pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Βρηκα καλύτερο μερος για ματι δικέ μου.ωραια φαση για ματι θα ηταν δικε μου
Πλαισιο στην οδος βουλης! ;)
Βρηκα καλύτερο μερος για ματι δικέ μου.ωραια φαση για ματι θα ηταν δικε μου
ωραια φαση για ματι θα ηταν δικε μου
Ρε τυπε μη με καρφωνεις ετσι δημοσια.
δικος μας εισαι;εναν εναν σας ξετρυπωνωΡε τυπε μη με καρφωνεις ετσι δημοσια.
και για κολητηρι στο ταμειο που ειναι στεναΒρηκα καλύτερο μερος για ματι δικέ μου.
Πλαισιο στην οδος βουλης! ;)
μαλλον ηρθε η ωρα να σταματησεις τις ρουχλες κ να ερθεις στην πολη τυπε να πουλησεις το εξτι κ να παρεις ενα μοταρ
δικος μας εισαι;εναν εναν σας ξετρυπωνω
Eμάς σε αυτή την ηλικίας μας πηγαίνανε σε rooms to let Χαλκιδική,έχει μερικά πολύ φθηνά...κανά 30-40e/βραδιά.
Με 1500 ευρω νοικίαζεις για ολο το χρόνο γκαρσονιέρα ανετη στο Λευκαντι για 4 ατομα.
Ειναι δίπλα στην Αθήνα γύρω στα 80 χλμ και μπορεις να πηγαίνεις και Σαββατοκύριακα εκτος απο τις διακοπες!
;)
με μια ματια στο google βγαζει ευβοιαπου είναι αυτό;
Εξω απο τη Χαλκίδα.Απαίσιο μέρος με αμέτρητα κουνούπια.που είναι αυτό;
Γουστάρεις να πάμε ΣΚ καυλιάρικο αγόρι,να σου τσιμπήσω κ το πουπουδάκι...με μια ματια στο google βγαζει ευβοια
τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτη την ζωη αγαπητη μουΜένει κι ο Ρωχάμης εκεί ..δεν είναι τυχαίο.
καυλωμενο μου εισαι σημερα ρε ανωμαλο ε;το πουπουδακι τι ειναι;Γουστάρεις να πάμε ΣΚ καυλιάρικο αγόρι,να σου τσιμπήσω κ το πουπουδάκι...
Η ζέστη φταίει,σχώραμαι αν γίνομαι ενοχλητικός.καυλωμενο μου εισαι σημερα ρε ανωμαλο ε;
να περασω να σε παρω με το παπι να παμε παρεα;Η ζέστη φταίει,σχώραμαι αν γίνομαι ενοχλητικός.
Θα πάω πιο μετά σε κανένα gay bar...
Μας χωρίζει μια μεγάλη απόσταση αλλιώς... :-να περασω να σε παρω με το παπι να παμε παρεα;
Τοτε σιγουρα δεν θα σου αρεσει αυτο που σκεφτομαστε να φτιαξουμε.