σημερα μιλουσα με μια βουλγαρα, και καλα εκανε εμποριο-ισπανια-ιταλια-γερμανια-αγγλια και τα κονομησε,αρχιδια ολε, σιγουρα εκανε βιζιτες σε ολη την ευρωπη μαζεψε και 5 φραγκα μεχρι τα 40 τις, και ξαφνικα την ειδε εμπορος σε ξυλολεβητες.πραγματικα με αυτα που μου ελεγε σημερα,μου εδωσε να καταλαβω οτι μας λυπουντε σαν χωρα,μας βλεπουν σαν φτωχους ανθρωπους,και θελουν να μας βοηθησουν. τα χθεσινα σκουπιδια που εβγαζαν μανες και αδελφες στην βιζιτα τωρα μας λυπουντε.δυστηχως αυτο ειναι το χαλι μας,σαν κρατος,σαν πολιτες, σαν ανθρωποι.τελος παντων δεν θελω να επεκταθω αλλο,το θεμα ειναι οτι δεν παμε καλα, και ο μαλακας ο ελληνας δεν λεει να ξυπνησει,και αυτοι που τον κυβερνανε τον γαμανε καθε μερα.
οσο για το τζογο που λετε ειναι λογικο. οπου εχει φτωχεια εχει τζογο και ναρκωτικα.τα χασισια μπαινουν καραβιες ολοκληρες,και πινουν χασισι απο 15 εως 105 χρονων. οι μισοι ελληνες ψαχνουν να λυσουν τα προβληματα τους,με οραματα μεσα απο μια μαστουρα,και οι αλλοι μισοι ονειρευοντε τι θα κανουν τα λεφτα που θα κερδισουν στο τζογο,προτου καν κατεθεσουν το δελτιο.
εχω γραψει και σε αλλο θρεντ οτι το 70% του ελληνικου λαου ειναι πλεον σαβουρα-τζογαδοροι-πρεζακιδες-κλεφτες-λαμογια-τεμεπεληδες-δολοφονοι-βιαστες-παιδοφιλοι-παρτακιδες-ματακιδες-μπασταρδορατσες. το 30% ειναι μονο το υγιες κομματι,αλλα δυστηχως δεν μπορει να κανει τιποτα,γιατι σε αυτην την χωρα κυβερναει η πλειοψηφια,διοτι εχουμε ενα πολιτευμα που λεγετε,
<<δημοκρατια του πουτσου>>.