Νέα

Οικονομικη κριση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katia9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μπαίνεις σε forum πληρωμένου sex και λες πως θεωρείς προσβολή την δουλειά της ιερόδουλης.

Μα δεν ειναι μονο το οτι ειναι σε forum πληρωμενου sex. Εκανε το θεμα στην ενοτητα Sex γενικά ... ελεος δλδ.

Τελως παντων. Starbucks/Cafe/Γκαρσονα γενικοτερα ειναι οι στανταρντ δουλειες για το φοιτηταριο παγκοσμιως. Και αφου σκεφτεσαι για Αμερικη ... ε μαθε το επαγγελμα απο τωρα. Αμα εισαι πιο τσαπερδονοκολοσφυριχτρα μπορεις να δουλεψεις και πιο νυχτα σε κανα club/bar κλπ που τα λεφτα ειναι λιγο πιο καλα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Καιτουλα κατα 99% κανεις πλακα εδω ....

Παρολα αυτα θα σου πω μερικα πραγματα οπως τα αντιλαμβανομαι, μεσα απο οσα εχω διαβασει εδω και απο κουβεντες με φιλους εξω και μεσα απο οσα εχω δει εξω....

Αν ηθελες να βρεις κατι παρτ ταιμ με 350-400 ευρω, θα το ειχες βρει, ακομη και χωρις ασφαλιση.....

Περαν τουτου ομως, η Ντολτσε βιτα ειναι πολυ γλυκεια και το κοστος ειναι παρα πολυ μεγαλο και τις περισσοτερες φορες η "επιλογη" δεν εχει γυρισμο.....

Τι θελω να σου πω εδω ?

Απλα πραγματα ....

Ακομη κι ανεξαρτητη να πας σε μια τετοια δουλεια που σου περιγραφουν εδω, ολο και καπου θα πεσεις, μιας και δεν υπαρχει νομικο πλαισιο νομιμοτητας της πορνειας
Καποιος βρωμιαρης θα σε εκβιασει (ειτε για ποσοστα ειτε για δωρεαν πηδημα, ειτε για οτιδηποτε αλλο)
Ολο και καποιος θα σου φερει προβληματα με λιγα λογια.....
Οσο περναει ο καιρος θα γλυκαινεσαι στο χρημα και στις ανεσεις που επιφερει αυτο, αλλα θα χανεις την ψυχη σου.....

Ολο αυτο καπου θα ξεσπασει να εισαι σιγουρη .....
Μπορει να ειναι ουσιες, ποτο, αστατη ζωη...... και μετα...... τι ?

Οταν μπεις σε αυτο τον δρομο, δεν εχει γυρισμο ...... "Μεταμορφωνεσαι" με λιγα λογια !!!!!!

Την εκφραση που λεει ...(κοβει η πουτανα το γαμισι ?) την ξερεις ?

Δεν ειναι τυχαια..... κρυβει πολλα !!!!!!

Οτι κι αν επιλεξεις να κανεις, σου ευχομαι καλη τυχη.

καλα οτι να ναι εχεις κοπιαρει εκφρασεις απο το φορουμ κ τις εβαλες σε σεντονι που δεν βγαζει κανενα απολυτως νοημα

κομποστα μυαλα γυαλια λαχεια

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μπορει να ναι δυσκολα τα πραγματα αλλα οποιος επιμενει νικα. Εξαλλου δεν ψαχνω να βγαλω 1000 ευρω. Ειαμι προσγειωμενη. Λιγα λεφτα θελω να αφηνω στην ακρη για το εξωτερικο
ρε καιτουλα γιατι να μαζευεις λεφτα οταν μπορεις και αλλιως ! ;) Κανε τα γλυκα ματια σε ενα βρωμιαρη τουριστα και τσουπ εχεις και σπιτι και αντρα και λεφτα και εαν του κανεις καλα κουνηματα και δουλεια!Που το δυσκολο δηλαδη Δεν το καταλαβαινω? :think:
Ολα ειναι μια ιδεα. Open your Mind (and legs)  και ολα θα πανε μια χαρα.Αλλα καταλαβα δεν θες να κακοπαισεις εισαι δυναμικη γυναικα με στοχους και ταλεντο  που κατι τετοιους αντρες τους τρως για πλακα .Θες να βγαλεις τα λεφτα σου με το ιδρωτα σου και τον κοπο σου .Σε καταλαβαινω απολυτος . ;)

Επισκέπτης
λευτα μπορει να βγαλει και με αλλα σωματικα υγρα εκτος απο τον ιδρωτα της! οπου υπαρχει θελιση υπαρχει και τροπος! τοσο απλα! αλλιως μην μας ζαλιζει τα αρχιδια!

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
λευτα μπορει να βγαλει και με αλλα σωματικα υγρα εκτος απο τον ιδρωτα της! οπου υπαρχει θελιση υπαρχει και τροπος! τοσο απλα! αλλιως μην μας ζαλιζει τα αρχιδια!

Καλα εσυ πρεπει να ζεις σε αλλον πλανητη τελικα.. Δεν παιζει..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κανονικη συζητηση μπορεις να κανεις σε οποιοδηποτε φορουμ. Απλα εδω ξερω οτι γραφουν πολλα ατομα αλλ οπως φαινεται χωρις εγκεφαλο.. Αλλα τι να πεις. Οταν το 80% των μυνηματων που παρατηρω ειναι εντελως ανορθογραφα καταλαβαινει κανεις.
Παρακαλω ξανα καποιον να κλειδωσει το τοπικ και συγγνωμη που ανοιξα σε λαθος φορουμ. Να ειστε καλα καλη στνεχεια. Ευχομαι οσοι εχετε δουλεια να την κρατησετε και να συνεχιζετε να την εχετε λοιπον αν την αξιζετε

Η γνώμη μου είναι πως σωστά άνοιξες τον μίτο... Απλώς υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να πουν την κοτσάνα τουςγια να κάνουν πλάκα.

Στο θέμα του μίτου, δεν έχω να πω πολλά. Με κάλυψαν πιο πριν. Όσο για ΙΚΑ σε φοιτητές δεν έχω ξανακούσει, εκτός αν μιλάμε για πλήρες ωράριο σε καφέ - σέρβις. Που δεν ξέρω κιόλας αν βολεύει έναν φοιτητή ένα πλήρες ωράριο. Χρειάζεται κάποιες ώρες να ξεκουραστεί το σώμα μετά για να αποδώσει στη μελέτη.
Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ φοιτητης. Ξεκίνησα να εργάζομαι για χόμπυ, αλλά μετά γλυκάθηκα με τα χρήματα και το εστιατόριο που δούλευα είχε συνεχώς ανάγκη από χέρια. Και το μισό ωράριο έγινε πλήρες και το πλήρες έφερε και τα overtime και μετά οι διπλοβάρδιες... Και τα μαθήματα τα φόρτωσα στον κόκκορα για κάνα εξάμηνο. Μέχρι να "ξυπνήσω" και να καταλάβω πως είχα ξεφύγει από τον στόχο μου.
Αυτό που κέρδισα όμως πρωτίστως ήταν την εμπιστοσύνη του μαγαζάτορα. 5 χρόνια σπουδές δεν εμεινα ούτε μία ώρα χωρίς δουλειά σε αυτό το μαγαζί. Όποτε του χτύπησα την πόρτα, ο ανθρωπος ήταν εκεί. Καλή του ώρα όπου κι αν είναι.

Τελικά η κουβέντα του ΒΟΥΤΣΑ.... "Να τρουπώσω!" στην ελληνική ταινία του 60 περιείχε μεγάλες αλήθειες μέσα της.

Γι αυτό μετά όλοι θέλανε να γίνουν Δημόσιοι υπάλληλοι! χα χαχ α

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom