Νέα

Οικονομικές διακοπές σε ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpourdeli@ris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Αμα βγει η διαμονη κανενα 300 350 καλα θα ναι..Χλωμο παντως..

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Περιπου μηνα ή εικοσαημερο καπου εκει, γι αυτο ενα διαμερισμα βολευει που μπορει να μου το χρεωσουν ετσι, αλλιως με δωματια ειτε ξενοδοχειο σιγουρα θα ανεβει η τιμη!Και δεν ειναι μονο τα εξοδα της διαμονης, ειναι και αλλα πολλα..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Περιπου μηνα ή εικοσαημερο καπου εκει, γι αυτο ενα διαμερισμα βολευει που μπορει να μου το χρεωσουν ετσι, αλλιως με δωματια ειτε ξενοδοχειο σιγουρα θα ανεβει η τιμη!Και δεν ειναι μονο τα εξοδα της διαμονης, ειναι και αλλα πολλα..
Δε βγαίνει ο λογαριασμός με τίποτα... ή ανεβάζεις το ποσό που θα διαθέσεις ή κόβεις μέρες...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Βρε παιδιά λόγω οικογένειας, μου τα χουν ελαφρώς πρήξει και θέλουν να κάνουν διακοπές για κανένα μήνα ή εικοσαήμερο κάπου (και γω θέλω κακά τα ψέματα!).Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι πόσο θα μου στοιχίσουν η διαμονή και όλα τα λοιπά έξοδα.Ότι τηλέφωνα και να χω κάνει σε δωμάτια ενοικιαζόμενα μου ζητάνε τα κέρατα τους, δεν έχουν καταλάβει την κρίση μου φαίνεται.Αυτό που σκέφτομαι είναι να νοικιάσω κανένα διαμερισματάκι με το μήνα, καθώς με την μέρα δεν με συμφέρει.Έχετε να προτείνετε κάτι ; :sunglasses:

Ναι. Να κατσεις σπιτι σου που μου θελεις και διακοπες.

Επισκέπτης

Σταμάτα ν'αγχώνεσαι.
Πολύ απλά δεν παίζει..

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Απο οτι βλεπω στοιχιζει αρκετα, γιατι φαινεται πως ουτε τις τιμες εχουν ριξει ουτε τιποτα.Μα να σου ζηταει ο αλλος π.χ σε Αιγινα για ενα 50 τ.μ 750 το μηνα, κατσε ρε μεγαλε.Ενα σπιτι 100 τ.μ νοικιαζεις και σου στοιχιζει περιπου στο 500..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Βρε παιδιά λόγω οικογένειας, μου τα χουν ελαφρώς πρήξει και θέλουν να κάνουν διακοπές για κανένα μήνα ή εικοσαήμερο κάπου (και γω θέλω κακά τα ψέματα!).Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι πόσο θα μου στοιχίσουν η διαμονή και όλα τα λοιπά έξοδα.Ότι τηλέφωνα και να χω κάνει σε δωμάτια ενοικιαζόμενα μου ζητάνε τα κέρατα τους, δεν έχουν καταλάβει την κρίση μου φαίνεται.Αυτό που σκέφτομαι είναι να νοικιάσω κανένα διαμερισματάκι με το μήνα, καθώς με την μέρα δεν με συμφέρει.Έχετε να προτείνετε κάτι ; :sunglasses:

γαμας κωλο;;;

εαν ναι θα σε παρει το λιλακι μαζι του

θα παει για ιαματικα μπανια στα μεθανα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο οτι βλεπω στοιχιζει αρκετα, γιατι φαινεται πως ουτε τις τιμες εχουν ριξει ουτε τιποτα.Μα να σου ζηταει ο αλλος π.χ σε Αιγινα για ενα 50 τ.μ 750 το μηνα, κατσε ρε μεγαλε.Ενα σπιτι 100 τ.μ νοικιαζεις και σου στοιχιζει περιπου στο 500..

ε μα θες και νησι και θες και αιγινα που ειναι μια ανασα απο αθηνα....ψαξε κανενα ξυλοκαστρο, κιατο, ακρατα μπας και ειναι πιο οικονομικα

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Και μετα σου λεει να στηριξεις τον ελληνικο τουρισμο..Οκ θελεις να χεις κερδος γιατι δουλευεις μονο 3 μηνες το καλοκαιρι, αλλα δεν μπορει να θελεις να βγαλεις οσα δεν εβγαλες ενα χρονο

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Ενδεικτικα αναφερω αιγινα, και σιγα την μυκονο απο την αλλη!Και αυτα που μου προτεινεις κατω απο 600 δεν υπαρχει για δειγμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom