χιλιες φορές καλύτερα να σας γράψω καμια μαλακεία για την κορη του ιεραποστόλου...την τάπα...
Ναι δάσκαλε γι αυτό είμαστε και εμείς εδώ...
χιλιες φορές καλύτερα να σας γράψω καμια μαλακεία για την κορη του ιεραποστόλου...την τάπα...
ή τον καιρό ο οποιος γαμηθηκε σημερα είναι +2 κι ο δρομος εχει γεμισει λασπες...
Δάσκαλε αν δεν εχεις κάτι συγκεριμένο για την τάπα και δεν θέλεις να την θυμάσαι -μέχρι που θα την ξαναπάρεις τηλέφωνο- θέλω να μας γράψεις και για τα γραφεία γνωριμιών που υπάρχουν εκεί...
Υπάρχουν και κάποιοι από τους μαθητές σου -αυτά έχουν τα ανοιχτά πανεπιστήμια- που είναι κάπως μαγαλούτσικοι στην ηλικία, μετράνε ακόμα κάπως και τους ενδιαφέρει το επόμενο στάδιο μετά το εφήμερο... που είναι το σοβαρό. Οχι βέβαια τόσο σοβαρό όπως ο Δημητράκης με τις δυο νόμημες και ολη την Αγία Πετρούπολη με τα γύρω χωρία σαν παράνομες.
είναι απάτη αλλά περίμενε κάνα δεκαλεπτο θα συνομιλήσω λιγάκι με την ταπα μπας και μου φυγει λιγακι η πικρα απ την καρδιά και επιστρέφω.
είναι απάτη αλλά περίμενε κάνα δεκαλεπτο θα συνομιλήσω λιγάκι με την ταπα μπας και μου φυγει λιγακι η πικρα απ την καρδιά και επιστρέφω.
Δάσκαλε το 28 είναι μια χαρά... πουτάνες με παιδί υπάρχουν και μάλιστα πολλές.
Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν είναι ολες.
Και εκεί θέλουμε την βοήθεια σου.
Ίσως τα γραφεία αυτά πίσω από την δικαιολογία του πλούσιου γαμπρού να τους σερβίρουν στο τέλος την άμεση και εύκολη λύση να έχουν δικά τους λεφτά από τα κέντρα αναψυχής ολόκληρου του κόσμου. Κολάδικα, στριπτιτζάδικα και άλλα ...άδικα μαγαζιά.
ρε παιδακι μου ενταξει μπορω να σε παρω απο το χερι να παμε δεξια αριστερά να βρεις καμια...αλλά δεν θα ναι απο γραφείο, θα ναι κανονικκη γνωριμια. Πως να το ξαναγραψω¨: τα γραφεια για κατω τωντριαντα ειναι απάτη. τελεία και παυλα. Τωρα θες ναρ θεις να πλερωνεις σε γραφείο να τραβηχτείς με 100 απατεωνισσες να ανακαλύψεις την μια που δεν είναι? Δικά σου τα λεφτά ότι θες κανεις...
Δάσκαλε να στο πω αλλιώς...
Όλες είναι έτσι;
Γενικά συμφωνώ για την μαζική συμπεριφορά του πληθυσμού, κάτι που δεν καταλάβαινε ο συμμαθητής μου τρίκαρδος, παλαιότερα.
Αλλά έχοντας μια εμπειρία τριών χρόνων στην Βουλγαρία.
Με σχετικά καλή γνώση στα αστικά κέντρα και στα χωριά, όχι σαν επισκέπτης αλλά ενσωματωμένος με τον κόσμο, είδα ότι υπάρχουν οι θεσμοί της οικογένειας πολύ ισχυροί ακόμα σ αυτές τις χώρες.
Και δεν ξεκινάνε με την πουτανιά... αυτό έρχεται σαν αποτέλεσμα -σε πολλές περιπτώσεις- να αντισταθμίσει την συμπεριφορά των ξένων που τις βλέπουν και τις μεταχειρίζονται έτσι.
Έχω εδώ δυο Βουλγάρες και μια Ουκρανίδα με ηλικίες 36-40 ετών και λόγο του ότι είναι λίγο μεγάλες για παιδιά λέω μήπως βρω κάποια πιο κοντά στα 30.