Νέα

Οικονομικές διακοπές σε ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpourdeli@ris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και μετα σου λεει να στηριξεις τον ελληνικο τουρισμο..Οκ θελεις να χεις κερδος γιατι δουλευεις μονο 3 μηνες το καλοκαιρι, αλλα δεν μπορει να θελεις να βγαλεις οσα δεν εβγαλες ενα χρονο
Έχουν κάθε δικαίωμα να τα ζητάνε,έχεις κάθε δικαίωμα να μην τα δώσεις.

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Ναι συμφωνω απολυτα, αλλα οταν ρωτησεις καθονται κλαιγονται, αυτο θα πρεπει να σταματησει.

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Καμπινγκ και αγιος ο θεος..χαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι συμφωνω απολυτα, αλλα οταν ρωτησεις καθονται κλαιγονται, αυτο θα πρεπει να σταματησει.
Ε θα σταματήσει... ή θα ρίξουν τιμές ή θα ανεβάσουν υπηρεσίες ή θα κλείσουν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καμπινγκ και αγιος ο θεος..χαχαχα
Όντως,να βάλει ο θεός το χέρι του,μια φορά πήγα με μια παρέα...ένα βράδυ έμεινα,τουαλέτα φυσικά δεν πήγα...ιού. :P

1000 φορές να κάτσω να ψηθώ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όντως,να βάλει ο θεός το χέρι του,μια φορά πήγα με μια παρέα...ένα βράδυ έμεινα,τουαλέτα φυσικά δεν πήγα...ιού. :P

1000 φορές να κάτσω να ψηθώ....

Η πριγκιπισα και το μπιζελι?

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Παιδες ουτε ο σκυλος χορτατος, ουτε και η πιτα γεματη, τι να κανουμε!Κατι χανεις και κατι κερδιζεις

Επισκέπτης
Ε ναι ρε..
Ποιος δεν έχει συγγενή σε νησί??
Άσε που και να έχεις σιγά μην έχει την όρεξη να σε φορτωθεί κανα μήνα.
Η αδερφή μου έχει εξοχικό στην Άνδρο.
Ε λοιπόν Άνδρο δεν έχω πάει ποτέ..

τύπε μήπως η αδερφή σου είναι δεξιά και η σχέση σας είναι κάπως έτσι;

cc4046e5382315c180fcffea2eb848a65fdbf8f66103b2f12bd6ba72f751011d34e80f8b66ae8d96d922e9a7798fe8cd56b0fe58fa64b16b23208c57e5dbd60025b7d363e46f32ab

Επισκέπτης
Περιπου μηνα ή εικοσαημερο καπου εκει, γι αυτο ενα διαμερισμα βολευει που μπορει να μου το χρεωσουν ετσι, αλλιως με δωματια ειτε ξενοδοχειο σιγουρα θα ανεβει η τιμη!Και δεν ειναι μονο τα εξοδα της διαμονης, ειναι και αλλα πολλα..

τύπε πάνε παίξε μια μπιλιά στο καζίνο (καλύτερα στο μαύρο που είναι και αντιπροσωπευτικό της εποχής)
αν σου κάτσει πάτε άνετες διακοπές σε διαμέρισμα κλπ
αν δε σου κάτσει, γλυτώνεις τη φασαρία του να τρέχεις σε κάμπινγκ, κλπ για να γλυτώσεις 5 δραχμές που θα τα δώσεις στα χαράτσια του Μπενυ...

Επισκέπτης
αν δε σου κάτσει, γλυτώνεις τη φασαρία του να τρέχεις σε κάμπινγκ, κλπ για να γλυτώσεις 5 δραχμές που θα τα δώσεις στα χαράτσια του Μπενυ...

Κι αυτά που θα έχει ποντάρει θα τα ζητήσει πίσω φαντάζομαι,έτσι??

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θα σε βουτηξω, θα σε δεσω κ θα σε παω ρε....     :birdman: :birdman: :birdman:

Αριστοκρατη του κωλου....    :birdman:
Βοήθεια χριστιανοί(και μουσουλμάνοι αν είστε δεν με πειράζει) θέλει να με απαγάγει... :helpplea:

Δεν είμαι αριστοκράτης μάνα μου,απλά επειδή σιχαίνομαι προτιμώ να κάτσω να λιώσω σπίτι παρά κάμπινγκ. :birdman:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βοήθεια χριστιανοί(και μουσουλμάνοι αν είστε δεν με πειράζει) θέλει να με απαγάγει... :helpplea:

Δεν είμαι αριστοκράτης μάνα μου,απλά επειδή σιχαίνομαι προτιμώ να κάτσω να λιώσω σπίτι παρά κάμπινγκ. :birdman:

Καλα λιωσε σπιτι σου....

Επισκέπτης
Κι άμα διαθέτει ένα χιλιάρικο γιατί να μην το δώσει για διακοπές με τη μία και να το ριψοκινδυνεύσει κόκκινο/μαύρο??

γιατί οι διακοπές σε κάμπινγκ θα είναι αγγαρεία οπότε καλύτερα να τζογάρει:
Η καλές διακοπές σε διαμέρισμα
ή Αθήνα στο αιρκοντισον

Επισκέπτης
Πουτανα οικονομικη κριση. Δε μας αφησες να τελειωσουμε κατι δωματιακια που ξεκινησαμε να φτιαχνουμε το 2008. Ενα μικρο παραδεισο ειχα στο μυαλο μου, για οικογενειες, μοναχικουςκες. και θα τα νοικιαζα σε πολυ χαμηλες τιμες. Και καλο φαγητο, ζημωτο ψωμι, κρασι δικο μου κι ολα αυτα μεσα στη φυση. Τωρα μου μειναν τα ντουβαρια και τα χρεη στην Αγροτικη :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Πουτανα οικονομικη κριση. Δε μας αφησες να τελειωσουμε κατι δωματιακια που ξεκινησαμε να φτιαχνουμε το 2008. Ενα μικρο παραδεισο ειχα στο μυαλο μου, για οικογενειες, μοναχικουςκες. και θα τα νοικιαζα σε πολυ χαμηλες τιμες. Και καλο φαγητο, ζημωτο ψωμι, κρασι δικο μου κι ολα αυτα μεσα στη φυση. Τωρα μου μειναν τα ντουβαρια και τα χρεη στην Αγροτικη :headbang: :headbang:

θα σε ξεχρεωσει ο τσιπρας οταν γινει κυβερνηση μη σκας... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom