βουλγάρες και μια Ουκρανίδα με ηλικίες 36-40 ετών και λόγο του ότι είναι λίγο μεγάλες για παιδιά λέω μήπως βρω κάποια πιο κοντά στα 30.

να στο πω και γω αλλιως...γουσταρεις να ψαχνεις επι χρονια να βρεις αυτην που δεν είναι? Νταβάι !
δεύτερον: γουστάρεις παιδί αλουνού, ναι η ου? γιατί 30 χωρίς παιδί 10 ετων δε θα βρεις
γουσταρεις μικρούλα? 20-25 ? Ποσο είναι το πορτοφολι σου? άντε εχω καλά νεα η γοητεια μας μεγαλωνει το ρουβλι πεφτει!
γουσταρεις κατι νορμαλ 25-30 χωρίς παιδί? ενταξει για σκεψου αυτες σε γουσταρουν? ένα το κρατουμενο.
Δευτερο εδώ μιλαμε για ζα απ το παχνί νομιζεις εχουν λογική να σκεφτούνε αυτός θα με ταιζοποτιζει κλπ? ΝΙΕΤ! η λογική του ειναι πως θα τα αρπαξουν και θα την κάνουν! Επομενως ιδου η ρόδος ! αν δεν ερεθις πανω και να ταλαιπωρηθεις δεκα φορες παραπανω απ τον καζα δε γινεται τιποτα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
συμμαθητες και δασκαλε μετα απο μια παυση μπηκαμε βλεπω σε θεματα σοβαρα κατευθειαν.καλησπερα σε ολους.

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εν πάση περιπτώσει επειδή έχω συγκεκριμένη ερώτηση, ίσως σε κάποιο άλλο μάθημα αν θέλεις την απαντάς.

Στις εφημερίδες που μπορεί να πέσουν στα χέρια σου τις επόμενες μέρες θέλω να δεις αν διαφημίζονται γραφεία για δουλειά στο εξωτερικό ή για γνωριμίες γάμου στο εξωτερικό.

Αυτή η πληροφορία και μέχρι εκεί είναι πολύτιμη, ακόμα και σ ενα μήνα να την μάθω.

Αν ρωτήσεις κάποιον εκεί που διαβάζει εφημερίδες θα ξέρει.

Προφανώς στην μέκλερ -αν θυμάμαι καλά το όνομα που μου είπε ο συμμαθητής μου vonmakoulis που είναι η εφημερίδα που βρίσκουν σπίτια προς πώληση ή προς ενοικίαση θα έχει οπωσδήποτε.

θέλω να έρθω διαβασμένος...

και εδώ το κλείνω προσωρινά και επιστρέφουμε στο πιο σημαντικό της βραδιάς που είναι η τάπα...

Ε ρε και νά ξερε και αυτή ότι εχει φάκελο και ολο το ελαδιστάν παρακολουθεί την εξέλιξη της πολυτάραχης και μυθιστορηματικής σχέσης σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom