Νέα

Οικονομική μας κατάσταση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε καλύτερα οικονομικά πλέον;

• Ναι

Ψήφοι: 70 44,0%
  • Όχι, είμαι χειρότερα σε σχέση με πριν 5 χρόνια

Ψήφοι: 60 37,7%
  • Είμαι στα ίδια

Ψήφοι: 29 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Τι ασχολείσαι με τον Αλβανό φίλε.
Δε βλέπεις ότι είναι καθυστερημένος και ζεί εκτός πραγματικότητας;
Νομίζει ότι ιποιος βγάζει χρήματα και έχει καλή δουλειά είναι ΝΔ, όλες οι Ελληνίδες είναι άσχημες και όλοι οι Έλληνες τεμπέληδες.
Κατά τα άλλα ζητάει συμβουλές για δουλειές, τη στιγμή που θάβει τους πάντες στην Ελλάδα.
Ένα σκουπίδι είναι και δεν αξίζει καμία προσοχή.
Βρε καλως τον φουκαρα της Κυπρου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: μου θυμιζεις ρατσιστες δεκαετιας 90 που ηταν οι Ελληνες, δεν μπορω να καταλαβω αυτο το ρατσιστικο που εχουν μερικοι, αφου στο εξωτερικο εχει 11 εκατομμυρια Ελληνες, εσυτι νομιζεις σεβονται τους ελληνες στν γερμανια? Με μισο ματι του ς κοιτανε, γκαστερμπαιτερ, στα ελληνικα εστιατορια τους εκμεταλευτονται :headbang: καμια ομορφη γερμανια δεν παει με ελληνες γιατι τους θεωρει τριτης διαλογης σαν εμας που βλεπουμε τους πακιστανους στην Ελλαδα,οκ ο Αλβανος εχει μενος διοτι ειναι κομπλεξικος και ζηλιαρης απο την φυση του :headbang: ειναι η φυλη που σκοτωνει αδερφος αδερφο για το κτημα και την περιουσια οταν σε κανενα μερος του κοσμου δεν γινεται αυτο,παντως οσο ημουν στην Ελλαδα, φυλης και μεταξουργειο,εβλεπα παρεες αλβανων με τζιμπ,αμαξαρες να κανουν τσαρκες, παραγγελνα απο efood πολλα σουβλατζιδικα τα εχουν αλβανοι, συνεργεια οικοδομης παλι αλβανοι, υδραυλικοι,ηλεκτρολογοι, αλβανοι, εχουν πηξει στο χρημα και εσυ μας το παιζει ξυπνιος απο το μπαλκονι στην Παφο που στο διαολο εισαι :jerking::2funny: ας καθοσουν Ελλαδα να εκανες και εσυ κανα συνεργειο , ουτε εγω τους χωνευω και τοσο ασχετα αν εχω παραδεχτει σε βιντεο αρβανιτικη καταγωγη αλλα ετσι δεν κανω,μεταναστη της κυπρου που πινει φρεντο στο μπαλκονι τραβαει μαλακια γιατι ουτε η τελευταια Κυπρια γυναικα δεν τον κοιταει :2funny::2funny::2funny:

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.123
Πόντοι
446
Μια χαρα τα λεει
Τι σημασια εχει που συγκρινει πολη (πολιτεια) με χωρα;
Η Νεα Υορκη εχει το διπλο πληθυσμο απο ολη την Ελλαδα
Καλα κανει και λεει πολη γιατι στην Αμερικη εχει τεραστια διαφορα πολιτεια απο πολιτεια
Η ΝΥ και το LA ειναι πανακριβα σε σχεση με αλλου
Ενας μισθος πεινας σε LA μπορει να ειναι βασιλικος σε πολη του Νοτου. Οι ΗΠΑ μοιαζουν περισσοτερο με ηπειρο παρα χωρα.
Και ναι η Ελλαδα ειναι πιο ακριβη. Μπορει οχι σε απολυτες τιμες αλλα σε σχετικη τιμη μισθου με προϊοντα ειναι πιο ακριβη.
Αυτο ειπε ο συναγωνιστης και εχει απολυτο δικιο.
Ειμαστε απο τις ακριβοτερες χωρες του κοσμου σε σχεση με μισθο/τιμες. Η αγοραστικη δυναμη οπως λεγεται.
Εχουμε τιμες Γερμανιας και μισθους σχεδον τριτοκοσμικους.
Όχι τιμωρέ δεν έχουμε τιμές Γερμανίας εκεί τα πράγματα είναι όλα ποιο φθηνά . Από το σούπερ μάρκετ μέχρι και τα ποιο ακριβά όχηματα ίδιος στις μηχανές είναι 4.000 κάτω σε σχέση με εμάς σκέψου ότι όλοι θέλουν να φέρουν Μότο από Γερμανία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικα πάνω, σωματικα (κιλά) κάτω, φυσική κατάσταση πάνω, στενοχώριες κάτω, σεξουαλικα πάνω. Ο Κουλης το πάει το καράβι όρθιο
Καιρό είχα να διαβάσω τόσο σοφο ποσταρισμα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Όχι τιμωρέ δεν έχουμε τιμές Γερμανίας εκεί τα πράγματα είναι όλα ποιο φθηνά . Από το σούπερ μάρκετ μέχρι και τα ποιο ακριβά όχηματα ίδιος στις μηχανές είναι 4.000 κάτω σε σχέση με εμάς σκέψου ότι όλοι θέλουν να φέρουν Μότο από Γερμανία
Ναι αλλά τα σπίτια είναι 3 φορές πάνω οι τιμές
Ενοικιο και αγορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φιλε όχι δεν κόβει άμα έχεις και παιδιά δεν φτάνουν καλά καλά
Δηλ ένας με δυο παιδιά δημόσιος με γυναίκα δημόσιο με 2400 το μήνα λιμοκτονουν?

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.123
Πόντοι
446
Τώρα η εξίσωση ζευγάρι μαζί να παίρνουν κάνα 2.000 μαζί και να έχουν εξοδα 4.000 μόνο στην Ελλάδα γεινετε . Και συν σε καθε τριήμερο ποδήλατα πίσω στην σχάρα για τα παιδιά και Βούρ για εξοχή .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.228
Πόντοι
6.946
Αυτό με την διπλή κιλοβατώρα τώρα το ακούω , και η φάση είναι οτι τυχαίνει καμιά φορά και αργούνε να έρθουν οι λογαριασμοί σε φάση να έρχεται ο λογαριασμός και την επόμενη μέρα να λήγει ...
Ένα πρόστιμο κάπου +30% είναι, το είχε εδώ καιρό το συμβόλαιο της ΔΕΗ σε ληξιπρόθεσμα, αρκετά χρόνια νομίζω.

Εγώ ηλεκτρονικά το έχω να έρχεται και το πληρώνω με την πρώτη ευκαιρία που δεν βαριέμαι, συνήθως ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ δηλαδή, όπως και οτιδήποτε άλλο, κυριολεκτικά οτιδήποτε. Αν υπήρχε βραβείο γρηγορότερης πληρωμής ΔΕΚΟ και ΔΟΥ, θα έβγαινα συνέχεια πρώτος.

Ναι, θα πει κάποιος, πρέπει να έχεις για να δώσεις, αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει πραγματικά κάποιος με 0 Ευρώ στην τράπεζα ή στο πορτοφόλι. Και πάλι αν υπάρχουν, θα είναι οι ίδιοι που έχουν τελευταίο κινητό μεσαίο - ακριβό κάθε χρόνο, αμάξι, ταξίδια κ.λ.π., οπότε στα παπάκια μου ΟΛΟΙ αυτοί οι Ελληναράδες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.542
Πόντοι
456
Ναι αλλά τα σπίτια είναι 3 φορές πάνω οι τιμές
Ενοικιο και αγορα

Δηλ ένας με δυο παιδιά δημόσιος με γυναίκα δημόσιο με 2400 το μήνα λιμοκτονουν?
Έχω φιλαράκι στο δημόσιο με 1500 μισθό, γυναίκα 750 ιδιωτικό, δικό τους σπίτι και δύο παιδιά ένα βήμα πριν τις πανελλήνιες, στη Β και Γ Λυκείου.
Τον έχει κόψει κρύος ιδρώτας για το πώς θα σπουδάσουν τα παιδιά.
Ποιός ανησυχούσε πριν 10-15 χρόνια για τις σπουδές παιδιών;
Το ότι περνάς ίσα-ίσα το λες προκοπή δηλαδή;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Έχω φιλαράκι στο δημόσιο με 1500 μισθό, γυναίκα 750 ιδιωτικό, δικό τους σπίτι και δύο παιδιά ένα βήμα πριν τις πανελλήνιες, στη Β και Γ Λυκείου.
Να σπουδασουν όπως σπούδασα κι εγώ και ο αδερφός μου
Με λίγα και σωστά μετρημενα έξοδα
Όσοι είναι καλομαθημενοι πολλοί ας κάνουν και καμμια βιζιτα για να πάρουν αιφον 15 προμαξ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.542
Πόντοι
456
Να σπουδασουν όπως σπούδασα κι εγώ και ο αδερφός μου
Με λίγα και σωστά μετρημενα έξοδα
Όσοι είναι καλομαθημενοι πολλοί ας κάνουν και καμμια βιζιτα για να πάρουν αιφον 15 προμαξ
Του χρόνου το ένα παιδί φεύγει, για όποια σχολή πετύχει.
700 * 12 = 8400
Το άλλο Γ Λυκείου, θέλει 3000 ευρώ φροντιστήριο.
11400 ευρώ παραπάνω έξοδα, στη χώρα που η παιδεία είναι δήθεν δημόσια.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.475
Πόντοι
456
Τα ακίνητα είναι πανάκριβα στη Γερμανία

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Του χρόνου το ένα παιδί φεύγει, για όποια σχολή πετύχει.
700 * 12 = 8400
Το άλλο Γ Λυκείου, θέλει 3000 ευρώ φροντιστήριο.
11400 ευρώ παραπάνω έξοδα, στη χώρα που η παιδεία είναι δήθεν δημόσια.
Μήπως έχει και ηλικιωμένους γονείς στην πλάτη?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936
Βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικα πάνω, σωματικα (κιλά) κάτω, φυσική κατάσταση πάνω, στενοχώριες κάτω, σεξουαλικα πάνω. Ο Κουλης το πάει το καράβι όρθιο
Φαινεται αλλωστε.. Φουλ ολοταχως να φτασουμε τη ζιμπαμπουε προς το παρον ξεπερασαμε και τη Ρουμανια. Την αφησαμε μπροστα μας:cheesy:

Συνημμένα

• Fr5ZoTTWcAA0UbY.jpeg
    Fr5ZoTTWcAA0UbY.jpeg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 125274162_995168880962714_5782120532053899153_n.jpg
    125274162_995168880962714_5782120532053899153_n.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Το «μαζί τα φάγαμε» το θυμάσαι; τα πακέτα ντελόρ που κατασπαταλήθηκαν σε καλοπέραση; Πρώην κουμμουνιστικά κράτη έχουν ξεπεράσει την Ελλάδα. Ποιος άλλος φταίει για αυτό το χάλι εκτός από τον Έλληνα τον ίδιο; Εσύ πάλι από ό,τι θυμάμαι ήσουνα έξω κι επέστρεψες Ελλάδα. Κάθε επιλογή έχει και συνέπειες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.542
Πόντοι
456
Το «μαζί τα φάγαμε» το θυμάσαι; τα πακέτα ντελόρ που κατασπαταλήθηκαν σε καλοπέραση; Πρώην κουμμουνιστικά κράτη έχουν ξεπεράσει την Ελλάδα. Ποιος άλλος φταίει για αυτό το χάλι εκτός από τον Έλληνα τον ίδιο; Εσύ πάλι από ό,τι θυμάμαι ήσουνα έξω κι επέστρεψες Ελλάδα. Κάθε επιλογή έχει και συνέπειες.
Σαφέστατα έχουμε ευθύνες.
Αν και ο λαός έφαγε ίσως λιγότερο από το 1% των πακέτων, το ότι αποδέχθηκε με την ψήφο του όλο αυτό το αλισβερίσι, τον κάνει συνυπεύθυνο. Αν και οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν τι γινόταν.
Αλλά εγώ απάντησα στο θέμα του νήματος και μόνο...Ποιά οι οικονομική κατάσταση, δηλαδή.

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Φαντάζομαι πάντως πως οσοι έχουν απαντήσει όχι, είναι χειρότερα από ότι πχ το 2016-2017.

Φαντάζομαι πάντως πως οσοι έχουν απαντήσει όχι, είναι χειρότερα από ότι πχ το 2016-2017.
Οπότε άλλαξα λίγο το Όχι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom