Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τώρα θα γελασεις, αλλά αν ήσασταν στην ουκραίνα δεν θα έβλαπτε να της πρόσφερες ολιγα άνθη.
Που να με βλέπατε στις 8 μαρτίου την ημέρα της γυναίκας με κάτι μπουκέτα να γελάγατε...
Αλλά είπαμε πρέπει να κάνεις τον μαλάκα ορισμένες φορές...

Δάσκαλε δέν σε κόβω για να κάνεις μαλακίες πές μας το αντίτιμο της ενεργειας σου ποιό ήταν ???????
δέν μπορεί κάτι θα έπαιξε.

Επισκέπτης
δασκαλες παντως τις χαρισα ενα ανθος μεσα στο ανθωπολειο.και εκει ηταν που τσιμπισε η ρουφιανα και αρχισε και ξανοιχτηκε λιγο.γιατι στην αρχη το επαιζε παρθενα.

Μωρά δεν ξαναπάς με άνθη? τους αρέσουν κάτι τετοιες μαλακείες.
Απλά πρέπει να το διανθισεις με ρετρό του τύπου "κάθε φορά που σε βλεπω σκιρτά η καρδιά μου, είσαι το πιο τρυφερό λουλούδι κλπ κλπ" Δε κάνω πλάκα γουστάρουν τοιούτες μαλακείες. Δες καμια ταινία του 50 ξερω γω ο αγαπητικός της βοσκοπούλας, για να πάρεις καμια ιδέα.

Επισκέπτης
Δάσκαλε δέν σε κόβω για να κάνεις μαλακίες πές μας το αντίτιμο της ενεργειας σου ποιό ήταν ???????
δέν μπορεί κάτι θα έπαιξε.

Allantalon παιδί μου καλο μάθημα ! Πρέπει να είμαστε και συγγενείς διότι μικρός μου λέγανε ότι φέρνω του alain...
Στην ερωτησή σου. Έριξα ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου σε ένα απίστευτο μουνί, σε ένα ξενοδοχείο του κώλου στο Λουγκάνσκ !

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τις ειπα τετοιες μαλακιες.η επομενη κινηση θα ειναι να την παρω σε καμια ταβερνα να λιγδωσει λιγο το εντερο τις.και μετα σε πρωτη φαση να τις δωσω τσιμπουκια για να χωνεψη.και μετα θα ασχοληθω με τον κολο τις διοτι εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερων.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Απλά πρέπει να το διανθισεις με ρετρό του τύπου "κάθε φορά που σε βλεπω σκιρτά η καρδιά μου, είσαι το πιο τρυφερό λουλούδι κλπ κλπ" Δε κάνω πλάκα γουστάρουν τοιούτες μαλακείες. Δες καμια ταινία του 50 ξερω γω ο αγαπητικός της βοσκοπούλας, για να πάρεις καμια ιδέα.

:2funny: :2funny: :2funny: ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΤΕΛΟΣ  :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Allantalon παιδί μου καλο μάθημα ! Πρέπει να είμαστε και συγγενείς διότι μικρός μου λέγανε ότι φέρνω του alain...
Στην ερωτησή σου. Έριξα ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου σε ένα απίστευτο μουνί, σε ένα ξενοδοχείο του κώλου στο Λουγκάνσκ !

ΔΆΣΚΑΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ  λοιπον είσαι ο πρώτος που κατάλαβες απο που προέρχεται το Νικ νείμ
το οποίο μου το κόλησαν οι φίλοι μου πρίν 32 χρόνια λογο των επιτυχιών που είχα στις γειτώνισσες

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παραλαγμένο φυσικά σε Ελληνική μετάφραση ο νωων νοήτω
(άν το εκφράζω σωστά άν θυμαμαι καλά)

Επισκέπτης
δασκαλε τις ειπα τετοιες μαλακιες.η επομενη κινηση θα ειναι να την παρω σε καμια ταβερνα να λιγδωσει λιγο το εντερο τις.και μετα σε πρωτη φαση να τις δωσω τσιμπουκια για να χωνεψη.και μετα θα ασχοληθω με τον κολο τις διοτι εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερων.

Ρε συ δε κανουμε ένα πείραμα?
Σε ταβέρνες και τα τοιαύτα την έχουνε πάει όλοι.
Δεν της προτείνεις μια μαλακεία αλλά Ουκραίνα να δούμε αν τσιμπήσει?
Ήτοι τι μαλακεία, να πάτε ξερω γω πικ νικ και να ψήσετε σασλίκ (σουβλακια).
Δεν το δοκιμάζεις? Πες της σασλικ κι αυτή θα καταλάβει...

Επισκέπτης
ΔΆΣΚΑΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ  λοιπον είσαι ο πρώτος που κατάλαβες απο που προέρχεται το Νικ νείμ
το οποίο μου το κόλησαν οι φίλοι μου πρίν 32 χρόνια λογο των επιτυχιών που είχα στις γειτώνισσες

Καλά με κοροιδεύεις? Αφού είναι πασυφανές!
Τι να πω έχουν αποβλακώσει τα σημερινά παιδιά για να ναι στην πρέζα, χαιβάνια τα χουνε κάνει...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μήν το κοροιδεύης καθόλου κοιμισμένα είναι ούτε καμάκι δεν κάνουν.
Εδώ φθάσαμε στο σημείο να κάνουν καμάκι οι γκόμενες διότι οι νέοι μας είναι
aloy fan park.

Επισκέπτης
Ρε συ δε κανουμε ένα πείραμα?
Σε ταβέρνες και τα τοιαύτα την έχουνε πάει όλοι.
Δεν της προτείνεις μια μαλακεία αλλά Ουκραίνα να δούμε αν τσιμπήσει?
Ήτοι τι μαλακεία, να πάτε ξερω γω πικ νικ και να ψήσετε σασλίκ (σουβλακια).
Δεν το δοκιμάζεις? Πες της σασλικ κι αυτή θα καταλάβει...

¨αμα δεχτεί πάενε σε να χασάπη και πες του να σου κόψει χοιρινό κρέας για σουβλακια (μεγάλα σουβλακια σαν αυτά που σερβίρουν στα εστιατόρια). Πάενε σε να σουπερ μαρκετ πάρε τίποτα μεγάλα σουβλιά και ΜΑΡΙΝΑΡΕ το κρέας όλη νύχτα σε κρασί. Αγόρασε μια μπουκάλα κρασί ή σαμπάνια καί πάενε για πικ -νικ με την κωλαρα...
Όσο απιστευτη μαλακεία κ ι αν σου φαίνεται η ιδέα μου, κάτι τετοια γουσταρουν.

Επισκέπτης
Μήν το κοροιδεύης καθόλου κοιμισμένα είναι ούτε καμάκι δεν κάνουν.
Εδώ φθάσαμε στο σημείο να κάνουν καμάκι οι γκόμενες διότι οι νέοι μας είναι
aloy fan park.

Ε καλά πως θα γίνει πρωθυπουργός ο γυιοκας του Σταυρόπουλα κι εγγονός του πρώτου Σταυρόπουλα πρωθυπουργού?
Πρεπει οι απο κάτω να ναι ακόμα πιο βλακες απ αυτόν...
Το χω ξαναγραψει, οποιοσδήποτε συζητησει μαζί του πάνω από 5 λεπτά θα διαπιστωσει ότι ο άνθρωπος είναι καθυστερημένος. Μην κοιτάτε αυτά που σερβίρει η τηλοψία. Ειναι ψαλιδισμένα, κομμενα και ραμένα...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φταίω εγώ μετα όταν μου την πέφτουν κάποιες πολυ μικρότερες της ηλικίας μου???
βέβαια εδώ παίζει ότι με βλέπουν και σαν σπόνσορα γιατι αυτό ενδειαφέρει περισσότερο
και όχι τιποτε άλλο πχ λουλούδια και αγάπες.!!!!!

Επισκέπτης
φταίω εγώ μετα όταν μου την πέφτουν κάποιες πολυ μικρότερες της ηλικίας μου???
βέβαια εδώ παίζει ότι με βλέπουν και σαν σπόνσορα γιατι αυτό ενδειαφέρει περισσότερο
και όχι τιποτε άλλο πχ λουλούδια και αγάπες.!!!!!

Α σε παρακαλώ, απο την μια εχεις παιδάρια, που δεν ξερουν που παν τα τεσσερα κι από την άλλη ένας ώριμος γοητευτικός κύριος νομίζω ότι ασκεί ακαταμάχητη έλξη στο ασθενές φύλο (τελος πάντων τα λεμε μεταξυ μας για να παρηγορούμαστε)
Εν πάση περιπτώση η δικια μου γοητεία με την κριση έχει ανέβει πολύ. έ δεν είμαστε και τιποτα του πεταματού όπως λαθεμένα έχει σχηματίσει εικόνα η συλλογική φαντασία σας. Είπαμε μικρος έμοιαζα του Alain, είχα το τούτου το...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Βουγιουκλάκη κι έτσι? Δάσκαλε - εγώ έχω μόνο ατάκες από τσόντα.

Άρπαξε το γίγαντα και τέτοια. :cheesy:

Με παίρνει? :2funny:

Επισκέπτης
Βουγιουκλάκη κι έτσι? Δάσκαλε - εγώ έχω μόνο ατάκες από τσόντα.

Άρπαξε το γίγαντα και τέτοια. :cheesy:

Με παίρνει? :2funny:

¨οχι παιδί μου. Αυτή είναι του 60 ειναι μοντερνα. εγώ ειπα κατι του 50 !
Τελειως ασπρόμαυρο.
Δεν νομίζω ότι ο Γκουζγκόυνης με τις ατακες του θα έβγαζε γκόμενα στην Ουκραίνα πχ "αρπαξέ τον μωρή!", πάντως θυμάμαι ήταν ευγενικός δι΄τι πηγαινε γλυκά όταν έκανε επίσκεψη για να γαμηση, απλά παρουσιαζόταν με να άλφα κουτί στο πρώτο πλανο και με διαφορετικό στο δευτερο...

Επισκέπτης
¨οχι παιδί μου. Αυτή είναι του 60 ειναι μοντερνα. εγώ ειπα κατι του 50 !
Τελειως ασπρόμαυρο.
Δεν νομίζω ότι ο Γκουζγκόυνης με τις ατακες του θα έβγαζε γκόμενα στην Ουκραίνα πχ "αρπαξέ τον μωρή!", πάντως θυμάμαι ήταν ευγενικός δι΄τι πηγαινε γλυκά όταν έκανε επίσκεψη για να γαμηση, απλά παρουσιαζόταν με να άλφα κουτί στο πρώτο πλανο και με διαφορετικό στο δευτερο...

είπαμε αγαπητικός της βοσκοπουλας, θυσία της μανας,λατερνα φτωχια και φιλότιμο (και γαρύφαλλο)

Επισκέπτης
είπαμε αγαπητικός της βοσκοπουλας, θυσία της μανας,λατερνα φτωχια και φιλότιμο (και γαρύφαλλο)

οι απάχηδες των αθηνών,πικρό ψωμί,σαντα τσικίτα,
Αυτές είναι οι ταινίες που πρεπει να μελετησει ο υποψήφιος ουκρανολόγος

Επισκέπτης
οι απάχηδες των αθηνών,πικρό ψωμί,σαντα τσικίτα,
Αυτές είναι οι ταινίες που πρεπει να μελετησει ο υποψήφιος ουκρανολόγος

αυτό το παιδί ο καπετάν αρκάνς τι έγινε?
Πηε να προσκαλέσει την ανθοπώλιδα?
Μου θυμίζει λιγακι το κοριτσάκι με τα σπίρτα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δάσκαλε,

άμα της πω

[size=12pt]κάτω απ' τη φουστανέλα φοράω φανέλλα,
μα αν το σφάλμα είναι δικό μου βγάζω μαλαπέρδα