Νέα

Οικονομικη κριση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katia9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν αναφερομαι σε μενα προσωπικα. Γενικα το λεω σε καποια αλλα θεματα που λετε για φοιτητριες κτλ και δεν ξερω σν ισχυουν η ειναι αστικοι μυθοι . Προσωπικοι χαρακτηρισμοι να λυπουν.
Με λύπη μου διαπιστώνω λοιπόν ότι λείπουν αρκετοί πολυγραφότατοι ορθογράφοι από την παρέα!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Με λύπη μου διαπιστώνω λοιπόν ότι λείπουν αρκετοί πολυγραφότατοι ορθογράφοι από την παρέα!
αν δεν μασηση με τον κοτομπιφτεκο θα μπει ο μπακαλης και θα ψαρωσει η καιτουλα με την καθαρευουσα  :2funny: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καλα ρε μπαγλαμαδες..Μπηκε ενα ατομο με γυναικειο ονομα που ανοιξε οικονομικο θεμα στο "Sex γενικα" και εσεις ακομα ασχολειστε ??

Εε ρε τζαμπο που σας χρειαζεται.. :fuck2:

Αυτα..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καλα ρε μπαγλαμαδες..Μπηκε ενα ατομο με γυναικειο ονομα που ανοιξε οικονομικο θεμα στο "Sex γενικα" και εσεις ακομα ασχολειστε ??

Εε ρε τζαμπο που σας χρειαζεται.. :fuck2:

Αυτα..
μας τα ζαλισες με το τζαμπο ρε κρυε

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Πώς μπορεις να βγαλεις ενα χαρτζηλικι σαν φοιτητρια; Παρατηρειτε συχνα καποιο φαινομενο λογω της εποχης;
το πιο ευκολο ειναι να γινεις σερβιτορα,αν εισαι και λιγο εμφανισιμη και μπαργουμαν ανετα γινεσε.απο εκει και περα δουλειες του κωλου,κανενα προμοσιον σε σουπερ μαρκετ,μοιρασμα φυλλαδια και αλλες τετοιες παπαριες.
τωρα κατι μαλακιες που σου λενε εδω μεσα για ενσημα και αυτοασφαλιση και αλλες παπαριες,χεστα,δεν σε ενδιαφερει εσενα τιποτα απο αυτα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πεισθηκες........με αυτο που ειπες,α ναι δεν ειμαι μισογυνης,να ξηγουμαστε,απλα εχω βαρεθει
αυτο το στυλ.
Φιλαράκο πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω όταν γράφεις.
Δηλαδή ή έχεις στο μυαλό σου 1000 πράγματα παραπάνω από όσα θες να γράψεις και βαριέσαι ή είσαι λίγο μεθυσμένος λολ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γινονται τετοια πραγματα τυπε? :-
μας σοκαρεις δικε μου :rolleyes:

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαίνεις, δεν κάνω πλάκα. Γιατί νομίζεις πως κάνω πλάκα; Ξαναγράφω λοιπόν, μπήκες σε αυτό το συγκεκριμένο site. Δεν υποθέτω καλοπροαίρετα πως είσαι κάποιο άτομο που θέλει να κάνει πλάκα.

Τι άλλο θα περίμενες να προτείνουμε; Η δουλειά αυτή δεν είναι ντροπή.

Για να ξεφύγουμε και από το θέμα της πλάκας και να τελειώνουμε λοιπόν, γιατί δε μιλάς με PM στα μέλη από εδώ μέσα που είναι call girls όπως η Εύα ή η Τζούλι; Να σου πούνε για τις εμπειρίες τους, τα θετικά και τα αρνητικά κλπ;

Επίσης, πάλι δεν κάνω πλάκα και λέω πως, αν τελικά οι συμβουλές μου σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη, γιατί να μην μου χαρίσεις και ένα δίωρο ραντεβού; Δεν είναι κάτι τραγικό.

Το site εχει πολλες επισκεψεις απο οτι ειδα και ειπα να γραφτω να γραψω σχετικα με τις δουλειες που μπορει να κανει ο καθενας σαν φοιτητης.το οτι ασχολειται μονο με αυτο που λες δεν νομιζω να απαγορευει να μιλησει καποιος σοβαρα για ενα σημαντικο θεμα.  Δεν ξερω ποσοι απο σας παρακολουθειτε τα νεα αλλα η ανεργια στους νεους ειναι 55%. οποτε ηθελα να ρωτησα τι δουλειες εχετε να προτεινετε που να παιρνουν ατομα φοιτητες. Μαλλον καποιοι τα βρισκετε πολυ ευκολα και κανετε και πλακα
Τα αλλα περι call girl κτλ συνεχιζω να τα παιρνω σαν αστεια λοιπον. Αρα καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ με βοηθησες.
Το θεμα ηθελα να το γραψω στα γενικα (general chat) που εχει καθε φορουμ. Ισως να φταιω που ειναι σε λαθος ενοτητα. Ισως ρωτησα καπως περιεργα. Anyway ηθελα κατι προσωρινα για να εχω να παω στο εξωτερικο μετα απο 2-3 χρονια γιατι οπως καταλαβαινετε στην χωρα μας δεν τραβαει πια.

Αληθεια γιατι δεν ξλειδωθηκε το τοπικ ακομα; Να ειστε ολοι καλα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καιτουλα ......

Οταν διαβαζεις οτι η ανεργια ειναι στο 55% στους νεους, που φανταζεσαι οτι μπορει να βρεις να βρεις δουλεια ?

Μαγαζια και επιχειρησεις κλεινουν συνεχως και σκεψου οτι η ανεργια δεν αφορα μονο τους νεους, αλλα ολες τις ηλικιες.....

Δεν εχω διαβασει τα παντα εδω στο θρεντ για να ξεχωρισω τις "σοβαρες" απαντησεις, αλλα για σκεψου .....
Εσυ που μπορει να διαφερεις απο τις ορδες των ανεργων, για να σε δεχτουν σε καποια εργασια ?

Τιποτα γνωστους δεν εχεις να σε βοηθεισουν λιγο ?
Αλλα να μου πεις αν ειχες γνωστους, δεν θα απευθυνοσουν εδω.....

Τεσπα, δεν εχω να σε συμβουλεψω κατι περι αυτου και ευχομαι να σου πανε ολα καλα οσο ειναι δυνατον.
Οι σκεψεις σου περι εξωτερικου, δειχνουν οτι εχεις στοχους και ωριμοτητα σκεψης.
Δυστυχως παμε για τεραστιο κυμα μεταναστευσης πλεον......

Καλη τυχη σου ευχομαι ολοψυχα, αλλα μην θαρρεις οτι τα πραγματα ειναι πιο ευκολα απο εδω κι εξω......

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κάνε αυτασφάλιση εάν αυτό είναι το πρόβλημά σου......
Η αυτοασφαλιση ποσα νομιζεις οτι κοστιζει ?
Και τι νομιζεις οτι μπορει να βγαλει για να την καλυψει κι αυτην απο τις προτεινομενες δουλειες ?
Η κοπελα δηλωνει φοιτητρια και οτι θελει απλα ενα χαρτζιλικι ......
Ποσο σοβαρα θα την παρει καποιος για δουλεια με αυτες τις προδιαγραφες ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κανονικη συζητηση μπορεις να κανεις σε οποιοδηποτε φορουμ. Απλα εδω ξερω οτι γραφουν πολλα ατομα αλλ οπως φαινεται χωρις εγκεφαλο.. Αλλα τι να πεις. Οταν το 80% των μυνηματων που παρατηρω ειναι εντελως ανορθογραφα καταλαβαινει κανεις.
Παρακαλω ξανα καποιον να κλειδωσει το τοπικ και συγγνωμη που ανοιξα σε λαθος φορουμ. Να ειστε καλα καλη στνεχεια. Ευχομαι οσοι εχετε δουλεια να την κρατησετε και να συνεχιζετε να την εχετε λοιπον αν την αξιζετε
Εδω σε ενα τετοιο σαιτ που ασχολειται με τον αγοραιο ερωτα ειναι λαθος να περιμενεις κατι διαφορετικο...

Αναρωτιεμαι αν ησουν αδελφη η κορη καποιου απο τους συμβουλατορες εδω αν θα σου προτεινε τα ιδια ως εργασια

Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν σου προτειναν τα ιδια....

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Το site εχει πολλες επισκεψεις απο οτι ειδα και ειπα να γραφτω να γραψω σχετικα με τις δουλειες που μπορει να κανει ο καθενας σαν φοιτητης.το οτι ασχολειται μονο με αυτο που λες δεν νομιζω να απαγορευει να μιλησει καποιος σοβαρα για ενα σημαντικο θεμα.  Δεν ξερω ποσοι απο σας παρακολουθειτε τα νεα αλλα η ανεργια στους νεους ειναι 55%. οποτε ηθελα να ρωτησα τι δουλειες εχετε να προτεινετε που να παιρνουν ατομα φοιτητες. Μαλλον καποιοι τα βρισκετε πολυ ευκολα και κανετε και πλακα
Τα αλλα περι call girl κτλ συνεχιζω να τα παιρνω σαν αστεια λοιπον. Αρα καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ με βοηθησες.
Το θεμα ηθελα να το γραψω στα γενικα (general chat) που εχει καθε φορουμ. Ισως να φταιω που ειναι σε λαθος ενοτητα. Ισως ρωτησα καπως περιεργα. Anyway ηθελα κατι προσωρινα για να εχω να παω στο εξωτερικο μετα απο 2-3 χρονια γιατι οπως καταλαβαινετε στην χωρα μας δεν τραβαει πια.

Αληθεια γιατι δεν ξλειδωθηκε το τοπικ ακομα; Να ειστε ολοι καλα
Δηλαδή δεν σκέφτηκες να μπεις στο insomnia ή το phorum ή δεν ξέρω και εγώ πιο άλλο πιο δημοφιλές forum και μπήκες στο bourdela που όλοι ψάχνουμε τις φοιτήτριες να πηδήξουμε. Μας δουλεύεις μου φαίνεται.

Τέλος πάντων, δεν κάνουμε πλάκα με την δουλειά σαν call girl.
Ξεκόλλα, αν δεν θες μην το κάνεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάνουμε πλάκα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εδω σε ενα τετοιο σαιτ που ασχολειται με τον αγοραιο ερωτα ειναι λαθος να περιμενεις κατι διαφορετικο...

Αναρωτιεμαι αν ησουν αδελφη η κορη καποιου απο τους συμβουλατορες εδω αν θα σου προτεινε τα ιδια ως εργασια

Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν σου προτειναν τα ιδια....
Φίλε αν είχα μια αδερφή ή κόρη και μου ζήταγε συμβουλές και βλέπονταν τότε φυσικά θα της το πρότεινα.

Καμία δουλειά που δεν βλάπτει τον κόσμο δεν είναι ντροπή, πόσο μάλλον αυτό που είναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.
Απλά θα πρέπει να σφίξει λίγο τα δόντια στην αρχή και μετά δεν τρέχει τίποτα.

Μια επιπλέον συμβουλή που θα έδινα είναι να τηρεί τους νόμους και να κόβει αποδείξεις.
Ας είμαστε σωστοί σε αυτήν την χώρα επιτέλους.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κυρά φοιτήτρια, κάνε τον Πίου.
Η διαφήμιση ξεκινάει κάπως: "θες να βγάλεις χαρτζιλικάκι;"  :2funny:

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Διαφημιση δεν ειναι ασχημα παντως. Στον οτε περσι εκει στο τελος που εδειχναν πολλα ατομα μαζι εδιναν 1000 ευρω μονο για μισο δευτερολεπτο που σε εδειχνε

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε αν είχα μια αδερφή ή κόρη και μου ζήταγε συμβουλές και βλέπονταν τότε φυσικά θα της το πρότεινα.

Καμία δουλειά που δεν βλάπτει τον κόσμο δεν είναι ντροπή, πόσο μάλλον αυτό που είναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.
Απλά θα πρέπει να σφίξει λίγο τα δόντια στην αρχή και μετά δεν τρέχει τίποτα.

Μια επιπλέον συμβουλή που θα έδινα είναι να τηρεί τους νόμους και να κόβει αποδείξεις.
Ας είμαστε σωστοί σε αυτήν την χώρα επιτέλους.

Μαλιστα το ακουσα και αυτο.. Αν ειχες μια κορη δηλαδη θα της ελεγες αυτα πραγματι; Μηπως θα της ελεγες να δοκιμασει με σενα και δωρεαν παλι για τις συμβουλες σου οπως ειπες πριν;; Δεν παμε καλα μου φαινεται...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
δυστυχως η νεολαια δεν εχει καταλαβει σε τι κατασταση ειμαστε...
Νομιζουν οτι δικαιουνται 1500Ευρω επειδη σπουδασανε λες και τους υποχρεωσε κανεις να διαβασουν

Για αυτο φταινε οι γονεις και η κοινωνια

δεν εχω δει γενικα νεους οπως εγω να κουραζονται

αραλικι και ακομα και σημερα οικοδομη,ηλεκτρολογοι,υδραυλικοι κηπουροι ειναι ολοι πακιστανια και αλβανοι και πολλοι καθονται νομιζοντας οτι τα αφεντικα θα τους παρουν επειδη εχουν πτυχιο

Αν υπαρχει ανεργια πραγματικη δεν θα υπαρχουν αλλοδαποι στην Ελλαδα

οσο δεν δεχεται ο αλλος να δουλεψει θα παμε κατα διαολου

Στα χωραφια ειναι το μελλον οχι στα πτυχια ξυπνηστε επιτελους

Για τις γυναικες τι να πω αυτες εχουν καταστραφει απ το πολυ κοσμοπολιταν
θα βρειτε δουλεια με ενσημα και με 2000ευρω αμα αυτο ειπε η μαμα

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δυστυχως η νεολαια δεν εχει καταλαβει σε τι κατασταση ειμαστε...
Νομιζουν οτι δικαιουνται 1500Ευρω επειδη σπουδασανε λες και τους υποχρεωσε κανεις να διαβασουν

Για αυτο φταινε οι γονεις και η κοινωνια

δεν εχω δει γενικα νεους οπως εγω να κουραζονται

αραλικι και ακομα και σημερα οικοδομη,ηλεκτρολογοι,υδραυλικοι κηπουροι ειναι ολοι πακιστανια και αλβανοι και πολλοι καθονται νομιζοντας οτι τα αφεντικα θα τους παρουν επειδη εχουν πτυχιο

Αν υπαρχει ανεργια πραγματικη δεν θα υπαρχουν αλλοδαποι στην Ελλαδα

οσο δεν δεχεται ο αλλος να δουλεψει θα παμε κατα διαολου

Στα χωραφια ειναι το μελλον οχι στα πτυχια ξυπνηστε επιτελους

Για τις γυναικες τι να πω αυτες εχουν καταστραφει απ το πολυ κοσμοπολιταν
θα βρειτε δουλεια με ενσημα και με 2000ευρω αμα αυτο ειπε η μαμα

Κανεις λαθος και διαφωνω. Δεν ειναι ολοι αραλικι. Δεν ξερω τι γινονταν στην εποχη σου. Προσωπικα υπαρχει και η περιπτωση να εχεις σκιστει πραγματικα να παρεις ενα πτυχιο, μετα να κανεις μια γενναια επενδυση στο εξωτερικο ωστε να κανεις μεταπτυχιακο σε ενα καλο πανεπιστημιο.. Και τελος ερχεσαι πισω στην Ελλαδα και γινεσαι.. Περιπτερας.. Ή να σου λεει ο εργοδοτης οτι ελα να δουλεψεις με 400 ευρω και τα πτυχια που εχεις δεν θα στα αναγνωριζω για να μην πληρωνω περισσοτερα. Ε λοιπον γι αυτο ολοι με πτυχια φευγουν απο την Ελλαδα και τους βλεπεις να τα πηγαινουν περιφημα στο εξωτερικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom