Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
...
Εν Ελλάδι παρατηρούμε τα τελευταία τριαντά τοσα χρόνια μια κοινωνική υστερία η οποία συνδέεται άμεσα με την συστηματική προσπάθεια εκθηλύνσεως της κοινωνίας. Ο πρώτος που ιστορικά καταγεγραμένα συνέλαβε την εκθύληνση της κοινωνίας ήτο ο Κύρος κατόπιν συμβουλής του Κροίσου. Για να μην ξαναεπαναστατήσουν οι Λυδοί ο Κροισος συμβούλευσε τον Κύρο, να διατάξει τους άρρενες Λυδούς να φορούνε σκουλαρίκια, μακριά φουστάνια και κοθόρνους (τακούνια) και να ασχολούνται με την μουσική και τον χορό. Έτσι το έθνος των Λυδών από πολεμικώτατο κατέληξε να είναι έθνος υπόδουλων κυναίδων. Το ίδιο ζούμε και στις μερες μας.
...

ΔΑΣΚΑΛΕ είσαι πραγματικά ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ, τα παραπάνω λόγια σου μου θύμισαν αυτό που
λένε για όσους γνωρίζουν Ιστορία όπως εσύ:
όλβιος  εστί  όστις  Ιστορίης  έσχε  μάθησιν

Και γώ προσθέτω οτι δεν είναι μόνο ευτυχής αυτός που γνωρίζει Ιστορία,
αλλά αποκτά σχεδόν Προφητικές Ικανότητες για το τί μέλλει γενέσθαι.

Και πάλι ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT όπως λέμε εδώ οι μπουρδελιάρηδες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.662
Πόντοι
266
Απο καιρο το σκεφτομαι, τωρα θα το ρωτησω!

Μακρια απο μας, και παντα με προφυλαξη, αλλα απο αφροδίσια και λοιπες νοσους, τι παιζει;
Για φιλια κλπ υπαρχει κινδυνος, και φυσικα και πηδημα;

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Μακρια απο μας, και παντα με προφυλαξη, αλλα απο αφροδίσια και λοιπες νοσους, τι παιζει;
παντα υπαρχει κινδυνος και θελει προσοχη

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εννοείται ότι θέλει προσοχή

Επισκέπτης

Αγαπητέ φίλε,
ανοίγεις ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο το οποίο για να το καλύψω θα πρέπει να γράψω 2-3 σελίδες και δεν προφταίνω...
Διακρίνω επίσης ότι για να με ρωτα΄ς για φιλιά κλπ πρέπει και να σαι νεος στα χρόνια.

Μικρός ο εξαδελφός μου απήγγειλε:
Δεν γαμω κωλο που κλανει
και μουνί που κατουρει
μα την παιζω με το χερι
να την έχω καθαρή
ετσι έχω την υγειά μου
έχω και τα ταλαρά μου !
Ατυχώς δεν ακολουθούμε τις συμβουλές του σοφού αυνανιστού λόγω...κάβλας

Δυστυχώς η ολόσωμη καπότα που μπαινει κανείς όλος μεσα σαν ψαροντουφεκοστολή δεν έχει βγει ακόμη στο εμπόριο...
Γενικώς λέει αν ξεραμε τι τρωμε, αν ξεραμε τι γαμάμε στην Ουκραίνα προσθετω εγώ...

Φιλικά

Ιωσήφ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.662
Πόντοι
266
Το ξαδερφακι σου εγραψε! Και γαμω τα ποιηματα!

Ενταξει, μεγαλο το θεμα, αλλα μια δυο εμπειριες και γενικως τι παιζει, καλο θα ηταν να ειναι γνωστα, να λεμε τα καλα, αλλα να ξερουμε και τους κινδυνους. Τους κινδυνους τους ξερουμε, αλλα ποσο συχνα μπαινουν στο παιχνιδι;
Πχ. παιζει ρολο η καθαριοτητα ενος λαου (γενικα μιλωντας, ο καθενας μπορει να ειναι καθαρος περισσοτερο ή λιγοτερο).
Ή πχ. οι γκομενα που θα σου κατσει απο το ...ουκρανικο παγκακι, εχει πολλες πιθανοτητες να σου 'αφησει' κατι να τη θυμασαι; Λιγοτερες πιθανοτητες απο τις επαγγελματιες πουτανες;

Επισκέπτης

Ενταξει, μεγαλο το θεμα, αλλα μια δυο εμπειριες και γενικως τι παιζει, καλο θα ηταν να ειναι γνωστα, να λεμε τα καλα, αλλα να ξερουμε και τους κινδυνους. Τους κινδυνους τους ξερουμε, αλλα ποσο συχνα μπαινουν στο παιχνιδι;
Πχ. παιζει ρολο η καθαριοτητα ενος λαου (γενικα μιλωντας, ο καθενας μπορει να ειναι καθαρος περισσοτερο ή λιγοτερο).
Ή πχ. οι γκομενα που θα σου κατσει απο το ...ουκρανικο παγκακι, εχει πολλες πιθανοτητες να σου 'αφησει' κατι να τη θυμασαι; Λιγοτερες πιθανοτητες απο τις επαγγελματιες πουτανες;

Κοίτα για να πάρεις μια ιδέα:
Γενικά οι ουκρανίδες είναι πολύ πιο καθαρές από τους ουκρανούς.
Τι να το κανεις όμως οταν παν και τις γαμάνε κάτι απίθανοι τυποι που πλένονται μια φορά το μηνα και βρωμαν και ζεχνουν??? (μαλλον συχνα γράφω για το πλυσιμο).
Δεύτερον ηπατίτιδα, μηκυτιάσεις είναι στην ημερησία διάταξη.
τρίτον σπιντ, γαμησέ τα κι αφησέ τα.
Τέταρτον φυματίωσις και μηννηγγίτδα κι αυτά στην ημερησία διάταξη.
Πέμπτον: άμα καμια φορά καθησω και γράψω τις ουκρανίδες πουτάνες που γαμάτε εσείς στην Αθηάνα ποιος τις έχει γαμήσει πριν και κατα ποιο τρόπον θα πρεπει να κόψετε όλοι τα πουλακια σας. άμα σκέφτομαι τις γκομενες που έχω γαμησει εγώ στην Ουκραίνα ποιος τις έχει γαμήσει πρεέπι να κοψω κι εγώ το δικό μου πουλι...

Είπαμε μια ολόσωμη καπότα χρειάζεται. Ζητείται εφευρέτης...

Επισκέπτης

πιθανότητες έχει να σ αφήσει καμια μηκυτίαση, ευτυχώς ο άνδρας συνήθως μεταφερει τους μηκυτες και δεν παρουσιάζει συμπτώματα. Για τις επαγγελματίες πουτάνες τι να πω ρε αδερφέ, πρέπει να ρωτήσεις μια πουτάνα. Εγώ είμαι...πουτάνος!

Επισκέπτης
πιθανότητες έχει να σ αφήσει καμια μηκυτίαση, ευτυχώς ο άνδρας συνήθως μεταφερει τους μηκυτες και δεν παρουσιάζει συμπτώματα. Για τις επαγγελματίες πουτάνες τι να πω ρε αδερφέ, πρέπει να ρωτήσεις μια πουτάνα. Εγώ είμαι...πουτάνος!

Στην Μόσχα και στην Πετρούπουλη, απ ότι βλεπω στο ιντερνέτι έχει μαυρες πουτάνες (νιγηριανές προφανώς). Εκε΄ιθα γινεται το έλα να δεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

με τς επαγγελματιες πουτανες εχεις μηδαμινες πιθανοτητες να κολισεις κατι.δεν μιλαω γι αυτες που στεκονται στο δρομο.αυτες που σε κολλανε συνεχεια αρρωστιες ειναι μια κατηγορα που θα της χαρακτηριζα δωρεαν πουτανες.σχετικα ασχημες(συνηθως οχι πολυ ωραιες.βεβαια για τα Ελληνικα δεδομενα κουκλαρες).απαιρηποιητες κακοντυμενες.με πολυ λιγες απαιτησεις ουτε αμαξι θελουν να εχεις και σε φοιτητικη εστια να μενεις θα πανε.οι δε απιατησεις τους μηδαμηνες.μπορει να μη σου ζητησουν και τιποτα.συνηθως αυτες πηγαινουν με ολους και με ολα!οι περισσοτερες κοπελες που βγαζουν εδωοι ξενοι γκομενες ειναι αυτς της κατηγοριας.μια κοπελα που δεν ανηκει σε αυτην την κατηγορια θελει ο αντρας να εχει καποιες προδιαγραφες για να παει μαζι του.οι ξενοι γι αυτο κολανε συνεχεια αρρωστιες γιατι συνηθως πηγαινουν με αυτες της (δωρεαν πουτανες).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Μόσχα και στην Πετρούπουλη, απ ότι βλεπω στο ιντερνέτι έχει μαυρες πουτάνες (νιγηριανές προφανώς). Εκε΄ιθα γινεται το έλα να δεις...
εχει σχεδον σε καθε σαλον εχει.ποτε δεν ειναι οι φωτο τους αληθηνες.συνηθως εινα πολυ ασχημες.αυτες δεν εχουν ασθενειες γιατι ειναι ολες φοιτητριες και καθε χρονο δινουν αιμα για να παρουν Ρεγκιστρατσια στο πανεπηστημιο.

Επισκέπτης
εχει σχεδον σε καθε σαλον εχει.ποτε δεν ειναι οι φωτο τους αληθηνες.συνηθως εινα πολυ ασχημες.αυτες δεν εχουν ασθενειες γιατι ειναι ολες φοιτητριες και καθε χρονο δινουν αιμα για να παρουν Ρεγκιστρατσια στο πανεπηστημιο.

Απορίες

α. κι άμα κολλήσουν στο ενδιάμεσο του χρόνου τι γίνεται?
β καλά εδώ στην ελλάδα πληρώνουν για τα χαρτιά τους μην μου πεις ότι στην Μοσκοβία δεν πληρώνουν!

Παιδιά αν ξέρατε τι γαμάτ(μ)ε...

Επισκέπτης
Απορίες

α. κι άμα κολλήσουν στο ενδιάμεσο του χρόνου τι γίνεται?
β καλά εδώ στην ελλάδα πληρώνουν για τα χαρτιά τους μην μου πεις ότι στην Μοσκοβία δεν πληρώνουν!

Παιδιά αν ξέρατε τι γαμάτ(μ)ε...

Εν τω μεταξύ τώρα που το συζητάμε Δημητράκη εγώ θυμαμαι στη ταυλάνδη ένα σωρό ρώσσους να πληρώνουν για να γαμήσουν αυτές τις μαιμούδες.
Απορίες¨:

α. μα καλά αν είχε τοσο μουνί κι ελεύθερο στην Ρωσσία θα πλερώνανε για να γαμήσουν αυτά τα...ξόανα? (να μου μεις υπάρχουν και βιτσίοζοι)
β. εγώ το χω γράψει κι όλας είχα μια γνωστή που πήγαινε Μοσχα κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο με τα εισητήρια ξενοδοχεια πλερωμένα κι έκανε βίζιτα για 700 ντόλαρι. Άμα πάλι είχε τοσο μουνί θα πηγαινε 1500 χιλιομετρα ταξίδι για να την γαμήσει ένας γερο πρρρρ...Θα φώναζε μια γκόμενα απο κει. Τι ήθελε, να κανει εισαγωγή από Ουκραίνα?
γ. Οι μαύροες τι ρολο βαράνε? Πάει να πει ότι δεν έχει μουνί, αλλίως τι θα εισάγανε από Νιγηρία?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.066
Πόντοι
42.697
Δεν γαμω κωλο που κλανει
και μουνί που κατουρει
μα την παιζω με το χερι
να την έχω καθαρή
ετσι έχω την υγειά μου
έχω και τα ταλαρά μου !
Ατυχώς δεν ακολουθούμε τις συμβουλές του σοφού αυνανιστού λόγω...κάβλας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ τώρα που το συζητάμε Δημητράκη εγώ θυμαμαι στη ταυλάνδη ένα σωρό ρώσσους να πληρώνουν για να γαμήσουν αυτές τις μαιμούδες.
Απορίες¨:

α. μα καλά αν είχε τοσο μουνί κι ελεύθερο στην Ρωσσία θα πλερώνανε για να γαμήσουν αυτά τα...ξόανα? (να μου μεις υπάρχουν και βιτσίοζοι)
β. εγώ το χω γράψει κι όλας είχα μια γνωστή που πήγαινε Μοσχα κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο με τα εισητήρια ξενοδοχεια πλερωμένα κι έκανε βίζιτα για 700 ντόλαρι. Άμα πάλι είχε τοσο μουνί θα πηγαινε 1500 χιλιομετρα ταξίδι για να την γαμήσει ένας γερο πρρρρ...Θα φώναζε μια γκόμενα απο κει. Τι ήθελε, να κανει εισαγωγή από Ουκραίνα?
γ. Οι μαύροες τι ρολο βαράνε? Πάει να πει ότι δεν έχει μουνί, αλλίως τι θα εισάγανε από Νιγηρία?

δ. όσο δε για φοιτήτριες κι αυτες κατω στην Σωκράτους φοιτήτριες είναι...Μα καλά τωρα κοροιδευόμαστε μεταξύ μας?
Αφού είναι κυκλωμα προαγωγων - κυβερνήσεως της Νιγηρίας (φοβούμαι και μελών της κυβερνήσεως της Μπανανίας που τα παιρνουν χοντρά για να εξακολουθούν να είναι). Για δοκιμάστε εσείς να φέρετε την γκομενά σας από την Ουκραίνα κι άμα σας δωσουν βίζα να μου τρυπήσετε τον..Πάνο! Όλες αυτές οι μαυρες πώς έρχονται ??? Για να μας πει κάποιος πως κατεβαίνουν από το αερόπλανο και με τι βιζα?

Επισκέπτης
δ. όσο δε για φοιτήτριες κι αυτες κατω στην Σωκράτους φοιτήτριες είναι...Μα καλά τωρα κοροιδευόμαστε μεταξύ μας?
Αφού είναι κυκλωμα προαγωγων - κυβερνήσεως της Νιγηρίας (φοβούμαι και μελών της κυβερνήσεως της Μπανανίας που τα παιρνουν χοντρά για να εξακολουθούν να είναι). Για δοκιμάστε εσείς να φέρετε την γκομενά σας από την Ουκραίνα κι άμα σας δωσουν βίζα να μου τρυπήσετε τον..Πάνο! Όλες αυτές οι μαυρες πώς έρχονται ??? Για να μας πει κάποιος πως κατεβαίνουν από το αερόπλανο και με τι βιζα?

Δηλαδή τόσο δυσκολο είναι?

να πάνε 10 μπάτσοι, να τις μαζέψουνε όλες και μια , μια να δουνε:
α. ποιος υπεύθυνος σε ποια πρεσβεία υπέγραψε για τις βιζες τους
β. ποιοι είχανε βάρδια στο αεροδρόμιο όταν ήρθανε
γ. ποιοι νοικιαζουνε τα σπίτια που μενουνε
δ. όταν τις πιάνουν , ξαναπιάνουν ποιοι τις βγανουνε έξω κάθε φορά

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εγώ θυμαμαι στη ταυλάνδη ένα σωρό ρώσσους να πληρώνουν για να γαμήσουν αυτές τις μαιμούδες.
Απορίες¨:
Σύντροφε καθηγητά, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Καίτοι φανατικά ρωσσόφιλος (και στο θέμα των γυναικών) τα κόλπα στο κρεβάττι που μπορούν να κάνουν΄οι Ταϋλανδές ΚΑΜΙΑ άλλη δεν τα κάνει στο κρεβάττι. Και καμιά άλλη δεν μπορεί να τα κάνει. Τόχουν στη φύση τους.

Επισκέπτης
Σύντροφε καθηγητά, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Καίτοι φανατικά ρωσσόφιλος (και στο θέμα των γυναικών) τα κόλπα στο κρεβάττι που μπορούν να κάνουν΄οι Ταϋλανδές ΚΑΜΙΑ άλλη δεν τα κάνει στο κρεβάττι. Και καμιά άλλη δεν μπορεί να τα κάνει. Τόχουν στη φύση τους.

κοίτα στην Ταυλάνδη, οι πιο όμορφες γυναίκες που έχει έιναι οι...άνδρες!
Όχι να πληρώσω να τις γαμήσω, να με πλερώνανε δεν τις άφηνα ν αγγίξουν το τσουτσουνάκι μου...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κτατρχην ποιος σας ειπε οτι οι γκομενες εδω θελουν τους Ρωσσους?πρεπει να ειναι ψυχασθενεις μια γυναικα για να θελει τους Ρωσσους!αν πηγαινουν μαζι τους πηγαινουν απο αναγκη.οι αραπηνες εδω το πρω'ι' ειναι φοιτητριες και το βραδυ στα σαλον.οπως και η Ελληνιδα που εγραψα στο Russia Sex&Vodka.εδω ειναι πολυ αφιλοξενη χωρα ειναι πολυ δυσκολο για εναν ξενο να επηζισει ειδεικα χωρις χαρτια.δεν εχει καμια σχεση με την Ελλαδα.ολοι οι Αραβες που ηρθαν εδω για σπουδες το ονειρο τους ειναι να πανε να ζησουν στη Γαλλια.---οσο για το αν κολισε στο ενδιαμεσο τι να πω αν εισαι τοσο τυχερος.οσο για το να λαδωσουν γινεται αλλα θελει λεφτα που οι φτωχοι αραπηδες δεν τα εχουν.ζουνε με κατι επιδοτισεις απο το κρατος οχι πανω απο 150 Ευρω το μηνα.οποτε λεφτα για λαδωμα δεν υπαρχουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom