Νέα

Οικονομικές διακοπές σε ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpourdeli@ris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
ξεχνας τη τελευταια φορα? εβγαλες μιμι στο ποπολινο απο τις τσουκνιδες και δε με αφηνες να  :s&m_1:

Από αυτήν την απάντησή σας διαφαίνεται ότι είστε στυγνός εκμεταλευτής. Αν είσαστε πραγματικά ερωτευμένος μαζί του θα δεχόσαστε να κάνετε κάποιες θυσίες προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Από αυτήν την απάντησή σας διαφαίνεται ότι είστε στυγνός εκμεταλευτής. Αν είσαστε πραγματικά ερωτευμένος μαζί του θα δεχόσαστε να κάνετε κάποιες θυσίες προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του.

καλα καλα θα τον σβαρνισω κανα 5λεπτο στα πουρναρια. νταξει τωρα?

Επισκέπτης
Παντως μαγκες μ΄αυτη τη ζεστη που εχει σημερα οπου και να πας ή να εισαι ειναι ταλαιπωρια. Εχω καμια ωρα που κατεβηκα στην πολη και βραζει ο τοπος λεμε. Οχι οτι στο χωριο ηταν καλυτερα κι εκει τα ιδια. Κι αυριο ολη μερα Αθηνα, Νεα σμυρνη, Εξαρχεια, Μαρουσι και μετα παλι πισω. Μονο που το σκεφτομε δε θα κλεισω ματι αποψε απ΄το αγχος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
μαλάκα μου σε είπε ζμπαουκτζη

αυτό πληρώνεται μόνο με αίμα

Μπορώ να σας υποδείξω και αναίμακτους τρόπους. Τόσες ασθένειες του αίματος κυκλοφορούν. Δεν αξίζει δα και τον κόπο να κολλήσετε  τίποτα...

Επισκέπτης
Παντως μαγκες μ΄αυτη τη ζεστη που εχει σημερα οπου και να πας ή να εισαι ειναι ταλαιπωρια. Εχω καμια ωρα που κατεβηκα στην πολη και βραζει ο τοπος λεμε. Οχι οτι στο χωριο ηταν καλυτερα κι εκει τα ιδια. Κι αυριο ολη μερα Αθηνα, Νεα σμυρνη, Εξαρχεια, Μαρουσι και μετα παλι πισω. Μονο που το σκεφτομε δε θα κλεισω ματι αποψε απ΄το αγχος.

ελα μη παραπονιεσαι εσυ κανεις και τις βουτιες σου μεσα στη λιμνη αμα λαχει.. :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θες πολλά ψωμιά ακόμα στα γυμναστήρια για να με κουμαντάρεις μάτια μου

αμα δω οτι δε τηρησες το διατροφολογιο που ξενυχτησα να σου φτιαξω θα σου σπασω τα μουτρα  :tickedoff:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συνημμένα

• September0.jpg
    September0.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.093
Πόντοι
1.686

Αυτός στη φωτογραφία μοιάζει με το Νατσάκι

με το μικρό πεσμένο τσουτσουνάκι !  :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ωχ μαλάκα, δεν το σκέφτηκα.
Κολασούληηηηηηηηηηηηηηηηη  σου γαμώ ότι μπορεί να σου έχει μείνει αγάμητο που θα με πεις εμένα ζμπαουγκτζή..

αυτός που θέλει λαδάκι στο κωλαράκι γιατί σε λέει μικροτσούτσουνο?

δεν του γέμισες καλά τη σουφρίτσα?

Επισκέπτης
Ωχ μαλάκα, δεν το σκέφτηκα.
Κολασούληηηηηηηηηηηηηηηηη  σου γαμώ ότι μπορεί να σου έχει μείνει αγάμητο που θα με πεις εμένα ζμπαουγκτζή..

να δουλεψεις να πληρωσεις ξενοδοχειο ρε γυφτο ...

αναρχιδε τρακαδορε της συμφορας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom