Νέα

Οικονομικη κριση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katia9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μενει τωρα να μας καθορισεις, με ποιο μαρκετινγκ, ασχολεισαι Καιτουλα...με αυτο που εγραψε ο "Αγιος" σαν αναλυση του μκτ :tits2: :fuck1: :pipa2:;;..ειτε γενικα και αοριστα;;;;

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μενει τωρα να μας καθορισεις, με ποιο μαρκετινγκ, ασχολεισαι Καιτουλα...με αυτο που εγραψε ο "Αγιος" σαν αναλυση του μκτ :tits2: :fuck1: :pipa2:;;..ειτε γενικα και αοριστα;;;;

Δεν μπορω να καθομαι να σου αναλυσω τοτε τι σημαινει. Να σου παρω  κανα βιβλιο να διαβασεις

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θετικο αυτο Καιτουλα....θα μπορεσουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα, σε καποια φαση αν το επιθυμεις!! :)Να μιλησουμε για το μκτ... :)

Ναι γιατι φαινεται οτι εχεις ενδιαφερον για το μαρκειντγκ και δεν ξερεις τι ειναι

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν μπορω να καθομαι να σου αναλυσω τοτε τι σημαινει. Να σου παρω  κανα βιβλιο να διαβασεις
Αν ειναι να μου το διαβασεις εσυ, ωστε να μου εξηγεις οτι δεν καταλαβαινω....ευχαριστως!!!Θα σε πληρωνω για τα ιδιαιτερα μαθηματα :)

Ναι γιατι φαινεται οτι εχεις ενδιαφερον για το μαρκειντγκ και δεν ξερεις τι ειναι
Εχω ενδιαφερον γιατι παντα το ακουγα και οπως γραφεις δεν ηξερα τι ειναι....τωρα με σενα βρηκα την ευκαιρια να μαθω...αν αποφασισεις να με διδαξεις :)

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=Lucent51 link=topic=154813.msg4005907#msg4005907 date=

1345513823]
Και τι βαθμους εχεις?
[/quote]

7,5 περιπου μεσο ορο

Επισκέπτης
KETOYLA σπουδασε καμια πρωκτολγια σιγα,σιγα  :zfuck:  η επιστιμη του μελοντος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom