Επισκέπτης
TZOSEF ΓΙΑ
για πολλοστη φορα με εκπλησεις,εβραιες ηξερα αρκετες στο βουκουρεστι ,ΚΑΙ ΝΑΙ, ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ!!!!!!!!
Πέντε χρόνια ήτανε αυτά αγαπητέ. Κάτι έμαθα κι εγώ...
TZOSEF ΓΙΑ
για πολλοστη φορα με εκπλησεις,εβραιες ηξερα αρκετες στο βουκουρεστι ,ΚΑΙ ΝΑΙ, ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ!!!!!!!!
Άμα την δεις αυτήν χωρίς κοθόρνους είναι ένα και πενήντα με τα χέρια στην ανάταση. Μην νομίζεται ότι είναι ψηλές. ένα 10% είναι. Τα υπόλοιπα είναι κάτι κοντά σκυθάκια με τακούνες 20 πόντους κι έρχονται στο 1.70 !
Κοντή ξεκοντή το σπυρομούρη του άνοιξε το λάκο.. έχει φιλοδοξίες για προεδρίνα..
Εμμμμ χμμμμμ....
Δεν κατάλαβες. Όλοι αυτοί Γιούσενκα, Γιανουκόβιτσ, Αυτή η παπάρω δουλεύανε στο ίδιο μαγαζί. Όλοι είναι τσιράκια του Αγκαλίστα...
Εμμμμ χμμμμμ....
Δεν κατάλαβες. Όλοι αυτοί Γιούσενκα, Γιανουκόβιτσ, Αυτή η παπάρω δουλεύανε στο ίδιο μαγαζί. Όλοι είναι τσιράκια του Αγκαλίστα...
Ε ναι όλοι απ το ίδιο μαγαζί ξεκίνησαν αλλά τώρα δεν έχει Ρωσόφιλους και αμερικανόφιλους;
ά όχι δεν υπάρχουνε τέτοια πράματα...
Στην Ουκρανία έχει τσεπόφιλους και αρπαχτόφιλους.
ά όχι δεν υπάρχουνε τέτοια πράματα...
Στην Ουκρανία έχει τσεπόφιλους και αρπαχτόφιλους.
Αφού είχανε κομμουνισμό όλα ήτανε του κράτους. Βασικά το παιχνίδι ήτανε πως καταχραζόμαστε την δημόσιο περιουσία.
Πώς νομίζετε ότι γίνανε εκκατομμυριούχοι? Τους τα φησε ο μπαμπάς τους?
πεστα προεδρεΘα με εξέπληττέ πολύ εάν εσυνουσιάζετο μ αυτήν την ψαροκασέλλα ! Εκτός αν πάσχει από κανένα Οιδειπόδειο...
Μιλαμε έχι μια ζάρα στον λαιμό άλλο πράμα. Κυκλοφορεί και μ αυτό το ηλίθιο μαλλί και καλά το κορίτσι του λαού, δήθεν ουκρανίδα χωριάτισσα και παπαριές. Ούτε να μου τον παίξει δεν καθόμαναι...
πεστα προεδρε
αυτες τις μ...,σορρυ μπους,περι της ομορφιας της παλιο-πουροταπας τιμοσενκο δε μπορω να τις ακουω,ειπαμε εχει μουνι ο τοπος αλλα οχι κι οποια κουτση ειναι απο εκει ,με το ζορι "αστερι"???
ολοι οι βραζιλιανοι δηλ ξερουνε μπαλλα????αλλα αυτο ειναι αλλο ενα ,εξισου πονεμενο, για την ελλαδα θεμα
βλεπε "παλτα"!!!!!!!!!
Τώρα μου θύμισες τον Ντέταρι που με ένα δις μάζευε την μπάλα από τα δίκτυα...
Τέλος πάντων όπως ΄χω γράψει από τις γκόμενες ένα 10% είναι ωραίες οι υπόλοιπες τρώγονται και χει και κάτι που ναι εντελώς απαράδεκτες...
Κάτι κοντά, κάτι χοντρά, κάτι χαμηλοκώλικα, απελπιστικές καταστάσεις...
Κάτι κοντά, κάτι χοντρά, κάτι χαμηλοκώλικα, απελπιστικές καταστάσεις...
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ??Αυτες τις πηραμε ολες στην Ελλαδα..!!
Και ωρισμενοι θεωρουνε και μαγκια που τις εκαναν την "λιουμποβνιτσα" τους..Αυτες που δεν κανουν ουτε για πουτανες του 100αρικου.
Αυτα..
Μόλις επέστρεψα απο το νέο κόσμο και θελω να ζητήσω συγνώμη για τις πολλές απουσίες που έχω κάνει...Ελπίζω ο δάσκαλος να μη με αφήσει στην ίδια τάξη
Σύντομα όμως επιστρέφω στο σχολείο στο Κίεβο...
δασκαλε εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο?