Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
...χεχεχε, Εδώ μιλάμε για ΈΡΩΤΑ από την Ukraina κι εσύ βρε Γεροπαράξενε voltaire
          'κόλλησες' στην ορθογραφία ...μουάχαχαχαχα !!!

Υ.Γ. Μη στεναχωριέσαι που σε κατακρίνω, είσαι μέσα στο σύνολο των συμπαθειών μας.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε δεν μιλας τωρα τελευταια πολυ.εγινε κατι?

Επισκέπτης
δασκαλε δεν μιλας τωρα τελευταια πολυ.εγινε κατι?

Εντάξει έχω και δουλειές, βγαίνω κ αι έξω κάπου - κάπου...
Σας παρακολουθώ γιομάτους χαρά να εορτάζετε την πτώχευσι της Ουκραίνας που δημοσίευσε το Έθνος !
Μου θυμίζει ολίγον τι "δεξιώτερα Κουροπάτκιν !". Παίδες λίγη προσοχή.
άμα υπάρξει οποιαδήποτε χρηματοοικονομική μεταβολή θα φανεί την Δευτέρα, καθ ότι όλες οι πουστιές παίζονται την αργία για να αιφνιδιαστούν οι μαάκες και να πιαστουν στον ύπνο. Γεγον'ος ε'ιναι ότι προχθές έπεσε χρήμα στην διεθνη΄αγορά λόγω των εξαγγελιών του Ο μπάμια. Χθες φυσικά υπήρξε ρευστοποίηση από τα κέρδητα, σήμερον είδομεν. Υπ όψιν ότι επηρεάζεται κι η ισοτιμία του ρουβλιου απο τις μεταβολές στους δείκτες τα θετικά πρόσημα επιδρούν αρνητικώς δια τους σκοπούς μας διότι και καλά η διεθνη΄ς (άρα και η ουκρανική) οικονομία θα πάει καλά. Εν πάση περιπτώση οι τιμές των αγαθών από τον περασμένο Δεκέμβριο έχουν ανέβει κατά 30-40 %. έστω υπόψιν την μεγαλύτερη ψαλίδε σε σχεση ρουβλίου ευρώ την παρατηρήσαμε τον Δεκέμβριο (στις αρχές ήτοι) με ισοτιμία περίπου 11.5 ρούβλια= 1Ε
ενδεικτικόν του ότι υπήρξε σοβαρό πρόβλημα ρευστότητος από την Κεντρική τράπεζα.

Επισκέπτης
δεν προκειται να αφησουν την Ουκρανια να χρεωκοπισει γιατι θα βρεθει στην αγγαλια της Ρωσσιας.και θα χαθει για παντα για την Ευρωπη και το ΝΑΤΟ.θα της δωσουν δανεια και θα χρεωθει ακομα περισσοτερο.

έτσι θεωρώ κι εγώ. Μόνον από τη ιστοσελίδα ποσοι παρουσια΄στηκαν για να βοηθησουν τις ουκρανιδες με σκοπό το γαμήσι. Φαντάσου από την αμερικανική κυβέρνηση ποσοι θα παρουσιαστούν με σκοπό να γαμήσουν την Ρωσσία. Πρέπει να υπάρξει κραχ στην δύση για να πέσει τελειως έξω η ουκραίνα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε η πουτανα παντα στο τελος τη βγαζει καθαρη.

Επισκέπτης
δασκαλε η πουτανα παντα στο τελος τη βγαζει καθαρη.

Κάπως έτσι. Θα κλαυτεί, αμάτησα για το παιδί μου, δεν το ξερα, συγνώμη, δεν ήμουν ο ευατός μου, δεν ξέρω τι έπαθα κλπ κλπ παπαριές...Εν τω μεταξύ δεν έχετε αντιληφθεί και το εξής. Όσο μεγαλώνει η κρίση πέφτει η τιμή του γκαζιού. Μικραίνουν και τα δάνεια που χορηγούνται στην Ουκραίνα Σου λένε οι τράπζεες εδώ ο κόσμος καίγεται το μουνί θα κοιτάμε. Μειώνεται όμως και το συνάλλαγμα που πρέπει να ξοδέψουν οι Ουκρανοί στους Ρωσσους για το γκάζι. Οπότε τουλάχιστον αυτό το χρεος έρχεται μία ή άλλη...

Επισκέπτης
Κάπως έτσι. Θα κλαυτεί, αμάτησα για το παιδί μου, δεν το ξερα, συγνώμη, δεν ήμουν ο ευατός μου, δεν ξέρω τι έπαθα κλπ κλπ παπαριές...Εν τω μεταξύ δεν έχετε αντιληφθεί και το εξής. Όσο μεγαλώνει η κρίση πέφτει η τιμή του γκαζιού. Μικραίνουν και τα δάνεια που χορηγούνται στην Ουκραίνα Σου λένε οι τράπζεες εδώ ο κόσμος καίγεται το μουνί θα κοιτάμε. Μειώνεται όμως και το συνάλλαγμα που πρέπει να ξοδέψουν οι Ουκρανοί στους Ρωσσους για το γκάζι. Οπότε τουλάχιστον αυτό το χρεος έρχεται μία ή άλλη...

Οι ουκρανοί από που χάνουν¨: από τα τσιμέντα που εξάγουν, από τα δάνεια που παιρνουν λιγότερα (κάτι σαν την ελλάδα) κι απ το μεταναστευτικό συνάλλαγμα (σου λέει ο Ουκρανός έξω δε μου περισεύουν έκανα λιγότερα μεροκάματα  πάρτε παίδες σπίτι στην Ουκραίνα λιγότερα)

Επισκέπτης
Οι ουκρανοί από που χάνουν¨: από τα τσιμέντα που εξάγουν, από τα δάνεια που παιρνουν λιγότερα (κάτι σαν την ελλάδα) κι απ το μεταναστευτικό συνάλλαγμα (σου λέει ο Ουκρανός έξω δε μου περισεύουν έκανα λιγότερα μεροκάματα  πάρτε παίδες σπίτι στην Ουκραίνα λιγότερα)

Πάντως για τους αδήλους πόρους παρατηρησα ότι υπάρχουν άφθονοι μαλάκες εξ ελλάδος που προτίθενται μα καλύψουν την απώλεια!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε παντα υπαρχουν μαλακες στην ελλαδα,δεν τελειωνουν καμια φορα.

Επισκέπτης
Πάντως για τους αδήλους πόρους παρατηρησα ότι υπάρχουν άφθονοι μαλάκες εξ ελλάδος που προτίθενται μα καλύψουν την απώλεια!

Προσευχηθείτε μην γυρίσει μπούμερανγκ!
τι εννοώ.
Εν ελλάδι υπάρχουν δυο γνωστόταες τράπες η Euribink και η Perea. Οι διοικήσεις των θεώρησαν σωστό να αγοράσουν ουκρανικές τράπεζες (που χαν ήδη έτοιμα τα χαρτιά τους) και να πλασαριστουνε κι ε΄δω. Πολύ ωραία. Ποιο ήταν το λάθος τις κινήσεις αυτές τις κάνανε όταν οι τιμές εδώ ήταν ο κούκος αηδόνι. Αγοράσανε τράπεζες που είχαν κοστίσει από 10000-50000 Ε (ναι τόσο κάνανε) για εκκατομμύρια Ε. Μετά αρχίσανε όπως και οι ουκρανικές τράπεζες να δίνουν δάνεια αβέρτα για να πάρουν και καλά μερίσδιο από την αγορά! Αποτέλεσμα τα ελλέιματα ζητούνται να καλύψουν οι μητρικές !
ήτοι μαλάκες θα πλερώσετε εμμέσως για τα δάνεια στους ουκρανούς! Σημείωσις όταν πριν από δέκα και βάλε χρόνια ήρθα στην Ουκραίνα τα στελέχη της μίας πράπεζας με κοιτάζαν σαν εξωγήινο! Μετά ανεκαλύψαν κι αυτοί το Ελντοράντο, φευ  ήταν αργά!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
που να αρχισουν και τα πισωγλεντια.ακομα καλυτερα θα ειναι.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Νομίζω είμαστε στην σωστή ιστοσελίδα...

Πίστωση προς την Ουκρανία, η οποία πλήττεται περισσότερο στην Ευρώπη από την οικονομική κρίση, θα μπορούσαν να χορηγήσουν η Γαλλία και τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό την μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού της, σύμφωνα με δηλώσεις της πρωθυπουργού της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο.

Το ΔΝΤ έδωσε το πράσινο φως το Νοέμβριο εγκρίνοντας δάνειο ύψους 16,4 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία, ενώ ήδη έχει χορηγηθεί η πρώτη δόση του δανείου ύψους 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η καταβολή της δεύτερης δόσης του δανείου παρεμποδίζεται από τις συγκρούσεις ανάμεσα στην Γιούλια Τιμοσένκο και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιούσενκο σχετικά με το έλλειμμα του προϋπολογισμού της χώρας για το 2009.

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονικά περίοδο, οι «ηγέτες» της Ουκρανίας επέλεξαν να κάνουν για μια ακόμα φορά επίδειξη της ανευθυνότητάς τους. Προχθες το πρωί, οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων ασφαλείας, που ελέγχονται από τον πρόεδρο της χώρας Βίκτορ Γιούσενκο, φορώντας μάσκες και με χολιγουντιανό ταμπεραμέντο εισέβαλαν στα γραφεία της ουκρανικής εταιρείας ενέργειας Ναφτογκάζ. :ak: :ak: :ak:
503093063371gif.jpg

Αφορμή για την έφοδο στάθηκε ο εκτελωνισμός, κατόπιν εντολής της Τιμοσένκο, 6,3 δισ. κ. μ. φυσικού αερίου αξίας περίπου 920 εκατ. δολ. τα οποία «μούχλιαζαν» στις αποθήκες της ενδιάμεσης μεταξύ Ουκρανίας – Ρωσίας εταιρείας Rosukrenegro, από τον περασμένο Οκτώβριο οπότε είχα και τα γενέθλια μου.

Η ποσότητα αυτή περάσε στη διαχείριση της Ναφτογκάζ, η οποία ελέγχεται από την Γιούλια Τιμοσένκο και όχι από τη Rosukrenegro. Η τυπικώς παράνομη κίνηση της Τιμοσένκο και η χθεσινή της ενέργεια να «αποκεφαλίσει» τον δυτικής επιρροής υπουργό Εξωτερικών Β. Ογκρίζκο οδήγησαν τον Oυκρανό πρόεδρο Γιούσενκο στην απόφαση να συλληφθεί ο διευθυντής του τελωνείου που εκτελώνισε τα 6,3 δισ. κ. μ. αερίου...

Να αναλάβει ο Ουκρανικός Στρατός παρακαλώ...

6a00d8341bfadb53ef00e55.jpg

Επισκέπτης
Μόλις γύριξα από την τράπεζα. Ουρές είχαν σχηματιστεί Εντύπωση μου έκανε ότι από τους φοβερούς λογαριασμούς τους (ύψους 1500-2000 ρουβλίων)οι ουκρανοί απέσυραν το σύνολο ή το μεγαλύτερο μέρος. Βέβαια έρχεται μεγάλη εορτή (μαλακεία διάβαζε) εδώ η 8 μαρτίου ημέρα της γυναίκας. Εδώ το χουν όπως εμείς τα θεοφάνεια! Ρευστότητα σε ρούβλια  υπήρχε γεγονός που μάλλον δείχνει ότι ο κόσμος αγοράζει δολλάρια ευρώ και δίνει πίσω ρούβλια. Επομένως όχι παράδοξα  το ρούβλι έπεσε σήμερα στα 10,5 ρούβλια = 1 Ε, όριον ανώτατο για το Ευρώ τους τελευταίους 2,5 μήνους.
Η ανεργία ογκούται καθημερινώς ενώ οι τιμές έχουν απογειωθεί.  Για πολλά ε'ίδη ονομαστικής αξίας, ήτοι τις κάρτες για τα τελέφωνα πληρώνεται καπέλο επιπλέον της ονομαστικής τιμής. Τις πληθωριστικές τάσεις τονίζει η ευρεία κυκλοφορία του νέου χαρτονομίσματος των 200 Γκρίβεν. Κατα την ταπεινή γνωμη μου οδηγούμεθα σε πληθωρισμό της τάξεως του 25% η κυβέρνησις θα προσπαθησει να κοροιδέψει άπαντες ΄τυπώνοντας χαρτονόμισμα, που αποτελεί την μοναδική λύση και μοιραίως θα καθιζίσει το γκρίβνα. Παραλλήλως θα ζητιανέψει ότι δάνειο μπορεί από το εξωτερικό. Αναζητείται βεβαίως το ενέχυρον το οποίον και δεν υπάρχει διότι οι κομισάριοι τα έχουνε πάρει όλα. Εξ αυτού και η διαμάχη μεταξύ των κομισαρίων δια το ποιος θα πλερώσει την νύφη, ήτοι από ποιανου την πίτα θα κοψουν κομμάτι για να το ενεχυροδανείσουν. 
από τον οικονομικό ανταποκριτή του  Ιωσήφ Μπλάσκο

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους ...και να πάρω τη σκυτάλη από το οικονομικό και πολιτικό ρεπορτάζ για να αναφερθώ στο φλέγον ζήτημα για μας τους αγωνιστές ...τα ουκρανικά εργαλεία....

οπως σας είπε ο δάσκαλος είναι το γουίκεντ της γυναίκας ...χαμός θα γίνει...αλλά δυστηχώς χωρίς στηρίγματα ...μου λείπουν τα ακραία χαφ να περάσουν τη γνωριμία στον άξονα για να σκοράρω ως φουνταριστός κυνηγός...

Εν τω μεταξύ το έστρωσε πάλι από το μεσημέρι...και ετοιμάζω το πρόγραμμα βράδυ...απόψε Τιπτα και Αβαλόν, αύριο Μπιγκο και και μεθαύριο Κυριακή Παλάς...

Πλακώθηκα και με αυτούς που μου γνωρίσαν τη ροδίτισα την άλλη φορά...γιατί είμαι καλό παιδί και δεν μου αρέσουν οι παρτόλες...και είναι ζόρικα τα πράγματα....πολυ ατομικό σπορ..κάτι σα γκόλφ ...

Και έχω μείνει με τη καθαρίστρια....λολ (ωραίο για σκυλοτράγουδο)

Ελπίζω να τρακάρω πουθενά το δάσκαλο Ιωσήφ (χεχε)...να κάνουμε κλαμπινγκ μαζί....λολ

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους ...και να πάρω τη σκυτάλη από το οικονομικό και πολιτικό ρεπορτάζ για να αναφερθώ στο φλέγον ζήτημα για μας τους αγωνιστές ...τα ουκρανικά εργαλεία....

οπως σας είπε ο δάσκαλος είναι το γουίκεντ της γυναίκας ...χαμός θα γίνει...αλλά δυστηχώς χωρίς στηρίγματα ...μου λείπουν τα ακραία χαφ να περάσουν τη γνωριμία στον άξονα για να σκοράρω ως φουνταριστός κυνηγός...

Εν τω μεταξύ το έστρωσε πάλι από το μεσημέρι...και ετοιμάζω το πρόγραμμα βράδυ...απόψε Τιπτα και Αβαλόν, αύριο Μπιγκο και και μεθαύριο Κυριακή Παλάς...

Πλακώθηκα και με αυτούς που μου γνωρίσαν τη ροδίτισα την άλλη φορά...γιατί είμαι καλό παιδί και δεν μου αρέσουν οι παρτόλες...και είναι ζόρικα τα πράγματα....πολυ ατομικό σπορ..κάτι σα γκόλφ ...

Και έχω μείνει με τη καθαρίστρια....λολ (ωραίο για σκυλοτράγουδο)

Ελπίζω να τρακάρω πουθενά το δάσκαλο Ιωσήφ (χεχε)...να κάνουμε κλαμπινγκ μαζί....λολ
:thumbsup:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε χαλαρα σημερα το βραδυ εξω,γιατι αν κανουν καμια υποτιμηση βραδιατικα θα μενεις ξαφνικα χωρις λεφτα,και οι πουτανες θα την λακισουν.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Aκόμα και ο καμερανμαν προσκηνά τα ουκρανικά στρατά-εύγε του μεγάλος πατριωτης

Συνημμένα

• 6a00d8341bfadb53ef00e55.jpg
    6a00d8341bfadb53ef00e55.jpg
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 19

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σημερα ειναι "Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας" ο δάσκαλος εορτάζει με τις ουκρανίδες.
Το πρώι εκκλησιάστικε στο καθερδικό ναό του Κιέβου (Κυριακή της Ορθοδοξίας, γαρ) όπου προσευχήθηκε για όλες τις ουκρανίδες και τους μαθητές του
(απο το γραφείο τύπου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom