Νέα

Οικονομικη κριση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katia9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι ειμαι καθυστεριμενος... ευχαριστηθικες?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ειδα και σοβαρες απαντησεις παρολα αυτα. Αλλα οταν βλεπεις τετοιες βλακειες..
Ημουν απο τους πρωτους που σου προσφεραν δουλεια και ουτε μου απαντησες, μου φενεται μπηκες εδω για πλακα για να γελας με μας τους πυρφορους  :tickedoff:

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ναι μπηκε το 20 χρονο μουνακι το σπουδαγμενο να ρωτησει σε σαιτ για πουτανες που θα βρει δουλεια

απολυτως λογικο

Λοιπον να τα ξεκαθαρισω γιατι δεν τα λες καλα. Πρωτα απολα πτυχιο ακομα δεν εχω παρει. Δευτερον ειμαι 23 οχι 20. Οσο για τα αλλα φυσικα εχω ψαχτει και σε αλλα φορουμ απλως εδω το εγραψα γιατι ειδα οτι εχει υπερβολικα πολλα μελη και γινονται και συζητησεις τετοιες αλλα και αλλες εντελως ασχετες. Απο τη στιγμη που η αγορα εργασιας ειναι δυσκολη δεν το θεωρησα κακο να ρωτησω σε ενα φορουμ με τοσο κοσμο.

Οσο γι αυτα εχω μαθει να μην δινω σημασια και να παιρνω σοβαρα το καθε σχολιο. Δεν θα παντρευτω κανεναν σας. Εγραψα μονο για συζητηση και ιδεες. Αν δεν εχεις να πεις κατι στο θεμα ειλικρινα δεν καταλαβαινω το λογο που ποσταρεις. Δεν μπηκα ξαναλεω να βρω γσμπρο. Μια συζητηση ανοιξα σχετικα με το θεμα.

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ημουν απο τους πρωτους που σου προσφεραν δουλεια και ουτε μου απαντησες, μου φενεται μπηκες εδω για πλακα για να γελας με μας τους πυρφορους  :tickedoff:

Ποια δουλεια; Δεν ειδα κατι. Για πλακα αποτι φαινεται μπαινουν αλλοι. Εγω οπως βλεπεις δεν κοροιδευω κανεναν ουτε μιλαω ασχημα. Κοροιδια θα ηταν αν εμπαινα και ποσταρα ασχετα η ζητουσα κατι για πλακα.οποιος θελει ας μην απανταει.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπον να τα ξεκαθαρισω γιατι δεν τα λες καλα. Πρωτα απολα πτυχιο ακομα δεν εχω παρει. Δευτερον ειμαι 23 οχι 20. Οσο για τα αλλα φυσικα εχω ψαχτει και σε αλλα φορουμ απλως εδω το εγραψα γιατι ειδα οτι εχει υπερβολικα πολλα μελη και γινονται και συζητησεις τετοιες αλλα και αλλες εντελως ασχετες. Απο τη στιγμη που η αγορα εργασιας ειναι δυσκολη δεν το θεωρησα κακο να ρωτησω σε ενα φορουμ με τοσο κοσμο.

Οσο γι αυτα εχω μαθει να μην δινω σημασια και να παιρνω σοβαρα το καθε σχολιο. Δεν θα παντρευτω κανεναν σας. Εγραψα μονο για συζητηση και ιδεες. Αν δεν εχεις να πεις κατι στο θεμα ειλικρινα δεν καταλαβαινω το λογο που ποσταρεις. Δεν μπηκα ξαναλεω να βρω γσμπρο. Μια συζητηση ανοιξα σχετικα με το θεμα.

εδω τι δουλεια να βρεις ρε γιδι?

η για καμια βιζιτα η λεκανατζου σε μπουρδελο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ναι μπηκε το 20 χρονο μουνακι το σπουδαγμενο να ρωτησει σε σαιτ για πουτανες που θα βρει δουλεια

απολυτως λογικο
Φιλε μου, να σου γραψω την αποψη μου, με επιφυλαξη φυσικα, γιατι μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε!Ειτε κανενα πουστακι που θελει πουτσα ειναι πισω απο την Καιτουλα...ειτε καμμια γυναικα νεαρης ηλικιας που εμαθε οτι υπαρχουν εδω μεσα διαφοροι λιγουρηδες για μουνι και μπηκε για να ψαρεψει κανενα μαλακα για να βγαζει τα εξοδα της...διχως να το κανει συστηματικα...απλα επιλεκτικα!!!..Αν ειναι γυναικα, μπηκε εδω μεσα να "στρατολογησει" δυο-τρεις απο μας!!!...Και μαλλον φοιτητρια ειναι!!!...Ετσι εκτιμω! :)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποια δουλεια; Δεν ειδα κατι. Για πλακα αποτι φαινεται μπαινουν αλλοι. Εγω οπως βλεπεις δεν κοροιδευω κανεναν ουτε μιλαω ασχημα. Κοροιδια θα ηταν αν εμπαινα και ποσταρα ασχετα η ζητουσα κατι για πλακα.οποιος θελει ας μην απανταει.
Σου ειπα να ρθεις καθαριστρια σπιτι μου,καλα ξεχασα δεν σου ειπα τις λεπτομερειες οτι θα σφουγγαριζεις γυμνη με ψιλοτακουνα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μπηκα να ΒΡΩ δουλεια. Εγραψα να ΠΑΡΩ ΙΔΕΕΣ για φοιτητικες δουλειες.
Οι φοιτητικες δουλειες που αποδιδουν πλεον ειναι μονο βιζιτες οποτε μην ψαχνεις τσαμπα πες μας την τιμη σου,να παρουμε σειρα

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου, να σου γραψω την αποψη μου, με επιφυλαξη φυσικα, γιατι μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε!Ειτε κανενα πουστακι που θελει πουτσα ειναι πισω απο την Καιτουλα...ειτε καμμια γυναικα νεαρης ηλικιας που εμαθε οτι υπαρχουν εδω μεσα διαφοροι λιγουρηδες για μουνι και μπηκε για να ψαρεψει κανενα μαλακα για να βγαζει τα εξοδα της...διχως να το κανει συστηματικα...απλα επιλεκτικα!!!..Αν ειναι γυναικα, μπηκε εδω μεσα να "στρατολογησει" δυο-τρεις απο μας!!!...Και μαλλον φοιτητρια ειναι!!!...Ετσι εκτιμω! :)

Απορω τι καθεστε και ασχολειστε. Το ξαναγραφω δεν μπηκα για να βρω καποιον να παντρευτω ουτε να βρεθω με καποιον . Απλα ανοιξα ενα τοπικ για συζητηση και ιδεες. Αν ηθελα να κοροιδεψω ή να κανω κατι αλλο δεν θα ανοιγα τοπικ τετοιο ειτε θα εστελνα προσωπικα μυνηματα. Anyway δεν πιεζω κανεναν. Οποιος δεν θελει ας μην κοιταει το τοπικ και ας μην απανταει. Ειλικρινα δεν βρισκω το προβλημα. Κι εγω μπορει να υποθεσω για σενα οτι εισαι εξωγηινος. Ε και; Τι με νοιαζει. Το φορουμ ειναι για συζητηση σε μια κοινοτητα .

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι φοιτητικες δουλειες που αποδιδουν πλεον ειναι μονο βιζιτες οποτε μην ψαχνεις τσαμπα πες μας την τιμη σου,να παρουμε σειρα

Μπορει να ναι δυσκολα τα πραγματα αλλα οποιος επιμενει νικα. Εξαλλου δεν ψαχνω να βγαλω 1000 ευρω. Ειαμι προσγειωμενη. Λιγα λεφτα θελω να αφηνω στην ακρη για το εξωτερικο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν μπηκα να ΒΡΩ δουλεια. Εγραψα να ΠΑΡΩ ΙΔΕΕΣ για φοιτητικες δουλειες.
Σε βοηθησαμε;;;

Μπορει να ναι δυσκολα τα πραγματα αλλα οποιος επιμενει νικα. Εξαλλου δεν ψαχνω να βγαλω 1000 ευρω. Ειαμι προσγειωμενη. Λιγα λεφτα θελω να αφηνω στην ακρη για το εξωτερικο
Ε...οχι και 1000 ευρω!!!....50 ευρω και καλα σου ειναι!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κανεις δεν προκειται να σου δωσει 1000 ευρω κανα 20ικο να περιμενεις για κανα τσιμπουκακι :S,αναθεματισμενη κριση,20αρακι 20αρακι θα μαζεπσεις μπολικο χρηματακι,τωρα το αν θα μπορεις να φας μετα απο κανα μηνα απο τις πολλες  :pipa1: παιζεται

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ανεβασε και καμμια φωτο....να σε δουμε!!! :tits2:

Stories