Νέα

Οικονομικη κριση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katia9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πώς μπορεις να βγαλεις ενα χαρτζηλικι σαν φοιτητρια; Παρατηρειτε συχνα καποιο φαινομενο λογω της εποχης;

Να πας λουλουδου σε πανηγυρια. Τρομαξα να βρω κοπελα φετος για τα λουλουδια. Η μια ντρεποταν, η αλλη βαριοταν τις αποστασης και το ξενυχτι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Νομίζω πως το ερώτημα είναι λειψό: θα έπρεπε να έχει και το ύψος του χαρτζιλικιού για να μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε σοβαρά....... Κάποιες για χαρτζιλίκι μπορεί να θεωρούν κανένα 200άρι την ημέρα λ.χ.....

Φυσικα  θα εννοουν δουλεια γραφειου , με μεγαλο μισθο, κλιματιστικο , δεκα ελευθερουs αντρεs για καμακι και με δικη τουs θεση στο παρκινγκ??
Αυτο εννοουσεs?? :grin: :grin: :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πώς μπορεις να βγαλεις ενα χαρτζηλικι σαν φοιτητρια; Παρατηρειτε συχνα καποιο φαινομενο λογω της εποχης;
Εδω ειναι πολλοι πιρφοροι,εγω ειμαι 1 νεο μελος πυρφορος και μαθαινω απο τους παλιους βγες στη βυζιτα και ακουμε προτασεις,οποιος κερδισει παιρνει το βραβειο  :s&m_3:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βρήκες κι εσύ κατάλληλο φόρουμ για να ρωτήσεις...  :2funny: Πλάκα-πλάκα μήπως η ατυχής επιλογή κατηγορίας και διαδικτυακής κοινότητας δεν ήταν τόσο απρόσεκτη; Σκέφτεσαι πραγματικά να βγεις στο κλαρί δηλαδή;
Ολες θα βγουν σιγα σιγα τουλαχιστον ας μαθουν και το σαιτ να κανονιζουμε απο δω κατευθειαν,μην χασομεραμε να ψαχνουμε μπουρδελα

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σερβιτορα , να μοιρασειs φυλλαδια, καθαριστρια , να φροντιζειs ηλικιωμενα ατομα, μπειμπυ σιτερ....Θεs κι αλλα;

Καλησπερα. Ναο αλλα σε αυτες τις δουλειες συνηθως δεν κολλανε ενσημα. Ποσο μαλλον για τις 4 τελευταιες

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλησπερα. Ναο αλλα σε αυτες τις δουλειες συνηθως δεν κολλανε ενσημα. Ποσο μαλλον για τις 4 τελευταιες
Αν δεν κανω λαθοs ..εισαι φοιτητρια
Αλλα ακομα και πτυχιουχα νασουνα.......στην αρχη  ξεκιναs απο χαμηλα γιατι δεν υπαρχουνε τα περιθωρια επιλογων δυστυχωs..........

OP
OP
K

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εχω ακουσει και κατι με εργοσημα σε περιπτωσεις που δεν ασφαλιζεσαι κναονικα