Νέα

Οικονομικη κριση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katia9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλα τα λες αφου τωρα στην ελλαδα πρεπει να εχουμε περιπου 1000000 διευθυντες επιχειρησεων ασχετα αν μας μεινανε καμια 10000 επιχειρησεις...ολοι διευθυντες και τα 5000 να τρεχουν

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Μην τους τα λες ετσι αποτομα φιλε,
Αλλα τους είπαν η μαμα,ο μπαμπας και τα σηριαλ στην τβ
:2funny: :2funny:
στα αρχιδια μου τι τους ειπε η μανα τους και ο μπαμπας τους στο σπιτι.
γιαυτο και καταντησαμε συνταξιουχοι γονεις να δουλευουν ακομα για να ταιζουν τα ζωα τους στο σπιτι,επειδη εχουν πτυχια και δεν πρεπει να κουραζοντε τα παιδια.
γιαυτο και ολα αυτα τα ζωα ακομα και εδω μεσα στο σαιτ,το μονο που εμαθαν ειναι να μας πουλανε θεωρειες για το κκε και συριζα,αλλα ο πατερας τους ακομα και στα 70 δουλευει για να τα ταιζει αυτα τα ζωα.
δυστηχως ο ελληνας γονιος ειναι ο καλυτερος του κοσμου,αλλα συγχρονος και ο πιο μαλακας.

Επισκέπτης
γιαυτο και καταντησαμε συνταξιουχοι γονεις να δουλευουν ακομα για να ταιζουν τα ζωα τους στο σπιτι,επειδη εχουν πτυχια και δεν πρεπει να κουραζοντε τα παιδια.
γιαυτο και ολα αυτα τα ζωα ακομα και εδω μεσα στο σαιτ,το μονο που εμαθαν ειναι να μας πουλανε θεωρειες για το κκε και συριζα,αλλα ο πατερας τους ακομα και στα 70 δουλευει για να τα ταιζει αυτα τα ζωα.
δυστηχως ο ελληνας γονιος ειναι ο καλυτερος του κοσμου,αλλα συγχρονος και ο πιο μαλακας.

Αυτος ο ΣΥΡΙΖΑ φταιει για ολα :headbang: :headbang:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
+1

Πάντως σχετικά με υδραυλικούς - ηλεκτρολόγους διαφωνώ , έχει πολλούς 'Ελληνες , απλά έχει βαλτώσει η οικοδομή και έχει επηρεάσει όλα τα συναφή επαγγέλματα.
εχει ελληνες αλλα σε αυτα τα επαγγελματα,αλλα ειναι ακομα στον κοσμο τους οι περισσοτεροι,θελουν 50 ευρω για ενα καζανακι η να αλλαξουν μια ασφαλεια σε ενα πινακα. πανε αυτα τα μπερεκετια φιλε,να καθετε ο μαλακας ο μαστορας και να δουλευουν τα τσιρακια για την παρτυ του,αν θελει να βγαλει λεφτα πρεπει να πιασει το κατσαβιδι και αυτος ο μαλακας.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
οσο για την καιτουλα δεν την παραξηγω διοτι οπως καταλαβα ειναι κανενα 18-20 κοριτσακι και ονειρευετε φυκια για μεταξωτες κορδελες.δυστηχως καιτουλα και καθε καιτουλα,ειστε καταδικασμενες να ζησετε στο πετσι σας την πιο ασχημη περιοδο τις ελλαδος,σε αντιθεση με αλλα χρονια που θα κανατε μια φοιτητικη ζωη ανεμελη,επειδη θα ειχαν οι γονεις σας φραγκα να σας στελνουν,αυτο ομως ειναι και καλο γιατι θα σας μαθει να σκεφτεστε με συνεση,και ισως μαθετε να γινετε πιο εργατικοι,σε σχεση με κατι αλλα ζωα που εγιναν 30 χρονων και ακομα δεν εχουν δουλεψει 1 μερα στην ζωη τους.

+1

Με σύνεση ναι ..... σίγουρα όχι τόσο υπερκαταναλωτικά όπως οι προηγούμενες γενιές.

τωρα καιτουλα κατι δουλειες των 1000 ευρω σε διαφημιστικα να μην τις πιστευεις και πολυ,γιατι στο τελος σε βλεπω να παιζεις σε καμια τσοντα του σειρινακη για 300 ευρω. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εκπλησομαι με τον αρκανς πολυ....

Τα λεει πολυ σωστα ....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Συμφωνώ απολύτως μαζι σου φίλε μου!

Ετοιμάσου για επίθεση απο τα αριστερα τωρα! :2funny: :2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Αυτος ο ΣΥΡΙΖΑ φταιει για ολα :headbang: :headbang:
γειτονα ο συριζα δεν φταιει,ο συριζα κοριδευει τον κοσμο και  κανει την δουλεια του να τα κονομανε ολοι αυτοι οι εργοτοπατερες του κωλου.
ο συριζα και το κκε εχει γινει η καραμελα-δικαιολογια του καθε τεμπελη-ανεπροκοπου-αχρηστου στην ελλαδα.
τουλαχιστον εσυ το ξερεις καλα που γαμιεσε ολη μερα στα χωραφια,οτι εκει συριζα και παπαριες δεν φτουρανε,χρειαζετε δουλεια για να βγει το μεροκαματο.
ειδες μηπως καμια φοιτητρια να μαζευει ελιες? :think: :think: :think:
καμια πουτσα ομως ανετα θα παει να την μαζεψει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και σε κανενα σε διαφημιστικο του ο.τ.ε θελει να παιξει και να παρει 1000 ευρω σε 10 δευτερολεπτα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε ο σουμαχερ επερνε τοσα στους αγωνες. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Συμφωνώ απολύτως μαζι σου φίλε μου!

Ετοιμάσου για επίθεση απο τα αριστερα τωρα! :2funny: :2funny:
τα εχω γραμμενα στα αρχιδια μου ολα αυτα τασ σκουπιδια φιλε,ουτε καν ασχολουμε μαζι τους.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
γειτονα ο συριζα δεν φταιει,ο συριζα κοριδευει τον κοσμο και  κανει την δουλεια του να τα κονομανε ολοι αυτοι οι εργοτοπατερες του κωλου.
ο συριζα και το κκε εχει γινει η καραμελα-δικαιολογια του καθε τεμπελη-ανεπροκοπου-αχρηστου στην ελλαδα
.
τουλαχιστον εσυ το ξερεις καλα που γαμιεσε ολοι μερα στα χωραφια,οτι εκει συριζα και παπαριες δεν φτουρανε,χρειαζετε δουλεια για να βγει το μεροκαματο.

Άστα αυτά τύπε , εγκάθετος του συστήματος είσαι.  ;)

ειδες μηπως κανενα φοιτητρια να μαζευει ελιες? :think: :think: :think:
καμια πουτσα ομως ανετα θα παει να την μαζεψει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και σε κανενα σε διαφημιστικο του ο.τ.ε θελει να παιξει και να παρει 1000 ευρω σε 10 δευτερολεπτα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε ο σουμαχερ επερνε τοσα στους αγωνες. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εχει ελληνες αλλα σε αυτα τα επαγγελματα,αλλα ειναι ακομα στον κοσμο τους οι περισσοτεροι,θελουν 50 ευρω για ενα καζανακι η να αλλαξουν μια ασφαλεια σε ενα πινακα. πανε αυτα τα μπερεκετια φιλε,να καθετε ο μαλακας ο μαστορας και να δουλευουν τα τσιρακια για την παρτυ του,αν θελει να βγαλει λεφτα πρεπει να πιασει το κατσαβιδι και αυτος ο μαλακας.

χώρια που το μερεμέτι (το βουτυρο στο ψωμάκι τους) έχει στερέψει γιατί όλο και περισσότεροι κάνουν πολλά πράγματα μόνοι τους...

ειδικά με την πτώση στις τιμές των εργαλείων όλο και λιγοστεύει το μερεμέτι...

ηλεκτρολόγος ζήτησε για να αλλάξει διακόπτες και πρίζες σε ένα δυομισάρι που μένει μια γιαγιάκα (καμμιά 15αρια κομμάτια όλοι και όλοι) 120 ευρώ για την δουλειά του και μόνο... τόσα του λείπανε (ήξερε ο πούστης ότι η γιαγια έχει καλούτσικη σύνταξη γιατί είχε 40 χρόνια μαγαζί)...

δουλειά το πολύ μιας ώρας με το χαβαλέ... πέρασα ένα απόγευμα μετά την δουλειά, είδα τι διακόπτες χρειαζόταν, αγόρασα ένα σετάκι απλούς legrand και ένα πρωί πρίν φύγω για το γραφείο τους πέρασα...

ας φάει τα παπούτσια του το καθήκι...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τεσπα .... τελικά κανά κιλό έχασες εσύ από τα 140;
Αυτό τώρα τι σχέση έχει; Χρησιμοποιείς το ο,τι είμαι χοντρός σαν αρνητικό για να σχολιάσεις τα γραφόμενά μου.
Είσαι απαράδεκτος.

Πάντως όχι, στα ίδια είμαι και η κοιλιά μου έχει κρεμάσει.

Επισκέπτης
Πώς μπορεις να βγαλεις ενα χαρτζηλικι σαν φοιτητρια; Παρατηρειτε συχνα καποιο φαινομενο λογω της εποχης;

πολλα μπουρδελα ειναι κλειστα γιατι??? για ποιο λογο??? τραβα και δουλεψε εκει και κανε μας πλουσιους...οπως λεει και ο μαυρος θανατος.  Η' κανε την στρατιγικη που ακολουθουνε πολλες ελεηνιδες.. αν εισαι εμφανισιμη βρες ενα πυρφωρο ελληνα να στα ακουμπαει αν εισαι κανα μπαζο κοντοχωντρη και τα σχετικα βρες ενα πακιστανο,ιρακινο,μπακλαντεζο και πουλα του αγαπη.. ξερεις ποσα λευτα βγαζουνε απο την παρανομη πραματια τους αυτη?

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πολλα μπουρδελα ειναι κλειστα γιατι??? για ποιο λογο??? τραβα και δουλεψε εκει και κανε μας πλουσιους...οπως λεει και ο μαυρος θανατος.   Η' κανε την στρατιγικη που ακολουθουνε πολλες ελεηνιδες.. αν εισαι εμφανισιμη βρες ενα πυρφωρο ελληνα να στα ακουμπαει αν εισαι κανα μπαζο κοντοχωντρη και τα σχετικα βρες ενα πακιστανο,ιρακινο,μπακλαντεζο και πουλα του αγαπη.. ξερεις ποσα λευτα βγαζουνε απο την παρανομη πραματια τους αυτη?

Μαθε πρωτα να γραφεις σωστα Eλληνικα βλαχαδερό

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μαθε πρωτα να γραφεις σωστα Eλληνικα βλαχαδερό
Καιτουλα, τα παιδια εδω προσπαθουν να σου δωσουν ιδεες σε αυτο που επιθυμεις και εσυ συμπεριφερεσαι ετσι;;;;Γιατι καλο μου παιδι;;;;;

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καιτουλα, τα παιδια εδω προσπαθουν να σου δωσουν ιδεες σε αυτο που επιθυμεις και εσυ συμπεριφερεσαι ετσι;;;;Γιατι καλο μου παιδι;;;;;

Δεν ειπα κατι κακο. Να μαθει Ελληνικα του ειπα.

Αν ακουγαμε τον koronaki.. Τι να σου πω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom