Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Α, δάσκαλε, ο Λευτεράκης εκτός από Μολυβάρχης πάει και για Μεγάλος Έλληνας. Καθόλου δεν θα τον πείραζε ο τίτλος νομίζω.

Μωρέ, εκείνο, το κοπέλι, το ανήψι του, το συνωνόματο του Μανολιού τι να κάνει άραγε;
Εκείνος που σε στιγμές ευθυμίας, ειλικρίνειας και αυτογνωσίας είχε δηλώσει στο Ντουμπάϊ : "Είμαστε κυβέρνηση καραγκιόζηδων"

Αυτός που θα έκανε και τεράστιο λιμάνι στο Τυμπάκι για να μεταφορτώνονται όλα τα κοντέϊνερ της Μεσογείου.

Αυτός που άφησε το Sea Diamond στον βυθό της καλντέρας της Σαντορίνης να σιγοξερνάει λάδια και καύσιμα.

Τι να γίνεται αυτό το κοπέλι άραγε;
Άξιος ανηψιός και μακρινός συγγενής του άλλου άξιου εκπρόσωπου του οίκου των Chefalo Gianni, της Ολγίτσας μωρέ.

Τώρα επειδή εγώ λείπω χάνω και τεύχη.
Εν πάση περιπτώση μου είπαν ότι το μαγαζάκι του Chefalo Giannι το κλερονόμησε επειδή δεν είχε γυιο η Ολγίτσα.
Μαλίστα κάπου την είχε πάρει το μάτι μου στην τελεόραση σε διαμαρτυρία κατά των... όπλων στην Κρήτη.
Όχι ότι είχανε τίποτα σχεση...
Βαρ'ατε με κι ας κλαίω...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
E ρε κόλπα , που γίνονται στον Κόλπο, που έλεγε και ο Ζούγα κάποτε....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μπααα - είναι οι υψηλοί ρυθμοί παραγωγικότητας στη χώρα. :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τώρα επειδή εγώ λείπω χάνω και τεύχη.
Εν πάση περιπτώση μου είπαν ότι το μαγαζάκι του Chefalo Giannι το κλερονόμησε επειδή δεν είχε γυιο η Ολγίτσα.
Μαλίστα κάπου την είχε πάρει το μάτι μου στην τελεόραση σε διαμαρτυρία κατά των... όπλων στην Κρήτη.
Όχι ότι είχανε τίποτα σχεση...
Βαρ'ατε με κι ας κλαίω...

Δάσκαλε, ο οίκος των Chefalo Giannι έχει δύο παρακλάδια. Τι παρακλάδια δηλαδή, ολόκληρα αγκωνάρια, κορμοί σεκογιας είναι.

Αυτό του ηρωϊκού Χάνδακος:
http://[URL unfurl="true"]www.enet.gr/online/dspphoto?id=65072[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.patranews.gr/upload/el/news/Photos/kefalogiannis.JPG[/img[/URL]]

και αυτό του ηρωϊκού Ρεθύμνου:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/photos/200812/m18-211142kefalogiannis.jpg[/img[/URL]] [img]http://media2.feed.gr/filesystem/images/20071026/engine/assets_LARGE_t_420_129689_type11495.jpg

Εσύ αναφέρεσαι στον δεύτερο.

Και επείδη λείπεις πιθανόν δεν έμαθες ότι κάποιος Κρητσίκαρος επέταξεν γιαούρτι στην κόρη την πανέμορφη όταν κατέβηκεν η αγροτιά της Λεβεντομάνας στους δρόμους για τα δίκαια της.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε η ολγα παντως ειναι καβαντζομενη αυτο καιρο με ενα τυπο που ασχολιτε με τετοιες δουλειες.με τις ευλογιες του γερου κεφαλογιαννη παντως.

Επισκέπτης
πάντα έχει προσέλευση αυτο το θρέντ.!

Παρατηρώ επίσης ότι η αγαμία στην Ελλάδα και δη στις μικρές ηλικίς πέφτει σύννεφο!
Καλά εγώ γαμάω κάθε χριστούγεννα και Πάσχα όπως έιχε γράψει ένας φίλος, αλλά τώρα διαβάζω σε άλλο θέμα, προσέγγιση και καλά της ρωσικής ψυχολογίας (προφανώς για μουνιά !). Βρε μαλάκες αφού σας το χω γράψει κατά 99% είναι "δω μου και μένα μπάρμπα !" τι ψάχνετε τώρα...
Πάντως έθαύμασα την ορθογραφεία της συμπαθούς ρωσσίδος καλλιτέχνιδος. Μακάρι να την είχανε κι οι περισσότεροι από σας. Που σας έχουν καταντήσει ...Και μετά παραπονούνται όλοι γιατί βγάνανε αλβανό σημαιοφόρο! Καλά κάνανε αφού έχουν κάνει τα ελληνόπουλα χαιβάνια..ήμανε στην αθήνα πριν κάνα δυο βδομάδες. ρε σεις με προσεγγίσανε καμια δεκαρια στον δρόμο "Κύριε σα ςπαρακαλώ μήπως έχετε κάνα πενηντάλεπτο?" Εντύπωση μου κανε ότι τους αφήνουν τώρα και στο μετρό !
Κανανε την νεολαία πρεζόνια και χασικλήδες. εκεί στο γνωστό τρίγωνο Ευριπίδου πώς την λένε τώρα την άλλη οδό δεν μουρχεται , σας την εχω γράψει , το έλα να δεις. Πριν τα χριστουγεννα είχανε βάνει μπάτσους εκεί μου πάνε, όχι ότι συλλαμβάνανε κανένα αλλά τουλάχιστον δεν είχε αυτήν την εικόνα.
Τους βγάνανε γιατί
πισω από τις λέξεις
κρύβεται ο αλέξης...
Κυβέρνηση μ αρκίντια
ή κυβέρνηση από αρκίντια?
Σα δε ντρεπόμαστε...

Επισκέπτης
Παρατηρώ επίσης ότι η αγαμία στην Ελλάδα και δη στις μικρές ηλικίς πέφτει σύννεφο!
Καλά εγώ γαμάω κάθε χριστούγεννα και Πάσχα όπως έιχε γράψει ένας φίλος, αλλά τώρα διαβάζω σε άλλο θέμα, προσέγγιση και καλά της ρωσικής ψυχολογίας (προφανώς για μουνιά !). Βρε μαλάκες αφού σας το χω γράψει κατά 99% είναι "δω μου και μένα μπάρμπα !" τι ψάχνετε τώρα...
Πάντως έθαύμασα την ορθογραφεία της συμπαθούς ρωσσίδος καλλιτέχνιδος. Μακάρι να την είχανε κι οι περισσότεροι από σας. Που σας έχουν καταντήσει ...Και μετά παραπονούνται όλοι γιατί βγάνανε αλβανό σημαιοφόρο! Καλά κάνανε αφού έχουν κάνει τα ελληνόπουλα χαιβάνια..ήμανε στην αθήνα πριν κάνα δυο βδομάδες. ρε σεις με προσεγγίσανε καμια δεκαρια στον δρόμο "Κύριε σα ςπαρακαλώ μήπως έχετε κάνα πενηντάλεπτο?" Εντύπωση μου κανε ότι τους αφήνουν τώρα και στο μετρό !
Κανανε την νεολαία πρεζόνια και χασικλήδες. εκεί στο γνωστό τρίγωνο Ευριπίδου πώς την λένε τώρα την άλλη οδό δεν μουρχεται , σας την εχω γράψει , το έλα να δεις. Πριν τα χριστουγεννα είχανε βάνει μπάτσους εκεί μου πάνε, όχι ότι συλλαμβάνανε κανένα αλλά τουλάχιστον δεν είχε αυτήν την εικόνα.
Τους βγάνανε γιατί
πισω από τις λέξεις
κρύβεται ο αλέξης...
Κυβέρνηση μ αρκίντια
ή κυβέρνηση από αρκίντια?
Σα δε ντρεπόμαστε...

Όσο για την ρωσική ψυχολογία τι να σας πω...
Ένα μόνον.
Ας είναι καλά η κρίσις!
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε τοσους μήνες, είχα τρεις μόνιμες γκόμενες.
Κι οι τρεις την κάνανε...
Κι οι τρεις γυρίσανε ως μετανοούσες παρθένες...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και η κορη του ιεραποστολου γυρισε δασκαλε?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697

έτσι είναι δάσκαλε...
και πού να δείς τις μικρές ηλικίες (16-20)....
μιλάμε για ΤΟ ΔΡΑΜΑ...
εγώ θυμάμαι τον ευατό μου σε αυτην την ηλικία και τους φίλους μου να τρέχουμε όλη μέρα πίσω απο τα γκομενάκια (παρτάκια κτλ)

σήμερα τα αγόρια ή ολη ημέρα θα πάιζουν καλωδιωμένοι ηλεκτρονικα παιχνίδια και θα σκέφτονται ΄τι εξάτμιση να βάλουν στο παπάκι να κάνει θόρυβο, οι δέ γκόμενες και διαβάζουν κοσμοπόλιταν να μάθουν για τον έρωτα και τον τέλειο άντρα....
και νά η μαλακια σύννεφο...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα να θυμισω οτι πολλα κοριτσακια 18-20 γαμιουντε με μεγαλους 30-40 γιατι οι πιτσιρικαδες δεν λενε να ξεκολησουν απο τα p/c και τις μαλακιες με τα αυτοκινητα και τα μηχανακια.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

εκεί στο γνωστό τρίγωνο Ευριπίδου πώς την λένε τώρα την άλλη οδό δεν μουρχεται , σας την εχω γράψει , το έλα να δεις. Πριν τα χριστουγεννα είχανε βάνει μπάτσους εκεί μου πάνε, όχι ότι συλλαμβάνανε κανένα αλλά τουλάχιστον δεν είχε αυτήν την εικόνα.
Ιωσήφ,

για την αγαμία υπερβάλλεις - τη βρίσκουν την άκρη τα πιτσιρίκια, εντάξει μην ανησυχείς. :rolleyes:

Για το δεύτερο όμως λίγα λες - χωρίς πλάκα το χάλι της Αθήνας στο κέντρο είναι απερίγραπτο. Βγαίνεις από τον ηλεκτρικό στην Ομόνοια και το μόνο που βλέπεις είναι μετανάστες να κυκλοφορούν έτσι γενικώς, πρεζόνια, ανάπηρους κάθε είδους και διάφορους να προσπαθούν να σου βάλουν φυλλάδια στο χέρι.

Οι φυσιογνωμίες δε που κυκλοφορούν είναι λες κι έχουν βγει από project Fellini & David Lynch. Ενώ κυκλοφορώ καθημερινά, κάθε μέρα είναι σα διαφορετική σκηνή από το 8 1/2. Το χειρότερο απ' όλα δε είναι η ενοχή που νιώθεις - ντρέπεσαι γι' αυτό που βλέπεις γύρω σου. >:(

Εννοώ δηλ ότι κάπου πίσω στο μυαλό μου θυμάμαι το 83 να κατεβαίνω για φροντιστήριο στο κέντρο, προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τις εικόνες - ουσιαστικά μιλάμε για μια εποχή που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτεί. :(

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
έτσι είναι δάσκαλε...
και πού να δείς τις μικρές ηλικίες (16-20)....
μιλάμε για ΤΟ ΔΡΑΜΑ...
εγώ θυμάμαι τον ευατό μου σε αυτην την ηλικία και τους φίλους μου να τρέχουμε όλη μέρα πίσω απο τα γκομενάκια (παρτάκια κτλ)

σήμερα τα αγόρια ή ολη ημέρα θα πάιζουν καλωδιωμένοι ηλεκτρονικα παιχνίδια και θα σκέφτονται ΄τι εξάτμιση να βάλουν στο παπάκι να κάνει θόρυβο, οι δέ γκόμενες και διαβάζουν κοσμοπόλιταν να μάθουν για τον έρωτα και τον τέλειο άντρα....
και νά η μαλακια σύννεφο...
αστα να πανε στο διαολο...δεν την παλευει κανενας!!!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ναι αλλα να θυμισω οτι πολλα κοριτσακια 18-20 γαμιουντε με μεγαλους 30-40 γιατι οι πιτσιρικαδες δεν λενε να ξεκολησουν απο τα p/c και τις μαλακιες με τα αυτοκινητα και τα μηχανακια.
αυτο που λες ειναι περιπτωση νομισματος που εχει 2 οψεις! αν νομιζεις οτι τα πιτσιρικια πανε με 30-40ρηδες επειδη οι πιο πιτσιρικαδες ασχολουνται με αλλα πραγματα εισαι γελασμενος! για αλλους λογους πανε μαζι τους... κ επειδη πανε με αυτους οι πιο μικροι μενουν με το...παπι στο χερι!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε εχει μερικους που τα χωνουν,αλλα εχει και μερικους που γαμανε τζαμπα εντελως.

Επισκέπτης
και η κορη του ιεραποστολου γυρισε δασκαλε?

καλά αυτή ήταν η πρώτη αλλά την έχω στο...κλάψιμο διότι με τσάντισε πολύ στις προηγούμενες φάσεις κι αποφάσισα νατην κόψω λόγω...ύψους ! έ ήταν παραφωνία με τις άλλες 1.75μ η μία και ένα 1.78 η άλλη. Προχτές την είδα στον δρόμο και μου ζήταγε 100 ρούβλια! κατάντημα...Μαλακισμένη. ¨οταν ήτανε μαζί μου είχε ότ γουσταρε, τώρα με παρακάλαγε για εκατό ρουβλια !!! 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε εγινε ζητιανα κανονικη δηλαδη?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Tα εχω ξαναπει αλλα θα τα ξαναπω!
Οι Ελληνιδες τα μπαζα εχουν θεοποιηθει εδω στο Ελλαντα απο τους μαλακες τους Ελληνες.
Πλεον Και το τελευταιο μπαζο εχει ψηλα τη μυτη και εχει απαιτησεις.
Εγω δεν αχολουμαι με αυτα τα μπαζα ουτε θα ασχοληθω.
Οσο θα ειμαι στην Ελλαδα μια χαρα θα περναω στα στουντιο κλπ με τσεχες,ρωσιδες  κλπ που 'υπαρχουν' εδω που για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι θεες.
Και μη μου πειτε οτι εσυ πληρωνεις γιατι εσεις τα μπαζα τις Ελληνιδες τις πληρωνετε πολλα περισσοτερα και οπως και να'χει ενα μπαζο γαματε.
Τις Ελληνιδες ουτε να τις βλεπω δε θελω....
Ιωσηφ  δε φανταζεσαι ποσο πολυ εχει ξεπεσει το αντρικο φυλο στην Ελλαδα.....εχουν θεοποιησει τα μπαζα των μπαζων..το καταλαβαινεις αυτο?

Επισκέπτης
αυτο που λες ειναι περιπτωση νομισματος που εχει 2 οψεις! αν νομιζεις οτι τα πιτσιρικια πανε με 30-40ρηδες επειδη οι πιο πιτσιρικαδες ασχολουνται με αλλα πραγματα εισαι γελασμενος! για αλλους λογους πανε μαζι τους... κ επειδη πανε με αυτους οι πιο μικροι μενουν με το...παπι στο χερι!!!

Τώρα μου θυμίζεις όταν ήμανε 20 χρονών είχα κάτι συμμαθήτριες που βγαίνανε με κάτι 30άρηδες, 35άρηδες. είχαν έρθει από το χωριο τους και κάθε μέρα να ξεσαλώσουνε, μπουζούκια, μπαρ, ταβέρνες Αντύπες, Δυονυσίου, Πουλοπουλέους τα είχαν πάρει όλα σβάρνα. Εμ βέβαια με ποιον θα βγαίνανε με μένα μου περισεύανε κάθε μερα στα μπουζούκια? Θυμάμαι μια φορά πέρναγα έξω από το χρυσό βαρέλι εκεί στις τζιτζιφιές και βλέπω δυο μουνίτσες 18 χρονών με κάτι τύπους καμια 65αριά κλασσικούς χωριάτες με αγραβάτωτα πουκάμισα κουμπωμένα ως το λαιμό, μόνον τραγιάσκες δε φοράγανε. Λέω από μέσα μου "πάει πουλήσανε το χωράφι και πάνε τώρα να επενδύσουν τα λεφτά!".
Το χω ξαναγράψει¨:

στην ζωή γουσταρουν όλοι
το γεμάτο πορτοφόλι.

Να σας πω κάτι  : Αφού στην ελλάδα υπάρχει η ψυχολογια εγώ δεν παντρεύομαι 20 χρονών για να περάσω καλά, ήτοι για να γαμιεμαι δωθε και κειθε, ε μοιραίο είναι ότι τετοια φαινόμενα θα υπάρχουν.
Από τη νάλλη νομιζετε ότι στην Ουκρανία φανέρωσα ποτέ την ηλικία μου?
Τέτοια ζωντόβολα είναι άμα τους πεις 40-45 -50 ΑΑΑΑΑΑ !!!! είναι μεγάλος  !!!!
άμα τους επις 28, μια χαρά !
Παίδες εδώ μικροδείχνουμε όλοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom