pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γι'αυτό θα μου βάλεις τις διακοπές να ενισχύσω τον τουριστικό κλάδο..να κάνω κάτι χρήσιμο.Και που έχει?
Σάμπως κάνει & τπτ χρήσιμο??
Γι'αυτό θα μου βάλεις τις διακοπές να ενισχύσω τον τουριστικό κλάδο..να κάνω κάτι χρήσιμο.Και που έχει?
Σάμπως κάνει & τπτ χρήσιμο??
Και κατά λάθος να γίνει κάποια στιγμή είναι να το ρίξει η άλλη χωρίς δεύτερη σκέψη.ευτυχως ακομα δεν αναπαραγεται να λες...
ευτυχως ακομα δεν αναπαραγεται να λες...
Κάνω chat στο fb κ στο msn...Και πως ν'αναπαραχθεί??
Διαδικτυακά??
Μήπως έχει στο μυαλό του να βγει να γνωρίσει καμιά πιτσιρίκα? Το'χει κάψει εδώ μέσα..
Αμα βγει η διαμονη κανενα 300 350 καλα θα ναι..Χλωμο παντως..
Αμα βγει η διαμονη κανενα 300 350 καλα θα ναι..Χλωμο παντως..
Και σε κάμπινγκ παραπάνω θέλει;;; :oγια εικοσι μερες που ελεγες πριν χλωμο σε βλεπω...
Και σε κάμπινγκ παραπάνω θέλει;;; :o
Δε βγαίνει ο λογαριασμός με τίποτα... ή ανεβάζεις το ποσό που θα διαθέσεις ή κόβεις μέρες...Περιπου μηνα ή εικοσαημερο καπου εκει, γι αυτο ενα διαμερισμα βολευει που μπορει να μου το χρεωσουν ετσι, αλλιως με δωματια ειτε ξενοδοχειο σιγουρα θα ανεβει η τιμη!Και δεν ειναι μονο τα εξοδα της διαμονης, ειναι και αλλα πολλα..
Βρε παιδιά λόγω οικογένειας, μου τα χουν ελαφρώς πρήξει και θέλουν να κάνουν διακοπές για κανένα μήνα ή εικοσαήμερο κάπου (και γω θέλω κακά τα ψέματα!).Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι πόσο θα μου στοιχίσουν η διαμονή και όλα τα λοιπά έξοδα.Ότι τηλέφωνα και να χω κάνει σε δωμάτια ενοικιαζόμενα μου ζητάνε τα κέρατα τους, δεν έχουν καταλάβει την κρίση μου φαίνεται.Αυτό που σκέφτομαι είναι να νοικιάσω κανένα διαμερισματάκι με το μήνα, καθώς με την μέρα δεν με συμφέρει.Έχετε να προτείνετε κάτι ;
Κάνω chat στο fb κ στο msn...
Περιπου μηνα ή εικοσαημερο καπου εκει, γι αυτο ενα διαμερισμα βολευει που μπορει να μου το χρεωσουν ετσι, αλλιως με δωματια ειτε ξενοδοχειο σιγουρα θα ανεβει η τιμη!Και δεν ειναι μονο τα εξοδα της διαμονης, ειναι και αλλα πολλα..
Βρε παιδιά λόγω οικογένειας, μου τα χουν ελαφρώς πρήξει και θέλουν να κάνουν διακοπές για κανένα μήνα ή εικοσαήμερο κάπου (και γω θέλω κακά τα ψέματα!).Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι πόσο θα μου στοιχίσουν η διαμονή και όλα τα λοιπά έξοδα.Ότι τηλέφωνα και να χω κάνει σε δωμάτια ενοικιαζόμενα μου ζητάνε τα κέρατα τους, δεν έχουν καταλάβει την κρίση μου φαίνεται.Αυτό που σκέφτομαι είναι να νοικιάσω κανένα διαμερισματάκι με το μήνα, καθώς με την μέρα δεν με συμφέρει.Έχετε να προτείνετε κάτι ;
Απο οτι βλεπω στοιχιζει αρκετα, γιατι φαινεται πως ουτε τις τιμες εχουν ριξει ουτε τιποτα.Μα να σου ζηταει ο αλλος π.χ σε Αιγινα για ενα 50 τ.μ 750 το μηνα, κατσε ρε μεγαλε.Ενα σπιτι 100 τ.μ νοικιαζεις και σου στοιχιζει περιπου στο 500..
ψαξε κανενα ξυλοκαστρο, κιατο, ακρατα μπας και ειναι πιο οικονομικα