Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε διαβάζω από την αρχή του tread τους επαναλαμβανόμενους προβληματισμούς σου για το κλειστό των συνόρων του επίγειου παραδείσου (ή κατά άλλους της στάνης με τα πρόβατα)  που την λένε Ελαδιστάν προς τις νεαρές και άτακτες κορασίδες χωρών όπως της Ουκραινα και άλλων πρώην σοβιετικών παραδείσων…

Επανειλημμένα τεκμηριώνεις μια άποψη που έχει πολιτικά κίνητρα –από τους (τσο) πάνιδες που μας κυβερνούν- η τόσο σοβαρή και επιμελημένη προάσπιση των συνόρων μας από τις απανταχού πρεσβείες μας…

Μάλιστα θυμάμαι προ ολίγου καιρού τις κραυγές του αγαπητού συμμαθητού μου που πάνω στην έκδηλη αγανάκτηση του στα όσα γλαφυρά μας μεταφέρεις –περι αποκλεισμού της στάνης από τους φύλακες μας που έχουν μετατραπεί σε δεσμοφύλακες- θα έβαζε πολιτικό μέσο για ν ανοίξουν τις πύλες του παραδείσου και μπουν στο μαντρί μας τα αγγελούδια… (αγαπητέ συμμαθητή κάθε προσπάθεια προς την ορθή κατεύθυνση καλοδεχούμενη και κάθε θετικό αποτέλεσμα θα αποτρέψει την θεωρία (υποψίες) του δασκάλου και την δική μου ως σκόπιμης και μεθοδευμένης της υπάρχουσας κατάστασης)

Θέλω να σου επισημάνω δάσκαλε ότι τα σύνορα δεν είναι τελείως κλειστά και ότι εδώ κάποια μαγαζιά που τα λένε strip show ή κατά τον νόμο κιλικία – αναψυκτήρια (μια και ο νομοθέτης αρνείται πεισματικά να συμπεριλάβει τα μαγαζιά αυτά στα θεσμοθετημένα επαγγέλματα) έχουν συνεχή τροφοδοσία, από αυτές τις δροσερές υπάρξεις που έρχονται όλο κέφι για να διασκεδάσουν τους θερμόαιμους μεσογειακούς επιβήτορες και να τους ξαλαφρώσουν από το βαρύ πουγκί τους…

Τα λεφτά από την πορνεία αυτού του είδους (η μάλλον την κοροϊδία –σύμφωνα με τον φίλο μου τον Δημητράκη-) είναι πάρα πολλά

Και τα λεφτά αυτά είναι αρκετά και σύνορα να κλείνουν, μέχρι και πολέμους να κάνουν και τα δικά μας στόματα θα κλείνανε -αν μας γνωρίζανε φυσικά- όπως κλείσανε το bourdela.com.

Και γιατί το λέω κοροϊδία και όχι πορνεία, -δανείσθηκα το δόκιμο όρο από τον φίλου μου Δημητράκη όπου πρόσφατα περνάγαμε έξω από ένα στριπτισζάδικο της γειτονιάς μου και το χαρακτήρισε έτσι…- μερικές μέρες μετά έμαθα για μια ιστορία από κάποιον που είναι μέσα στα πράγματα, όπου ξένοι ζήτησαν από ταξιτζή έξω από το ξενοδοχείο τους, να τους πάει να γαμήσουν και αυτός του έφερε στο στριπτιτζαδικο της γειτονιάς μου όπου τους γαμήσανε… (λογαριασμός 4,500 ευρώ και δεν γαμήσανε)… Εδώ λοιπόν πληρώνουν τα φουκαριάρικα που βλέπω να συρρέουν στο εν λόγο στριπτιτζάδικο για να ακουμπήσουν τον μισθό τους ή τον μισθό των γωνιών τους και από ότι άκουσα και από άλλους τα ακουμπάνε χοντρά… και ερωτώ δάσκαλε αν είχαν ανοίξει τα σύνορα στις απανταχού Ουκρανίδες θα δούλευαν αυτά τα κιλικία???

Και μια και αναφέρεσαι στην ιστορία των πάνηδων θα σου πω ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα με την μεσογειακή αγαμία έχει μια ιστορία που εγώ την βρήκα με στοιχεία για το Ελλαδιστάν να ξεκινά το 1840… και μάλιστα ήρθε από το Αγγλιστάν… αλλά μια και δεν αφορούν το σίτε οι λεπτομέρειες θα ανοίξω ένα άλλο tread αλλού και θα βάλω το link εδώ για να ενημερωθεί όποιος από τους συμμαθητές μου επιθυμεί…

Δάσκαλε σύμφωνα με το άρθρο 19 του νόμου του 2005 οι κορασίδες μπορούν να παίρνουν άδεια 6 μηνών για ν αλωνίζουν εντός της ΕΕ αρκεί να εργάζονται για κάποια επιχείρηση Αλωνάρηδων

Εγκύκλιος Εφαρμογής Νόµος 3386/2005
Άρθρο 19: Χορήγηση και ανανέωση άδειας διαμονής σε υπηκόους τρίτης χώρας που μετακινούνται από επιχείρηση με έδρα σε τρίτη χώρα με σκοπό την παροχή υπηρεσίας

Και το πρόβλημα δεν μόνο του Ελαδιστάν είναι και της Ιταλιστάν και όλων των ενωμένων προς την αγαμία χωρών… ΕΕ

Θα σου στείλω μια γεύση με ΠΜ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι γινετε ρε παιδια χαθηκατε ολοι?δασκαλε ζεις?

ns19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Τον "χαρακτήρα" των ρωσσίδων-ουκρανίδων των "μοιράζονται" και οι κοπέλες χωρών οπως Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, Ρουμανία κτλ? Πανω-κατω παρόμοια "γονίδια" δεν έχουν?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
τι έγινε σιώπησε το θρεντ..είναι πράγματα αυτά ....που είναι ο Μπάγεβιτς Μπλάσκος να
καθοδηγήσει τους παίκτες...

Εν τω μεταξύ στο γυμναστήριο που πηγαίνω χαμός στις ρωσίδες...παντρεμένες, στριπτητζούδες και το κακό συναπάντημα...όλα σε ένα....

Και είναι όλες ξυρισμένες γαμωτω .......που θα πάει αυτή η κατάσταση λολ

Επισκέπτης
τι γινετε ρε παιδια χαθηκατε ολοι?δασκαλε ζεις?

Ναι ζω ετοιμάζομαι για την μονομαχία στο άσπρο χιόνι, ευχηθε'ιτε μου καλή τυχη αν και είστε γκαντεμηδες εντάξει το πολύ πολύ να συναντήσω τον πλάστη μου ελπίζω με τρόπο ανώδυνο, στ αρχίδια μου!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αφού το χες να μονομαχήσεις...γιατί γύρισες? Κάγκνευ .....ε Κάγκνευ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ναι τέτοιο ντολγκ πρεπει να είχε και ο αρχιμάρσαλ Πόλους που παρέδωσε το στάλινγκαντ και έγινε και υπαλληλος στη Ρωσία και έζησε μια χαρά για ακόμη 30 χρόνια ....ενώ τα εκατομύρια τα άλλα γίνανε σκόνη

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε πριν από πολλά χρόνια έκανα μια συνέντευξη στην Κρήτη με ένα άνθρωπο 108 ετών.

Ο άνθρωπος αυτός είχε ξεκινήσει την σταδιοδρομία του ξυπόλητος, όταν ακόμα είχε Τούρκους το νησί.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν πολύ αγαπητός, είχε καλή και μεγάλη οικογένεια και είχε φτιάξει μια καλή περιουσία από το τίποτα που ξεκίνησε.

Ένα από αυτά που τον ρώτησα ήταν αν είχε προβλήματα στην ζωή του. Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος -που δεν ζει πια- σου μεταφέρει μέσα από τα δικά μου γραφόμενα, πως ότι προβλήματα και αν έχεις, αν αφήσεις να σε κυβερνήσουν τα συναισθήματα του εγωισμού και του νικητή, όποιο και αν θα είναι το αποτέλεσμα, θα έχεις χάσει.

Πολλές φορές έχουμε προβλήματα όλοι μας. Γύρω μας είναι απλωμένες οι παγίδες σαν νάρκες στο ναρκοπέδιο και οι αιτίες να τσακωθούμε ξεκινούν από το πρώτο φως της ημέρας.

Δάσκαλε μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε υπερβολικό κίνδυνο. Ότι προβλήματα και αν έχεις τώρα θα τα θυμάσαι στο μέλλον –αν τα θυμάσαι- και θα σου φαίνονται ασήμαντα.

Ηρέμισε και απέφυγε τις παγίδες που σου χαλάνε το κέφι και σου ροκανίζουν την καρδιά. Μόνο οι άνθρωποι πέφτουμε από καυγά σε πόλεμο και δεν μας βάζει ο πλανήτης. Θέλουμε να τους φάμε όλους και να μείνουμε μόνοι μας. Ούτε τα ζώα δεν πέφτουν τόσο χαμηλά. Ακόμα και το λιοντάρι ζει ειρηνικά κοντά στην τροφή του. Όταν πεινάσει θα φάει ένα ζώο, ίσα για να χορτάσει την πείνα του. Ο άνθρωπος θα τα σκοτώσει όλα χωρίς λόγο απλά για να πει ότι είναι καλός κυνηγός… Το ερώτημα είναι όμως: Είναι πράγματι καλός κυνηγός:::

Και εδώ θυμήθηκα τον Καζα που ήρθε στο Κίεβο και ήθελε να τις γαζώσει όλες… ρε συνάδελφε χαλαρά.. άφησε και για μας… Δηλαδή όταν θα πάμε θα του λέμε τα ονόματα για να δούμε αν είναι καλές. :dancing: Όταν πάντως θα έρθει στο δωμάτιο μου η καθαρίστρια θα την ρωτήσω αν ξέρει τον Κάζα… :headbang:

Δάσκαλε:

Αν σε αδικήσανε συγχώρα τους, μάθε και προχώρα.

Αν αδίκησες συγχώρα τον εαυτό σου και συνέχισε τον δρόμο σου.

Ανω θρώσκω δάσκαλε... ;)

Επισκέπτης
Δάσκαλε πριν από πολλά χρόνια έκανα μια συνέντευξη στην Κρήτη με ένα άνθρωπο 108 ετών.

Ο άνθρωπος αυτός είχε ξεκινήσει την σταδιοδρομία του ξυπόλητος, όταν ακόμα είχε Τούρκους το νησί.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν πολύ αγαπητός, είχε καλή και μεγάλη οικογένεια και είχε φτιάξει μια καλή περιουσία από το τίποτα που ξεκίνησε.

Ένα από αυτά που τον ρώτησα ήταν αν είχε προβλήματα στην ζωή του. Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος -που δεν ζει πια- σου μεταφέρει μέσα από τα δικά μου γραφόμενα, πως ότι προβλήματα και αν έχεις, αν αφήσεις να σε κυβερνήσουν τα συναισθήματα του εγωισμού και του νικητή, όποιο και αν θα είναι το αποτέλεσμα, θα έχεις χάσει.

Πολλές φορές έχουμε προβλήματα όλοι μας. Γύρω μας είναι απλωμένες οι παγίδες σαν νάρκες στο ναρκοπέδιο και οι αιτίες να τσακωθούμε ξεκινούν από το πρώτο φως της ημέρας.

Δάσκαλε μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε υπερβολικό κίνδυνο. Ότι προβλήματα και αν έχεις τώρα θα τα θυμάσαι στο μέλλον –αν τα θυμάσαι- και θα σου φαίνονται ασήμαντα.

Ηρέμισε και απέφυγε τις παγίδες που σου χαλάνε το κέφι και σου ροκανίζουν την καρδιά. Μόνο οι άνθρωποι πέφτουμε από καυγά σε πόλεμο και δεν μας βάζει ο πλανήτης. Θέλουμε να τους φάμε όλους και να μείνουμε μόνοι μας. Ούτε τα ζώα δεν πέφτουν τόσο χαμηλά. Ακόμα και το λιοντάρι ζει ειρηνικά κοντά στην τροφή του. Όταν πεινάσει θα φάει ένα ζώο, ίσα για να χορτάσει την πείνα του. Ο άνθρωπος θα τα σκοτώσει όλα χωρίς λόγο απλά για να πει ότι είναι καλός κυνηγός… Το ερώτημα είναι όμως: Είναι πράγματι καλός κυνηγός:::

Και εδώ θυμήθηκα τον Καζα που ήρθε στο Κίεβο και ήθελε να τις γαζώσει όλες… ρε συνάδελφε χαλαρά.. άφησε και για μας… Δηλαδή όταν θα πάμε θα του λέμε τα ονόματα για να δούμε αν είναι καλές. :dancing: Όταν πάντως θα έρθει στο δωμάτιο μου η καθαρίστρια θα την ρωτήσω αν ξέρει τον Κάζα… :headbang:

Δάσκαλε:

Αν σε αδικήσανε συγχώρα τους, μάθε και προχώρα.

Αν αδίκησες συγχώρα τον εαυτό σου και συνέχισε τον δρόμο σου.

Ανω θρώσκω δάσκαλε... ;)

σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Ξέρεις κάποτε είχα οικογενεία που τώρα δεν υπάρχει...

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιος ο σοφος kiapk !!! :rockon: :rockon:
Respecto !!! ;)

Δεν είμαι εγώ σοφός... επαναλαμβάνω ο άνθρωπος της ιστορίας μας είναι... ο οποίος πέρασε μέσα από την σκύλα και την Χάρυβδη, φτώχια, πολέμους, κλοπές, βία, υποτιμήσεις και αλλεπάλληλες οικονομικές καταστροφές... μας μεταφέρει μερικές απλές και σοφές συμβουλές που εκ των υστέρων αποδείχτηκαν και σ εμένα χρήσιμες, όταν βρέθηκα σε παρόμοια θέση με τον δάσκαλο.

Για αυτό είμαι ακόμα εδώ...

Και θα πάω μόλις βοηθήσει ο καιρός στην γη της επαγγελίας, κοντά στον δάσκαλο να δω τι είδε ο νεοαφιχθείς συμμαθητής μου…

Επισκέπτης
εδώ ο κόσμος καιγεται κι η κορη του ιεραποστόλου με θυμήθηκε στο τηλέφωνο. θέλει να ρθει πισω λεει. Της είπα να παει να γαμηθει ( εντάξει με πιο ευγενικά λόγια)

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Ξέρεις κάποτε είχα οικογενεία που τώρα δεν υπάρχει...

Σύμπτωση δάσκαλε το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, σίγουρα από άλλη αιτία και σε άλλο τόπο, αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο. Και αντί να χάσω άλλο χρόνο, πριν είναι αργά θα έρθω εκεί να βρω αυτήν που θα με βοηθήσει να ξαναφτιάξω ότι είχα και μετά θα υπάρχει χρόνος και για αυτούς που έφυγαν…

Επισκέπτης
αιτίες να τσακωθούμε ξεκινούν από το πρώτο φως της ημέρας.

ασήμαντα προβλάματα, εεε???
ξέρεις όταν πέθανε η γυναίκα μου είπα μέσα μου ότι έτσι είναι η ζωή, άλλοι πεθαίνουν νέοι, άλλοι γέροι τι να κάνουμε δεν ήτανε γραφτό η ζωή συνεχίζεται κουτσά - στραβά...Η κόρη μου τι έφταιγε?

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ασήμαντα προβλάματα, εεε???
ξέρεις όταν πέθανε η γυναίκα μου είπα μέσα μου ότι έτσι είναι η ζωή, άλλοι πεθαίνουν νέοι, άλλοι γέροι τι να κάνουμε δεν ήτανε γραφτό η ζωή συνεχίζεται κουτσά - στραβά...Η κόρη μου τι έφταιγε?

Η γιαγιά μου στην Ανόπολη Σφακών της Κρήτης, την πήρανε οι γερμανοί μαζί με το μοναδικό της μέχρι τότε παιδί της, να τους δείξει τον δρόμο για να πάνε κάπου. Όταν έφτασαν εκεί που θέλανε σκοτώσανε το παιδί, γιατί η γιαγιά μου κλαψούριζε στον δρόμο παρακαλώντας να μην κάνουν κάποιο κακό στο παιδί. Η γυναίκα πήρε το σκοτωμένο παιδί στην πλάτη της και κατέβηκε όλο το βουνό και το έθαψε στο χωριό.

Στην συνέχεια η γυναίκα αυτή έκανε 9 παιδιά.!!!

Η γιαγιά μου ζει ακόμα (90+) ετών και θυμάται ακόμα και λυπάται το αδικοχαμένο της πρώτο παιδί, αλλά παρηγορείται με τα 9 παιδιά της και τα 36 πρώτα ξαδέρφια μου…

Εμείς δεν έχουμε δει τίποτα... Απλά  ο κάθε ένας μας έχει την δική του ιστορία και νομίζει ότι το πρόβλημα του είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου...

Δάσκαλε κατάλαβές από ποιο τόπο είμαι και δεν χρειάζεται να σου πω πόσους άλλους αδικοχαμένους μπορώ να σου αναφέρω…

Δάσκαλε το κακό είναι μεταδοτικό όπως και το χαμόγελο... στο χέρι μας είναι τι θα μεταδώσουμε... τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.

Σ εμάς πάντως μετέδωσες χαμόγελο και χαρά και θα το μεταδώσουμε και εμείς με την σειρά μας αλλού... :)

Επισκέπτης
Η γιαγιά μου στην Ανόπολη Σφακών της Κρήτης την πήρανε οι γερμανοί μαζί με το μοναδικό της μέχρι τότε παιδί για να τους δείξει τον δρόμο για να πάνε κάπου. Όταν έφτασαν εκεί που θέλανε σκοτώσανε το παιδί γιατί η γιαγιά μου κλαψούριζε στον δρόμο παρακαλώντας να μην κάνουν κάποιο κακό στο παιδί. Η γυναίκα πήρε το σκοτωμένο παιδί στην πλάτη της και κατέβηκε όλο το βουνό και το έθαψε στο χωριό.

Στην συνέχεια η γυναίκα αυτή έκανε 9 παιδιά.!!!

Η γιαγιά μου ζει ακόμα (90+) ετών και θυμάται ακόμα και λυπάται το αδικοχαμένο της πρώτο παιδί, αλλά παρηγορείται με τα 9 παιδιά της και τα 36 πρώτα ξαδέρφια μου…

Εμείς δεν έχουμε δει τίποτα. Απλά  ο κάθε ένας έχει την δική του ιστορία και νομίζει ότι το πρόβλημα του είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου.

Δάσκαλε κατάλαβές από ποιο τόπο είμαι και δεν χρειάζεται να σου πω πόσους άλλους αδικοχαμένους μπορώ να σου αναφέρω…

κοίτα σε παρακαλώ ας σταματήσουμε αυτήν την συζήτηση εδώ...

Επισκέπτης
χιλιες φορές καλύτερα να σας γράψω καμια μαλακεία για την κορη του ιεραποστόλου...την τάπα...

Επισκέπτης
ή τον καιρό ο οποιος γαμηθηκε σημερα είναι +2 κι ο δρομος εχει γεμισει λασπες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom