Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Καταλαβαινω οτι τα πραγματα, πρεπει να ειναι λιγο δυσκολα αυτην την περιοδο.

Αυτα..

Όπως συζητάμε με τον Δημητράκη οι Ρωσσο-ουκρανοί τι κάνουν : Δανείζονται σε  δολλάρια -ευρώ και μετά οι κεντρικές τραπεζές τους αγοράζουν με τα δανεικά, ρούβλια πίσω για να στηρίξουν την τιμή του ρουβλιόυ. Να σαι σίγουρος ότι το δάνειο που πήρανε που γραφε το λινκ του Bloomberg εκτός από τις προμήθεις που βάνανε στην τσέπη, έχει πάει όλο να στηρίξει την τιμή του ρουβλιού (γκρίβνα για τους αδαής). Γι αυτό και κρατείται σταθερό γύρω στην ισοτιμία 1 ευρώ = 10,5 γκρίβνα. κεί που ΄χουν γαμηθεί οι ουκρανοί πολίτες είναι με το δολλάριο. Γιατί όλοι πήραν δάνεια με όρο αποπληρωμή σε δολλάρια όταν το δολλάριο είχε 4 ρούβλια. Τώρα που πήγε 8 πρέπει να πληρώσουν τα διπλάσια χρήματα. Για κάποιον που είναι έμπορος πχ στ αρχίδια του διότι τις τιμές τις ορίζει σε δολλάρια που πουλάει. Αλλά για τον κοινό  υπάλληλο που πληρώνεται  σε γκρίβνα το μισθό του και πρέπει να ξεπληρώσει σε δολλάρια την έχει γαμήσει...

Επισκέπτης
γεια σου Ιωσηφ.1000 χρονια θα ζησεις.τωρα παω στο Λεντα να παρω λαδι.φετα εδω εχει.μονο τη ριγανι φερνω απο την Ελλαδα.οι ντοματες αυτη την εποχη εδω ειναι χαλια δεν τρωγωνται!σκετη αηδια!σαν να ειναι πλαστικες!----οσο για το λεωφορειο πρεπει να ειναι μεγαλη ταλαιπωρια!2 μερες γάμησέ τα!1000 φορες με τ'αεροπλανο!

Φέτα έχετε ? Τι μάρκα? Ελληνική ή αυτήν την δανέζικη μαλακεία το Fetaki ?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ανταλλασω 10 τενεκεδες φετα,και 2 κιλα ριγανι.ποσες ουκρανιδες παιρνω?

Επισκέπτης
δασκαλε ανταλλασω 10 τενεκεδες φετα,και 2 κιλα ριγανι.ποσες ουκρανιδες παιρνω?

Την ρίγανη την έχεις μαζέψει με τα χέρια μόνος σου στο βουνό???
Αν ναι κάτι γίνεται.
Διαβάζω ότι σου αρέσει το Σανντάσκιι. Έχω να πάω χρόνια...Γύρω στα 6-7. Φέτος λέω να πάω σε κάποια φάση.
Υποθέτω ότι πρέπει να χουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Πάντα η Βιλγαρία ήταν παρασσάγγες μπροστά από την Ουκρανία
(αυτό για τους σκοπούς μας κακόν !)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όπως συζητάμε με τον Δημητράκη οι Ρωσσο-ουκρανοί τι κάνουν : Δανείζονται σε  δολλάρια -ευρώ και μετά οι κεντρικές τραπεζές τους αγοράζουν με τα δανεικά, ρούβλια πίσω για να στηρίξουν την τιμή του ρουβλιόυ. Να σαι σίγουρος ότι το δάνειο που πήρανε που γραφε το λινκ του Bloomberg εκτός από τις προμήθεις που βάνανε στην τσέπη, έχει πάει όλο να στηρίξει την τιμή του ρουβλιού (γκρίβνα για τους αδαής). Γι αυτό και κρατείται σταθερό γύρω στην ισοτιμία 1 ευρώ = 10,5 γκρίβνα. κεί που ΄χουν γαμηθεί οι ουκρανοί πολίτες είναι με το δολλάριο. Γιατί όλοι πήραν δάνεια με όρο αποπληρωμή σε δολλάρια όταν το δολλάριο είχε 4 ρούβλια. Τώρα που πήγε 8 πρέπει να πληρώσουν τα διπλάσια χρήματα. Για κάποιον που είναι έμπορος πχ στ αρχίδια του διότι τις τιμές τις ορίζει σε δολλάρια που πουλάει. Αλλά για τον κοινό  υπάλληλο που πληρώνεται  σε γκρίβνα το μισθό του και πρέπει να ξεπληρώσει σε δολλάρια την έχει γαμήσει...
η Ουκρανια η κατασταση ειναι ετοιμη να καταρευσει.η Ρωσσια κανει καποιες προσπαθιες να σταθει.βεβαια ειναι πολυ δυσκολο.υπαρχει τρομερη πτωση της βιομηχανικης παραγωγης.το επομενο κυμα της κρισης ερχεται απο την Ιαπωνια και το Χονγκ Κονγκ.οπωσδηποτε η Ρωσσια θα επηρεαστει.ολες οι προβλεψεις μιλανε για περεταιτω πτωση της τιμης του πετρελαιου.αυτο οποσδηποτε θα ειναι καταστροφη για τη Ρωσσια.αλλα και αν ακομα το πετελαιο δεν επεφται η Ρωσσια πιστευω θα ειναι αναγκασμενη σε 1 το πολυ 2 μηνες να υποτημισει το ρουβλι....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σημερα η S&P έριξε ενα ακόμα σκαλί την ουκρανία, υποβαθμιζοντας την και άλλο

Η κατασταση θα πρέπει να ειναι πολύ ζόρικη στη χώρα, και μέλλον δε διαφαίνεται.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε δεν ειναι οτι μου αρεσει το σαντασκι,αλλα ειμαι απο διπλα.ειμαι απο σερρες.εκτος απο αυτο ημουν και 4 χρονια σοφια λογο σπουδων,και μου εχουν μεινει καταλοιπα οπως καταλαβαινεις.ημουν δασκαλε σοφια το 93-97 οπως καταλβαινεις απο τις χρονολογιες προλαβα και εζησα ολη την μεταβατικη περιοδο.οσο για το σαντακσι που λες εγινε πολυ αργοτερα γνωστο σαν προορισμος σεξοτουρισμου,το οποιο με αξιωσε ο θεος και προλαβα στη αρχες που ητανε παρα πολυ καλα,για να καταλαβεις κατεβαιναμε απο σοφια με το αυτοκινητο και καναμε παντα μια σταση για διανυκτερυση στο σαντανσκι και τα σχετικα.αργοτερα οταν το εμαθαν ολοι χαλασε και η δουλεια.ξερεις οταν μαζευοντε καπου πολλοι ελληνες γινετε μαλακια παντα.τωρα οποτε παω επειδη ξερω και τη γλωσσα αλλα και πολλους μαλακες απο εκει περνω τηλ πρωτα αν εχει κατι καλο και μετα πηγαινω,αλλα παω καμια και με φιλους εκτακτος γιατι τοτε μπορεσαν να φυγουν απο την γυναικα τους.εκτελεω και χρεη ξεναγου.τι να τους κανω τους μαλακες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν μπορεις να συγκρινεις της Ουκρανεζες με της Βουλγαρες.οι Βουλγαρες ειναι πολυ ασχημες!περιμενω τον Ιωσηφ να ερθει στην Ρωσσια για να μπορει μετα να κανει μια συγκριση αναμεσα στην Αγια Πετρουπολη και στο Κιεβο.εμενα η γνωμη μου ειναι οτι ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕς ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕς ΑΠΟ ΤΗς ΡΩΣΣΙΔΕς.αν Π.Χ.στην Ρωσσια ειναι ωραιες οι 5 στις 10 στην Ουκρανια θα ειναι οι 7 στης 10 ωραιες.πιστευω οτι αν ερθει ο Ιωσηφ και δει θα μπορεσει να κανει μια συγκριση.βεβαια για τους αγαμητους απο την Ελλαδα και οι Φινλανδες ειναι ομορφες!για καποιον ομως που ζει στο εξωτερικο μπορει να συγκρινει και να δωσει μια εικονα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δημητρακη προς θεου,δεν κανω συγκρισει με τις βουλγαρες.παντως σας προσκαλω να ερθετε να παμε για μια ερευνα στο σαντασκι με το δασκαλο.θα βγουν χρησιμα συμπερασματα νομιζω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη προς θεου,δεν κανω συγκρισει με τις βουλγαρες.παντως σας προσκαλω να ερθετε να παμε για μια ερευνα στο σαντασκι με το δασκαλο.θα βγουν χρησιμα συμπερασματα νομιζω.
Βουλγαρια ημουνα για ενα μηνα τον Οκτωβριο του 1992.δε λεω σε σχεση με της Ελλε'ι'νιδες οι Βουλγαρες ειναι κουκλαρες.αλλα δεν συγκρινονται με Ρωσσιδες και Ουκρανες.να σου πω το σκεφτομαι το Μα'ι'ο αν ερθω να παω Σοφια.αλλα θα χαλασω του κοσμου τα λεφτα και δεν θα μπορεσω να γαμισω αυτα τα μπαζα.

Επισκέπτης
η Ουκρανια η κατασταση ειναι ετοιμη να καταρευσει.η Ρωσσια κανει καποιες προσπαθιες να σταθει.βεβαια ειναι πολυ δυσκολο.υπαρχει τρομερη πτωση της βιομηχανικης παραγωγης.το επομενο κυμα της κρισης ερχεται απο την Ιαπωνια και το Χονγκ Κονγκ.οπωσδηποτε η Ρωσσια θα επηρεαστει.ολες οι προβλεψεις μιλανε για περεταιτω πτωση της τιμης του πετρελαιου.αυτο οποσδηποτε θα ειναι καταστροφη για τη Ρωσσια.αλλα και αν ακομα το πετελαιο δεν επεφται η Ρωσσια πιστευω θα ειναι αναγκασμενη σε 1 το πολυ 2 μηνες να υποτημισει το ρουβλι....

Επί του παρόντος η τιμή του βαρελιού παραμένει κυμαίνουσα μεταξύ 40-33 $. Βδομάδα ανεβαίνει και βδομάδα κατεβαίνει, πάντως παίζει εκεί στο μάρτζιν των περίπου 7 δολλαρίων. Δεν έχει πέσει κάτω από 33-32. Εάν έφτανε 28 $ τότε ναι θα μιλάγαμε για υποτίμηση. Τώρα με τις νέες μαλακείες του ο-Μπάμια δίδεται νέα τροφή στον πληθωρισμό, ήτοι τεχνηέντως ανεβαίνουν οι τιμές. Αυτό βέναια είναι πλασματικό, πραγματικό ίναι ότι βιομηχανίες στις ΗΠΑ, όσες έχουν μείνει κι εκεί κλείνουν και πολυκαταστήματα κλείνουν επίσης και επιχειρήσεις. Όλα αυτά είναι κερδοσκοπία όπως περυσι έγινε με την τρομερή τεχνητή πάλι αύξηση της τιμής του πετρελαίου. Απλώς οι μαλάκες πληρώνουν πάντοτε τα σπασμένα... 

Επισκέπτης
Σημερα η S&P έριξε ενα ακόμα σκαλί την ουκρανία, υποβαθμιζοντας την και άλλο

Η κατασταση θα πρέπει να ειναι πολύ ζόρικη στη χώρα, και μέλλον δε διαφαίνεται.

Η κατάσταση πάντοτε ήταν ζόρικη στην χώρα και για να τους κάνεις ζάφτι επιβάλλεται πάντοτε να είναι. Δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι αλλιώς. Απλώς έχουν τρομερή αντοχή στην φτώχεια ! Εκί που εσύ κι εγώ θα λέγαμε "δεν αντέχω άλλο παραδίνομαι !" αυτοί ζητάνε της Παναγίας τα Ρέυ Μπαν, Ντιορ, D&G ενώ μπορεί να μην έχουν κυριολεκτικά να φάνε !

Επισκέπτης
δασκαλε δεν ειναι οτι μου αρεσει το σαντασκι,αλλα ειμαι απο διπλα.ειμαι απο σερρες.εκτος απο αυτο ημουν και 4 χρονια σοφια λογο σπουδων,και μου εχουν μεινει καταλοιπα οπως καταλαβαινεις.ημουν δασκαλε σοφια το 93-97 οπως καταλβαινεις απο τις χρονολογιες προλαβα και εζησα ολη την μεταβατικη περιοδο.οσο για το σαντακσι που λες εγινε πολυ αργοτερα γνωστο σαν προορισμος σεξοτουρισμου,το οποιο με αξιωσε ο θεος και προλαβα στη αρχες που ητανε παρα πολυ καλα,για να καταλαβεις κατεβαιναμε απο σοφια με το αυτοκινητο και καναμε παντα μια σταση για διανυκτερυση στο σαντανσκι και τα σχετικα.αργοτερα οταν το εμαθαν ολοι χαλασε και η δουλεια.ξερεις οταν μαζευοντε καπου πολλοι ελληνες γινετε μαλακια παντα.τωρα οποτε παω επειδη ξερω και τη γλωσσα αλλα και πολλους μαλακες απο εκει περνω τηλ πρωτα αν εχει κατι καλο και μετα πηγαινω,αλλα παω καμια και με φιλους εκτακτος γιατι τοτε μπορεσαν να φυγουν απο την γυναικα τους.εκτελεω και χρεη ξεναγου.τι να τους κανω τους μαλακες?

κείνο που μου εόχε κάνει εντύπωση ήταν ότι πήγαινες Παρασκευή - Σαββάττο φουλ στον κόσμο. Δευτέρα δεν υπήρχε κανείς! Ήταν κλασσικά ένα χωριό το οποίο ζούσε Παρασκευή - Σάββαττο που ερχόσαντε οι έλληνες, αλλοίμονον πολλοί με σκοπό μόνο το γαμήσι. Εθνική ντροπή. Μα καλά αφού γυναίκες στην ελλάδα δεν υπάρχουνε, για πολλούς και διαφόρους λόγους που θα αναλύσω κάποτε, τόσο δύσκολο ήταν να αφήνανε τότε ελεύθερες κάνα εκκατομμύριο, μόνον γυναίκες να έρθουνε και μαζέψαν όλους τους Αλβανούς???
Ν α σε ρωτήξω κάτι  ήτοι Βιλγαρία ξέρεις καλά ? έχω πάει τρεις φορές, μπορώ να συννενοηθώ άνετα διότι τα Βιλγάρικα μοιάζουν με ρώσικα, αλλά θέλω κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Επισκέπτης
Βουλγαρια ημουνα για ενα μηνα τον Οκτωβριο του 1992.δε λεω σε σχεση με της Ελλε'ι'νιδες οι Βουλγαρες ειναι κουκλαρες.αλλα δεν συγκρινονται με Ρωσσιδες και Ουκρανες.να σου πω το σκεφτομαι το Μα'ι'ο αν ερθω να παω Σοφια.αλλα θα χαλασω του κοσμου τα λεφτα και δεν θα μπορεσω να γαμισω αυτα τα μπαζα.

ρε παιδιά πάρτε το χαμπέρι. Των ελληνικών γονιδίων ο φαινότυπος εκφράζεται ωραία στο ανδρικό φύλο. Στο γυναικείον βγαίνουν κάτι...μουστακάτες.
Δεύτερον εδώ χλαπακιάζουν κεφτέδες, τυρόππιτες, μελομακάρουνα ξέρω γω μετά κάνουν κάτι κωλάθρες , μου ρχεται να ξεράσω.
τρίτον: έχετε πάει ποτέ Τουρκία? Σμύρνη ξέρω γω ? εκεί κι αν μου ρχεται να ξεράσω ! Παιδάκια μην νομίζετε και στην ελλάδα είναι ανάκατες οι φυλές. Ξέρετε υπήρχαν αυτοί οι πελασγοί όλα τους καλά, καλοί τεχνίτες, ναυτικοί ξέρω γω αλλά βγάνανε κάτι μαυριδερά κοντοκλώτσια γαμησέ τα... Για πάτε μια βόλτα στην Κρήτη και παρατηρήστε τους Δυτικούς από τους ανατολικούς. Κουίζ: Ξέρει κανει΄ς την διαφορά ?

Επισκέπτης
.αργοτερα οταν το εμαθαν ολοι χαλασε και η δουλεια.ξερεις οταν μαζευοντε καπου πολλοι ελληνες γινετε μαλακια παντα.

Ε ναι χαλάει η δουλεία για τί μερικούς τους γαργαλά η τσέπη τους και βασανίζει η κάβλα τους κι αρχίζουν και πλερώνουν όσο - όσο. Το μουνί σέρνει καράβι...
Δεύτερον είσαστε μαλάκες ! Διότι δεν γνωρίζετε ότι όσο πιο λίγα τους πληρώνει κανείς σ αυτούς τους μαλάκες, τους Σλαύους, τόσο καλύτερα θα περνά και λιγότερα προβλήματα θα έχει!
Τρίτον¨: Ποτέ δουλεύανε καλύτερα οι μάστορες, οι δικαστές, , οι αστυνομικοί στην Ελλάδα ? Όταν πέρνανε τρεις κι εξήντα ή τώρα ? Όταν ο άλλος πάιρνει πολλά λεφτά μεροκάματο θέλει να τα κάνει όλα άρπα κόλλα για να τ αρπάξει κι απ τον επόμενο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Μόνο τον Δημητράκη και τον Δάσκαλο προσκαλείς??? εμείς ψυχή δέν έχουμε???? Δέν θέλουμε να έχουμε άποψη στα συμπεράσματα σας προσωπική???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom