life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ή είναι μπουκομένη και δεν μπορεί να μιλήσει
Σ αυτη την περιπτωση, δεν σκεφτηκε καν να μ ευχαριστησει...και τηs ανοιξα τα ματια
ή είναι μπουκομένη και δεν μπορεί να μιλήσει
Πώς μπορεις να βγαλεις ενα χαρτζηλικι σαν φοιτητρια; Παρατηρειτε συχνα καποιο φαινομενο λογω της εποχης;
Νομίζω πως το ερώτημα είναι λειψό: θα έπρεπε να έχει και το ύψος του χαρτζιλικιού για να μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε σοβαρά....... Κάποιες για χαρτζιλίκι μπορεί να θεωρούν κανένα 200άρι την ημέρα λ.χ.....
τυπε μη προσπαθεις νσ διορθωσεις το troll αν δεν ξερεις ορθογραφια.Λειπουν
Εδω ειναι πολλοι πιρφοροι,εγω ειμαι 1 νεο μελος πυρφορος και μαθαινω απο τους παλιους βγες στη βυζιτα και ακουμε προτασεις,οποιος κερδισει παιρνει το βραβειοΠώς μπορεις να βγαλεις ενα χαρτζηλικι σαν φοιτητρια; Παρατηρειτε συχνα καποιο φαινομενο λογω της εποχης;
Ολες θα βγουν σιγα σιγα τουλαχιστον ας μαθουν και το σαιτ να κανονιζουμε απο δω κατευθειαν,μην χασομεραμε να ψαχνουμε μπουρδελαΒρήκες κι εσύ κατάλληλο φόρουμ για να ρωτήσεις... Πλάκα-πλάκα μήπως η ατυχής επιλογή κατηγορίας και διαδικτυακής κοινότητας δεν ήταν τόσο απρόσεκτη; Σκέφτεσαι πραγματικά να βγεις στο κλαρί δηλαδή;
Σερβιτορα , να μοιρασειs φυλλαδια, καθαριστρια , να φροντιζειs ηλικιωμενα ατομα, μπειμπυ σιτερ....Θεs κι αλλα;
Αν δεν κανω λαθοs ..εισαι φοιτητριαΚαλησπερα. Ναο αλλα σε αυτες τις δουλειες συνηθως δεν κολλανε ενσημα. Ποσο μαλλον για τις 4 τελευταιες
Ολες θα βγουν σιγα σιγα τουλαχιστον ας μαθουν και το σαιτ να κανονιζουμε απο δω κατευθειαν,μην χασομεραμε να ψαχνουμε μπουρδελα
Κάνε αυτασφάλιση εάν αυτό είναι το πρόβλημά σου......Καλησπερα. Ναο αλλα σε αυτες τις δουλειες συνηθως δεν κολλανε ενσημα. Ποσο μαλλον για τις 4 τελευταιες
Κάνε αυτασφάλιση εάν αυτό είναι το πρόβλημά σου......
Δηλαδη..............Αφου εξασφαλισειs πρωτα την δουλεια για ναχειs να παιρνειs φραγκα, παs στο ΙΚΑ τηs περιοχηs σου.....πρωιΔηλαδη;
Ρίξε μια ματιά εδώ:Δηλαδη;
Ξερεις απο πουλια καιτουλα;;;;
Ρίξε μια ματιά εδώ:
Κυριακή σήμερα ε ?
Δηλαδη..............Αφου εξασφαλισειs πρωτα την δουλεια για ναχειs να παιρνειs φραγκα, παs στο ΙΚΑ τηs περιοχηs σου.....πρωι
Αυτοι ξερουν