Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επόμενη εξόρμηση μετά το Ελληνικό Πάσχα οπότε μήν αγχώνεσε άσε που αν επιλέξεις ημερομηνίες που σου ταιριάζουν εγώ έχω χρόνο παίρνω άδεια απο την σημαία αφου μου ανήκη
κατανοητόν ????????

χμμμμμ δεν μπορείς να διανοηθείς ποσα ταξίδια κάνω!
με ενδιαφερει κατι μεσα στις επόμενες επτά μερες !

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μόνον η ρευστότητα με απασχολή όχι ο χρόνος.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε εδω ειμαι.περασα απο την ανθοπωλησα και ειπα ενα γεια.αλλα εγινε μαλακια διοτι μπηκαν 2 γριες και ηθελαν στεφανι γεια κηδεια,και κοπηκε η συζητηση.τελος παντων,παντως ειμαι σε καλο δρομο δασκαλε.σημερα τα καταλαβαινε μια χαρα τα ελληνικα η ρουφιανα.δασκαλε οσο για το πικ νικ που λες καλα ειναι,αλλα ποιος τραβιετε με μαγκαλια και καρβουνα και μαλακιες,ετσι και αλλιως να γαμισω θελω εγω δασκαλε,οχι να αρραβωνιαστω.

Επισκέπτης
δασκαλε εδω ειμαι.περασα απο την ανθοπωλησα και ειπα ενα γεια.αλλα εγινε μαλακια διοτι μπηκαν 2 γριες και ηθελαν στεφανι γεια κηδεια,και κοπηκε η συζητηση.τελος παντων,παντως ειμαι σε καλο δρομο δασκαλε.σημερα τα καταλαβαινε μια χαρα τα ελληνικα η ρουφιανα.δασκαλε οσο για το πικ νικ που λες καλα ειναι,αλλα ποιος τραβιετε με μαγκαλια και καρβουνα και μαλακιες,ετσι και αλλιως να γαμισω θελω εγω δασκαλε,οχι να αρραβωνιαστω.

βρε πόντιε πιοα μαγκάλια ? θα πα΄ρεις κατι έτοιμα καρβουνάκια κι αυτό είναι όλον! Πρόσεχε δοκίμασε την ιδέα μου και το ενστικτόν μου λέει ότι θα γαμήσεις!
Υ/Γ αγαπητ'ε μαθητά μηπως ηρώτησες εκεινη την ερωτησουλα για την Βιλγαρία ? (δεν χρειάζεται να την επαναλάβεις εδώ εννοείται...)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χμμμμμ δεν μπορείς να διανοηθείς ποσα ταξίδια κάνω!
με ενδιαφερει κατι μεσα στις επόμενες επτά μερες !

τσεκαρε εδώ σχετικά

και δεύτερον δάσκαλε θέλω να σου καρφώσω τον αρκανς διότι μένει Σέρρας και σπούδαζε
Σόφια και δέν θέλει να μας ξεναγήση στίς εμπειρίες του.
οπότε όποιο μάθημα του παραδώσεις να γινει υπο την προιπόθεση ότι θα μας συνοδεύση  Σόφια.

Επισκέπτης
τσεκαρε εδώ σχετικά

και δεύτερον δάσκαλε θέλω να σου καρφώσω τον αρκανς διότι μένει Σέρρας και σπούδαζε
Σόφια και δέν θέλει να μας ξεναγήση στίς εμπειρίες του.
οπότε όποιο μάθημα του παραδώσεις να γινει υπο την προιπόθεση ότι θα μας συνοδεύση  Σόφια.

είμαι ελευθερος από αυριο μεχρι την επομενη Τετάρτην...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε την εκανα και μου ειπε ο δικος μου,οτι εχει πολλα τετοια μαγαζια στο κεντρο της πρωτευουσας,αρκει βεβαια να ξερεις τι ψαχνεις γιατι γινετε τις πουτανας απο τετοια πραγματα.επισης αν πας σε εναν και δεν εχει,σε στελνει κατευθειαν σε αλλον που εχει,αφου ριχνει τηλεφωνο πρωτα,αρκει δασκαλε να ξερεις τι ψαχνεις,διοτι ειναι με κωδικους ολα αυτα.επισης συκωνει πολλη παζαρι,διοτι αυτη εκει θα προσπαθησουν να σου πουλησουν και αλλα πραγματα.

Επισκέπτης
δασκαλε την εκανα και μου ειπε ο δικος μου,οτι εχει πολλα τετοια μαγαζια στο κεντρο της πρωτευουσας,αρκει βεβαια να ξερεις τι ψαχνεις γιατι γινετε τις πουτανας απο τετοια πραγματα.επισης αν πας σε εναν και δεν εχει,σε στελνει κατευθειαν σε αλλον που εχει,αφου ριχνει τηλεφωνο πρωτα,αρκει δασκαλε να ξερεις τι ψαχνεις,διοτι ειναι με κωδικους ολα αυτα.επισης συκωνει πολλη παζαρι,διοτι αυτη εκει θα προσπαθησουν να σου πουλησουν και αλλα πραγματα.

σόρυ διεύθυνξη σου είπε ?
Για να μαι ειλικρινής στο κεντρο δεν θυμαμαι τετοια μαγαζιά δεν είχα δει κανε΄να. Τωρα βεβαια πανε αρκετα χρόνια και δεν την είχα ψαξει τοτε την δουλειά.
επίσης μπας κι εχει κανα παζάρι που να πουλανε μεταχείρισμένα ?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Δασκαλε, οπως καταλαβαινω, το τραβανε το ρομαντικο στυλ οι ουκρανιδες...
Ελλαδα αν τα πεις αυτα, σε περνανε για παιδαρελι, για αδερφη, για μαμοθρεφτο, για μαλακα εν τελει...

Και εγω οταν ημουν μικρος, νομιζα οτι οταν θα προσεγγιζω κοπελες θα τους λεω γλυκολογα, αλλα οι μαλακισμενες ελληνιδες δεν τα θελουν...

ευτυχως, υπαρχουν ουκρανιδες και αλλες φυλες, που τους αρεσουν!

Επισκέπτης
Ελλαδα αν τα πεις αυτα, σε περνανε για παιδαρελι, για αδερφη, για μαμοθρεφτο, για μαλακα εν τελει...

Και εγω οταν ημουν μικρος, νομιζα οτι οταν θα προσεγγιζω κοπελες θα τους λεω γλυκολογα, αλλα οι μαλακισμενες ελληνιδες δεν τα θελουν...

Ναι γενικώς έχουν μείνει πίσω στο χρόνο καμια πενηνταριά χρόνια. Δηλαδή τις βλεπεις ντυμένες μουνάρες αλλα τα ήθη είναι 50 χρόνια πιο πίσω. Απο καποια άποψη μπορώ να πω ότι είναι και καλύτερα. Από κα΄ποια άλλη είναι μαλακεία. ήτοι εδω λεφτά δεν έχουμε για να φαμε τα λουλουδια μας μαρανανε? Είναι τρελοι αυτοι οι ρωμαίοι...

Επισκέπτης

οι ελληνίδες αγαπητέ όπως είχε πει ο σοφός Σπύρος (γνωστός και ως Πίπης της πλατείας ν. Σμύρνης) θέλουν ξύλο και γαμήσι! Τώρα έτσι που είναι εγώ μονον να τις δειρω θα μπορούσα...

Επισκέπτης
οι ελληνίδες αγαπητέ όπως είχε πει ο σοφός Σπύρος (γνωστός και ως Πίπης της πλατείας ν. Σμύρνης) θέλουν ξύλο και γαμήσι! Τώρα έτσι που είναι εγώ μονον να τις δειρω θα μπορούσα...

Φαντάσου τωρα να χεις μια γκομενα και να σε γαργαλαει το μουστακι της καθως την φιλας! Μπλιαχχχχ !!!
¨Η τ άλλο να χαιδευεις μπουτι και να περνά το χερι σου μεσα από συματοβουρτσα! καλα για γλυφομουνι δεν γράφω τίποτα...Ρε παιδί μου το μουνακι πρεπει να ναι τρυφερό. Οι ελληνιδες έχουν κατι μουνάθρες μου θυμίζουν τα παλιά μεταλλικά δοχεία γεματα άλμη που πουλαγε την φετα ο Ζαφόλιας στην Ευριπίδου...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
...Οι ελληνιδες έχουν κατι μουνάθρες μου θυμίζουν τα παλιά μεταλλικά δοχεία γεματα άλμη που πουλαγε την φετα ο Ζαφόλιας στην Ευριπίδου...

Δάσκαλε είσαι ΑΦΘΑΣΤΟΣ ...χεχεχε, σου εκφράζω τον απεριόριστο Σεβασμό μου ...χεχεχε

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
πολυ τριχα δασκαλε οι ελληνιδες...
που να βρεις αφρατο πραγμα...

Επισκέπτης
Δάσκαλε είσαι ΑΦΘΑΣΤΟΣ ...χεχεχε, σου εκφράζω τον απεριόριστο Σεβασμό μου ...χεχεχε

καλησπέρα Σκορπιέ,

έτσι όπως με κολακευεις σε βλέπω γραμματεα συντομα στην θεση του τρικάρδου, δι΄τι κανει απουσίες!
Σήμερα αναγκαστηκα κι εκανα εγώ την εγγραφή του παιδιου...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.075
Πόντοι
42.697
καλησπέρα Σκορπιέ,

έτσι όπως με κολακευεις σε βλέπω γραμματεα συντομα στην θεση του τρικάρδου, δι΄τι κανει απουσίες!

δάσκαλε σε εμένα τι θέση θα δώσεις????
σου αποστέλλω φωτογραφία μου.
ετοιμάζω και το βιογραφικό μου να στο στείλω άυριο.

Με τιμή

Συνημμένα

• 489194.EddieJohnson.jpg
    489194.EddieJohnson.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 25

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
καλησπέρα Σκορπιέ,

ΔΑΣΚΑΛΕ δεν σε κολακεύω καθόλου και το ξέρεις, αφού ζωγραφίζεις αδιαλλείπτως,
ειδικά χθές που έφερες το παράδειγμα των Λυδών που τους πουστέψανε και πήγε
το μυαλό μου στη δύστυχη στοχοποιημένη χώρα μας του σήμερα, τί να πώ, είσαι
Σπουδαίος !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom