Νέα

Οικονομικη κριση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katia9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κανεις δεν προκειται να σου δωσει 1000 ευρω κανα 20ικο να περιμενεις για κανα τσιμπουκακι :S,αναθεματισμενη κριση,20αρακι 20αρακι θα μαζεπσεις μπολικο χρηματακι,τωρα το αν θα μπορεις να φας μετα απο κανα μηνα απο τις πολλες  :pipa1: παιζεται

Μα αυτο λεω δεν ειπα για 1000 το μηνα. Κανα 350-400 το μηνα για παρτ ταιμ ειναι μια χαρα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μα αυτο λεω δεν ειπα για 1000 το μηνα. Κανα 350-400 το μηνα για παρτ ταιμ ειναι μια χαρα.
Ειπαμε το μηνα 350 για παρτ ταιμ, σου τα δινω εγω,αλλα και πολλοι αλλοι εδω μεσα πιστευω!! :rockon: :rockon: :rockon:........Ανεβασε ομως φωτο να σε δουμε!! :tits2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ου ρε πιρφοροι :helpplea: :helpplea: :helpplea: χαλατε τη πιατσα
Αν δεν ειναι μπαζο...δεν σε συμφερει να εχεις το μηνα 10 συναντησεις με την τυπισα... της μιας(1) ωρας και να της δινεις 350 ευρα;;;...Ερχεται 35 ευρω την μια(1) ωρα!!!...Για σκεψου το λιγο! :idiot:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν ειναι μπαζο...δεν σε συμφερει να εχεις το μηνα 10 συναντησεις με την τυπισα... της μιας(1) ωρας και να της δινεις 350 ευρα;;;...Ερχεται 35 ευρω την μια(1) ωρα!!!...Για σκεψου το λιγο! :idiot:
Πλακα κανω φυσικα,οτι εχετε ορεξη δινετε κυριοι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καιτουλα κατα 99% κανεις πλακα εδω ....

Παρολα αυτα θα σου πω μερικα πραγματα οπως τα αντιλαμβανομαι, μεσα απο οσα εχω διαβασει εδω και απο κουβεντες με φιλους εξω και μεσα απο οσα εχω δει εξω....

Αν ηθελες να βρεις κατι παρτ ταιμ με 350-400 ευρω, θα το ειχες βρει, ακομη και χωρις ασφαλιση.....

Περαν τουτου ομως, η Ντολτσε βιτα ειναι πολυ γλυκεια και το κοστος ειναι παρα πολυ μεγαλο και τις περισσοτερες φορες η "επιλογη" δεν εχει γυρισμο.....

Τι θελω να σου πω εδω ?

Απλα πραγματα ....

Ακομη κι ανεξαρτητη να πας σε μια τετοια δουλεια που σου περιγραφουν εδω, ολο και καπου θα πεσεις, μιας και δεν υπαρχει νομικο πλαισιο νομιμοτητας της πορνειας
Καποιος βρωμιαρης θα σε εκβιασει (ειτε για ποσοστα ειτε για δωρεαν πηδημα, ειτε για οτιδηποτε αλλο)
Ολο και καποιος θα σου φερει προβληματα με λιγα λογια.....
Οσο περναει ο καιρος θα γλυκαινεσαι στο χρημα και στις ανεσεις που επιφερει αυτο, αλλα θα χανεις την ψυχη σου.....

Ολο αυτο καπου θα ξεσπασει να εισαι σιγουρη .....
Μπορει να ειναι ουσιες, ποτο, αστατη ζωη...... και μετα...... τι ?

Οταν μπεις σε αυτο τον δρομο, δεν εχει γυρισμο ...... "Μεταμορφωνεσαι" με λιγα λογια !!!!!!

Την εκφραση που λεει ...(κοβει η πουτανα το γαμισι ?) την ξερεις ?

Δεν ειναι τυχαια..... κρυβει πολλα !!!!!!

Οτι κι αν επιλεξεις να κανεις, σου ευχομαι καλη τυχη.

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Παρολα αυτα θα σου πω μερικα πραγματα οπως τα αντιλαμβανομαι, μεσα απο οσα εχω διαβασει εδω και απο κουβεντες με φιλους εξω και μεσα απο οσα εχω δει εξω....

Αν ηθελες να βρεις κατι παρτ ταιμ με 350-400 ευρω, θα το ειχες βρει, ακομη και χωρις ασφαλιση.....

Περαν τουτου ομως, η Ντολτσε βιτα ειναι πολυ γλυκεια και το κοστος ειναι παρα πολυ μεγαλο και τις περισσοτερες φορες η "επιλογη" δεν εχει γυρισμο.....

Τι θελω να σου πω εδω ?

Απλα πραγματα ....

Ακομη κι ανεξαρτητη να πας σε μια τετοια δουλεια που σου περιγραφουν εδω, ολο και καπου θα πεσεις, μιας και δεν υπαρχει νομικο πλαισιο νομιμοτητας της πορνειας
Καποιος βρωμιαρης θα σε εκβιασει (ειτε για ποσοστα ειτε για δωρεαν πηδημα, ειτε για οτιδηποτε αλλο)
Οσο περναει ο καιρος θα γλυκαινεσαι στο χρημα και στις ανεσεις που επιφερει αυτο, αλλα θα χανεις την ψυχη σου.....

Οταν μπεις σε αυτο τον δρομο, δεν εχει γυρισμο ...... "Μεταμορφωνεσαι" με λιγα λογια !!!!!!

Μου φαινεται κατι δεν εχεις διαβασει καλα. Για αυτη τη δουλεια που αναφερεσαι ΔΕΝ ενδιαφερομαι και το θεωρω προσβολη. Οποτε θα πρακαλουσα να μην αναφερεσαι σε μενα προσωπικα. Δουλεια εννοω κανονικη ΟΧΙ αυτα που λες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μου φαινεται κατι δεν εχεις διαβασει καλα. Για αυτη τη δουλεια που αναφερεσαι ΔΕΝ ενδιαφερομαι και το θεωρω προσβολη. Οποτε θα πρακαλουσα να μην αναφερεσαι σε μενα προσωπικα. Δουλεια εννοω κανονικη ΟΧΙ αυτα που λες.
Καιτουλα με παρεξηγησες !!!!!!!!!

Πιστεψε με, δεν ηθελα ουτε στο ελαχιστο να σε προσβαλω και ζητω χιλια συγνωμη, αν νομιζεις κατι τετοιο.

Απλα ηθελα να σε ταρακουνησω μην ξεφυγεις και ακουσεις οποιονδηποτε εδω και θελησεις να δοκιμασεις....
Μην σου μπουν ιδεες δηλαδη ....

Ζητω συγνωμη και παλι δεν ειχα τετοια προθεση. :-)

Υγ. μου φαινεται θα σταματησω να γραφω οτιδηποτε αν ειναι να παρεξηγουμαι συνεχως....

Καλο μεσημερι Καιτουλα και καλη τυχη σε οτι κανεις

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μην μας παραξηγεις Καιτουλα!!...Δεν ειμαστε μαλακες ..εχουμε καταλαβει οτι εισαι σοβαρη κοπελλα....απλα κανουμε και λιγη πλακιτσα! :)Ο αχαχουχας ειναι απο τα καλυτερα παιδια εδω μεσα!!! :)

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καιτουλα με παρεξηγησες !!!!!!!!!

Πιστεψε με, δεν ηθελα ουτε στο ελαχιστο να σε προσβαλω και ζητω χιλια συγνωμη, αν νομιζεις κατι τετοιο.

Απλα ηθελα να σε ταρακουνησω μην ξεφυγεις και ακουσεις οποιονδηποτε εδω και θελησεις να δοκιμασεις....
Μην σου μπουν ιδεες δηλαδη ....

Ζητω συγνωμη και παλι δεν ειχα τετοια προθεση. :-)

Υγ. μου φαινεται θα σταματησω να γραφω οτιδηποτε αν ειναι να παρεξηγουμαι συνεχως....

Καλο μεσημερι Καιτουλα και καλη τυχη σε οτι κανεις

Μυαλο εχω.. Αλλα αν διαβασες ολο το τοπικ θα καταλαβαινες οτι δεν ενδιαφερομαι γι αυτο. Εχω στειλει μυνημα να κλειδωθει γιατι η συζητηση εχει ξεφυγει. Ευχαριστω οσους απαντησαν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μυαλο εχω.. Αλλα αν διαβασες ολο το τοπικ θα καταλαβαινες οτι δεν ενδιαφερομαι γι αυτο. Εχω στειλει μυνημα να κλειδωθει γιατι η συζητηση εχει ξεφυγει. Ευχαριστω οσους απαντησαν.
Το καταλαβα Καιτουλα ..... και πολυ καλα κανεις.

Καλη τυχη στις σπουδες σου .....

Το μαρκετινγκ με καταλληλες προυποθεσεις ειναι πολυ καλο για να ασχοληθει κανεις.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και μεις οι πυρφοροι πως θα γαμησουμε,μην εισαι τοσο σκληρη

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Τι θελω να σου πω εδω ?

Απλα πραγματα ....

Την ψηναμε την ψηναμε να μας κατσει μας τα χαλασες τι καταλαβες...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ναι ρε Καιτουλα...δεν θα σε παρακαλαμε για να σε χαντζηλικωσουμε! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ασε παιχτουρα με την ψωλλη στο χερι μειναμε και οι 2 :jerking:
Καλε μου φιλε....να δινεις χαρα στο κοσμο αυτη την εποχη!...Για σκεψου πισω απο το νικ Καιτουλα, να ειναι καμμια αδελφη του ελεους και να φτιαχνεται με αυτα που γραφουμε;...Δινε χαρα στο κοσμο....δωρεαν ειναι και ειδικα απο το διαδικτυο!!! :)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Τι συνεχίζεις να ποστάρεις στο θρεντ, αφού σε προσβάλαμε;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μπαίνεις σε forum πληρωμένου sex και λες πως θεωρείς προσβολή την δουλειά της ιερόδουλης.

Το να μην ενδιαφέρεσαι το καταλαβαίνω, αλλά το να έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και να βρίσκεις το επίπεδο των άλλων κοριτσιών τόσο κάτω από το δικό σου, δεν σε καθιστά σοβαρή, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, αλλά υπερβολικά αλαζόνα.

Φυσικά εδώ ελοχεύει το κρυφό μήνυμα πως, εφόσον οι κοπέλες αυτές δέχονται να κάνουν κάτι προσβλητικό, άρα δεν έχουν αξιοπρέπεια, εμείς όλοι είμαστε άνανδροι εκμεταλλευτές της μηδενικής τους προσωπικότητας.

Επειδή όμως δεν έχεις την πέτρα της ροζέτας για την μετάφραση της ανδρικής συμπεριφοράς σε συνειδητές πατέντες, θα βοηθήσω εγώ στην μετάφραση: Οι πιο πολλοί εδώ μέσα βρίσκονται σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο από εσένα.

(Όλα αυτά σε περίπτωση που είσαι πράγματι αυτή που ισχυρίζεσαι πως είσαι, κρατάω μεγάλη επιφύλαξη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom