Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....η Μοσχα ειναι πολυ ακριβη πολη.περσι ηταν η 2η πιο ακριβη πολη στον κοσμο μετα το Τοκιο.αν η φιλη σου η Ουκρανη ειχε της σωστες γνωρημιες και πηγαινε με τος παμπλουτους τοτε σιγουρα θα εβγαζε τρελλα λεφτα 2-3 μερες στη Μοσχα.

Επισκέπτης
....η Μοσχα ειναι πολυ ακριβη πολη.περσι ηταν η 2η πιο ακριβη πολη στον κοσμο μετα το Τοκιο.αν η φιλη σου η Ουκρανη ειχε της σωστες γνωρημιες και πηγαινε με τος παμπλουτους τοτε σιγουρα θα εβγαζε τρελλα λεφτα 2-3 μερες στη Μοσχα.

έγραψον: πήγαινε να γαμηθεί με ΄ναν τυπο καμια 50αριά με μπάκα για 700 ντόλαρι. Τώρα για να την φωναζει αυτός για 700 ντόλαρι παέι να πει ότι οι πουτάνες στην Μοσχα ήταν πολύ πιο ακριβές. Ότι είναι ακριβή πόλη η Μόσχα δε πα να πει ότι είναι πάμπλουτοι οι κατοικοί της αλλά απλά πρόβατα για να τους ξεζουμίζουν αδιαμαρτύρητα οι καμιά εκκατοστή κομμισάριοι που οντως είναι πάμπλουτοι. 

Επισκέπτης
κτατρχην ποιος σας ειπε οτι οι γκομενες εδω θελουν τους Ρωσσους?πρεπει να ειναι ψυχασθενεις μια γυναικα για να θελει τους Ρωσσους!αν πηγαινουν μαζι τους πηγαινουν απο αναγκη.οι αραπηνες εδω το πρω'ι' ειναι φοιτητριες και το βραδυ στα σαλον.

τωρα μου θυμίζεις το έργο " το πρωί μαθητρια, το βράδυ πόρνη". Όχι παίρνουν και τα βιβλία τους και διαβάζουν στο μπουρδέλο γιατί έχουν εξεταστική. Απευθύνω ερώτημα εις τους φίλους εξ Αθηνών που συχνάζουν σε μπουρδέλα:
ρε παιδιά συναντήσατε ποτε στο μπουρδέλο καμια φοιτήτρια πουτάνα??? Διάβαζε κι αυτή για την εξεταστική μήπως?

Επισκέπτης
οσο για το να λαδωσουν γινεται αλλα θελει λεφτα που οι φτωχοι αραπηδες δεν τα εχουν.ζουνε με κατι επιδοτισεις απο το κρατος οχι πανω απο 150 Ευρω το μηνα.οποτε λεφτα για λαδωμα δεν υπαρχουν....

εμμμ χμμμ αφού οι αραπίνες (διάβαζε κι οι νταβάδες)απασχολούνται στα μπουρδέλα! τι λεφτά δε βγάζουνε ??? τζάμπα το κάνουνε? φυσικά και θα λαδωσουν για τα υγειονομικά χαρτιά τους και υγειεις να είναι, μονον και μόνο για να μην μπούνε στην διαδικασία να τρέχουνε να κανουνε τις εξετάσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
έγραψον: πήγαινε να γαμηθεί με ΄ναν τυπο καμια 50αριά με μπάκα για 700 ντόλαρι. Τώρα για να την φωναζει αυτός για 700 ντόλαρι παέι να πει ότι οι πουτάνες στην Μοσχα ήταν πολύ πιο ακριβές. Ότι είναι ακριβή πόλη η Μόσχα δε πα να πει ότι είναι πάμπλουτοι οι κατοικοί της αλλά απλά πρόβατα για να τους ξεζουμίζουν αδιαμαρτύρητα οι καμιά εκκατοστή κομμισάριοι που οντως είναι πάμπλουτοι. 
κοιτα αν ενα σπιτι στη Ρουμπλιοφκα κοστιζε απο 15 εκατομυρια $ και πανω!το στρεμα για οικοπεδο 500.000 $ και πανω.γα εναν που εχει αυτα τα λεφτα και κυκλοφωρει με Μπεντλε'ι' ή το λιγοτερο με Πορσε Καγιεν τι ειναι 700 $?οι πουτανες στη Μοσχα δεν ειναι ακριβες.μιλαγα στο Νοβγκοροντ με φιλους μου που δουλευουν Μοσχα.κοσιζουν στην Τοτσκα 150-200 Ευρω για ολη τη νυχτα.οι φιλοι μου οι Ιταλοι που τους ξερουνε της παιρνουμε με 120 Ευρω για ολη τη νυχτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμμμ χμμμ αφού οι αραπίνες (διάβαζε κι οι νταβάδες)απασχολούνται στα μπουρδέλα! τι λεφτά δε βγάζουνε ??? τζάμπα το κάνουνε? φυσικά και θα λαδωσουν για τα υγειονομικά χαρτιά τους και υγειεις να είναι, μονον και μόνο για να μην μπούνε στην διαδικασία να τρέχουνε να κανουνε τις εξετάσεις.
εδω δεν υπαρχουν νταβατζιδες οι γκομενες πανε μονες τους και δουλευουνε.

Επισκέπτης
κοιτα αν ενα σπιτι στη Ρουμπλιοφκα κοστιζε απο 15 εκατομυρια $ και πανω!το στρεμα για οικοπεδο 500.000 $ και πανω.γα εναν που εχει αυτα τα λεφτα και κυκλοφωρει με Μπεντλε'ι' ή το λιγοτερο με Πορσε Καγιεν τι ειναι 700 $?οι πουτανες στη Μοσχα δεν ειναι ακριβες.μιλαγα στο Νοβγκοροντ με φιλους μου που δουλευουν Μοσχα.κοσιζουν στην Τοτσκα 150-200 Ευρω για ολη τη νυχτα.οι φιλοι μου οι Ιταλοι που τους ξερουνε της παιρνουμε με 120 Ευρω για ολη τη νυχτα.

τι να πω ... Μπορεί να έχω παρξηγήσει και να την είχε για κόρη του. Την είχε συμπαθησει φαίνεται. Πάντως Μπέντλει ή πόρσε ο τυπος δεν είχε...

Επισκέπτης
εδω δεν υπαρχουν νταβατζιδες οι γκομενες πανε μονες τους και δουλευουνε.

Α πα πα πα ! Νταβάδες και κυκλωματα δεν υπάρχουνε! Τα λέει αυτός ο κακός ο Μπλάσκος!
Εκεί που κάθεται η Νιγηριανή στο χωριο της λέει: "τι να κανω, τι να κάνω? δε πετάγομαι αύριο με τ'αερόπλανο  μεχρι την Μοσχα να σπουδάσω στην φιλοψωλική και το βράδυ στο μπουρδέλο!"

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Α πα πα πα ! Νταβάδες και κυκλωματα δεν υπάρχουνε! Τα λέει αυτός ο κακός ο Μπλάσκος!
Εκεί που κάθεται η Νιγηριανή στο χωριο της λέει: "τι να κανω, τι να κάνω? δε πετάγομαι αύριο με τ'αερόπλανο  μεχρι την Μοσχα να σπουδάσω στην φιλοψωλική και το βράδυ στο μπουρδέλο!"
:2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καπως ετσι ειναι!ερχονται με υποτροφιες μενουν σε φοιτητικες εστιες.και παιρνουν γυρω στα 200 Ευρω το μηνα επιδομα απο τα κρατη τους.και παρα πολλες για να συμπλιρωσουν το εισοδημα τους πανε στα σαλον τον ελευθερο τους χρονο.κατι τετοιο παιζει με την Ελληνιδα που δουλευει στα σαλον.ειναι φοιτητρια και πηγαινει εκει για χαρτζηλικι!

Επισκέπτης
καπως ετσι ειναι!ερχονται με υποτροφιες μενουν σε φοιτητικες εστιες.και παιρνουν γυρω στα 200 Ευρω το μηνα επιδομα απο τα κρατη τους.και παρα πολλες για να συμπλιρωσουν το εισοδημα τους πανε στα σαλον τον ελευθερο τους χρονο.κατι τετοιο παιζει με την Ελληνιδα που δουλευει στα σαλον.ειναι φοιτητρια και πηγαινει εκει για χαρτζηλικι!

Μα να σου πω την μαυρη αλήθεια το είχα υποψιαστεί κι εγώ για την Ελλάδα περνώντας κοντά από την πανεπιστημιούπολη στην Σωκράτους και βλεποντάς τες να πηγαίνουν για μάθημα οτι είναι φοιτήτριες. Αλλά ξέρεις νομιζω ότι πολλές δεν το κάνουν για τα λεφτά αλλά από χόμπυ. Είναι πολύ δυσκολο την σήμερον ημέρα να βρεις γκόμενο, σταμάτησε κι η εκπομπή με την (Κλ)αννίτα και σου λέει "πρηστήκανε τα μάτια μου από το διάβασμα, δε πα καμιά βόλτα με τις φίλες μου να ξεσκάσω κάτω από την Αθηνάς μπας και βρω και κάνα αγόρι?". (όχι πολύ αργά γιατί έχουν μάθημα την άλλη μέρα, άσε που την παίρνει τηλέφωνο και η μαμά της στο κινητό να δει αν είναι σπίτι).

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε με το μουνι θα ασχοληθουμε καθολου?

Επισκέπτης

Αυτός ο ξαδερφός μου έλεγε και το ακόλουθο ποιήμα:

το μουνί δεν είναι αρνί
να το κλείνεις στο παχνί
το μουνί θελει παιχνίδια
με τον πουτσο
και τ αρχίδια !

Τέλος πάντων , σοβαρά τώρα αρκάνς πε μου τι θες να μάθεις κι είμαι εδώ.

Οι γκόμενες με παχιά μουνόχειλα είναι καβλιάρες το ξέρεις και συ,
οι γκόμενες με μικρή κλειτορίδα αργούν να καβλώσουν

Τώρα γενικώς κι αόριστα τι να σου πω για το μουνί?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

και εγώ συμφωνώ με τον  arcans και παρακολουθώ ανελειπως τα μαθήματα μου απλα συμετέχω
μελετώντας τα θεωρητικά διότι στά πρακτικά άσε να πάνε φτωχεια καταραμένη μας χτύπησε η κρίση στην τσέπη.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τελικα να σου πω για την ουκρανιδα στο ανθοπολειο αν θυμασε.πηγα και εκανα μια γνωριμια,αλλα η πουτανα δεν ξερει καλα ελληνικα η το παιζει οτι δεν καταλαβαινει?4χρονια μου ειπε ειναι στην ελλαδα.παντως δασκαλε εχει κολαρα τρελη.αλλα θα κανω υπομονη και θα τις τον σκισω το κολο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τώρα δάσκαλε θα μου πείς κοιτα με σε χτυπήση αλλού αλλα έτσι που πάμε καθόλου απίθανο....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε τελικα να σου πω για την ουκρανιδα στο ανθοπολειο αν θυμασε.πηγα και εκανα μια γνωριμια,αλλα η πουτανα δεν ξερει καλα ελληνικα η το παιζει οτι δεν καταλαβαινει?4χρονια μου ειπε ειναι στην ελλαδα.παντως δασκαλε εχει κολαρα τρελη.αλλα θα κανω υπομονη και θα τις τον σκισω το κολο.
Αν έχει σπόνσορα στην Ελλάδα δεν το βλεπω εφικτό  άν και σου εύχωμαι καλή επιτυχία

Επισκέπτης

Τώρα θα γελασεις, αλλά αν ήσασταν στην ουκραίνα δεν θα έβλαπτε να της πρόσφερες ολιγα άνθη.
Που να με βλέπατε στις 8 μαρτίου την ημέρα της γυναίκας με κάτι μπουκέτα να γελάγατε...
Αλλά είπαμε πρέπει να κάνεις τον μαλάκα ορισμένες φορές...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν έχει σπόνσορα στην Ελλάδα δεν το βλεπω εφικτό  άν και σου εύχωμαι καλή επιτυχία

απο οτι καταλαβα δεν εχει σπονσορα.αλλα θα το μαθω εντος των ημερων αν παιζει κατι τετοιο.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα θα γελασεις, αλλά αν ήσασταν στην ουκραίνα δεν θα έβλαπτε να της πρόσφερες ολιγα άνθη.
Που να με βλέπατε στις 8 μαρτίου την ημέρα της γυναίκας με κάτι μπουκέτα να γελάγατε...
Αλλά είπαμε πρέπει να κάνεις τον μαλάκα ορισμένες φορές...

δασκαλες παντως τις χαρισα ενα ανθος μεσα στο ανθωπολειο.και εκει ηταν που τσιμπισε η ρουφιανα και αρχισε και ξανοιχτηκε λιγο.γιατι στην αρχη το επαιζε παρθενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom