Νέα

Οικονομικές διακοπές σε ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpourdeli@ris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πουτανα οικονομικη κριση. Δε μας αφησες να τελειωσουμε κατι δωματιακια που ξεκινησαμε να φτιαχνουμε το 2008. Ενα μικρο παραδεισο ειχα στο μυαλο μου, για οικογενειες, μοναχικουςκες. και θα τα νοικιαζα σε πολυ χαμηλες τιμες. Και καλο φαγητο, ζημωτο ψωμι, κρασι δικο μου κι ολα αυτα μεσα στη φυση. Τωρα μου μειναν τα ντουβαρια και τα χρεη στην Αγροτικη :headbang: :headbang:

το ηπιαμε μπυρες και τσιγαρα το δανειακι ε

Επισκέπτης
θα σε ξεχρεωσει ο τσιπρας οταν γινει κυβερνηση μη σκας... :2funny:

Eixe πει οτι θα τα κουρεψει τα δανεια αλλα μαλακιζοσαστε οι Ελληνες, βγαλατε το Σαμαρα.
Το ακουσες οτι παραιτηθηκε και ο Νικολοπουλος ? Ο τριτος που παραιτητε. Τι λες θα βγαλει παρελαση αυτη η κυβερνηση ?

Επισκέπτης
το ηπιαμε μπυρες και τσιγαρα το δανειακι ε

Αναπαλαιωσαμε το πατρικο, αγορασαμε ΧΤ 660R, ριξαμε και μερικα στα ενοικιαζομενα και στη διαμορφωση του χωρου. Νταξη πηγα και Λευκαδα, Ελαφονησο, Φοινηκουντα κι αλλου. Τωρα τη βγαζουμε σπαρτιατικα εδω γυρω-γυρω και περιμενουμε τον Τσιπρα.

Επισκέπτης
Αναπαλαιωσαμε το πατρικο, αγορασαμε ΧΤ 660R, ριξαμε και μερικα στα ενοικιαζομενα και στη διαμορφωση του χωρου. Νταξη πηγα και Λευκαδα, Ελαφονησο, Φοινηκουντα κι αλλου. Τωρα τη βγαζουμε σπαρτιατικα εδω γυρω-γυρω και περιμενουμε τον Τσιπρα.
α μαλιστα... δηλαδη ουτε τα μισα λεφτα δεν εριξες στον πραγματικο λογο του δανειου... :grin:

υγ, ενα χρονο και πολυ δινω στον πιτσαδορο...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

κ πως σου χαλασε το εξτι αυτα δεν χαλανε?το πεταγες απο κανα γκρεμο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

επενδυση οχι αστεια.  :2funny:

και μετα ψηφιζουμε τσιπρα γιατι ειμαστε αριστεροι και μας φταινε οι κακες τραπεζες και οι κακες κυβερνησεις. και ο κακος παγκαλος που τα εφαγε μονος του

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Πες ότι μιλάς σοβαρά και δεν κάνεις πλάκα...

Επισκέπτης
Για καθηστε ρε σεις τι να εκανα να μην εφτιαχνα το σπιτι που θα ζουσα μετα την επιστροφη μου στο χωριο ? Στα βουνα μενω να μην εχω ενα enduro ? Η vespa δεν με βολευε. Το nissan το εχω για δουλειες. Ουτε στα μπουζουκια τα εφαγα ουτε στη Μυκονο. Και διακοπες που πηγαινα και παω σε σκηνη τη βγαζω. Μονο στην Λευκαδα νοικιασα δωματιο γιατι ημουν με μια ξενερωτη. Ειπαμε μ΄εναν ξαδερφο κι αλλους 2 να κανουμε μια μπιζνα να φτιαξουμε 4 δωματια αυτονομα μεσ΄τη φυση να τα νοικιαζουμε, να γουσταρουν κι αυτοι που θα ερχονται εδω, να βγαζουμε και μεις κανα ευρω.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Με 1500 ευρω νοικίαζεις για ολο το χρόνο γκαρσονιέρα ανετη στο Λευκαντι για 4 ατομα.
Ειναι δίπλα στην Αθήνα γύρω στα 80 χλμ και μπορεις να πηγαίνεις και Σαββατοκύριακα εκτος απο τις διακοπες!
;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για καθηστε ρε σεις τι να εκανα να μην εφτιαχνα το σπιτι που θα ζουσα μετα την επιστροφη μου στο χωριο ? Στα βουνα μενω να μην εχω ενα enduro ? Η vespa δεν με βολευε. Το nissan το εχω για δουλειες. Ουτε στα μπουζουκια τα εφαγα ουτε στη Μυκονο. Και διακοπες που πηγαινα και παω σε σκηνη τη βγαζω. Μονο στην Λευκαδα νοικιασα δωματιο γιατι ημουν με μια ξενερωτη. Ειπαμε μ΄εναν ξαδερφο κι αλλους 2 να κανουμε μια μπιζνα να φτιαξουμε 4 δωματια αυτονομα μεσ΄τη φυση να τα νοικιαζουμε, να γουσταρουν κι αυτοι που θα ερχονται εδω, να βγαζουμε και μεις κανα ευρω.

συνεταιροι σαν εσενα ειναι λαχειο τυπε. εχεις εφεση στη μπισνα  :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Με 1500 ευρω νοικίαζεις για ολο το χρόνο γκαρσονιέρα ανετη στο Λευκαντι για 4 ατομα.
Ειναι δίπλα στην Αθήνα γύρω στα 80 χλμ και μπορεις να πηγαίνεις και Σαββατοκύριακα εκτος απο τις διακοπες!
;)
καλυτερα δεν ειναι να παει στο καμπιγκ που πιπωνε η αλβανιδα τον αλλον;

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
για κοιτα για Κερκυρα εχουν ριξει αρκετα τισ τιμεσ.οχι μεσα στην πολη ομωσ

Επισκέπτης
συνεταιροι σαν εσενα ειναι λαχειο τυπε. εχεις εφεση στη μπισνα  :2funny:

Φιλαρακο, θα γυρισει τροχος και που ξερεις μπορει σε καμια βολτα σου προς τα δω να πιεις καμια μπυρα σε κανα περιεργο μερος και να εχεις να λες μετα. Εκτος αν εισαι τυπος του παω παραλιακη να με δουνε και να τους-τις δω. Τοτε σιγουρα δεν θα σου αρεσει αυτο που σκεφτομαστε να φτιαξουμε.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τι γελας ρε νουμερο?
Δεν σεβεσαι τα παλληκάρια?
16 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
:grin: :grin:
οι μισοι εχουν ξεκινησει για αγια αννα δικε μου
Φιλαρακο, θα γυρισει τροχος και που ξερεις μπορει σε καμια βολτα σου προς τα δω να πιεις καμια μπυρα σε κανα περιεργο μερος και να εχεις να λες μετα. Εκτος αν εισαι τυπος του παω παραλιακη να με δουνε και να τους-τις δω. Τοτε σιγουρα δεν θα σου αρεσει αυτο που σκεφτομαστε να φτιαξουμε.
δεν πιστευω να μαζευεις τιποτα κομμουνιστες εκει

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ωραια φαση για ματι θα ηταν δικε μου

Επισκέπτης
δεν πιστευω να μαζευεις τιποτα κομμουνιστες εκει

Ολοι οι καλοι χωρανε. Ασχετως τη ψηφιζω τα παω καλα με ολουςες.
Προς το παρων προσπαθω να μαζεψω κατι λεφτα που μου χρωστανε μπας και μεχρι τελος Ιουλιου φτιαξω το ΧΤ. Δεν αντεχω αλλο χωρις μηχανη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom