Μια χαρα ειναι τα passante τα εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες και δεν εχει τυχει να σπασει κανενα.Επειδή έχω μπλέξει με καινούργια γκομενα κ δεν θελει ακόμα χωρίς σκούφο , έχω μπει μέσα με τις durex. Βρήκα κάτι προφυλακτικά μάρκας passante που η μεγάλη συσκευασία 144τμχ έχει 23,5. Έχει κάποιος εμπειρία από την εν λόγω μάρκα ή τα λεφτά που θα γλύτωσω τωρα θα τα φάω για το παιδί που θα ρθει ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οικονομικά Προφυλακτικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jack_dalton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.999
- Πόντοι
- 2.606
Τα έχω δει του lidl. 3,90 νομίζω τα 12. Στα 3 πακέτα ένα παιδί δώρο.
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.268
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκα μου ολα σπανε μια στο τοσο, ακομα κ τα πιο ακριβα-ποιοτικα. Αστοχια υλικου λεγεται.Αυτά τα ρημάδια πέρα του ότι είναι στενά , μου χει σπάσει και 2 φορές. Μακριά και αγαπημένοι.
Τωρα για το σφιξιμο, παιρνεις λαθος νουμερα, δοκιμασε να παρεις ενα ή δυο νουμερα μεγαλυτερο. Μπορει αυτος να ειναι κ ενας λογος που σπανε.
Αφου ψαχνεσαι τελος για οικονομικα, καλυτερα μεινε στα επωνυμα της αγορας (που περνανε κ ελεγχο ασφαλειας) κ οχι σε αμφιβολου μαρκας.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.999
- Πόντοι
- 2.606
τυπε μην ειναι για μεγεθος κινεζων γιατι εδω στο μπου ειμαστε ψωλαραδες αφηνει ο κινεζος να προβαρουμε το νουμερο?Πήγαινε σε ένα μικρό μαγαζάκι με χαρτικά που είναι δίπλα στον οικο ανοχής ιασωνος 20γ εχει κουτί με κινέζικα προφυλακτικά 100 τεμάχια 8€.
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 446
Ψαξε στο σκρουτζ υπαρχουν πολλες μαρκες προφυλακτικων.Αυτά τα ρημάδια πέρα του ότι είναι στενά , μου χει σπάσει και 2 φορές. Μακριά και αγαπημένοι.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Ρε φιλε η πλειοψηφια εδω μεσα σκαει 150αρες κ 200αρες για ενα γαμησι, στο 1 ευρω σκαλωσες εσυΚαλή η καζούρα , αλλά αν φοράς σκούφο πάει ~1 ευρώ/γαμήσι.
Aprofilaktos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 201
Αν και aprofilaktos τα χρησιμοποιώ τα εν λόγω κατα την διείσδυση σε μέρες ξηρασίας και έχω δει διαφορά σε σχέση με τα άλλα. Πουλιούνται σε sex shop και είναι βρετανικής προέλευσης νομίζω. Έχουν και επιβραδυντικό κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Η σύντροφος σου θα σε ευγνωμονεί για την διάρκεια.....οδοστρωτήρας
Γνωριζα βιζιτου που αγοραζε απο τους πακιστανους στην Ζηνωνος, 20 ευρω μια κουτα με 100 3αδες. Με γευση μπανανα ή κερασι, παρακαλώ.
Δεν ξερω αν εκανε και καμια πιπα σε κανεναν Ρατζιβ ή Χαμπουλατ για να τα παρει τζαμπα.
Παντως οσες φορες τη γαμησα δεν εσπασε κανενα
Δεν ξερω αν εκανε και καμια πιπα σε κανεναν Ρατζιβ ή Χαμπουλατ για να τα παρει τζαμπα.
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.268
- Πόντοι
- 11.146
...γι αυτο το Πακισταν εφτασε πληθυσμο 240 εκατομμυριαΓνωριζα βιζιτου που αγοραζε απο τους πακιστανους στην Ζηνωνος, 20 ευρω μια κουτα με 100 3αδες. Με γευση μπανανα ή κερασι, παρακαλώ.
Παντως η βιζιτου ουτε εγκυος εμεινε ουτε κολλησε κανενα σμν, στα χρονια που δουλεψε...γι αυτο το Πακισταν εφτασε πληθυσμο 240 εκατομμυρια
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Τυπε την γκομενα στο πρωτο ραντεβου την κερασες η τα πληρωσατε μισα μισα;;Επειδή έχω μπλέξει με καινούργια γκομενα κ δεν θελει ακόμα χωρίς σκούφο , έχω μπει μέσα με τις durex. Βρήκα κάτι προφυλακτικά μάρκας passante που η μεγάλη συσκευασία 144τμχ έχει 23,5. Έχει κάποιος εμπειρία από την εν λόγω μάρκα ή τα λεφτά που θα γλύτωσω τωρα θα τα φάω για το παιδί που θα ρθει ;
Δεν χρειάζεται ούτε να το πλένειςΝα το πλένεις τύπε μόλις τελειώσεις και να το ξαναχρησιμοποιείς. Μην είσαι σπάταλος.
Στο εξάμηνο το πετάς
Που και που βάζε WD40
Απ'έξω
Θα την ανοίγεις σαν λουκέτο
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
Μόνο που τα βλέπεις απ το κουτί δεν θες να τα πάρειςΤα έχω δει του lidl. 3,90 νομίζω τα 12. Στα 3 πακέτα ένα παιδί δώρο.
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.436
- Πόντοι
- 2.046
Ποσες μέρες θα πηδας με τα 144 ;Επειδή έχω μπλέξει με καινούργια γκομενα κ δεν θελει ακόμα χωρίς σκούφο , έχω μπει μέσα με τις durex. Βρήκα κάτι προφυλακτικά μάρκας passante που η μεγάλη συσκευασία 144τμχ έχει 23,5. Έχει κάποιος εμπειρία από την εν λόγω μάρκα ή τα λεφτά που θα γλύτωσω τωρα θα τα φάω για το παιδί που θα ρθει ;
Νά δουμε αν σε συμφερει..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 102