Νέα

Οικονομικη κριση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katia9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν ειπα κατι κακο. Να μαθει Ελληνικα του ειπα.

Αν ακουγαμε τον koronaki.. Τι να σου πω
Δηλαδη Καιτουλα, τον Koronaki περιμενες να σου το πει!!!...Ο ανθρωπος την γνωμη του, ειπε!!..Εσενα δεν σου περναει απ' το μυαλο αυτο;;;; :think:....Αντε να σου γραψω την δικη μου γνωμη....ειτε φευγεις για το εξωτερικο....ειτε πιανεις μια εργασια αναλογα της μορφωσης και της παιδειας σου, αλλα και της τυχης σου...καθοτι πολλοι νεοι/ες εχουν εφοδια αλλα θεσεις σημερα δυσκολα υπαρχουν και να βρεις καπου να τρυπωσεις, ο μισθος θα ειναι γυρω στα 500 αντε 600 ευρα...βρισκεις και κανενα μαλακα και κανεις την οικογενεια σου...και η τριτη λυση ειναι... αν διαθετεις εμφανιση....να κοιταξεις να την αξιοποιησεις, αν  δεν εχεις ενδοιασμους!!!....Σε περιπτωση καλο μου παιδι, που απο τις τρεις λυσεις ...επιλεξεις την τελευταια...εχε με στα υποψη σαν πελατη!!!! :)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Δηλαδη Καιτουλα, τον Koronaki περιμενες να σου το πει!!!...Ο ανθρωπος την γνωμη του, ειπε!!..Εσενα δεν σου περναει απ' το μυαλο αυτο;;;; :think:....Αντε να σου γραψω την δικη μου γνωμη....ειτε φευγεις για το εξωτερικο....ειτε πιανεις μια εργασια αναλογα της μορφωσης και της παιδειας σου, αλλα και της τυχης σου...καθοτι πολλοι νεοι/ες εχουν εφοδια αλλα θεσεις σημερα δυσκολα υπαρχουν και να βρεις καπου να τρυπωσεις, ο μισθος θα ειναι γυρω στα 500 αντε 600 ευρα...βρισκεις και κανενα μαλακα και κανεις την οικογενεια σου...και η τριτη λυση ειναι... αν διαθετεις εμφανιση....να κοιταξεις να την αξιοποιησεις, αν  δεν εχεις ενδοιασμους!!!....Σε περιπτωση καλο μου παιδι, που απο τις τρεις λυσεις ...επιλεξεις την τελευταια...εχε με στα υποψη σαν πελατη!!!! :)
η καλυτερη λυση ειναι να την μπασεις στο στοιχημα να τα κονομαει και αυτη.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
η καλυτερη λυση ειναι να την μπασεις στο στοιχημα να τα κονομαει και αυτη.
Οτι εγραψες σημερα στο παρον θρεντ ηταν δυστυχως η αληθεια του σημερα!!!...Εχω αρχισει και βλεπω γυναικες και μαλιστα νεαρης ηλικιας στα διαφορα πρακτορεια που περναω...και παιζουν Κινο ..ειτε και στοιχημα!!!....Δυστυχως ο Ελληνισμος αυτη την περιοδο περναει ισως την χειροτερη δοκιμασια της Ιστοριας του!!!...Το 1960 που υπηρξε μια παρομοια κατασταση, τοτε τουλαχιστον ο κοσμος ειχε ...ελπιδα!!!!....Σημερα δυστυχως αφαιρεσαν την ελπιδα απ' τον κοσμο και τον γεμισαν ανασφαλειες και απαισιοδοξια!!!...Μακαρι να ελθουν καλυτερες ημερες, αλλα δεν το βλεπω αμεσα!!!

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Θα παρω την πρωτη περιπτωση οπως καταλαβαινεις

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οτι εγραψες σημερα στο παρον θρεντ ηταν δυστυχως η αληθεια του σημερα!!!...Εχω αρχισει και βλεπω γυναικες και μαλιστα νεαρης ηλικιας στα διαφορα πρακτορεια που περναω...και παιζουν Κινο ..ειτε και στοιχημα!!!....Δυστυχως ο Ελληνισμος αυτη την περιοδο περναει ισως την χειροτερη δοκιμασια της Ιστοριας του!!!...Το 1960 που υπηρξε μια παρομοια κατασταση, τοτε τουλαχιστον ο κοσμος ειχε ...ελπιδα!!!!....Σημερα δυστυχως αφαιρεσαν την ελπιδα απ' τον κοσμο και τον γεμισαν ανασφαλειες και απαισιοδοξια!!!...Μακαρι να ελθουν καλυτερες ημερες, αλλα δεν το βλεπω αμεσα!!!

Περιεργο ειναι να βλεπεις γυναικα να παιζει κινο;

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.439
Πόντοι
266
Θα δουλεψω και μετα θα παω στο εξωτερικο για δουλεια  εξυπνε

Τουλαχιστον οι μισοι απαντανε σοβαρα.. Κατι ειναι και αυτο
τι σπουδασες;
εγω τελειωσα φιλολογια

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα παρω την πρωτη περιπτωση οπως καταλαβαινεις
Ευγε παιδι μου  εκει σε υπολογισα πως θα επιλεξεις(δηλαδη την πρωτη περιπτωση)..φαινεσαι οτι  εισαι αγωνιστρια και ατομο με θεληση :tits2: :tits2:!!!...Αν αποφασισεις για Αμερικη ενοχλησε με να σε βοηθησω!!!Εχω συγγενεις στο Τεξας!!!

Περιεργο ειναι να βλεπεις γυναικα να παιζει κινο;
Περιεργο δεν ειναι...παλια εβλεπα ομως ελαχιστες....τωρα οσο προχωρα η κριση βλεπω περισσοτερες!!...Και καταλαβαινω πλεον....οτι κωλοι υπαρχουν....λεφτα δεν υπαρχουν!!! :)

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευγε παιδι μου  εκει σε υπολογισα πως θα επιλεξεις(δηλαδη την πρωτη περιπτωση)..φαινεσαι οτι  εισαι αγωνιστρια και ατομο με θεληση :tits2: :tits2:!!!...Αν αποφασισεις για Αμερικη ενοχλησε με να σε βοηθησω!!!Εχω συγγενεις στο Τεξας!!!
Περιεργο δεν ειναι...παλια εβλεπα ομως ελαχιστες....τωρα οσο προχωρα η κριση βλεπω περισσοτερες!!...Και καταλαβαινω πλεον....οτι κωλοι υπαρχουν....λεφτα δεν υπαρχουν!!! :)

Σκφτομουνα Αμερικη ή Αυστραλια.. Anyway θα δειξει

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σκφτομουνα Αμερικη ή Αυστραλια.. Anyway θα δειξει
Ολα θα γινουν, καλο μου παιδι...διαθεση να εχεις....και να μην το βαλλεις κατω!!!...Εχεις τωρα και εδω στο site, τα φιλαρακια σου..καινουργια μεν...αλλα οπως βλεπεις σε εχουμε συμπαθησει....και να εισαι καμμμια μερα στις μαυρες σου....θα σου ανεβαζουμε την διαθεση!!!! :).....Μην σου πω οτι μπορει να εισαι τυχερουλα....εχει και καλα παιδια εδω μεσα και μαλιστα νεαρης ηλικιας και μπορει να ειναι το τυχερο σου....

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
σημερα μιλουσα με μια βουλγαρα, και καλα εκανε εμποριο-ισπανια-ιταλια-γερμανια-αγγλια και τα κονομησε,αρχιδια ολε, σιγουρα εκανε βιζιτες σε ολη την ευρωπη μαζεψε και 5 φραγκα μεχρι τα 40 τις, και ξαφνικα την ειδε εμπορος σε ξυλολεβητες.πραγματικα με αυτα που μου ελεγε σημερα,μου εδωσε να καταλαβω οτι μας λυπουντε σαν χωρα,μας βλεπουν σαν φτωχους ανθρωπους,και θελουν να μας βοηθησουν. τα χθεσινα σκουπιδια που εβγαζαν μανες και αδελφες στην βιζιτα τωρα μας λυπουντε.δυστηχως αυτο ειναι το χαλι μας,σαν κρατος,σαν πολιτες, σαν ανθρωποι.τελος παντων δεν θελω να επεκταθω αλλο,το θεμα ειναι οτι δεν παμε καλα, και ο μαλακας ο ελληνας δεν λεει να ξυπνησει,και αυτοι που τον κυβερνανε τον γαμανε καθε μερα.
οσο για το τζογο που λετε ειναι λογικο. οπου εχει φτωχεια εχει τζογο και ναρκωτικα.τα χασισια μπαινουν καραβιες ολοκληρες,και πινουν χασισι απο 15 εως 105 χρονων. οι μισοι ελληνες ψαχνουν να λυσουν τα προβληματα τους,με οραματα μεσα απο μια μαστουρα,και οι αλλοι μισοι ονειρευοντε τι θα κανουν τα λεφτα που θα κερδισουν στο τζογο,προτου καν κατεθεσουν το δελτιο.
εχω γραψει και σε αλλο θρεντ οτι το 70% του ελληνικου λαου ειναι πλεον σαβουρα-τζογαδοροι-πρεζακιδες-κλεφτες-λαμογια-τεμεπεληδες-δολοφονοι-βιαστες-παιδοφιλοι-παρτακιδες-ματακιδες-μπασταρδορατσες-πουστηδες-πουτανες-μισογυνιδες-προδοτες-ρουφιανοι και ολα τα καλα αυτου του υπεροχου κοσμου που ζουμε. το 30% ειναι μονο το υγιες κομματι,αλλα δυστηχως δεν μπορει να κανει τιποτα,γιατι σε αυτην την χωρα κυβερναει η πλειοψηφια,διοτι εχουμε ενα πολιτευμα που λεγετε,
<<δημοκρατια του πουτσου>>.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σημερα μιλουσα με μια βουλγαρα, και καλα εκανε εμποριο-ισπανια-ιταλια-γερμανια-αγγλια και τα κονομησε,αρχιδια ολε, σιγουρα εκανε βιζιτες σε ολη την ευρωπη μαζεψε και 5 φραγκα μεχρι τα 40 τις, και ξαφνικα την ειδε εμπορος σε ξυλολεβητες.πραγματικα με αυτα που μου ελεγε σημερα,μου εδωσε να καταλαβω οτι μας λυπουντε σαν χωρα,μας βλεπουν σαν φτωχους ανθρωπους,και θελουν να μας βοηθησουν. τα χθεσινα σκουπιδια που εβγαζαν μανες και αδελφες στην βιζιτα τωρα μας λυπουντε.δυστηχως αυτο ειναι το χαλι μας,σαν κρατος,σαν πολιτες, σαν ανθρωποι.τελος παντων δεν θελω να επεκταθω αλλο,το θεμα ειναι οτι δεν παμε καλα, και ο μαλακας ο ελληνας δεν λεει να ξυπνησει,και αυτοι που τον κυβερνανε τον γαμανε καθε μερα.
οσο για το τζογο που λετε ειναι λογικο. οπου εχει φτωχεια εχει τζογο και ναρκωτικα.τα χασισια μπαινουν καραβιες ολοκληρες,και πινουν χασισι απο 15 εως 105 χρονων. οι μισοι ελληνες ψαχνουν να λυσουν τα προβληματα τους,με οραματα μεσα απο μια μαστουρα,και οι αλλοι μισοι ονειρευοντε τι θα κανουν τα λεφτα που θα κερδισουν στο τζογο,προτου καν κατεθεσουν το δελτιο.
εχω γραψει και σε αλλο θρεντ οτι το 70% του ελληνικου λαου ειναι πλεον σαβουρα-τζογαδοροι-πρεζακιδες-κλεφτες-λαμογια-τεμεπεληδες-δολοφονοι-βιαστες-παιδοφιλοι-παρτακιδες-ματακιδες-μπασταρδορατσες. το 30% ειναι μονο το υγιες κομματι,αλλα δυστηχως δεν μπορει να κανει τιποτα,γιατι σε αυτην την χωρα κυβερναει η πλειοψηφια,διοτι εχουμε ενα πολιτευμα που λεγετε,
<<δημοκρατια του πουτσου>>.
Δυστυχως, καπως ετσι ειναι η σημερινη κοινωνια....και δεν βλεπω να γινονται διορθωτικες κινησεις επι της ουσιας!!!Φυγαμε απο τους Ελληνες.... οι σημερινοι Νεοελληνες!!!Καποιος υπουργος εξωτερικων της Αμερικης,ειχε πει στο παρελθον..."αν θελεις να υποδουλωσεις τους Ελληνες καταργησε τους ...την γλωσσα...την παιδεια...την θρησκεια"!!!....Σημερα αυτος ο κυριος πιθανολογειται οτι ειναι ο ενας απο τους τρεις σοφους της Σιων!!!!...Σε καθε περιπτωση παντως, μονοι μας οπως παντα και στο παρελθον...βγαζουμε τα ματακια μας!!!!!Μακαρι να ειμαστε ενωμενοι στο μελλον, μονο ενωμενοι θα τα καταφερουμε!!!Αυτα.Καλο σου ξημερωμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom