Τι ασχολείσαι με τον Αλβανό φίλε.
Δε βλέπεις ότι είναι καθυστερημένος και ζεί εκτός πραγματικότητας;
Νομίζει ότι ιποιος βγάζει χρήματα και έχει καλή δουλειά είναι ΝΔ, όλες οι Ελληνίδες είναι άσχημες και όλοι οι Έλληνες τεμπέληδες.
Κατά τα άλλα ζητάει συμβουλές για δουλειές, τη στιγμή που θάβει τους πάντες στην Ελλάδα.
Ένα σκουπίδι είναι και δεν αξίζει καμία προσοχή.
Βρε καλως τον φουκαρα της Κυπρου
μου θυμιζεις ρατσιστες δεκαετιας 90 που ηταν οι Ελληνες, δεν μπορω να καταλαβω αυτο το ρατσιστικο που εχουν μερικοι, αφου στο εξωτερικο εχει 11 εκατομμυρια Ελληνες, εσυτι νομιζεις σεβονται τους ελληνες στν γερμανια? Με μισο ματι του ς κοιτανε, γκαστερμπαιτερ, στα ελληνικα εστιατορια τους εκμεταλευτονται
καμια ομορφη γερμανια δεν παει με ελληνες γιατι τους θεωρει τριτης διαλογης σαν εμας που βλεπουμε τους πακιστανους στην Ελλαδα,οκ ο Αλβανος εχει μενος διοτι ειναι κομπλεξικος και ζηλιαρης απο την φυση του
ειναι η φυλη που σκοτωνει αδερφος αδερφο για το κτημα και την περιουσια οταν σε κανενα μερος του κοσμου δεν γινεται αυτο,παντως οσο ημουν στην Ελλαδα, φυλης και
μεταξουργειο,εβλεπα παρεες αλβανων με τζιμπ,αμαξαρες να κανουν τσαρκες, παραγγελνα απο efood πολλα σουβλατζιδικα τα εχουν αλβανοι, συνεργεια οικοδομης παλι αλβανοι, υδραυλικοι,ηλεκτρολογοι, αλβανοι, εχουν πηξει στο χρημα και εσυ μας το παιζει ξυπνιος απο το μπαλκονι στην Παφο που στο διαολο εισαι
ας καθοσουν Ελλαδα να εκανες και εσυ κανα συνεργειο , ουτε εγω τους χωνευω και τοσο ασχετα αν εχω παραδεχτει σε βιντεο αρβανιτικη καταγωγη αλλα ετσι δεν κανω,μεταναστη της κυπρου που πινει φρεντο στο μπαλκονι τραβαει μαλακια γιατι ουτε η τελευταια Κυπρια γυναικα δεν τον κοιταει