Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Dear Joe,

θα αναλώσω τον πολύτιμο σου χρόνο με μία ερώτηση ιστορικής και μία κοινωνικής υφής...

1. Σε μία κουβέντα μεταξύ τυριού, αχλαδιού και χαρουπιού άκουσα πως το Κίεβο ήταν το λίκνο των Ρους, οι οποίοι θεωρούνται ως Πρωτο-Ρώσσοι.Μάλιστα, o Γιάροσλαβ ο Σοφός αναφέρεται ως ο μεγάλος Πρίγκηπας που ένωσε το "ρωσσικό" Νοβγκρόντ με το "ουκρανικό" Κίεβο. O καθεδρικός της Αγίας Σοφίας αλλά και οι Χρυσές Πύλες βρίσκονται στο Κίεβο μεν αλλά θεωρούνται "ρωσσική" κληρονομιά.

Είναι όντως έτσι? Κι αν ναι, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ Ρώσσων και Ουκρανών αφού έχουν κοινή καταγωγή?

2. Το ρουφάει το τρομπόνι η Yulia Volodymyrivna Tymoshenko ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βλέπω ότι κοιμασαιαργά και δευτερον ότι εισαι σοβαρό άτομο μιας και δεν με εχεις ρωτησει ποτέ για της φούτσας τον χαβα όπως οι άλλοι.

για το α
είναι πέρα για περα αλήθεια. Το εχω γράψει επαννηλημένως. Η διαφορά μεταξύ ρωσων και ουκρανών είναι ότι μεταξύ Γιάννη  και Γιαννάκη ή ηλιθίου και Παν ηλιθίου εάν προτιμας! Το μίσος πρόκειται βασικά περί κομπλεξ διότι εδώ είναι...χωριό!
β. κοίτα αυτή ήτανε γκόμενα των κομμισαρίων εδώ πέρα κι ο ένας την έκανε πάσα στον άλλο μεχρι που κάτι έγινε κι αυτή. ¨οπως σε μας την Χλιάνη από τον πιλοτο, στον Сach efara και μετά στον Σταυρόπυλο...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε παιδια , δεν εχουν διαφορα θρησκειας ή κανω λαθος?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.943
Πόντοι
606
για την ιστορια , ποια ειναι η κοινη τους θρησκεια?
χριστιανοι ορθοδοξοι ειναι...επι βυζαντιου εισηχθη ο χριστιανισμος απο καποιον ηγεμονα που παντρευτηκε την ανιψια του βυζαντινου αυτοκρατορα αν θυμαμαι καλα

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.943
Πόντοι
606

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Βλέπω ότι κοιμασαι αργά και δευτερον ότι εισαι σοβαρό άτομο μιας και δεν με εχεις ρωτησει ποτέ για της φούτσας τον χαβα όπως οι άλλοι.

Dear Joe,

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...

ΟΜΩΣ

Εφόσον με καθυβρίζεις με τέτοιον τρόπο, αποκαλώντας με σοβαρό άτομο, ορίστε κι άλλη μία ερώτηση για του πέους τον χαβά...

Κάνοντας την υπόθεση εργασίας πως κάθε έθνος παρουσιάζει κάποια διαφορετικά στερεοτυπικά, κοινά, ψυχοσωματικά χαρακτηριστικά:

Πώς πλησιάζεις μία Ουκρανή εν Ελλάδι, η οποία συνδυάζει την γνώση Ελληνικής γλώσσας αλλά και την γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας?
Πώς να λιώσει αυτός ο πάγος που έχει πνίξει το απλανές Ουκρανικό βλέμμα από την τελευταία αντιστροφή του μαγνητισμού των πόλων κι έκτοτε?
Πώς μπορεί αυτή η μελαγχολία να σβήσει χωρίς να θιγεί η αξιοπρέπεια μίας χαμηλοβλεπούσας, χ.ο., Ουκρανής, η οποία έρχεται καθημερινά σε επαφή με άπειρα λιγουρο-βλέμματα καθώς περιμένει υπομονετικά το τρόλλευ στις Τζιτζιφιές? 

Επισκέπτης
Dear Joe,

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...

ΟΜΩΣ

Εφόσον με καθυβρίζεις με τέτοιον τρόπο, αποκαλώντας με σοβαρό άτομο, ορίστε κι άλλη μία ερώτηση για του πέους τον χαβά...

Κάνοντας την υπόθεση εργασίας πως κάθε έθνος παρουσιάζει κάποια διαφορετικά στερεοτυπικά, κοινά, ψυχοσωματικά χαρακτηριστικά:

Πώς πλησιάζεις μία Ουκρανή εν Ελλάδι, η οποία συνδυάζει την γνώση Ελληνικής γλώσσας αλλά και την γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας?
Πώς να λιώσει αυτός ο πάγος που έχει πνίξει το απλανές Ουκρανικό βλέμμα από την τελευταία αντιστροφή του μαγνητισμού των πόλων κι έκτοτε?
Πώς μπορεί αυτή η μελαγχολία να σβήσει χωρίς να θιγεί η αξιοπρέπεια μίας χαμηλοβλεπούσας, χ.ο., Ουκρανής, η οποία έρχεται καθημερινά σε επαφή με άπειρα λιγουρο-βλέμματα καθώς περιμένει υπομονετικά το τρόλλευ στις Τζιτζιφιές? 

Κοίτα,

το έχω αναλύσει επανειλλημένως το θεμα.  Θα σου μεταφέρω το αποτέλεσμα συζητήσεως με ουκρανούς φίλους την Παρασκευή περί τούτου. Τι έιπαν οι ίδιοι τι συμφώνησα κι εγώ¨: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του τρόπου προσεγγίσεως της γκόμενας, ανεξαρτήτως του τι μαλακείας μπορεί ν απεις εάν αυτή σε γουστάρει θα πει το ΝΑΙ.
επομένως τι χρειάζεται, αρχικά προσέγιση να πλησιάσεις και να πεις ένα γεια κι οποιαδήποτε μαλακεία σου κατέβει.
Δεύτερον πολύ βασικό: εάν η γκόμενα σε γουστάρει θα διασταυρώσει το βλέμα της μαζί σου πριν την προσεγγίσεις και θα σου χαμογελάσει κανων απαράβατος. εξαίρεσις του κανόνος: κατι γκόμενες που την αράζουνσε κάτι γκλόμπους και τα τοιαυτα που το κάνουν επιτηδες για όλους τους ξένους για να σε ξεζουμίσουν.
Κανών τρίτος¨: ¨οσο ποιχάλια είσαι τόσο μεγαλύτερες πιθανοτητες επιτυχιάς έχεις. Παιδία το γούστο των ουκρανίδων είναι για...Εάν γυναίκα στην ελλάδα είχε για γκόμενο γκόμενο ουκρανίδας θα ...αυτοκτονούσε καλύτερα! Δεν κάνω πλάκα. Ενώ οι ίδιες σαν γυναίκες είναι ωραίες το κριτήριο για την ανδρική ομορφία είναι άστα να πάνε. Πχ για πάτε σε ένα νεο ουκρανικό σπίτι να δείτε ποσο ωραία το έχουν διακοσμήσει και θα με καταλάβετε...
Φιλικά

Joe Blasco

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε εχεις εξαφανιστη εντελος.μηπως σου την επεσαν παλι οι δυναμεις του καθεστος?αφου κοπηκαν τα βραδινα μαθηματα,κοπηκαν και τα μεσημεριανα.να αρχισουμε δασκαλε τα πρωινα αμα ειναι σε κανενα βουνο επανω σαν τον δαλαι λαμα?

Επισκέπτης
δασκαλε εχεις εξαφανιστη εντελος.μηπως σου την επεσαν παλι οι δυναμεις του καθεστος?αφου κοπηκαν τα βραδινα μαθηματα,κοπηκαν και τα μεσημεριανα.να αρχισουμε δασκαλε τα πρωινα αμα ειναι σε κανενα βουνο επανω σαν τον δαλαι λαμα?

Αγαπητό μου παιδί,

ε εντάξει αφού είδα ότι απορίες δεν υπήρχαν χθες ήπια καφέ με μια ντιεβουσκα στο γραφείο των καθηγητών!
Εν πάση περιπ΄τωση τις προσεχείς κανα δυο ώρες θα μαι παρών όσοι πιστοί προσέλθετε...

Με αγάπη

Ο γερο-δασκαλο΄ς σας

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε με την κορη του ιεραποστουλου εμπλεξες παλι?

Επισκέπτης
δασκαλε με την κορη του ιεραποστουλου εμπλεξες παλι?

Όχι ρε τελευταία φόρά την είχα παραπέμψει να συνουσιαστεί (όχι ότι δεν το έπραττε αυτοβούλως).
Χθες με τρέλανε στα τηλέφωνα. Στο τέλος έβαλα την καινούρια επενδύτρια να απαντήσει, τσαντίστηκε ξαναπήρε, ξαναπήρε μέχρι που στο τέλος παρεκάλεσε να μου μιλήσει.
Είναι πολύ άρρωστο το καημένο και χρειάζεται λεφτά !
Λοιπόν θα το κάνουμε όπως sτον ερυθρό παλιά:

Καυλίαρικο μουνάκι 22 ετών με πίσσα μαύρο μαλλί, τσουπωτό κωλαράκι ωραίο βυζάκι ύψους 1.58μ(χωρίς τακoυνες με αυτές φτάνουμε το 1.70 και βάλε !)  νοσηλεύεται στο τμημα μουνοπαθολογίας. Είναι ειδική στα τσιμπούκια και το πισωκολλητό.
Πρέπει επειγόντως να γαμηθεί . Για τον σκοπό αυτό απαιτείται η συγκέντρωσις ικανού χρηματικού ποσού.
Οι φιλανθρωποι υποψήφιοι δωρητές σπέρματος μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπευθυνο συντονιστή επενδύσεων Δρ. Ιωσήφ Μπλάσκο.

Τέλος αναγγελίας Ουκρανικού Ερυθρού Σταυρού

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Όχι ρε τελευταία φόρά την είχα παραπέμψει να συνουσιαστεί (όχι ότι δεν το έπραττε αυτοβούλως).
Χθες με τρέλανε στα τηλέφωνα. Στο τέλος έβαλα την καινούρια επενδύτρια να απαντήσει, τσαντίστηκε ξαναπήρε, ξαναπήρε μέχρι που στο τέλος παρεκάλεσε να μου μιλήσει.
Είναι πολύ άρρωστο το καημένο και χρειάζεται λεφτά !
Λοιπόν θα το κάνουμε όπως sτον ερυθρό παλιά:

Καυλίαρικο μουνάκι 22 ετών με πίσσα μαύρο μαλλί, τσουπωτό κωλαράκι ωραίο βυζάκι ύψους 1.58μ(χωρίς τακoυνες με αυτές φτάνουμε το 1.70 και βάλε !)  νοσηλεύεται στο τμημα μουνοπαθολογίας. Είναι ειδική στα τσιμπούκια και το πισωκολλητό.
Πρέπει επειγόντως να γαμηθεί . Για τον σκοπό αυτό απαιτείται η συγκέντρωσις ικανού χρηματικού ποσού.
Οι φιλανθρωποι υποψήφιοι δωρητές σπέρματος μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπευθυνο συντονιστή επενδύσεων Δρ. Ιωσήφ Μπλάσκο.

Τέλος αναγγελίας Ουκρανικού Ερυθρού Σταυρού
:2funny: :2funny: :2funny: Δασκαλε εισαι Θεος!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε εγραψες.η διαγνωση σου πρεπει να αναρτηθει σε ολες τις ιατρικες σχολες του κοσμου,και επεισης δασκαλε αναμενω να εμπνευστης και το ορκο τις νεας νοσηλευτριας.

Επισκέπτης
δασκαλε εγραψες.η διαγνωση σου πρεπει να αναρτηθει σε ολες τις ιατρικες σχολες του κοσμου,και επεισης δασκαλε αναμενω να εμπνευστης και το ορκο τις νεας νοσηλευτριας.

Εντάξει γενικώς οι γυναίκες οι περισσότερες διέπονται από σύμπλεγμα κατωτερότητος.
Φανταστείτε εδώ λοιπόν  πόσο πολλαπλασιάζεται το σύμπλεγμα αυτό εξ αιτίας του οικονομικού παράγοντος και της αμαθείας. Έτσι λοιπόν τραβάνε το σκοινί όταν το βρούνε μπόσικο σε μια προσπάθεια αυτοεπιβεβαίωσης και αυτοαναδείξεως. Ότι δεν είμαι ρε παιδάκι μου ένας ωραίος κώλος σε ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου,  παρά είμαι κάποια που μπορώ να επηρεάζω ανθρώπους στην πραγματοποίηση κάθε είδους μαλακείας υπό μορφή γλυκόλογων, ικεσιών, παρακλήσεων κτλ.
Ξέρετε πάντοτε παρατηρω το φαινόμενο αυτό σε αυτά τα βλήματα γι αυτό και συνιστώ ΠΡΟΣΟΧΗ :
Υπάρχουν δύο στάδια:   
α. Το πρώτο είναι το στάδιο της αφραγκίας όπου στερούνται των βασικότερων αναγκών κι εκεί είναι όλα μέλι - γάλα θα είστε ο καλύτερος και γλυκύτερος γκόμενος του κόσμου.
β. το επόμενο στάδιο είναι όταν λαδώσουμε το αντεράκι μας κι εκεί έρχεται το στάδιο της άρνησης και της αυτοεπιβεβαίωσης. Ήτοι "ά έφτασα εδώ που είμαι όχι γιατί με βοήθησε ο γκόμενος(οι) αλλά μόνη μου!". Κι εκεί αρχίζουν τα γυμνάσια δε γουστάρω αυτό, εκείνο, το άλλο, εσένα, θέλω να σκεφτώ, να μείνω μόνη, δεν ξέρω τι μου φταίει κλπ. ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Εκείνο που φταίει είναι ότι λάδωσε το αντεράκι της από το α. στάδιο και τώρα ζητά το παραπάνω την αυτοεπιβεβαίωση ότι κάτι είναι...
Θεραπεία δεν υπάρχει . Έίναι μορφή πνευματικού καρκίνου άπαξ και φτάσει στο στάδιο β. άντε να ξεφουσκώσει άμα μείνει τελείως, μα ΤΕΛΕΙΩΣ ταπί. Εκείνο που υπάρχει είναι πρόληψη: Ποτέ μα ποτέ μην δίνεται σ'αυτές τις κάργιες παραπάνω χρήματα απ'ότι ίσα-ίσα να περάσουν όχι στην Ελλάδα αλλά στην ουκρανία. αλλέως φουσκώνει το μπαλόνι κι άντε να ξεφουσκώσει...

Ο Θεράπων Ιατρός

Δρ. Ιωσήφ Μπλάσκος

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
. Εκείνο που υπάρχει είναι πρόληψη: Ποτέ μα ποτέ μην δίνεται σ'αυτές τις κάργιες παραπάνω χρήματα απ'ότι ίσα-ίσα να περάσουν όχι στην Ελλάδα αλλά στην ουκρανία. αλλέως φουσκώνει το μπαλόνι κι άντε να ξεφουσκώσει...Ο Θεράπων Ιατρός

Δρ. Ιωσήφ Μπλάσκος

Δρ. Ιωσήφ είναι περίπου, όπως οταν προσπαθέις να φουσκώσεις ένα μπαλόνι με ήλιον (γιατί στην ουσία το μπαλόνι- ουκρανέζα - εσύ το φουσκώνεις-) και κάποια στιγμή ένω φουσκώνεις , κάνεις αναρρόφηση του ηλίου και μετά μιλάς με παιδική-γυναικέια φωνούλα? σαν να έχεις καταπιει γραμμόφωνο ενα πράγμα....?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom